Нумерология      Карма      Читалня      Ошо      Рецепти      Здраве      Луиз Хей    
   Астрология      Езотерика      Телепатия      Крион      Бог, Уолш      Чакри      Съновник      Психология      RSS
Бутон за дарения чрез BITCOIN

Please Donate To Bitcoin Address: [[address]]

Donation of [[value]] BTC Received. Thank You.
[[error]]

Бутон за дарения чрез PayPalЛунни Възли
Хороскопи
Зодии
Натална
Синастрия
Съвместимост
Предсказателна
Ерогенни зони
Любов и Секс
Сексуалност
Еротика
Любовен Хороскоп
Тя и Той
Духовно Израстване


Начало  Регистрация  Вход


Ченълинги
Книги
Сентенции
Вампиризъм
Нумерология en
The Arcturians
Приказки
Супер Игри
Софтуер | Линкове
Музика | Филми
Благодарност
Игри | Таро
Отзиви
Lifestyle (2) (3)
(4) (5) (6) (7)
Business, Careers
(2) (3) (4) (5)
The 9th D


06:40
28.02.2020
Петък
3.234.208.66


Онлайн: 1
Гости: 1
Потребители: 0


 Пими ® » Читалня » Нумерология


Разговори с Луцифер [66]Статии [201]
Матрицата 5 [55]Нумерология [28]
Астрология [31]Великият преход [110]
Кармична Астрология [13]Енергиен Вампиризъм [19]
Пламъци Близнаци [13]Карма и Подсъзнание [30]
Любовна тактика [13]Петър Дънов [4]
Джасмухин [8]Ангели и Архангели [15]
Дийпак Чопра [7]Сал Ракели [24]
Барбара Марчиняк [22]Екхарт Толе [9]
Учението на Абрахам [8]Пътят на душите [6]


Прогресорски (Подвижнически) Посвещения (11)

Прогресорското посвещение показва характера на взаимодействието между човека и информационно-енергийните потоци и егрегори, за които той често е съвсем неподготвен, и те понякога го поставят на гра­ницата на оцеляването. Това е опит, чието конструк­тивно преживяване понякога наричат подвиг и най-че­сто при такива условия поведението на човека е непред­сказуемо.

Първо посвещение (11 x 1= 11) - страхливец. Това е индивид, който категорично не понася никакви стре­сови ситуации (да не говорим за опасни и мъчителни) и ги избягва с всички сили на съзнанието и подсъзна­нието си. Той винаги би предпочел пред физическите мъчения моралните, а последните моментално избут­ва дълбоко в подсъзнанието си.

Второ посвещение (11 х 2 = 22) - войник. Индивид, който в труден миг се стяга и е способен да понася мъжествено не много продължително мъчително пре­живяване, без да изпада в несвяст или истерия. Ако твърде много го заболи, той крещи, но когато болката отмине, я забравя бързо. Ала продължителното изпи­тание или душевното страдание могат да го пречупят и да го накарат да се държи като страхливец.

Трето посвещение (11 x 3 = 33) - стоик. Стоикът е способен, без да губи присъствие на духа, да понася тежки изпитания; могат да го сломят единствено фи­зическите изтезания или морални мъчения, на които няма да намери какво да противопостави - и тук е сла­бото му място.

Четвърто посвещение (11 x 4 = 44) -мъченик. Този човек намира в себе си духовни сили за преодоляване на всякакви морални мъчения - освен онези, които во­дят към разпадане на неговата картина на света - ала ако това се случи, той губи сила за съпротива, както и при продължителни физически изтезания.

Пето посвещение (11 х 5 = 55) - герой. На това ниво човекът се учи в непоносими условия да измества точката си на сглобяване така, че интензивността на физическите страдания рязко да намалее - това факти­чески е първото ниво, на което се установява някакъв контакт с открития космос, който се оказва не изцяло враждебен: в частност се включва космическото обез-боляване - вибрации, които премахват неизбежните според всички земни закони страдания, особено физи­ческите.

Шесто посвещение (11 x 6 = 66) - целител. На това ниво индивидът се учи в нормални за себе си условия да измества нечия точка на сглобяване, като премахва непоносимата физическа болка и смекчава ефектите от други вибрации на открития космос, например - сил­ната радиация. Освен това той може до известна сте­пен да се справи и със своите силни морални мъчения, което е свързано с канала към висшите космически егрегори и съответстващата му картина на света.

Седмо посвещение (11 x 7 = 77) - мъдрец. На това ниво човекът притежава дарбата за духовно целителство, в случая неговият канал към открития космос може да премахне всяка физическа или душевна болка у другия. Тук е актуална темата за духовните страдания, свързани с несъвършенството на плътния план и ограничеността на човешките възможности за просветляването му.

Папка: Нумерология | Посещения: 1238 | Ченълинги
Контакт          3.234.208.66