Нумерология      Карма      Читалня      Ошо      Рецепти      Здраве      Луиз Хей    
   Астрология      Езотерика      Телепатия      Крион      Бог, Уолш      Чакри      Съновник      Психология      RSS

Бутон за дарения чрез PayPalЛунни Възли
Хороскопи
Зодии
Натална
Синастрия
Съвместимост
Предсказателна
Ерогенни зони
Любов и Секс
Сексуалност
Еротика
Любовен Хороскоп
Тя и Той
Духовно Израстване


Начало  Регистрация  Вход


Ченълинги
Книги
Сентенции
Вампиризъм
Нумерология en
The Arcturians
Приказки
Супер Игри
Софтуер | Линкове
Музика | Филми
Благодарност
Игри | Таро
Отзиви


16:26
20.05.2024
Понеделник
3.230.154.90


Онлайн: 5
Гости: 5
Потребители: 0


 Пими ® » Читалня » Енергиен Вампиризъм


Разговори с Луцифер [66] Статии [201]
Матрицата 5 [55] Нумерология [28]
Астрология [31] Великият преход [110]
Кармична Астрология [13] Енергиен Вампиризъм [19]
Пламъци Близнаци [13] Карма и Подсъзнание [30]
Любовна тактика [13] Петър Дънов [4]
Джасмухин [8] Ангели и Архангели [15]
Дийпак Чопра [7] Сал Ракели [24]
Барбара Марчиняк [22] Екхарт Толе [9]
Учението на Абрахам [8] Пътят на душите [6]


Тайните "номера" на Вампирите

Мъчителни са проблемите на хората, които често контактуват с вампири поради техните семейни, приятелски или делови отношения.

 

Всеки вампир има свои собствени "номера”, но често пъти ставаме жертва и на "универсални” вампирски хватки, с които те ни провокират, за да се доберат лесно до нашата психическа енергия, а след това да се заредят с нея. Това се отнася до всички вампири, независимо дали те са слънчеви или лунни.

Съжителството с вампир се превръща в периодично бягство и връщане към времето на поредното енергийно зашеметяване и откъсване на енергия, което се повтаря отново и отново.

Наблюденията показват, че по същество вампирите представляват психологически паразити, които черпят жизнена енергия (също емоционална и ментална) от енергийните обвивки на хората. Обикновено този процес се осъществява в най-тънкия слой на физическото и ефирното тяло на донора. Например човек с разстроен енергиен слой в областта на сърцето губи енергията си именно чрез него.

Ето някои методи, с които си служат вампирите.

В стаята неочаквано влиза човек, който не обичате и не уважавате. Създава се ситуация, в която казваме "Е сега вече няма да мога да издържа”. Вие започвате да треперите. Усещайки вашето напрежение, без да губи време вампирът започва тихичко, "на ухо” или обратното – игриво и шумно да бърбори с някой от присъстващите. Психическият крадец умишлено демонстрира, че това, което разказва или обсъжда с другите, вас въобще не ви засяга.

Ако вече сте преживели подобна ситуация, припомнете си как в момента, в който се е появил този човек сте изпитали отвращение и сърцето ви е започнало да бие силно и неравномерно, а дишането почти е спряло и се е пренесло към носа. Гърлото ви е пресъхнало, а ръцете и краката са започнали нервно да се движат. Но тъй като сте културен човек вие сте успели да запазите самообладание и да не покажете чувствата си пред хората, въпреки че с бясна скорост те са завладели цялото ви същество.

Вампирът прекрасно разбира какво става с психическата ви енергия. Той е доволен. Такава е била неговата цел – да ви извади от равновесие, да ви изнерви, а след това безотказно да се зареди с вашата енергия.

Запомнете добре: колкото по-силна и явна е реакцията на вампирските "номера”, толкова по-бързо и по-богато ще го подхраните с вашата сила.

След минута вампирът напуска стаята успокоен и щастлив. Той е успял! Успял е да се добере до енергията ви и да ви направи свой донор, което означава, че оттук насетне още дълго ще изпитвате чувството на тотално психическо опустошение. Сърцето ви ще продължи да бие неравномерно и ще ви заболи главата. Ще изпиете хапчето, а след това ще започнете гласно да обсъждате и да се възмущавате от нахалството на вампира. Тогава всички, които са наоколо ще разберат, че за свой енергиен донор вампирът е избрал не друг, а вас.

Искам да ви попитам поне веднъж задавали ли сте си въпроса по каква логика това се случва точно на вас?

