Нумерология      Карма      Читалня      Ошо      Рецепти      Здраве      Луиз Хей    
   Астрология      Езотерика      Телепатия      Крион      Бог, Уолш      Чакри      Съновник      Психология      RSS
Бутон за дарения чрез BITCOIN

Please Donate To Bitcoin Address: [[address]]

Donation of [[value]] BTC Received. Thank You.
[[error]]

Бутон за дарения чрез PayPalЛунни Възли
Хороскопи
Зодии
Натална
Синастрия
Съвместимост
Предсказателна
Ерогенни зони
Любов и Секс
Сексуалност
Еротика
Любовен Хороскоп
Тя и Той
Духовно Израстване


Начало  Регистрация  Вход


Ченълинги
Книги
Сентенции
Вампиризъм
Нумерология en
The Arcturians
Приказки
Супер Игри
Софтуер | Линкове
Музика | Филми
Благодарност
Игри | Таро
Отзиви


22:26
24.09.2022
Събота
44.201.68.86


Онлайн: 1
Гости: 1
Потребители: 0


 Пими ® » Астрология » Лунни Възли » Лунни Възли

Лунни Възли [9] Северен възел в Овен [8]
Северен възел в Телец [8] Северен възел в Близнаци [8]
Северен възел в Рак [8] Северен възел в Лъв [8]
Северен възел в Дева [11] Северен възел във Везни [8]
Северен възел в Скорпион [8] Северен възел в Стрелец [8]
Северен възел в Козирог [8] Северен възел във Водолей [8]
Северен възел в Риби [8]


Аспекти на възлите

Притеглянето на индивида от един възел към друг не е постоянно. Докато Южният възел е заел възможно най-високото място в картата, индивидът ще открие по-малко възнаграждение в Северния възел, отколкото е очаквал.
Тъй като Южният възел символизира кулминацията в поведенческите характеристики от много животи, единствено чрез довеждане на това поведение до прогресивна еволюция, индивидът ще бъде готов да извлече полза от своя Северен възел.
Ако започне от долу нагоре, ще е твърде предразположен да доближи своя Северен възел в неговия най-отрицателен смисъл; но ако се стреми да преодолее пътищата, по които неговия Южен възел го задържа, тогава ще открие Божественото съвсем неочаквано в плодовете на своя Северен възел.


Съвпади с Южния възел

Кармичните уроци, отнели повече от един живот, за да бъдат научени, се проявяват с точни съвпади на планети с Южния възел. Прибавянето на такива планетарни сили към душевната памет създава задължително условие, в което уроците на Южния възел трябва да се преживеят отново.
Тази конфигурация не би трябвало да се счита непременно за негативно условие. Индивидите, които са придобили голямо количество знания или талант, по този начин си предоставят втори шанс да доведат уменията си до апогей.


Съвпади със Северния възел

Планетите в съвпад със Северния възел принуждават индивида да остави своето минало назад. Вместо това той ще преживее нов кармичен урок в настоящия живот. На млади години е склонен да използва погрешно влиянието на своя Северен възел, докато има възможност да открие скрития си потенциал.
От време на време той се опитва да се облегне, връщайки се на своя Южен възел, но всеки път, правейки това, попада под влияние на обстоятелствата, които са толкова непоносими, че отново избира да продължи еволюцията си чрез възможностите, представени от Северния възел. Накрая той осъзнава, че подсъзнателно е притиснат да пристъпи към едно ново уникално преживяване.


Взаимна Рецепция

Когато планетата господар на знака, в който е един от възлите, е в знака на противоположния възел, тогава въпроса за взаимната рецепция трябва да се има предвид.
Тук миналото и настоящето са толкова неизбежно свързани, че ще бъде необходимо за индивида да заимства от своето минало, за да запълни настоящето си. Той обаче не трябва да повтаря миналото, ако планетите съвпади с Южния възел не окажат давление върху него да го направи.
Въпреки това, ще му бъде позволено да хвърли един поглед, така че да извлече информацията, която му е нужна, за да посрещне бъдещето си.


Съвпади с двата възела

Когато и двата възела имат съвпади с планети, душата е изправена пред разрешаването на един много мощен конфликт, който не може да се отложи за следващия живот.
Ако индивидът има способността да се фокусира върху енергиите на по-безвредната или по-благоприятната планета, тогава той може да изгради достатъчно сила да преодолее своята възприемчивост към отрицателните енергии на по-злотворната планета. По-този начин може да развие душата си до позицията, в която ще получи изгода дори от най-неблагоприятните конфигурации.
Ако една планета близо до един от възлите изглежда, че го задържа назад, индивидът трябва да се научи как да настрои себе си, за да получи, а след това да прояви по-фините и абсолютно неуловими високи вибрации на тази планета.


Квадрати с възлите

Планетите, които образуват квадрат с двата възела, действат като отклоняващи основната тема в живота фактори. Те представят зоните, в които индивидът в минали въплъщения си е позволил да се отклони от своя път. Сега той намира тези планети като една отбивка по пътя към дома.
Колкото повече квадрати има с възлите, толкова повече мъчителни неразположения преживява индивидът, които като че ли блокират неговата цел. Ако квадратите са достатъчно мощни, той може да изразходва толкова много енергия, опивайки се да неутрализира влиянието им, че може да се заблуди, вярвайки, че те, а не Лунните възли представляват най-важната му посока. Той ще бъде воден към уроците по саможертва като допълнение към специфичната му карма.


Тригони с Южния възел

Планетите, които образуват тригон с Южния възел, дават на индивида възможности символично да изживее отново и да подобри своето минало. Условията, посредством които той може да направи това, обикновено са извън него самия, макар че крайния резултат върху Аза трябва да се изгради вътре в него.
Съществува необходимост от защита срещу разсейване на енергията, особено ако Южният възел е в променлив или воден знак. В някои случаи индивидът трябва да се научи на самоуважение, тъй като тригоните правят твърде приемливо за него да се измъкне от живота през задния вход.


Тригони със Северния възел

Тригони със Северния възел обещават един богато възнаграден живот. Възможностите извън живота ще бъдат хармонизирани с посоката, в която се движи душата. По този начин индивидът може да намери себе си, напредвайки в живота, докато в същото време напредва плавно в изкупуване на своята карма.
Естествено, това предполага, че планетните сили няма да се използват абсолютно погрешно до степен, в която ползите действат като вреди, а вредите се превръщат в символ на "ада"!
Независимо от всичко, не само опитностите, които Северния възел дава, ще бъдат лесно придобити, но също така индивидът ще намери своя път, подпомогнат от външни сили.

Папка: Лунни Възли | Добавил: Пим (21.01.2009)
Разгледан: 12312 | Любовен | Еротичен | Важно | | Дар
Коментари: 0
Само за регистрирани.
[ Регистрация | Вход ]

Лунни Възли [9] Северен възел в Овен [8]
Северен възел в Телец [8] Северен възел в Близнаци [8]
Северен възел в Рак [8] Северен възел в Лъв [8]
Северен възел в Дева [11] Северен възел във Везни [8]
Северен възел в Скорпион [8] Северен възел в Стрелец [8]
Северен възел в Козирог [8] Северен възел във Водолей [8]
Северен възел в Риби [8]
Контакт          44.201.68.86