Нумерология      Карма      Читалня      Ошо      Рецепти      Здраве      Луиз Хей    
   Астрология      Езотерика      Телепатия      Крион      Бог, Уолш      Чакри      Съновник      Психология      RSS

Бутон за дарения чрез PayPalЛунни Възли
Хороскопи
Зодии
Натална
Синастрия
Съвместимост
Предсказателна
Ерогенни зони
Любов и Секс
Сексуалност
Еротика
Любовен Хороскоп
Тя и Той
Духовно Израстване


Начало  Регистрация  Вход


Ченълинги
Книги
Сентенции
Вампиризъм
Нумерология en
The Arcturians
Приказки
Супер Игри
Софтуер | Линкове
Музика | Филми
Благодарност
Игри | Таро
Отзиви


16:05
20.05.2024
Понеделник
3.230.154.90


Онлайн: 3
Гости: 3
Потребители: 0


 Пими ® » Читалня » Енергиен Вампиризъм


Разговори с Луцифер [66] Статии [201]
Матрицата 5 [55] Нумерология [28]
Астрология [31] Великият преход [110]
Кармична Астрология [13] Енергиен Вампиризъм [19]
Пламъци Близнаци [13] Карма и Подсъзнание [30]
Любовна тактика [13] Петър Дънов [4]
Джасмухин [8] Ангели и Архангели [15]
Дийпак Чопра [7] Сал Ракели [24]
Барбара Марчиняк [22] Екхарт Толе [9]
Учението на Абрахам [8] Пътят на душите [6]


Лечение на вампиризма

Жизнерадостните и щастливи хора не страдат от вампиризъм. Вампиризмът се развива и вирее в опустошената и самотна душа. Затова от съприкосновение с вампир боли душата.

 

Ето че стигнахме до най-важния въпрос, който си задаваме – как могат да се лекуват хората, пострадали от вампиризма и как да помогнем на вампирите да станат пълноценни личности.

Първият, изпитан начин за спасение и лечение след енергиен контакт с вампир е да се изпие чаша горещ чай. Сигурно сте забелязали, че там където се работи с голям поток от хора, много често се пие чай. Този спасителен ритуал безотказно помага за възстановяване на силите след психическото нападение, което човек е преживял. Не кафе, а чай, който успокоява и лекува душата и тялото. Чаят стопля и уравновесява вътрешната енергия. Това негово качество хората са използвали от векове при лечението на изтощен и отслабнал организъм. Изпийте чаша горещ чай и само след няколко минути вече ще сте здрав човек.

Но отново ви напомням: ако не забравите човека, който ви е обидил и наскърбил, дори и чаят няма да помогне. Трябва да простите, за да не продължавате да изхвърляте скъпоценната си психическа енергия в блатото.

От своите наблюдения съм установил, че вампирите не обичат, но и не могат да пият горещ чай. Той ги изгаря. Жизнерадостните и весели хора го обичат парещ.

Когато говорим за лечение от последствията на енергийния вампиризъм не трябва да забравяме и лечителските възможности на есктрасенсите, които прочистват чакрите и енергетичните канали с нова енергия, като регулират биополето на болния. Но моят съвет е: не прекалявайте с тяхната помощ, а чрез любовта и радостта, вярата и надеждата, които носите в душата си намерете сили и воля за нов съзидателен живот. Постарайте се сами, без чужда помощ да промените живота си и не позволявайте да станете безпомощни заложници на различните магове или екстрасенси.

Аз съм убеден, че използването на пиявици е един от най-добрите начини за изравняване на енергийния и физически баланс в организма на човека и едно от най-ефикасните средства за лечение на вампиризма.

Неопровержимите закони на медицината гласят, че подобното се лекува с подобно или с противоположното. Вампирите също като пиявиците няма да се отлепят от вас, докато не се наситят на чуждата (вашата) енергия. Известно е, че пиявицата се държи залепена за тялото на човека от 30 минути до 2 часа, а след това сама се отлепя и пада.

Колкото по-тежка е кръвта на човека, толкова по-бързо пиявицата се насища, но и толкова по-дълго тя трябва да остане към тялото.

Лечението с пиявици е известно още от дълбока древност. Бихме могли да кажем, че днес пиявиците са забравената от нас милост на Природата.

Голямото предимство на лечение с пиявици е, че то не дава странични ефекти. Пиявиците изсмукват кръвта на човека като отделят слюнка, която съдържа биологически активни вещества, най-вече хирудин, който влияе благоприятно на кръвоносната система, а това значи и на целия организъм.

