Нумерология      Карма      Читалня      Ошо      Рецепти      Здраве      Луиз Хей    
   Астрология      Езотерика      Телепатия      Крион      Бог, Уолш      Чакри      Съновник      Психология      RSS
Бутон за дарения чрез BITCOIN

Please Donate To Bitcoin Address: [[address]]

Donation of [[value]] BTC Received. Thank You.
[[error]]

Бутон за дарения чрез PayPalЛунни Възли
Хороскопи
Зодии
Натална
Синастрия
Съвместимост
Предсказателна
Ерогенни зони
Любов и Секс
Сексуалност
Еротика
Любовен Хороскоп
Тя и Той
Духовно Израстване


Начало  Регистрация  Вход


Ченълинги
Книги
Сентенции
Вампиризъм
Нумерология en
The Arcturians
Приказки
Супер Игри
Софтуер | Линкове
Музика | Филми
Благодарност
Игри | Таро
Отзиви
Lifestyle (2) (3)
(4) (5) (6) (7)
Business, Careers
(2) (3) (4) (5)
The 9th D


00:29
29.02.2020
Събота
3.229.118.253


Онлайн: 2
Гости: 2
Потребители: 0


 Пими ® » Читалня » Великият преход


Разговори с Луцифер [66]Статии [201]
Матрицата 5 [55]Нумерология [28]
Астрология [31]Великият преход [110]
Кармична Астрология [13]Енергиен Вампиризъм [19]
Пламъци Близнаци [13]Карма и Подсъзнание [30]
Любовна тактика [13]Петър Дънов [4]
Джасмухин [8]Ангели и Архангели [15]
Дийпак Чопра [7]Сал Ракели [24]
Барбара Марчиняк [22]Екхарт Толе [9]
Учението на Абрахам [8]Пътят на душите [6]


Великият преход. Етапи

1. Първият етап, развитието на който вече е започнало, е включването на осъзнаването. Защо е важно да се премине през този етап до края на декември 2012 година? Защото, именно през този период на Гея ще бъдат предадени основните енергийни импулси за включването на светлинните тела в поточното възприятие и, съответно, това е като зелен коридор за трансформациите. Ние се надяваме, че основната маса от човечеството ще може да се включи в поточното съзнание на планетата през този период. Затова е толкова важна ролята на всеки от вас в този процес.

Особеност на първия етап са силните енергийни импулси, които постъпват на Гея. Отчитайки, че основната маса на вашите тела и степен на осъзнаване, все още не са готови, съответно, възможни са усещания за дискомфорт и болки. Възможни са различни реакции на организма: покачване на температурата, парене. В отделни случаи тресене. Не трябва да се плашите, това е влиянието на енергийните потоци.

Първия етап е, в известен смисъл, латентен. Т.е. процесите протичащи при трансформацията на телата ви, няма да са толкова явни за обкръжаващите. Ще се променяте качествено отвътре, а общите жизнени процеси и законите на третото измерение, ще продължават да действат в пълен обем.

В сферата на обичайната ви жизнена дейност през този период, едва ли ще станат някакви сериозни промени. Ние всички сили на светлината, участващи в реализацията на този процес – по всякакъв възможен начин способстваме да се запази информационната стабилност и всички условия, за да не допуснем паника сред вас. Точно затова по-голямата част от населението, тези хора, които според Духа им не са готови за приемане на информация за прехода, в настоящето време са изключени от информационните потоци или получаването на информация се блокира съзнателно.

Вие сте удивени, че по-голямата част от населението няма понятие за предстоящите промени. Първо, за това знае Духът им. Второ, тази част от населението е в редовете на непробудилите се и поради това те са съсредоточени или в райони с ниска информираност (страни и населени места с ниска информационна структура), или се намират на това социално ниво, където тази информация е слабо достъпна. Независимо от високото развитие във вашия свят на СМИ.

В необходимото време, в следващите етапи на съзнание, тези хора ще са по-подготвени за възприемането на промените.

Много от тези, които не са готови за Прехода, просто блокират своето възприятие и, съответно, след появата на проявено ниво на събитията и симптомите на Прехода, ще могат да повярват най-накрая в реалността на предстоящите грандиозни събития.

