Нумерология      Карма      Читалня      Ошо      Рецепти      Здраве      Луиз Хей    
   Астрология      Езотерика      Телепатия      Крион      Бог, Уолш      Чакри      Съновник      Психология      RSS

Бутон за дарения чрез PayPal



Лунни Възли
Хороскопи
Зодии
Натална
Синастрия
Съвместимост
Предсказателна
Ерогенни зони
Любов и Секс
Сексуалност
Еротика
Любовен Хороскоп
Тя и Той
Духовно Израстване


Начало  Регистрация  Вход


Ченълинги
Книги
Сентенции
Вампиризъм
Нумерология en
The Arcturians
Приказки
Супер Игри
Софтуер | Линкове
Музика | Филми
Благодарност
Игри | Таро
Отзиви


17:16
24.04.2024
Сряда
18.117.81.240


Онлайн: 1
Гости: 1
Потребители: 0


 Пими ® » Читалня » Великият преход


Разговори с Луцифер [66] Статии [201]
Матрицата 5 [55] Нумерология [28]
Астрология [31] Великият преход [110]
Кармична Астрология [13] Енергиен Вампиризъм [19]
Пламъци Близнаци [13] Карма и Подсъзнание [30]
Любовна тактика [13] Петър Дънов [4]
Джасмухин [8] Ангели и Архангели [15]
Дийпак Чопра [7] Сал Ракели [24]
Барбара Марчиняк [22] Екхарт Толе [9]
Учението на Абрахам [8] Пътят на душите [6]


Отваряне на седемте печата на Божието Съзнание. АА Михаил

АРХАНГЕЛ МИХАИЛ през Рона Хърмън

 

http://velichko.ucoz.ru/_ph/16/2/225412342.jpg

14.07.2009 г. Ronna Herman.

Превод от английски на руски – Лариса Мальгошева-Бартоне

Превод от руски на български – Иван Иванов

Забележка от Рона:

Скъпи Приятели! Преди няколко години Архангел Михаил ми даде на мен това прекрасно упражнение-медитация, за презентация на моите семинари. Само част от тази информация е поместена в третата ми книга с послания – „Твоето Свещено търсене”. Той тогава ми каза:

„Важно е хората да осъществят определено количество пречиствания и преработка на остарелите си колизии – изкривените си енергии, преди те да се постараят да повдигнат Огъня на Духа си – Кундалини” !

По време на това медитативно упражнение ние прилагахме набор от осем Настройващи Соларни Хармонични Вили (вилици – сноп от лъчи) с Пълен Спектър, което създаваше много дълбок и впечатляващ ефект. Архангел Михаил твърди:

За всеки един, който желае да се придвижи (да се издигне) на следващото ниво на Осъзнатост, е дошъл часът за началото на процеса – ОТКРИВАНЕ НА СЕДЕМТЕ ПЕЧАТА НА БОЖЕСТВЕНОТО СЪЗНАНИЕ – което до голяма степен ще ви помогне във вашето Пътешествие за Про-СВЕТ-лението ви. Този процес може да бъде осъществен един път или при желание, няколко пъти – в зависимост от това, как вие ще се чувствате и от какво на вас конкретно ви е нужно да се освободите! Настройте се на своя телесен Елементал и се учете да се фокусирате върху областите/районите, които ви изпращат сигнали на неблагополучие – на дискомфорт. Много скоро вие ще се научите да разпознавате или да приемате сигнали от тези участъци на вашето тяло, които изискват по специално внимание”…

Скъпи Сърца! Ние се намираме вътре в процесите на много драматични времена, които ще променят живота; много често те ще бъдат вълнуващи, запленяващи и славни, а понякога ще бъдат и достатъчно проблемни и дори водещи до объркване! Но каквото и да е бъдещето, Заедно НИЕ ЩЕ ПРЕОДОЛЕЕМ ВСИЧКО! Аз ви изпращам своята Вечна Любов и Ангелските си Благословии! Рона! 

 

Откриване на седемте печата на Божественото Съзнание

Любими майстори! Дойде време изцяло да се възползвате от предимствата на своите Физически и Духовни чувства-усещания-възприятия! Вие ще трябва да преразгледате, отново да определите и да се научите по надежден начин да използвате физическите си чувства-усещания-възприятия, за да получите достъп и да развиете Висшите си чувства, които от твърде отдавна за заспали: ясновидство, ясночуване, телепатия, проницателност (интуиция, разширено вътрешно чувство на осъзнатост) – всички тези възвисени способности представляват част от вашето Божествено Вродено Право, очакващо вашето поискване.