Лечението с пиявици се нарича "хирудотерапия”. То разпръсква тромбите, разширява кръвоносните съдове, лекува варикозното разширение на вените и стимулира имунната система на организма.

Ефектът от лечението с пиявици е мигновен, а курсът на лечение дава много добри резултати. Но разбира се както при всяко друго лечение и при това обезателно трябва да се посъветвате с вашия лекуващ лекар. След използването на пиявиците и приключване на курса на лечение те непременно трябва да се унищожат в разтвор от формалин или спирт, тъй като в противен случай могат да станат преносители на различни заразни болести, включително и СПИН.

Когато говорим за пиявиците, вероятно някой би се пошегувал, че на болното общество днес ще са му необходими не аквариуми, а ферми за развъждане на пиявици.

Много от болестите, които измъчват човека по твърде специфичен начин, в народната медицина са познати като урочасване или магия.

Животът ни, който протича в постоянно психическо напрежение, прави аурата на човека крехка и слаба. Това дава възможност на някои негови недоброжелатели лесно да я "прободат” с очи или да му "направят магия”. Има хора, които сами признават, че имат "тежки очи”, само че те не знаят, че още са и енергийни вампири.

Децата са най-точните и безпогрешни индикатори на това кой човек е вампир и вероятно не веднъж сте забелязали, че след като от дома ви излезе вампир детето започва безпричинно да капризничи, истерично да плаче и да се блъска в остри предмети. Подобно поведение може да се види и когато ги прибирате вкъщи от разходка. Затова непременно измийте ръцете и лицето му с хладка вода, като изречете думите "с водата да се махне”.

Ако детето ви е попаднало под тежките енергии на вампира и вие не сте разбрали навреме, тогава то може да започне да боледува и в продължение на няколко дни да вдига висока температура без никакви явни причини или признаци на позната болест.

Често пъти и самите родители стават причина за постоянните неразположения на детето си, тъй като самите те го зареждат с тежките енергии, насъбрани през деня в службата или на улицата.

Тук се сещам за случай, който непременно искам да споделя. Познавах жена-вампир, която след като прочела във вестника как може да се зареди вода, тя я заредила, но със своята вампирска енергия. След това поръсвала главите на децата си. Разбира се, че след случилото се ги водеше при лекари и екстрасенси, за да ги лекуват.

И смешно, и грешно!

Срещнах жена, която преди години беше посещавала лекциите ми за вампиризма. Тя изпитваше душевна пустота и разочарование от времето, което бе прекарала в самота и огорчения. Жената ми призна, че мъжът й е лунен вампир и заради неговите непрекъснати упреци и обиди изпитва чувство на отегчение и неприязън дори към собствения си дом. Тези усещания, а и натрапчивият страх от нови семейни скандали я караха да търси начин колкото е възможно по-малко време да прекарва "лице в лице” със съпруга си.

Има народна мъдрост, която казва: "Потърпи и ще свикнеш”. Възможно е много хора, станали енергийни донори на своите близки да са намерили сили и вече да са "свикнали” да търпят своето неравноправно и унизително положение в семейството, но те знаят колко тежко страдат и боледуват.

Не търпение е нужно, а умение да не се реагира на издевателствата над вас. Нужна е силна воля, с която да не позволявате на вампира да ви омърси със злоба и егоцентризъм.

Научете се да бъдете "глухи” към обидите и заканите на вампира.

Осъзнайте най-сетне, че енергията ви не е длъжна да подхранва неговия живот.

Научете се да управлявате и да контролирате своите чувства и емоции, тогава няма да се страхувате от вампирското посегателство срещу психическото ви здраве.

Ако успеете, тогава много скоро ще видите как вампирът вече е престанал да се занимава и да обръща внимание на дреболиите в живота, но и това, че е започнал да боледува по-често, да се оплаква от умора и нарушен сън, от изтощение и от какво ли още не. "Това, което беше у мен, се прехвърли към него” – сподели моя пациентка.

Вампирът вече няма към кого да се превключва и да се зарежда. Той е останал сам със собствените си тежки енергии. "Посъветвах го да се занимава с нещо. Дълго време не можа да се реши какво да предприеме, но накрая започна да бяга. Отначало само сутрин, а след това и вечер. Сънливостта му изчезна, дори стана приветлив човек, а аз се стараех да го поощрявам с добри думи. Мъжът ми престана да се дразни и да бъде груб. След време видях в него съвсем друг човек. Така само за една година моят живот се промени към добро.”

Древните казват: "Промени себе си и всичко около теб ще се промени към добро”.


Александър Александрович


Папка: Енергиен Вампиризъм | Посещения: 1786 | Ченълинги
Контакт          3.230.154.90