Искаме да отбележим още, за загрижеността ви, че повечето правителства на страните нямат информация за Прехода, не е вярна. В състава на всички правителства има светлинни работници, мисията, на които е подготовка на мероприятия по обезпечаването на масовия преход на хората от страната. Това не са обезателно лидерите на страните, но хора, които са в числото на лицата, вземащи стратегически решения. Вие просто не знаете за тях, защото не е дошло времето за разкриване на картите.

Вие разбирате, че се извършва Преход на планетата с всички общества на ново, по-високо ниво на осъзнаване, но понеже този преход не става за миг за по-голямата част от населението и подразбира етапност, съответно, е необходима организация в действията на различните групи, още на материално ниво до момента на пълния (надяваме се) преход.

Разбира се, теоретично е възможен преход за един миг. Но за целта е необходима концентрация в един и същ момент на определено поле от енергия. Това поле може да бъде създадено или от обитателите на планетата, или изпратено при вас от други космически нива. Образно казано, това е като включването на лампичките – за целта е необходимо определено стабилно напрежение, понеже Прехода ви е привързан към импулсното развитие на Вселената. Вече сте получили информацията, че тези импулсни скокове стават един път на 26 000 години. И по-рано, както вече знаете, нивото на развитие в съзнанието на планетата ви, не е било достатъчно, затова живота на планетата бил прекратяван в този вид, в който е съществувал тогава.

В настоящия момент, все още не сте напълно, но сте много близко до праговите характеристики в светимостта на планетното осъзнаване. Под планетно осъзнаване имаме предвид нивото на светимост на всяко същество по планетата и груповата симбиоза в светимостта на потока. Именно затова е взето решение, че независимо, че нивото ви на светимост все още не съответства на скокообразното мигновено възнесение, да бъдат взети мерки за плавна стабилизация и увеличение на светимостта в осъзнаването на Гея и нейните обитатели.

За последните 50 години продемонстрирахте способност за скокообразно развитие на осъзнаването. Затова, от 90-те години на миналия век, всички галактически общества, участващи в този процес, се провеждат действия за подготовка на планетарното осъзнаване до прага на светимост, който ще ви позволи да направите масов преход. Това са и енергиите, които постъпват отдавна на Гея, и информационните потоци във вид на индивидуални информационни портали. И събитията на фино ниво, които са невидими за повечето хора, но се усещат през последните десетилетия.

За промените на фино ниво можете да съдите по събитията, ставащи на тримерното ви ниво. Всичко е взаимосвързано: вие със своите мисли и действия формирате вероятностните линии в събитията на вашия свят, а едновременно, енергиите изливани на планетата, влияят на вашите действия и постъпки, на формирането бъдещето ви. От това произлизат разните реакции на различните групи и общества. Много от тях преминаха на мирни, по-малко конфликтни пътища за развитие, а някои райони, знаете за кого става дума, са се обострили от гледна точка на масовите процеси, както на политически, така и на социални.

Ние искаме, да видите в това, преди всичко, не нишката на политическите интереси, а енергийните процеси, които протичат на планетата.
Съответно, максималните действия от страна на светлинните сили, бяха проведени за подготовката на енергийната съставка в поточното планетарно съзнание и вашите енергийни светлинни тела, по-възможност, за по-бърз и по-плавен преход в другата реалност.

Но за момента на прехода, по нашите прогнозни варианти, не всички ще са готови. Великата и прекрасна новина се състои в това, че е взето решение, по възможност да се създадат условия за Преход на всички обитатели на планетата. Решаващо условие за това е личното решение и съгласие за Прехода, понеже зоната на свободния избор с прехода не се прекратява, а също се трансформира на ново ниво.

При това разбирате, че на ниво дух, практически няма несъгласни. Има само такива, които виждат друг вариант на Прехода и строят свои планове. Но на ниво същностно осъзнаване, пълно включване е възможно само при пълно осъзнаване и приемане. Образно казано, не е възможно да бъдете пренесени в друго измерение в безсъзнателно състояние, понеже на трансформация подлежи именно осъзнаването, което е първично в този процес.