Ние вече подробно се спирахме и обсъждахме с вас Седемте Основни Чакри (Енергийни центрове) на Физическия ви Съд и в общи черти говорихме за позитивните и негативни атрибути – функциите на всяка от тях. При това е важно, вие да осъзнаете, че Всяка Чакра и Вътрешен орган е важен! Тялото има Свое Собствено Съзнание, което е било покрито и изпълнено с енергиите на вашите многочислени, преминати в миналото натрупани опити и създадените от вас мисълформи. Вие не само че сте създали свой Външен свят с всичките си вярвания, убеждения и вибрационни честоти на вашите мисли, но и освен това сте изградили и свой Вътрешен Свят.

Вашето тяло общува с вас по много и различни начини, но дали вие знаете как трябва да се слуша и интерпретира това, което то ви говори? Аз ви съобщих за тази истина доста по-рано, но няма да попречи да ви я повторя. Много от вас са приели и са усвоили този факт, че вие може да общувате и да взаимодействате с Ангелските Сфери и със Съществата на Светлината, но мнозинството от вас все още не осъзнават това, което вие МОЖЕТЕ общувайки с много от фасетите (най-малките частички) на вашата телесна форма.

Неотдавна ние ви поднесохме дар от Седемте Кристални Сфери на Висшето Съзнание, тъй като вие започвате процес на завръщане във вашата чакрова система към хармоничното и състояние за сметка на вдишването във всяка една от Седемте Основни Чакрени Центъра на физическото тяло на сфери от Светлина от вашето Божествено „Аз СЪМ Присъствие”. Ние ви предложихме да вдишвате Сферата от Светлина, след което да си представяте знака на безкрайността над всяка една сфера-чкара, за да помогнете за ускоряването на процеса на освобождаване от изкривените, дисхармонични образци от енергия, когато вие се стремите да изисквате (да използвате) даровете на само-майсторството – на самообладанието. След процеса на пречистване, хармонизация и баланс на Седемте Основни чакри на физическото тяло, следва важният процес на инициация-посвещение, наречен „ОТКРИВАНЕ НА СЕДЕМТЕ ПЕЧАТА НА БОЖЕСТВЕНОТО СЪЗНАНИЕ”!

Всяка чакра се завръща към своята вътрешна хармония, и се активира процес, при който се открива енергиен вход-вихър, а станали съвършени, качествата и енергиите на тази чакра се проектират нагоре в следващата чакра. При това от всяка чакра се освобождава запас от Адамантните Частици на СВЕТЛИНАТА НА ТВОРЕЦА и започва да се излива нагоре. Този процес се повтаря по всички чакри, до тогава, до когато не бъде активирана Коронната чакра, което ще позволи да се случи чудесното, поразително явление – Чакровата Система ще започне да се върти с много високи обороти, превръщайки гръбначния стълб в сияещ стълб от Светлина! И през този стълб от Светлина Петте Висши Хармонични Лъча на Твореца ще започнат да струят надолу и да напълват всичките ви чакри със сиянието на Божественото ви „Аз СЪМ Присъствие”.

Това е процес, който много от вас вече са изпитвали в течение на последните няколко години, а тъй като вие се намирате на пътя на ускорената инициация-посвещение и трансформация, значително количество от дискомфорта и изкривяванията е вече активирано и продължава да се активира във вашия Физически Съд. Твърде много е трябвало да бъде освободено и все още и предстои да се освободи, духовно да се пречисти и да се балансира.

Това, за създаването на което са минали хилядолетия, сега се трансмутира всичко на всичко за няколко кратки години!

Затова, много ви моля, бъдете добри и търпеливи, и търпими по отношение на себе си и знайте, че вие се намирате в процес на инкорпорация-обединение и трансформация на вашето Човешко „Аз” (себе си) в своето Сияещо Човешко „Аз” на вашия Дух - Духовното ви „Аз”!

