Нумерология      Карма      Читалня      Ошо      Рецепти      Здраве      Луиз Хей    
   Астрология      Езотерика      Телепатия      Крион      Бог, Уолш      Чакри      Съновник      Психология      RSS
Бутон за дарения чрез BITCOIN

Please Donate To Bitcoin Address: [[address]]

Donation of [[value]] BTC Received. Thank You.
[[error]]

Бутон за дарения чрез PayPalЛунни Възли
Хороскопи
Зодии
Натална
Синастрия
Съвместимост
Предсказателна
Ерогенни зони
Любов и Секс
Сексуалност
Еротика
Любовен Хороскоп
Тя и Той
Духовно Израстване


Начало  Регистрация  Вход


Ченълинги
Книги
Сентенции
Вампиризъм
Нумерология en
The Arcturians
Приказки
Супер Игри
Софтуер | Линкове
Музика | Филми
Благодарност
Игри | Таро
Отзиви
Lifestyle (2) (3)
(4) (5) (6) (7)
Business, Careers
(2) (3) (4) (5)
The 9th D


15:02
24.02.2020
Понеделник
3.94.202.172


Онлайн: 1
Гости: 1
Потребители: 0


 Пими ® » Читалня » Нумерология


Разговори с Луцифер [66]Статии [201]
Матрицата 5 [55]Нумерология [28]
Астрология [31]Великият преход [110]
Кармична Астрология [13]Енергиен Вампиризъм [19]
Пламъци Близнаци [13]Карма и Подсъзнание [30]
Любовна тактика [13]Петър Дънов [4]
Джасмухин [8]Ангели и Архангели [15]
Дийпак Чопра [7]Сал Ракели [24]
Барбара Марчиняк [22]Екхарт Толе [9]
Учението на Абрахам [8]Пътят на душите [6]


58 - вежливост, съвест, честност

Вълшебната сила на доброто; фината борба със злото; превъзпитание на престъпници; лечение на наркоманията.

58 = 57 +1 - ако в петдесет и седем се развива темата за интензивно-личното участие в живота (в конкретното число се усеща влиянието на концепцията за плътната карма на деветнадесет, коя­то винаги акцентира върху личното отношение и дей­ността), то в петдесет и осем (= 29 х 2) звучат меките обертонове на вниманието към финия план (двадесет и девет символизира фината карма) и неговото управ­ление на точката на сглобяване. Но ако в началото на десетото ниво - в петдесет и шест, финият план се реа­лизираше непосредствено и праволинейно чрез седми­цата (изобщо седмицата е в основата на всяка строга йерархия, независимо дали е духовна, административ­на или военна), то в магическата реалност на петдесет и осем се усеща влиянието на фината карма и финият магически план действа косвено, без пряк натиск и про­яви на видима сила, което може да създаде илюзията за отсъствието й. Въпреки това петдесет и осем прите­жава магическа власт, достатъчна за по-голямо изме­стване на точката на сглобяване (тоест изменение на реалността), отколкото всяко от предшестващите го числа, като изключим може би петдесет и три.

Петдесет и осем символизира силата на доброто, чието действие е хомеопатично, но е свързано с влияние­то на висшия план и в края на краищата побеждава зло­то. В средния човешки живот петдесет и осем се проявя­ва в такива категории като вежливост, отзивчивост, доброжелателно внимание към външния свят и към гласа на съвестта, вътрешна и външна честност. Всичко това

очевидно изисква незначително, но доста особено, спе­цифично човешко изместване на точката на сглобяване и включва в себе си много високи „фини" магически вли­яния, способни след известно време да установят почти всяко нужно на човека нейно положение, съвсем недо-стижимо по пътя на прекия натиск. В духовната класи­фикация петдесет и осем символизира нивото анахата-манипура, тоест на човека, способен да премести точка­та на сглобяване на злодея така, че да започне да го мъчи съвестта - тъкмо това е и истинската сила на човешкото добро, представляваща третия урок на десето ниво.

Петдесет и осем - това е добрият вълшебник (58=29 х 2), който се стреми към унищожаване не на врага, а на обзелото го зло. В очите на човека на петдесет и осем всеки углавен престъпник има нужда не от наказание, а от психическо и магическо лечение, или казано по-про­сто - разваляне на магиите на тази или онази (от гледна точка на обществото) черна реалност, тоест свят, зле съгласуван с общосоциалния. С продължителни усилия маговете на петдесет и осем превъзпитават закоравели­те бандити, лекуват алкохолици, наркомани, умствено изостанали деца и т.н. Двойката в разлагането 58 = 29 х 2 символизира външната поляризация на дългосрочни магически програми като борбата на доброто със зло­то, но взаимодействието е принципно магично - борба се води именно за положението на точката на сглобява­не (иначе казано, за начина на световъзприятие) и загубилият напълно изгубва себе си: злото или напълно се преобразява, или в редки случаи - доброто побеждава.

58 = 27 +31 - традиционният приказен сюжет: зли­ят вълшебник нарушава идилията (27) и завързва фин кармичен възел (31), след което се налага силите на доброто да го разплитат дълго, проявявайки чисто чо­вешки добродетели (58): доброта, честност, съвестност, снизходителност, взискателност към себе си и т.н. Про­явата на тези качества силно измества точката на сгло­бяване на приказния герой, вследствие на което маги­ческата реалност се трансформира и очевидно непобе­димото в началото зло (Змеят Горянин) постепенно изгубва позиции. Характерно е, че змеят, както се и полага на кармичния владетел, по правило предвари­телно знае откъде ще дойде гибелта му.

Папка: Нумерология | Посещения: 1986 | Ченълинги
Контакт          3.94.202.172