С какво сте длъжни на вампира? Защо той чисти психическата си кал върху вас?  И докога ще продължавате да преживявате енергийната агресия на този човек?

Ако все още нямате отговор на тези въпроси, крайно време е да си дадете сметка за това какво губите, като позволявате върху вас да се извършва психическо издевателство.

Познавам млад жизнерадостен човек, който по време на великденските пости за първи път в живота си реши да гладува. Забелязах, че през дните, в които не се храни моят познат дразни хората около себе си с неуместните си шеги и груби забележки. Преди да започне да гладува шегите му бяха безобидни, меки и весели, с тънко чувство за хумор, а сега той обиждаше хората. Като анализирах поведението му разбрах, че по време на гладуването изпитва енергиен глад и необходимост да се храни с чужда енергия. Чрез своите остри и обидни шеги младежът неосъзнато започна да използва някои "хватки” на вампиризма. Чувството за физическо страдание и отсъствието на радост от очистването на организма започна да се проявява като раздразнение срещу околните, а напрежението от дискомфорта поради гладуването се превърна в гняв и злоба, с които той нападаше хората.

Всяко изпитание изисква духовна готовност, в противен случай ще се превърне в енергиен глад, а това означава и във вампиризъм.

Когато след време обясних това на моя познат, той ме разбра правилно.

Напоследък станаха модерни различни методи за очистване на организма. За съжаление обаче след някои такива практики редица хора започват да се чувстват по-зле отпреди, вместо да постигнат очаквания резултат и да оздравеят. Обяснението е просто.

Не е възможно да се постигне ефект на пълноценно физическо здраве, ако човек е затлачен на астрално и ментално ниво. Или ако говорим на езика на езотеричната философия, всеки човек трябва задължително да поддържа своите три тела - физическо, астрално и ментално – в постоянна хармония и равновесие. На ментално ниво да "гаси” лошите мисли, които го затормозяват; на астрално – да успокоява чувствата и емоциите си. Едва тогава е възможно в тялото да се осъществят онези положителни промени, които той очаква и желае.

Не напразно в православната религия Светите Пости се предшестват от Прошка. "Успокой се, прости всекиму, смири се със съдбата си, възлюби ближния си, радвай се на вътрешното си обновление, на духовното си очистване и физическо облекчение”.

Без този нравствен аспект на живота човек всеки път ще попада в мрежата на тежкото минало, а не в светлото и щастливо бъдеще.

Нека споменем още една "тайна хватка”, която използват вампирите, за да се доберат до нашата психическа енергия. Това е постоянно изискване на доказателство.

Колкото и да се стараете, каквото и да кажете или да направите, бъдете сигурни, че никога няма да успеете да убедите един вампир. Независимо от усилията, които сте положили и аргумените, които сте изложили, той непоколебимо ще остане на своето мнение. Нервите, които ще изхабите и опустошението, което ще изпитате, са част от вампирската агресия срещу вас. На вампира му е необходим конфликт. Той не престава да провокира към психическо стълкновение, при което крещи и ругае, ръкомаха и удря, а вие продължавате да се опитвате да докажете святата истина. Безполезно усилие!

Вие се гърчите пред очите му и не подозирате, че тази гледка вдъхновява още повече вампирската агресия, че от това ваше "падение” вампирът изпитва върховно удоволствие.

Той е на "седмото небе”, защото е успял да ви оплете в мрежите си и е щастлив, че ви вижда поразен и смазан.

Помнете – мъдрият човек никому нищо не доказва, още повече на енергиен вампир.

Зад границите на обозримото остава още един факт, който се вписва във вампиризма.

Срещал съм екстрасенси, врачки, хипнотизатори, които лекуват с ръцете си, но преди това, както самите те признават, им е необходимо да се заредят с космическа енергия. На лекциите си един маг признаваше, че за да се почувства по-добре и да може да започне сеансите, той трябва да се ядоса на някого от присъстващите в залата.

Наблюдавах го с каква ярост се нахвърля срещу някои от своите слушатели. Как им прави остри забележки по измислен повод и излива върху тях своята злоба и гняв. Така въпросният маг се зарежда с чужда енергия и след това е "готов” да започне своето дело. Ако освен зареждането с чужда енергия дейността на подобни "лечители” тайничко се мотивира и от жаждата за пари и алчността, то можете да си представите какво огромно количество тежка енергия е натрупаната у тях. Христос казва на своите ученици: "Бог ви е дал този дар безплатно, затова не взимайте пари”.

Папка: Енергиен Вампиризъм | Посещения: 2118 | Ченълинги
Контакт          3.230.154.90