Позволете ми да ви дам още едно опростено упражнение, което да ви помогне леко и непринудено да навлезете във Вътрешната Мъдрост на вашия Физически Съд. Аз ще ви дам ключовата дума за всяка чакра! Във всекидневния ви живот, тогава когато на вас ви е удобно, вие изговаряйте или най добре, скандирайте тези думи (звукосъчетания) за всяка една чакра. Тези думи могат и да бъдат тонирани (с промяна на тона) –произнасяни като напев (продължителността на който зависи от вашето желание). А що се отнася до тонирането на гласните звуци – започнете с най-ниската , най-комфортната за вас тоналност, и бавно я издигайте нагоре повишавайки я (вървите към по високите тонове), в същото това време, когато повтаряте тази дума, която съответства на всяка чакра. Наблюдавайте това, какво ви идва на ум, когато вие скандирате ключовата дума и се фокусирате на дадена чакра: как вие „ЖИВЕЕТЕ” с енергиите на Коренната Чакра, как вие „ЛЮБИТЕ” с енергиите на сърцето и така нататък!  

 

http://velichko.ucoz.ru/_ph/11/2/440619751.jpg

КОРЕННА ЧАКРА (МУЛАДХАРА)

(256Нz; тон: У-У-У-Х \U-H\ [u:h])

 

Коренната чакра – Кундалини заземява вашето физическо „Аз” към Жизнените сили на Земята, придавайки ви стабилност; това е много важно, защото вие трябва да почитате, да се грижите и да поддържате своето физическо тяло, когато се стремите към звездите. Когато тази чакра функционира по правилния начин и се намира в баланс, вие ще  бъдете по-жизнеспособни и във вас ще се усеща повече мъжество и самоувереност. На свой ред това ще ви помогне да се освободите от старите си проблеми, свързани с въпросите на оживяването ви, на страховете ви, нуждите ви – така наречения „ефект – приемаш боя или бягаш”! Вие ще получите достъп до вашето „сандъче със съкровищата и изобилието”.
…………………………………………………………………………………………….
Вдишайте дълбоко и тонирайте „АЗ ЖИИИВЕЕЕЯААА”.

……………………………………………………………………………………………

 

 

 

Заявете на себе си (пред себе си):       

„СЕГА АЗ ПОЛУЧАВАМ ДОСТЪП И ИНТЕГРИРАМ МОГЪЩЕСТВОТО НА ЕДИНСТВОТО И НА ЦЯЛОСТТА, СВОЯТА ВРЪЗКА СЪС ЗЕМЯТА И С ЦЯЛОТО ВСЕЛЕНСКО ИЗОБИЛИЕ”.

……………………………………………………………………………………………

Дишайте дълбоко. Представете си или си въобразете сфера от СВЕТЛИНА, която представлява вашата Коренна чакра. Вижте как тя започва да се върти все по-бързо и все по-бързо, ставайки все по-светла и по-ярка до тогава, докато не заискри и не започне да излъчва  като лъчисто Слънце. И Лъчът на Светлината се придвижва от Първа чакра нагоре и навлиза във Втора чакра (под пъпа).

……………………………………………………………………………………………

Кажете:

„АЗ СЪМ ЕДИНЕН(А) С БОЖЕСТВЕНИЯ ИЗТОЧНИК НА ТВОРЕЦА” !

……………………………………………………………………………………………

Дишайте дълбоко и тонирайте: У-У-У-Х \U-H\.

……………………………………………………………………………………………

 

Бавно и постепенно се пренастройваме за работа с втора чакра – Пъпна чакра – СВАДХИСТАНА - !

…………………………………………………………………………………………….

 

http://velichko.ucoz.ru/_ph/11/2/847541193.jpg

 

ПЪПНА ЧАКРА

(288 Hz; тон: У-У-У/О-О-О/ [u;])

Това е мястото на пребиваването на вашето Физическо-Емоционално „Аз”. Когато тази чакра е в баланс, вас не ви обхващат самосъмнения, едикции – лоши навици, свързани със зависимости или с въпроси от сексуална насоченост. Вместо Разума на Егото, вие се настройвате към мъдростта на вашия Разум на Душата – към Душевния ви Разум и постепенно всички стари само-лимитиращи (ограничаващи) мисълобрази или образи на мисълта от Подсъзнателния Разум се сменят със Самоувереност и Емоционална Стабилност/Уравновесеност. Вие възвръщате в себе си своята Лична Сила и Могъщество, когато вместо страх и ограниченост се учите да създавате Радост, Мир, Покой и Процъфтяване!

