Нумерология      Карма      Читалня      Ошо      Рецепти      Здраве      Луиз Хей    
   Астрология      Езотерика      Телепатия      Крион      Бог, Уолш      Чакри      Съновник      Психология      RSS

Бутон за дарения чрез PayPal



Лунни Възли
Хороскопи
Зодии
Натална
Синастрия
Съвместимост
Предсказателна
Ерогенни зони
Любов и Секс
Сексуалност
Еротика
Любовен Хороскоп
Тя и Той
Духовно Израстване


Начало  Регистрация  Вход


Ченълинги
Книги
Сентенции
Вампиризъм
Нумерология en
The Arcturians
Приказки
Супер Игри
Софтуер | Линкове
Музика | Филми
Благодарност
Игри | Таро
Отзиви


05:11
18.04.2024
Четвъртък
18.116.15.31


Онлайн: 1
Гости: 1
Потребители: 0


 Пими ® » Читалня » Нумерология


Разговори с Луцифер [66] Статии [201]
Матрицата 5 [55] Нумерология [28]
Астрология [31] Великият преход [110]
Кармична Астрология [13] Енергиен Вампиризъм [19]
Пламъци Близнаци [13] Карма и Подсъзнание [30]
Любовна тактика [13] Петър Дънов [4]
Джасмухин [8] Ангели и Архангели [15]
Дийпак Чопра [7] Сал Ракели [24]
Барбара Марчиняк [22] Екхарт Толе [9]
Учението на Абрахам [8] Пътят на душите [6]


66 - чувство за фин баланс на точката на сглобяване

Магическа социална адаптация; приспособен прогресор; замъкът на отвъдморската царкиня

66 = 65 + 1 - фината ирония и ху­морът на шестдесет и пет при желание могат да уни­щожат каквото и да било, и по-тежка артилерия тук не е нужна (в случая поради това, че в пределите на третата фаза на проява на единицата тя не съществува). Границите за тази критика установява шестдесет и шест, символизиращо финото (човешко) чувство за мярка, което позволява да се намери равновесие на точката на сглобяване върху тесния гребен между две­те пропасти. Човекът на шестдесет и шест от високо ниво внушава съвсем непостижимо впечатление: в ня­какъв момент той изниква сякаш от небитието, прави нещо незначително, не съвсем понятно, но много уме­стно, и пак така необяснимо изчезва, разтваряйки се в пространството, сякаш никога не е бил тук. След него ситуацията и нейните участници се променят коренно, най-често в посока на хармонията, но на хората им се струва, че това е станало от само себе си или по тяхна­та собствена воля.

66 = 56 +10 - също като магът на петдесет и шест, човекът на шестдесет и шест е достигнал даос (56), но тук той е приел съвсем човешки (10) облик. Даосът на петдесет и шест е практически невидим, това е япон­ски разузнавач от школата на нинджа, който умее в случая да преминава незабелязан покрай часовоите и да се катери по вертикални стени, или ученик на шко­лата на дон Хуан, усвоил „бягането на силата". Докато в същото време човекът на шестдесет и шест, поста­вен в социални ситуации, съвършено владее изкуство­то на „контролираната глупост" по Кастанеда, тоест безупречно е социално адекватен и в същото време умее да види и магическия смисъл на протичащото, да про­следи движението на своята (и на другите) точка на сглобяване и да не разсее личната си енергия; тук се включва и идеалното владеене на социалните ситуа­ции, умението ненасилствено и привидно естествено те­чението им да бъде насочено в желаната посока.

66 = 33 х 2 - основният принцип на шестдесет и шест - числото, което завършва десетото ниво на про­ява на духа, звучи още в идеята на тридесет и три за държавното устройство: държавата служи на човека, а той - от своя страна - на държавата. Ала това става реално възможно едва в края на десетото ниво на про­ява на единицата, когато магът владее достатъчно до­бре своята точка на сглобяване (шокът на Кастанеда, когато вижда дон Хуан в градски костюм), но поляри­зацията маг-социум тук все още не е преодоляна.

66 = 11 х 6 - човекът на шестдесет и шест може да бъде разглеждан като много добре адаптиран (6) прогресор (11), чиято връзка с Космоса обаче е съвсем пря­ка, и чиито истински цели в рамките на земната пара­дигма и пределите на третата фаза на проява на духа, завършваща с шестдесет и шест, са непостижими.

Папка: Нумерология | Посещения: 1605 | Ченълинги
Контакт          18.116.15.31