Съответно, тези, които по разни причини не желаят да осъществят преход по колективен сценарий, ще им бъде предоставена възможност, на всички етапи да се включат към този процес или да набележат индивидуален вариант за преход. Единственото изискване за индивидуалният преход е принципа за невмешателството в нивото на осъзнаване на други същности и безопасността, както за този индивид, така и за другите същности. Както виждате, цялата Вселена ви обича и ви предпазва като деца от възможните катаклизми.

Вече ви предавахме, че всички процеси на тектоничната активизация на Гея, във връзка с усилените енергийни процеси, са сведени до минимум. Освен това, около Слънчевата ви система е създаден защитен пашкул, предпазващ от възможни гравитационни влияния, от кометно и планетарно нахлуване, а също и от намеси на други цивилизации.

Навярно, вече сте получили информация, че са възможни пагубни за вас процеси, протичащи сега във връзка с енергийните промени на структурата (и осъзнаването) на вашето Слънце, те също са сведени до минимум.

Т.е. около планетата, продължително по вашите мерки време и нищожно от гледна точка на вечността, са се провеждали различни действия по неутрализирането на възможните негативни сценарии в развитието и трансформацията на осъзнаването в планетарното общество.

Вие наистина живеете във век на велики промени. Бъдете готови за това. Бъдете достойни за Вселената и за вашата роля.

2. Вторият етап: от края на декември 2012 до деня на пролетното равноденствие на 2013, ще стават промени в качеството и интензивността на енергийните потоци. Ако в настоящия момент и до края на декември ще постъпват енергии подпомагащи включването на индивидуалното съзнание в поточното, то от началото на следващата година и до деня на пролетното равноденствие, ще постъпват енергии, които ще трансформират съзнанието.

За мнозина от вас, още до декември ще се извършат основните качествени промени в осъзнаването. Това са първопроходците. Много от тях доброволно ще останат за да помагат на другите и да предават светлинни кодове и опит.

През втория етап, планетата ще бъде покрита с особено енергийно поле-пашкул за включване на останалите и за подготовката на портали за прехода. Съответно, през третия етап в общото оформено планетарно поле ще се активират отделни точки – портали на прехода.

Заключителният етап е когато общото планетарно поле, т.е. светлинното тяло на Гея, ще отвори портал за прехода на планетата.

Ние преднамерено не обявяваме продължителността и началните дати на този период, понеже това е преждевременно. Разбира се, ние вече виждаме вероятностните линии на събитията, но във вашите сили е да ги ускорите или забавите.

На този етап са възможни първите признаци за дестабилизация на вашите финансови и политически структури. Но ние призоваваме всички, да не се поддавате на негативните настроения и лоши очаквания. Напротив, през този етап ще бъдете свидетели на началото на удивителни процеси в трансформацията на съзнанието. Много качества, които описват вашите фантасти и изучават учените ви, които са присъщи сага на по-малко от 1% от населението (така наречените екстрасензорни възможности), ще започнат да се проявяват почти масово. Степента на масовост ще зависи от бързината и качеството на прехода през първия етап.

Ние, разбира се, разбираме, че поради инертността в устройството на вашите личности, много процеси могат да се забавят от страха ви или нежеланието и неспособността ви за промени. Но този период е много важен. В действителност, това е основния период, защото всичко, което ще последва, ще зависи от скоростта и качеството при преминаването му. Т.е. за масовото отваряне на порталите през следващите етапи е необходимо, както вече подчертахме, нова степен в качеството на поточното осъзнаване.

Под поточно осъзнаване разбираме, качествена характеристика в груповото осъзнаване, определено ниво на което, ще стане импулс за включване на всички присъстващи елементи в потока. Както тънкото ручейче постепенно набира сила, разширявайки руслото си, превръщайки се отначало в планински поток, мощен, но все още тесен, постепенно се превръща в малка река. След това обединявайки всички околни ручеи, този поток се обединява в по-мощна река, която се движи по-бавно, но нищо не може да спре движението й. След това тази река попада в океана, т.е. намира пътя за сливане с океана.