……………………………………………………………………………………………

Вдишайте дълбоко и тонирайте „АЗ ЧУ-У-У-В-С-Т-В-А-А-А-М”.

……………………………………………………………………………………………

 

 

 

Заявете на себе си (пред себе си):       

„АЗ ВЛИЗАМ И ИНТЕГРИРАМ МОГЪЩЕСТВО НА СТРАСТТА С ДУХА, КОЙТО ПРИЗНАВАМ КАТО СВОЙ РЪКОВОДИТЕЛ. МОЕТО ЖЕЛАНИЕ – Е ДА СЪЗДАВАМ РАДОСТ, ПОКОЙ – УМИРОТВОРЕНИЕ И ПРОЦЪФТЯВАНЕ – ПРЕУСПЯВАНЕ – БЛАГОПОЛУЧИЕ, ЗА ДА МОГА ДА ПОЛУЧАВАМ ОТ ЖИВОТА УДОВОЛСТВИЕ И ДА ГО СПОДЕЛЯ ИЛИ ДА ГО РАЗДЕЛЯ С ДРУГИТЕ! ”.

……………………………………………………………………………………………

Дишайте дълбоко. Представете си или си въобразете Сфера от СВЕТЛИНА, която представлява вашата Втора, Пъпна Чакра. Вижте как тя започва да се върти все по-бързо и все по-бързо, ставайки все по-светла и по-ярка до тогава, докато не заискри и не започне да излъчва като лъчисто Слънце. И Лъчът на Светлината започне да се придвижва от Втора Чакра нагоре и навлиза в Трета Чакра – Чакрата на Слънчевия сплит.

……………………………………………………………………………………………

Кажете:

„АЗ СЪМ ЕДИНЕН(А) ЗАВЪРШЕН(А) ВЪТРЕ В САМИЯ СЕБЕ СИ” !

……………………………………………………………………………………………

Дишайте дълбоко и тонирайте: У-У-У/О-О-О [u:].

……………………………………………………………………………………………

 

Бавно и постепенно се пренастройваме за работа с трета чакра – Чакра Слънчев сплит  – МАНИПУРА - !

…………………………………………………………………………………………….

 

http://velichko.ucoz.ru/_ph/11/2/403529969.jpg

 

ЧАКРА НА СЛЪНЧЕВИЯ СПЛИТ

(320 Hz; тон: О-О-О-Х/ [oh])

Този енергиен център е мястото на пребиваване на вашето Физическо-Ментално „Аз”. Когато тази чакра започва да се върти в хармония и там все още има някакво съвсем незначително количество изкривени енергии, към вас се завръща вашето самоуважение, знанието ви се превръща в мъдрост и ясно мислене. Вие отново придобивате смоконтрол и ставате Майстор на Своите Желания. Вие – вместо да навлизате в енергиите на обкръжаващите ви личности – се учите да поставяте граници и да уважавате суверинитета на другите тогава, когато привличате енергия от Вселенски Източник на Жизнена Субстанция и от вашето собствено „Аз СЪМ Присъствие”!  Ето тогава и започва активирането на вашия Слънчев Силов Център, състоящ се от Слънчевия ви сплит, Сърцето и Тимуса ви (тимусната ви жлеза).

……………………………………………………………………………………………

Вдишайте дълбоко и тонирайте „АЗ ЩЕ БЪ-Ъ-Ъ-Д-А-А-А”.

……………………………………………………………………………………………

 

 

 

Заявете на себе си (пред себе си):       

„СЕГА АЗ ВЛИЗАМ В СВОЯ ЛИЧЕН СИЛОВ ЦЕНТЪР и ВЗЕМАМ КОНТРОЛА НАД СВОИТЕ ЕМОЦИИ. АЗ СЪМ МАЙСТОР НА СВОИТЕ ЖЕЛАНИЯ. АЗ УСТАНОВЯВАМ ТОЧНО ОПРЕДЕЛЕНИ ГРАНИЦИ! ”.

……………………………………………………………………………………………

Дишайте дълбоко. Представете си или си въобразете Сфера от СВЕТЛИНА, която представлява вашата Трета Чакра, Чакрата на Слънчевия Сплит. Вижте как тя започва да се върти все по-бързо и все по-бързо, ставайки все по-светла и по-ярка до тогава, докато не заискри и не започне да излъчва като лъчисто Слънце. И Лъчът на Светлината започне да се придвижва от Трета Чакра нагоре и навлиза в Четвърта Чакра – Сърдечна Чакра.

