Нумерология      Карма      Читалня      Ошо      Рецепти      Здраве      Луиз Хей    
   Астрология      Езотерика      Телепатия      Крион      Бог, Уолш      Чакри      Съновник      Психология      RSS
Бутон за дарения чрез BITCOIN

Please Donate To Bitcoin Address: [[address]]

Donation of [[value]] BTC Received. Thank You.
[[error]]

Бутон за дарения чрез PayPalЛунни Възли
Хороскопи
Зодии
Натална
Синастрия
Съвместимост
Предсказателна
Ерогенни зони
Любов и Секс
Сексуалност
Еротика
Любовен Хороскоп
Тя и Той
Духовно Израстване


Начало  Регистрация  Вход


Ченълинги
Книги
Сентенции
Вампиризъм
Нумерология en
The Arcturians
Приказки
Супер Игри
Софтуер | Линкове
Музика | Филми
Благодарност
Игри | Таро
Отзиви
Lifestyle (2) (3)
(4) (5) (6) (7)
Business, Careers
(2) (3) (4) (5)
The 9th D


16:50
29.02.2020
Събота
35.175.113.29


Онлайн: 5
Гости: 5
Потребители: 0


 Пими ® » Читалня » Нумерология


Разговори с Луцифер [66]Статии [201]
Матрицата 5 [55]Нумерология [28]
Астрология [31]Великият преход [110]
Кармична Астрология [13]Енергиен Вампиризъм [19]
Пламъци Близнаци [13]Карма и Подсъзнание [30]
Любовна тактика [13]Петър Дънов [4]
Джасмухин [8]Ангели и Архангели [15]
Дийпак Чопра [7]Сал Ракели [24]
Барбара Марчиняк [22]Екхарт Толе [9]
Учението на Абрахам [8]Пътят на душите [6]


63 - изпълване на ритуала с духовно съдържание

Действаща молитва; естествено изразяване на религиозността; действащ храм.

63 = 62 + 1 - след финото „очовечване" на шестдесет и две се отваря канал за пряка духов­ност (63 = 9x7)- вече втори път на десето ниво, но ако в първия случай - при петдесет и шест, той изглеждаше достатъчно непосредствено и наивно (ако мерим с ар­шина на числата на десето ниво), то в шестдесет и три духовността е придружена от адекватни обреди (девят-ка). С други думи, човекът на шестдесет и три е именно и тъкмо онзи вярващ, за когото по идея се строи храмът. Тук принципите на седмицата (духовността) и девятка-та (обрядът) най-сетне едновременно намират адеква­тен израз. Вярващият отива в храма (9) и там получава причастие за Висшето (7) - но колко препятствия ще срещне по еволюционния си път човека, докато успее да стигне до тази привидно примитивна картинка!

Шестдесет и три е много естествено число и за ин­дивид с неговото силно влияние може би ще бъде без­крайно трудно да разбере другите числа, непритежаващи канал към финия план (неделими се на 7), рязко усил­ващи се при изпълнение на обреди (неделими на 9), дис-хармонични (не се делят на 3) и изпълнени с противоре­чия (делими на 2). „Че какви проблеми може да има тук? - си мисли средният човек на шестдесет и три. - Е, в най-краен случай попости три дни, иди на литургия, пални свещичка, помоли се искрено за целия свят и в заключение поискай онова, което ти е особено нужно -след всичко това не би могло Господ да не те чуе и да ти откаже". Да, за човека на шестдесет и три всичко е имен­но така - Господ винаги ще го чуе, благослови и изпълни всичките му (или практически всичко) молби, често даже и без напомняне от негова страна - но това за съжале­ние не означава, че и за останалите хора всичко е точно така, а да повярва в друга реалност, на човекът от шест­десет и три му е извънредно трудно.

На високо ниво числото е знак за истинна вяра без всякакви кавички - на хората, които с молитва могат да прекратят сушата или настъплението на досега не­победим противник. Тук движението на точката на сглобяване се управлява от действен обред, правдиво възприет във финия план, който осъществява и дей­ствията по нейното управление, като максимално от­чита желанията на човека, но според вътрешното им за него значение, а не по формално изразеното. Тук вза­имното неразбиране между Бога и човека не същест­вува, макар че колкото по-точно изказва човекът же­ланията си, толкова по-хармонично те се изпълняват.

63 = 62 + 1 - шестдесет и три - това са много чис­ти и честни хора, преминали през най-тежката чистка на шестдесет и две (и, разбира се, изпитанията на всич­ки по-малки числа), при което те са запазили вярата в себе си (1); техните молитви никога няма да бъдат пре­калено лични, да не говорим за користни.

63 = 9 х 7 - едва на етапа на шестдесет и три об­редът (9) получава духовно съдържание (7), тоест от­варя пряк канал към финия план, което, по този начин става възможно едва в магическата реалност на са-мосъзнаващия се дух.

63 = 59 + 4 - първа материализация (4) на човека, осъзнаващ себе си като дух - построяване на храм.

63 = 21 х 3 - странникът (21) добива в храма (63) откровението на истинната вяра.

Папка: Нумерология | Посещения: 1488 | Ченълинги
Контакт          35.175.113.29