Нумерология      Карма      Читалня      Ошо      Рецепти      Здраве      Луиз Хей    
   Астрология      Езотерика      Телепатия      Крион      Бог, Уолш      Чакри      Съновник      Психология      RSS

Бутон за дарения чрез PayPal



Лунни Възли
Хороскопи
Зодии
Натална
Синастрия
Съвместимост
Предсказателна
Ерогенни зони
Любов и Секс
Сексуалност
Еротика
Любовен Хороскоп
Тя и Той
Духовно Израстване


Начало  Регистрация  Вход


Ченълинги
Книги
Сентенции
Вампиризъм
Нумерология en
The Arcturians
Приказки
Супер Игри
Софтуер | Линкове
Музика | Филми
Благодарност
Игри | Таро
Отзиви


04:35
25.04.2024
Четвъртък
18.117.216.229


Онлайн: 1
Гости: 1
Потребители: 0


 Пими ® » Читалня » Пламъци Близнаци


Разговори с Луцифер [66] Статии [201]
Матрицата 5 [55] Нумерология [28]
Астрология [31] Великият преход [110]
Кармична Астрология [13] Енергиен Вампиризъм [19]
Пламъци Близнаци [13] Карма и Подсъзнание [30]
Любовна тактика [13] Петър Дънов [4]
Джасмухин [8] Ангели и Архангели [15]
Дийпак Чопра [7] Сал Ракели [24]
Барбара Марчиняк [22] Екхарт Толе [9]
Учението на Абрахам [8] Пътят на душите [6]


Пламъци Близнаци

Душите близнаци наистина съществуват и те са буквално това, което предполага думата: те са близнаци. Те са души с един и същ „тон на чувстване” или вибрация, или може да се каже с едно и също време на раждане, както е случая с биологичните близнаци. Времето на раждане, този уникален момент във времето и пространството, зарежда уникален тон на чувстване в душите, които идват за живот. Те не са зависими един от друг по никакъв начин. Те не са мъжки, нито женски. Но те със сигурност са настроени един на друг като сродни души.

Каква е причината за създаването на души близнаци? Защо те съществуват? Вие често мислите, че причината за съществуването на нещо е процеса на учене, на който то оказва ефект. Но това не е случаят с душите близнаци. Причината да съществуват души близнаци не е да се научи нещо. Целта е просто радост и творчество. Душите близнаци нямат предназначение в рамките на дуалността. Вие ще срещнете своята душа близнак, когато трансцедентирате дуалността, когато се идентифицирате с Бога вътре във вас, който е цял и неделим и който може да приеме всякаква форма. Душите близнаци се срещат отново на техният път обратно към къщи.

Да се върнем обратно на момента в началото на пътуването. Момента, в който напускате състоянието на единство и ставате индивидуалност вие влизате в дуалността. Изведнъж има тъмно и светло, голямо и малко, болно и здраво, и т.н. Действителността е разделена. Вие вече нямате идея кой сте в действителност. В началото сте възприемали себе си като „част-от-цялото”. Сега вие сте единична част откъсната и освободена от цялото. Но без да го знаете съзнателно, някой, който е равен на вас, който прилича на вас толкова, колкото изобщо нещо може да прилича, ви придружава. Вие заемахте „едно и също място” в одеялото на единството, толкова близо един до друг, че не сте знаели, че сте двама докато не сте били родени. Това, което ви свързва един с друг е нещо извън дуалността, нещо, което предшествува историята на дуалността. Това е трудно да се обясни с думи добре, защото не се поддава на нормалните дефиниции за идентичност, според които вие сте или едно или две и не можете да бъдете и двете едновременно.

Сега вие и двамата тръгвате на път, дълъг път през много опитности. И двамата сте опитали крайностите на дуалността, за да откриете постепенно, че същността ви не е в нея, а е извън нея, в нещо, което я съдържа в себе си. Веднага щом дълбоко осъзнаете скритото единство, вашето пътуване назад започва. Малко по малко започвате да се чувствате по-малко привързани към външни неща като сила, слава, пари или престиж. Вие започвате да разбирате, че ключа не е в това какво преживявате, а как го преживявате. Вие създавате собственото си щастие или нещастие чрез състоянието на съзнанието си. Вие откривате силата на своето собствено съзнание.

Веднъж щом сте минали през висотите и падовете на дуалността ще дойде момента, когато ще срещнете вашата душа близнак. В енергията и външният вид на вашата душа близнак вие ще разпознаете много дълбока част от себе си, вашата същност отвъд дуалността и чрез това разпознаване вие ще започнете да разбирате себе си по-добре и ще разберете кой сте всъщност. Вашият близнак е основен критерий за вас, който ви отвежда извън ограничените вярвания за себе си, които сте възприели по време на живота си и предишните животи. Вие се освобождавате като виждате отражението си във вашият близнак; то е като напомняне и няма нищо общо с емоционалната зависимост. Срещата ви помага на всеки от вас да бъде по-силен и по-самоосъзнат индивид, изразявайки вашата креативност и любов на земята. Тя ускорява вашето пътуване обратно, тъй като ви помага да стъпите на по-високо ниво на единство, докато напълно запазвате и изразявате своята уникална индивидуалност.

В крайна сметка ние всички сме едно. Ние се поддържаме от енергия, която е универсална във всички нас. Но във същото време всеки от нас има индивидуалност. Душата близнак е до някаква степен връзка между индивидуалността и единството. Тя е като трамплин към единството. Ако се свържете със своята душа близнак съзнателно и на материално ниво, вие ще доведете до създаването на нещо ново: трета енергия, която се ражда от вашите обединени енергии. Тази енергия винаги помага за повишаването на осъзнатостта на единството в по-голяма степен, отколкото просто вие двамата. Тъй като те са на своя път обратно към дома, душите близнаци се чувстват вдъхновени да „закотвят” енергиите на любов и единство на земята и те правят това по начин, който хармонира с техните собствени уникални таланти и умения. По този начин душата близнак строи моста между това „да си един” и „да си Едно”.

Има дълбока вътрешна връзка между душите близнаци, но това не променя факта, че те са цялостни единици вътре в себе си. Събирането им заедно носи любов и радост и тяхната среща повишава креативността и самоосъществяването. Те се подпомагат, без да попадат в капаните на емоционалната зависимост или пристрастеност. Любовта между душите близнаци не е с цел да направи всеки от тях цялостен, а за да създаде нещо ново: вместо двама да станат едно, двамата ще станат три.

Източник: Михаил Иванов - Омраам Микаел Айванхов
http://astroartis.com/forum/index.php?topic=1283.0
Папка: Пламъци Близнаци | Посещения: 2075 | Ченълинги
Контакт          18.117.216.229