……………………………………………………………………………………………

Кажете:

„Аз СЪМ СИЛА СПОСОБНА ДА ТВОРИ ” !

……………………………………………………………………………………………

Дишайте дълбоко и тонирайте: О-О-О-Х [oh].

……………………………………………………………………………………………

 

Бавно и постепенно се пренастройваме за работа с Четвърта чакра – Сърдечна Чакра   – АНАХАТА - !

…………………………………………………………………………………………….

 

http://velichko.ucoz.ru/_ph/11/2/725541173.jpg

 

СЪРДЕЧНА ЧАКРА

(341 Hz; тон: А-А-А-Х / [ah])

Сърдечната Чакра представлява вратата към Висшите Чакри, които ви свързват с Духовното ви „Аз” („Аз”-ът на вашата Душа) и Духовното ви „Аз” („Аз”-ът на вашия Дух). Когато вашата Сърдечна Чакра е небалансирана или отключена (заглушена в значителна степен, вие основно ще функционирате като инстинктивно човешко същество, управлявано от трите му Низши Чакри на Физическото ви „Аз”. Когато вие балансирате енергиите на Сърцето си – Разумът и Емоциите (силовите енергийни центрове на Живота – Любовта на физическото тяло), вие много леко ще успеете да влезете в Силовия Енергиен Център на Безусловната Любов на Божествения Разум! Вие ще можете много бързо да се освобождавате от всички енергии и образи на мисли, които се манифестират (проявяват) под формата на: ревност, завист, самост, вина, чувство за непълноценност или недостойност. Когато вие запалвате Триединния Пламък на Божествената Воля, Мъдрост и Любов, вие започвате да развивате състрадателна натура, единство с Живота и с Всичко Съществуващо.

……………………………………………………………………………………………

Вдишайте дълбоко и тонирайте „АЗ ЛЮ-Ю-БЯ-Я-Я””ОБИЧА-А-А-М”.

……………………………………………………………………………………………

 

 

 

Заявете на себе си (пред себе си):       

„Сега Аз Активирам Енергията на Своите Центрове: на Емоционалната и Слънчева Жизнена Сили. Аз Получавам и Проектирам Само ЕНЕРГИЯ НА ЛЮБОВТА И СВЕТЛИНАТА. Аз откривам Своето Сърце пред Божествения Поток на Духа!”.

……………………………………………………………………………………………

Дишайте дълбоко. Представете си или си въобразете Сфера от СВЕТЛИНА, която представлява вашата Четвърта Чакра, Сърдечната ви Чакра. Вижте как тя започва да се върти все по-бързо и все по-бързо, ставайки все по-светла и по-ярка до тогава, докато не заискри и не започне да излъчва като лъчисто Слънце. И Лъчът на Светлината започне да се придвижва от Четвърта Чакра нагоре и навлиза в Пета Чакра – Гърлената ви Чакра.

……………………………………………………………………………………………

Кажете:

„Аз СЪМ ВСЕЛЕНСКА ЛЮБОВ” !

……………………………………………………………………………………………

Дишайте дълбоко и тонирайте: А-А-А-Х [ah].

……………………………………………………………………………………………

 

Бавно и постепенно се пренастройваме за работа с Пета чакра – Гърлена Чакра   – ВИШУДХА - !

…………………………………………………………………………………………….

 

http://velichko.ucoz.ru/_ph/11/2/709159664.jpg

 

ГЪРЛЕНА ЧАКРА

(384 Hz; тон: И-Й-И-И/ EYE [ai])

Гърлената Чакра е съединена с Астрално-Емоционалния или с Ментално-Казуалния План, в зависимост от вибрационните честоти на проектираните от вас Мисли и Думи. Това може да ви доведе до заблуда. Независимо от това, създавайки своя собствена действителност чрез образците на излъчваните от вас честоти, то съгласно Закона за Притеглянето, изпращаните от вас низки честоти ще привлекат енергии от Астралния план, а Високите ви Честоти – ще влязат в Менталните Планове на Съзнанието ви.

