Нумерология      Карма      Читалня      Ошо      Рецепти      Здраве      Луиз Хей    
   Астрология      Езотерика      Телепатия      Крион      Бог, Уолш      Чакри      Съновник      Психология      RSS

Бутон за дарения чрез PayPal



Лунни Възли
Хороскопи
Зодии
Натална
Синастрия
Съвместимост
Предсказателна
Ерогенни зони
Любов и Секс
Сексуалност
Еротика
Любовен Хороскоп
Тя и Той
Духовно Израстване


Начало  Регистрация  Вход


Ченълинги
Книги
Сентенции
Вампиризъм
Нумерология en
The Arcturians
Приказки
Супер Игри
Софтуер | Линкове
Музика | Филми
Благодарност
Игри | Таро
Отзиви


21:43
03.05.2024
Петък
18.220.137.164


Онлайн: 5
Гости: 5
Потребители: 0


 Пими ® » Читалня » Великият преход


Разговори с Луцифер [66] Статии [201]
Матрицата 5 [55] Нумерология [28]
Астрология [31] Великият преход [110]
Кармична Астрология [13] Енергиен Вампиризъм [19]
Пламъци Близнаци [13] Карма и Подсъзнание [30]
Любовна тактика [13] Петър Дънов [4]
Джасмухин [8] Ангели и Архангели [15]
Дийпак Чопра [7] Сал Ракели [24]
Барбара Марчиняк [22] Екхарт Толе [9]
Учението на Абрахам [8] Пътят на душите [6]


Арктурианците. Личното и Планетарно Възнесение

Приятели, ние говорим с вас в продължение на много години, но искаме да ви кажем, че се каним да направим квантов скок в информацията, която ви изпращаме. Преди беше опасно да ви изпратим такава информация, тъй като умът ви не беше готов да я приеме. Но светът стана много по-светъл и опасността от изразяването на Истината, значително намаля.

Затова решихме да споделим известно количество уникална информация, чрез този посланик и много други представители на Земята. Ние не предпочитаме да използваме речевия канал, понеже погрешно се смята принадлежащ на този, който няма нашето битие. Разбира се, тези, чрез които говорим, фактически са единни с нас, понеже ние резонираме от осмо до десето измерение на безформеното единство с целия живот. Но ние се придвижваме към по-високата честота, както и вие.

Фактически, целият живот в тази Вселена изживява Октавен Скок в резонанс. Има някои, които няма да са в състояние да участват в този скок на вибрациите и по този начин ще бъдат преместени в друга вселена. Те няма да знаят за своето преместване и вероятно ще преживеят възнасящата се реалност на Гея, като „интересен сън". Те няма да тъгуват, тъй като няма да знаят, че са отпътували.

Няма да знаят, че реалността им се е изменила, защото те дори не са се пробудили за действителността, относно възнесението на Земята. Затова ще продължат да дремят в пределите на реалността, която ще е нова за тях, но те няма да я осъзнават като нова. Сега чуваме въпроса ви: „Какво става с тези, които са привързани към тях? Ще има такива, които ще останат в тази действителност, и които ще тъгуват без тях."

Нашият отговор е следния – всеки, който се е пробудил достатъчно, за да чете това съобщение, вече е създател на неговата/нейната реалност. Ако създателя иска да създаде такава реалност, в която са заедно с този човек или с група от хора, те могат да проявят мисъл-формата, напълнена с любовта им, в която този човек може да остави съставките на своята същност. Тогава този човек има възможност да остане в пределите на този свят, но независимо от всичко, ще се намират в различни реалности.

Трябва да запомните сега, че всички вие, дори да спите здраво, имате безброй реалности, в които участвате, защото всички сте многомерни. Затова, силата на ЛЮБОВТА се проявява в мисъл-формата, в която спящия да продължи опита си във вашата възнесена действителност, и той ще бъде добавен в реалността на другата вселена.

Помнете, възнесението не означава, че губите нещо. Възнесението означава, че можете да преживеете безброй варианти в предела на ЕДИННОТО СЕГА. Дори една от формите да спи, душата й безкрайно бодърства. Затова, ако душата на любимия поиска да приеме проявлението на вашата мисъл-форма, която ще изглежда напълно физическа, вашата любов може да й предложи продължително пребиваване във пределите на вашата възнесена реалност.

