Нумерология      Карма      Читалня      Ошо      Рецепти      Здраве      Луиз Хей    
   Астрология      Езотерика      Телепатия      Крион      Бог, Уолш      Чакри      Съновник      Психология      RSS

Бутон за дарения чрез PayPal



Лунни Възли
Хороскопи
Зодии
Натална
Синастрия
Съвместимост
Предсказателна
Ерогенни зони
Любов и Секс
Сексуалност
Еротика
Любовен Хороскоп
Тя и Той
Духовно Израстване


Начало  Регистрация  Вход


Ченълинги
Книги
Сентенции
Вампиризъм
Нумерология en
The Arcturians
Приказки
Супер Игри
Софтуер | Линкове
Музика | Филми
Благодарност
Игри | Таро
Отзиви


07:33
25.04.2024
Четвъртък
3.143.23.176


Онлайн: 1
Гости: 1
Потребители: 0


 Пими ® » Читалня » Нумерология


Разговори с Луцифер [66] Статии [201]
Матрицата 5 [55] Нумерология [28]
Астрология [31] Великият преход [110]
Кармична Астрология [13] Енергиен Вампиризъм [19]
Пламъци Близнаци [13] Карма и Подсъзнание [30]
Любовна тактика [13] Петър Дънов [4]
Джасмухин [8] Ангели и Архангели [15]
Дийпак Чопра [7] Сал Ракели [24]
Барбара Марчиняк [22] Екхарт Толе [9]
Учението на Абрахам [8] Пътят на душите [6]


65 - чувство за хумор

Жизнерадостен черен учител; живот против схемата, странични ефекти на магическите действия.

65 = 13 х 5 - чие ли крайче на опаш­ката е украсено с такава очарователна четчица? Пока­жете ми този рогат безобразник цял-целеничък...не иска ли? Сигурно просто кокетничи.

Шестдесет и пет символизира жизнерадостния (5) черен учител (13), който, представлявайки число от десето ниво, има напълно човешки облик: „Когато дя­волът иска да ви срита, той го прави не с копито, а с човешкия си крак" (С. Лец). От гледна точка на дви­жението на точката на сглобяване шестдесет и пет сим­волизира онези нейни нищожни измествания, които са по силите единствено на самосъзнаващия дух, тоест число, не по-малко от десето ниво, което твърде ефек­тивно, макар и съвсем тактично, демонстрира на света слабите си места. Често това се нарича хумор. Отсъ­ствието на чувство за хумор е верен признак на лошия (с други думи, еволюционно незрял) човек. Шестдесет и пет символизира способността да погледнеш на себе си и на света мъничко отстрани, и тогава всички раз­дути авторитети и недотам човешки магически реал­ности се разпадат на прах (ярък образец на творче­ството под влияние на шестдесет и пет представлява Ивелин Уо; някъде наблизо се разхождат Венедикт Еро-феев и Станислав Лец). Сатирата е напълно реално оръ­жие в борбата с всякакви политически режими.

65 = 5 х 13 - в шестдесет и пет животът става че­рен учител - разпространено състояние на нещата, ха­рактеризиращо се с поговорката „за каквото се борих­ме, на това се и натресохме", която има предвид есте­ствения еволюционен преход от създаване на непокла­тимата система на шестдесет и четири (за която сме се борили) към етапа на нейното реално съществуване в света (65 = 64 + 1), където тя проявява съвсем неочак­вани качества. Така уравнението, описващо някакъв фрагмент на реалността, дълго и безуспешно търсено в Световния разум, след като най-сетне е намерено (тържеството на шестдесет и четири), проявява някои допълнителни свойства (шестдесет и пет), от никого нежелани и които понякога карат учения да съжалява за стореното - но вече е късно, реалността е промене­на. Колко по-приятно сигурно е да се живее в свят с абсолютно неделими атоми и само с квадратични ира-ционалности - уви, древните гърци са поставили на принципна висота въпросите за измерването на пи (ква­дратурата на кръга), трисекцията на ъгъла и удвоява­нето на куба, което е довело неизбежно до създаването на обща теория на веществените числа; а следовател­но и до безгранична делимост на материята. Така ни се наложи да се връщаме към естествената концепция за квантите по съвсем йезуитски път (гилбъртовото пространство като основен апарат на квантовата ме­ханика). Поразителните странични ефекти, възниква­щи при създаването на програмни комплекси, разче­тени за напълно определени задачи, са добре известни на професионалните програмисти - оттук и цялото из­куство за обуздаване на жизнените прояви на ЕИМ, наречено техника за изглаждане на програмите.

65 = 60 + 5 - естественият живот (5) излиза извън рамките на общосоциалната реалност (60) и става неин весел черен учител (65) - много разпространен сюжет, например на писателя-сатирик.

65 = 64 +1 - подпрограмата (процедурата) се оказ­ва, че притежава неочакван страничен ефект, в резул­тат на което основната програма ги върши дявол знае какви.

Папка: Нумерология | Посещения: 2327 | Ченълинги
Контакт          3.143.23.176