Така е и в поточното съзнание. Отначало, отделни същности ще преминат през трансформационните процеси и със своята светимост, ще създадат основното русло на потока, като се обединят. След това, тези групови светлинни потоци ще се съединят в блестяща светлинна мрежа на планетата, а след това, по принципа на формиране потока в река, ще започнат да се съединяват с отделни осъзнавания, разширявайки се по този начин. Когато светлинните показатели на този поток ще съответстват или ще се приближат до показателите на енергийната структура от новото ниво, тогава ще стане съединение на потока и неговата трансформация в нов вид енергийно планетарно осъзнаване.

Нашите предупреждения за втория етап – не се страхувайте от нищо. Основната трудност за вас е в това, че сте привикнали да получавате ИНФОРМАЦИЯ ОТ ВЪН, ОТКОЛКОТО ВЪТРЕ В СЕБЕ СИ, ОПИРАЙКИ СЕ НА ИНФОРМАЦИЯТА ОТ ВАШИТЕ МНОГОБРОЙНИ И РАЗКЛОНЕНИ СМИ. Но във връзка с енергийните процеси, които ще протичат на планетата ви през този период, вашите електрически системи, от които толкова много зависите, могат да имат проблеми. Ние, знаейки за тази особеност, готвим известни компенсаторни мероприятия за да подкрепим енергийната ви система на необходимото ниво през преходния период.

Т.е. вие разбирате, че електрическата енергия, както и всяка друга енергия, може да бъде получена не само по известните ви начини. Затова сме се постарали да минимализираме възможните енергийните колапси, за да не дестабилизират вашите структури. И в нужното време, различните енергийни процеси ще са стабилни. Възможно е, дори да не разберете, че към вашите енергийни системи са се включили други източници на Вселенска енергия. Това ще стане през прехода, който, както вече казахме, няма да стане за един миг на планетата ви.

Всичко е направено основно за да можете да получавате достатъчно информация за процесите, ставащи в момента на прехода. И това ще се случва до момента, докато основната маса от хора на планетата и другите населяващи я същества, не заработи телепатичното общуване и взаимодействие. Това също ще става на групи: точките се обединяват в групи, групите в общества и т.н. Т.е. отделните индивиди започнат (или вече са започнали) да приемат съобщения от други същности във вид на телепатични сигнали. След това, ще бъдат привлечени и ще осъществят телепатичен сеанс като група. След това ще възникнат общества от същности, обединени от подобни качества и светимост, които ще започнат да действат и живеят като единен организъм по подобие на пчелните роеве или мравуняците, т.е да се обединяват в нови енерго-информационни структури с определени програми за трансформация, където качеството на обществото е много по-мощно от качеството светимост на отделната същност. Разбира се, повтаряме, възможни са индивидуални серии на възнесение. Няма нищо невъзможно на планетата със свободна воля на съзнателните творци.

3. Третият етап: Започвайки от деня на пролетното равноденствие следващата година, ще заработи системата за включване порталите на прехода. Вече са активизирани някои портали. Това са основно портали за индивидуален преход, включени от намеренията и светлинните характеристики на тези, които се движат във фарватера на събитията. Втората условна група от портали, ще бъде активизирана към края на декември 2012. В продължение на всички тези етапи от прехода ще се активизират портали за преход и количеството им ще нараства с всеки изминал етап. Това не е съвсем геометрическа прогресия, но е подобно.

От деня на пролетното равноденствие до есенното равноденствие на 2013 година, ще бъдат отворени основното количество от портали на Прехода и основната маса от земни хора ще могат да ги преминат.

Посочвайки периоди, имаме предвид качествените характеристики на постъпващата трансформираща енергия на планетата. Съответно, скоростта на преминаване през етапите и вашето лично съответствие ще бъде индивидуално. И продължителността на всеки етап за отделните същности и групи, ще варира в пределите на указаните етапи.