Ако любимите ви пожелаят да оставят част от тяхната същност, в пределите на вашата възнесена реалност, тогава ще имат „по-висока" реалност, която ще им послужи за надеждна база, с която могат да станат лидери в своята реалност в другата вселена. Те могат да пожелаят да напуснат тази реалност и да се съсредоточат върху процеса възнесение. Или да пожелаят да излязат от мисъл-формата на тялото, което голямата ви любов е създала за тях.

Ние знаем, че понятията представени в тази концепция, ви се струват невъзможни за тримерното ви мислене, но приемането на невъзможното е една от най-важните промени, които ще станат с вас по време на възнесението. Друг сложен проблем ще бъде, дали ще продължите възнесението си, ако този любим напусне мисъл-формата, създадена от вашата любов.

Тогава можете да отговорите като възнесен и да знаете, че смърт не съществува. От тази гледна точка ще помните, че този човек е избрал различна реалност от тази, която сте избрали вие и с любов ще уважавате изборът му. От друга страна, можете дотолкова да сте привързани към този човек, че да пожелаете да прекъснете своето възнесение, за да останете с любимия. Мисъл-формата, която сте създали за тях, е много реална. Фактически, дори може да не подозирате, че сте създали такава мисъл-форма.

Всички форми, които поддържате с текущите си вибрации, са видове мисъл-форми. Мисъл-формите са създадени от постоянно нарастващата ви творческа сила, която нараства експоненциално, понеже стъпвате на прага на пето измерение. Мисъл-форми създадени със силата на многомерната ви мисъл и напълнени с безусловната ви любов. Тези мисъл-форми се поддържат след това от силата на вашата мисъл.

Ако изземете всичките си мисли от мисъл-формата, включително и от земното ви тяло, тази структура ще започне да деградира и в крайна сметка ще „напусне тази честота". Ние разбираме, че „напускането" се възприема като „смърт" във вашата честотна реалност. Но доколкото продължавате възнесението си, ще видите много идващи и заминаващи на много различни същества в безкрайните версии на реалността.

След като сте преживели всичко това, ще помните, че ако някой е избрал да напусне избраната от вас реалност, това не означава, че човека умира. Означава само, че душата на този човек е избрала реалност, която вие не сте избрали. Някои от вас дори ще могат да посещават любимите в другата версия на реалността. Но ако оставате прекалено дълго, трябва да решите, толкова силно ли искате да останете с този човек, че да понижите своя резонанс, за да бъдете с него.

За щастие, от гледна точка на пето измерение, такъв избор означава, че само една версия от вашето безкрайно многомерно Аз, е направила избор да се въздържи от конкретния опит на възнесение. Но вие ще изживеете уникална форма на възнесение – възнесение в единство с вашата планета Гея. Достатъчно тежко е да се преобразува една човешка форма в светлинно тяло, можете ли да си представите, колко е трудно преобразуването масата на цялата планета?

Всеки човек участващ в планетарното възнесение, е жизнено важен за успеха на Гея. В края на краищата, човечеството в неговата текуща форма, а също и в много от галактическите му форми, е основно отговорно за великото падение на Гея в дълбините на трето измерение. Следователно, повечето от възнасящите се са напълно осведомени, че са поели лична отговорност да помогнете на планетата, която им е позволила безброй въплъщения.

Затова е възможно, да трябва да се отдръпнете от роднини и близки, заради важните задължения, които сте поели върху себе си някои от вас, възможно е, дори да трябва да напуснете любимите си, защото сами сте поели ангажимент пред Гея. Но в този случай, не вие, а любимите ви ще ви напуснат. Те не са пожелали да направят дълбок самоанализ и съзнателно да се заинтересуват, в какво ги въвличате. Следователно, те са неспособни да съответстват на резонанса на възнасящата се Земя.

Този самоанализ не трябва да ви направи по-добри или да ви научи на възнесение. Не, този самоанализ трябва да ви въведе в ЗНАНИЕТО, че сте същество от висшите измерения в безбройните реалности. Затова, вътрешното ви търсене не учи на подобрение, а припомня връзката с това, което винаги сте знаели.