Процесът на Възнесение изисква усвояване и овладяване на Физическия, Астралния (емоционален) и Менталния План и след това, най-накрая – нагоре през Висшите Измерения!

Комуникацията – общуване и Силата на Казаната Дума са най-важните инструменти на Физическия План.

Когато вие започнете да се ползвате от езика на Любовта – Светлината и да разговаряте на нивото на Душата (да водите „задушевен разговор”), вие винаги ще изразявате Висшата Истина, вие ще бъдете изразителни, творчески и изискани в разговорната си реч, в писмените си изложения; вие ще станете изкусни в манифестацията на вашето виждане за Бъдещето.

……………………………………………………………………………………………

Вдишайте дълбоко и тонирайте „АЗ ГО-О-О-В-О-О-Р-Я-Я-Я-Я”.

……………………………………………………………………………………………

 

Заявете на себе си (пред себе си):       

„СЕГА АЗ ПОЛУЧАВАМ ДОСТЪП КЪМ ЦЕНТЪРА НА МОЯТА СИЛА НА ВОЛЯТА ЧРЕЗ МОГЪЩЕСТВОТО НА КОМУНИКАЦИЯТА – ОБЩУВАНЕТО И САМОИЗРАЗЯВАНЕТО. АЗ ЩЕ ПРЕДАВАМ СВОЯТА ПРАВДА –ИСТИНА  С ДОСТОИНСТВО И ПРОНИЦАТЕЛНОСТ!”.

……………………………………………………………………………………………

Дишайте дълбоко. Представете си или си въобразете Сфера от СВЕТЛИНА, която представлява вашата Пета Чакра, Гърлената ви Чакра. Вижте как тя започва да се върти все по-бързо и все по-бързо, ставайки все по-светла и по-ярка до тогава, докато не заискри и не започне да излъчва като лъчисто Слънце. И Лъчът на Светлината започне да се придвижва от Пета Чакра нагоре и навлиза в Шеста Чакра – Чакрата на Третото Око.

……………………………………………………………………………………………

Кажете:

„Аз СЪМ СЪВЪРШЕНИЯT ИЗРАЗ!”

……………………………………………………………………………………………

Дишайте дълбоко и тонирайте: И-Й-И-И [ai].

……………………………………………………………………………………………

 

Бавно и постепенно се пренастройваме за работа с Шеста чакра – Чакрата Трето Око – АДЖНА - !

…………………………………………………………………………………………….

 

http://velichko.ucoz.ru/_ph/11/2/186288100.jpg

 

ЧАКРА ТРЕТО ОКО

(426.7 Hz; тон Е-Й-И-И/AYE [ei])

Чакрата на Междувеждието или Третото Око отваря вратата към „вътрешните чувства, усещанията и възприятията”, отначало свързвайки ви с вашето безсъзнателно „Аз” – Подсъзнателния ви Разум, и постепенно с вашия Висш „Аз”, когато се открива достъп за чиста Космическа Субстанция от Светлината на Божествения Разум (наречен „Лъчите”), позволявайки и да активира вашето Божествено Съзнание – Самата Ваша Същност.

Вие ще преминавате през шепота на интуицията ви и ще навлизате в ЗНАНИЕТО на това, към което ви води и насочва вашият Дух. Ново Знание, Творчески Идеи и Вдъхновение от Висшия Ментален и Интуитивни Планове ще бъдат достъпни за вас, когато вие се пречистите от изкривяванията.

Любими, не се страхувайте от струващите ви се „тъмни енергии” или мисълформи, които по време на медитацията ще изплуват във вашето съзнание или ще се изправят пред очите ви, тъй като това са вашите собствени създания, които излизат на преден план, за да бъдат излекувани и трансмутирани в СВЕТЛИНА! Любовта – това е динамична и свързваща Сила на Твореца. И когато Светлината на Любовта сияе над всяка дисквалифицирана честота на мисълта ви, тя се „просветлява” и в крайна сметка се трансмутира.

При това не забравяйте да се възползвате от Виолетовия Пламък!

…………………………………………………………………………………………….

Вдишайте дълбоко и тонирайте „АЗ В-И-И-ЖД-А-А-А-М”.