Т.е. този, който по някакви причини не успее да включи своето осъзнаване в поточното до края на декември 2012, ще му бъде предоставена възможност и помощ за включване на осъзнаването през следващите периоди. Съответно, който не успее до септември 2013, също няма да бъде изоставен. Затова не трябва да се вълнувате. За системата на пространствено-светлинния Преход наблюдават милиарди същности във Вселената.

Както и във всеки грандиозен проект (а повярвайте, вие сте грандиозен проект за Вселената), има групи за техническа подкрепа, има един вид конструктори и има наблюдателни съвети и група същности, които вземат решения за помощ при организиране на вашето възнесение.

Между третия етап (частично отваряне на порталите) и заключителният етап от възнесението (масовото отваряне на порталите), има преходен период. Той е необходим за известна стабилизация на процеса. Понеже трите първи етапа ще са достатъчно интензивни по енергийна наситеност, на някои, които още не са преминали процеса на трансформация, ще им се струва, че всичко е спряло, но това съвсем не е така. Това ще бъде един вид период на равносметка за всички. След това, сценариите за развитие имат многовариантен вид, и затова засега няма да се спираме на този въпрос.

4. Четвъртия етап е след есенното равноденствие на 2013 година – масово включване на порталите за преход.

След декември 2012 масовите промени в съзнанието ще са по-забележими. При това, главното е да не се поддавате на паника. Повтаряме още веднъж: никакви негативни процеси с вас и Гея няма да се случат. Всички възможни катаклизми са сведени до минимум. Говорим, разбира се, за тектоничните и другите активни енергийни процеси, които са възможни.

Не трябва да се готвите за потоп и стихийни бедствия. Сценариите за такова развитие отдавна са отминали. Силите на Вселената постоянно коригират магнитното поле на планетата за минимализиране на негативните реакции в обкръжаващата среда и силовите потоци на Гея.

Но ние искаме да се обърнем към вас със следното предупреждение. Понеже вие сте съ-творци на новия свят и на процеса за възнесение, естествено, мислите ви са в основата на ставащите събития. Трябва винаги да помните това. Вие сами творите своята реалност. Затова всеки страх и негативни мисли, паника и прочие, могат да поведат развитието на вашия сценарий за възнесението по по-твърд път. Вашите намерения и воля ще влияят изключително на произходящите процеси. Наблюдаващите сили на Вселената нямат право да се намесват и могат само да коригират хода на събитията.

Повтаряме, сега виждаме най-възможните сценарии за развитие. Те са няколко. Вероятността за негативен сценарий е много малка, но все пак я има. Затова бъдете съзнателни. Бъдете радостни. Открийте в себе си любовта към всичко съществуващо във Вселената. Вашите мисли сега не са просто вашето личностно развитие, но са развитието на цялата планета. Понеже през този период, качествата ви на творец се повишават и разкриват, вашите творения ще започнат да се реализират много бързо. Вече сега трябва да залагате картините на бъдещите събития в своите намерения и мисъл-форми.

Затова е много важна ролята на лидерите в светлинния поток и групите от съзнания. Призоваваме светлинните работници да започнат работа по формирането на колективното осъзнаване на преходния процес. Бъдете търпеливи, бъдете настойчиви. Предавайте знания за тези събития. А главното е – формирайте свои мисъл-форми за предстоящите промени. Вие сте първопроходци и от вас в голяма степен зависи развитието на бъдещите събития. Вие определяте основните направления в движението.

Трябва да помните, че редом с вас има много хора, които още не напълно, по разни причини, са осъзнали значимостта и реалността на предстоящите събития. Те са като деца, играещи до сега в игрите на дуалността и не винаги са в състояние да излязат от тази игра.

Бъдете търпеливи. Всеки от вас се е готвил за своята мисия много еони време. Всеки от вас е доброволен помощник в формирането на новата реалност. Това не са метафори, а реални действия, които сега можете да предприемете. Обединявайте се и обменяйте информация. Формирайте свои полета за прехода. От вашата осъзнатост зависи съдбата на мнозина.

http://espavo.ning.com/profiles/blogs/2-395
http://yosif.net/articles.php?lng=bg&pg=5394
Папка: Великият преход | Посещения: 743 | Ченълинги
Контакт          3.229.118.253