Моля ви, помнете, че любимият човек, който не иска да се възнася, ще се срещне с вас в своята петмерна същност, щем се възнесете вие. Следователно, когато се потапяте и възнасяте във вашето петмерно и по-високо Аз, ще бъдете способни да се съедините с петмерните и по-високи изражения на вашите любими, които сте си въобразили, че сте загубили.
Няма загуби при възнесението. Тримерният вариант на човека, който не е пожелал да участва в планетарното възнесение, фактически, е избрал да напусне Гая.

Някои от тях са хванати в капаните на тъмнината и не могат да надникнат в себе си, за да открият собствената си вътрешна светлина. Други не се интересуват от петмерната реалност, защото асоциират себе си само с тримерното битие. Някои не могат да повярват в невъзможното и по-вероятно да се стискат за старите убеждения, отколкото да навлязат в неизвестното. Има и такива, които са прекалено уморени и подтиснати от земния живот, за да имат енергията да се хванат за неизвестното възнесение.

Да обхванете неизвестното е един от ключовете към възнесението. Ние, Арктурианците, не можем да ви кажем, какво ще изпитате без повреди в красивата индивидуалност, която сте развили по време на безбройните си въплъщения на Земята. Ще съберете целия си многоброен опит като човешки същества на тримерната Земя, и ще го предложите на Единния по време на възнесението си.

Цялата прелест се състои в това, че също като вас, всички са избирали безбройните версии, създадени от живота ви на Земята, всички вие избирате безбройните версии на вашето лично и планетарно възнесение. Промените във вашата реалност вече ще настъпват внезапно и бързо. Затова не може да се завиди на тези, които не признават, че светът се преобръща пред очите им.

Молим ви, използвайте великата сила на безусловната си любов и уважавайте избора на всеки един, понеже ще имат работа с преобразуването на всичко, което знаят. Ще срещнете петмерното им Аз след вашето възнесение. Затова ви молим, да уважавате всяко решение. От друга страна, ако вземете решения, които са разрушителни или обременителни за планетарното възнесение, те няма да съответстват на възнасящата се планетарна честота.

Тези, които не могат или не съответстват на възнесения планетарен резонанс, няма да са в състояние да поддържат отворен портала на висшето си сърце във възнасящата се реалност на Гея. Следователно, няма да са в състояние да съсредоточат своето внимание и намерение на по-високите честоти, достатъчно за да могат да възприемат възнасящата се действителност. В този случай, ще преживеят хаос без обещания за промени. Тази ситуация би била много страшна.

Ние не искаме някой да бъде изплашен. Затова, те ще бъдат преместени в реалност, в която да могат да поддържат най-високата честота на изражение, която е възможна за текущото състояние на съзнанието. По същия начин, вие трябва да съответствате със своя резонанс на дадената реалност по време на вашето пътешествие между измеренията. За да взаимодействате с тази реалност, възнасящия трябва да съответства със своята лична честота на нарастващата честота на Гея.

За щастие, има много хора, въплътени на Земята, които могат леко да разширят съзнанието си отвъд пределите на постоянно повишаващите се честоти на Гея. Тези възнасящи се „ще очистят" пътя за Гея, създавайки и поддържайки високочестотни енергийни полета, в които Земята да може да преобразува формата си. Ние във висшите честоти наблюдаваме личните промени и жертви, които носят те, за да помогнат на любимата си да извърши заплануваното и да изпълнят мисията си.

Молим ви, помнете, че тези, които искат да напуснат Гея и не я задържат, също изпълняват мисията си. С други думи: „Не съдете другите, докато не сте изминали поне една миля в техните ботуши". И най-важното, не позволявайте на НИКАКЪВ страх да навлезе в съзнанието ви и да понижи резонанса ви.

Вие сте призвани да изпълните дълга си СЕГА! Спомнете си всичко, което сте изучавали в безбройните си животи на Земята. Спомнете си целия си опит от възнесения във всяка реалност, в която сте се възнасяли. Най-важното, помнете, че не сте сами – никога! Ние, вашето Галактическо, Звездно и Възнесено семейство сме винаги с вас.
Вървете храбро, наши любими. Ние сме редом с вас.

Вашето СЕМЕЙСТВО.
24 август 2012 година.

http://www.portalj.net/theory/arkturiancy-lichnoe-i-planetarnoe-voznesenie.html#more-4933
http://www.yosif.net/articles.php?lng=bg&pg=5238
Папка: Великият преход | Посещения: 1230 | Ченълинги
Контакт          18.220.137.164