Нумерология      Карма      Читалня      Ошо      Рецепти      Здраве      Луиз Хей    
   Астрология      Езотерика      Телепатия      Крион      Бог, Уолш      Чакри      Съновник      Психология      RSS

Бутон за дарения чрез PayPal



Лунни Възли
Хороскопи
Зодии
Натална
Синастрия
Съвместимост
Предсказателна
Ерогенни зони
Любов и Секс
Сексуалност
Еротика
Любовен Хороскоп
Тя и Той
Духовно Израстване


Начало  Регистрация  Вход


Ченълинги
Книги
Сентенции
Вампиризъм
Нумерология en
The Arcturians
Приказки
Супер Игри
Софтуер | Линкове
Музика | Филми
Благодарност
Игри | Таро
Отзиви


07:39
25.04.2024
Четвъртък
3.15.5.183


Онлайн: 3
Гости: 3
Потребители: 0


 Пими ® » Читалня » Великият преход


Разговори с Луцифер [66] Статии [201]
Матрицата 5 [55] Нумерология [28]
Астрология [31] Великият преход [110]
Кармична Астрология [13] Енергиен Вампиризъм [19]
Пламъци Близнаци [13] Карма и Подсъзнание [30]
Любовна тактика [13] Петър Дънов [4]
Джасмухин [8] Ангели и Архангели [15]
Дийпак Чопра [7] Сал Ракели [24]
Барбара Марчиняк [22] Екхарт Толе [9]
Учението на Абрахам [8] Пътят на душите [6]


Галактическия Съвет за събитията през есента на 2015

Приветствам ви земни хора. Предлагам ви важна информация. Ние, Галактическия Съвет на Космическата Федерация ви приготвихме малка изненада — планетата ще бъде издигната на ново ниво през тази есен. Всички ликуват на Фино ниво. Катаклизми от всички стихии ще са показателни за това забележително действие на Земята. Колко ни се иска, повече хора да са предупредени за всичко това и настроени да приемат всичко с Любов и Светлина.
    
Искани се да празнуваме заедно с вас този забележителен празник. Вашите тела боледуват, настройват се към новите вибрации — това трябва да се изтърпи, приеме и освободи. 
    
На фино ниво всичко е готово, помагат всички извънземни цивилизации, в усилен режим работят всички светли групи по Земята. Всички са настроени за благополучен изход на замисленото от Създателя на плана. Той се вълнува и ликува заедно с вас. Дългоочаквания план за издигането на Земята в друго измерение, трябва да се осъществи тази есен.
 
За ваше сведение: момента на точната дата не е известен дори на Създателя, тласък за това трябва да дадат вашите отворени сърца и съзнания. Трудно ни е да говорим за това, но много души ще напуснат физическите си тела, това е техен избор и трябва да го разбирате и да ги освободите с любов. Те са изминали на Земята не малко инкарнации и сега се завръщат на своите планети за да продължат да изучават уроците си на друго ниво на вибрации. Тук при нас ги посрещат с любов и след реанимационния център, всички души ще се отправят към своите родни планети. 
    
Иска ми се да ви съобщя още едно важно известие. Вие, душите на планетата, постарайте се да осъзнаете това грандиозно събитие на вашата Земя. Гая отдавна очаква този момент, подготвяла се е хиляди години. И ето, настанал е дългоочаквания момент за Възнесението ѝ. 
    
В бъдеще, малките материци и острови ще се скрият под водата, а ще се издигне голям, красив, ярък материк, на който всичко ще бъде ново, чисто, всичко ще ухае за останалите души. Ще се промени плътността на Земята, ще се промени магнитната решетка, няма да има войни. Във всичко това, сега е трудно да се повярва, но това ще се случи. Планините ще станат по-малки, а след това съвсем ще изчезнат.
    
Ще се радвам, ако нашите послания се прочетат от вас. С тези послания ви предаваме нашата любов, която прониква в сърцата ви. От много цивилизации са насочени към Земята енергии с невероятна красота. Те приемат активно участие в тази програма, тъй като съзнанието им чрез тази помощ, ще се издигне на по-високо ниво. Тези цивилизации, които са вътре в Земята, ще излязат на повърхността; които са живели на космически кораби, ще се върната на своите планети. Целият космос очаква благополучното Възнесение на Земята и душите ѝ. Любов и разбиране, скъпи земни хора.
    
Архангел Гавраил чрез Галактическата Федерация на Светлината. 
    
Приела Асхана © Copyright: Татяна Клингер, 2015
    
Превод: Йосиф Йоргов

http://izzhizni.ru/blog/arkhangel_gavriil_galakticheskij_sovet_o_sobytijakh_osenju_2015goda_03sentjabrja/2015-09-03-9385

http://yosifyorgov.eu/articles.php?lng=bg&pg=8761

Папка: Великият преход | Посещения: 3873 | Ченълинги
Контакт          3.15.5.183