……………………………………………………………………………………………

 

Заявете на себе си (пред себе си):       

„СЕГА АЗ ПОЛУЧАВАМ ДОСТЪП ДО МОГЪЩЕСТВОТО НА МОЯ ИНТУИТИВЕН РАЗУМ. АЗ ПРИТЕЖАВАМ ЯСНА ПРОНИЦАТЕЛНОСТ И ВНИМАТЕЛНО СЛУШАМ ПО ВРЕМЕТО КОГАТО НАВЛИЗАМ В СВОЯТА ВЪТРЕШНА МЪДРОСТ И МЪДРОСТТА НА СВОЯ ВИСШ „АЗ”!”.

……………………………………………………………………………………………

Дишайте дълбоко. Представете си или си въобразете Сфера от СВЕТЛИНА, която представлява вашата Шеста Чакра, Чакрата на Третото Око. Вижте как тя започва да се върти все по-бързо и все по-бързо, ставайки все по-светла и по-ярка до тогава, докато не заискри и не започне да излъчва като лъчисто Слънце. И Лъчът на Светлината започне да се придвижва от Шеста Чакра нагоре и навлиза в Седма Чакра – Коронната ви Чакра.

……………………………………………………………………………………………

Кажете:

„Аз СЪМ СЪВЪРШЕН ИНСТРУМЕНТ НА ЯСНОТА И МЪДРОСТ !”

……………………………………………………………………………………………

Дишайте дълбоко и тонирайте: Е-Й-И-Иi].

……………………………………………………………………………………………

 

Бавно и постепенно се пренастройваме за работа със Седма чакра – Коронна Чакра – САХАСРАРА - !

…………………………………………………………………………………………….

 

http://velichko.ucoz.ru/_ph/11/2/610634275.jpg

 

КОРОННА ЧАКРА

(480 Hz; тон: И-И-И-И/ Е-Е-Е-Е [i:])

Когато Коронната ви чакра е активирана, ви се открива път към вашия Духовен „Аз”. Ето тогава вече за вас ще бъдат достъпни мъдростта, даровете и съкровищата, заложени във вашето Божествено „Аз СЪМ Присъствие”. Когато вие покажете, че сте готови да живеете и да излъчвате Любов – Светлина – и Истината на Създателя, това ще ви бъде показано чрез увеличение на още по-голям поток от атрибути и добродетели от Дванадесетте Лъча на Божественото Съзнание!

……………………………………………………………………………………………

 

Вдишайте дълбоко и тонирайте „АЗ С-Ъ-Ъ-Ъ-М/ ИМ-А-А-А  М-Е-Е-Е”.

……………………………………………………………………………………………

 

Заявете на себе си (пред себе си):       

„СЕГА АЗ ДОСТИГАМ СВОЕТО ДУХОВНО МОГЪЩЕСТВО И ВРЪЗКА/КОНТАКТ СЪС СВОЯ БОЖЕСТВЕН „АЗ СЪМ ПРИСЪСТВИЕ”, КОЕТО СЕ ЯВЯВА ЦЕНТЪР НА МОЕТО ПРО-СВЕТ-ЛЕНИЕ – МЪДРОСТ - ВДЪХНОВЕНИЕ!”.

……………………………………………………………………………………………

Дишайте дълбоко. Представете си или си въобразете Сфера от СВЕТЛИНА, която представлява вашата Седма Чакра, Коронната ви Чакра. Вижте как тя започва да се върти все по-бързо и все по-бързо, ставайки все по-светла и по-ярка до тогава, докато не заискри и не започне да излъчва като лъчисто Слънце. И Лъчът на Светлината започне да се придвижва от Седма Чакра нагоре и навлиза в Осма Чакра – Чакрата на ДУХОВНАТА ВИ ЗВЕЗДА.

……………………………………………………………………………………………

Кажете:

„АЗ СЪМ БОЖЕСТВЕНА ЛЮБОВ! АЗ СЪМ БОЖЕСТВЕНА СВЕТЛИНА! АЗ СЪМ БОЖЕСТВЕНА ВОЛЯ! АЗ СЪМ БОЖЕСТВЕНА МЪДРОСТ В ДЕЙСТВИЕ!”

……………………………………………………………………………………………

Дишайте дълбоко и тонирайте: И-И-И [i:].

……………………………………………………………………………………………

 

Бавно и постепенно се пренастройваме за работа с Осма чакра – Чакрата на ДУХОВНАТА ВИ ЗВЕЗДА !

…………………………………………………………………………………………….

 

http://velichko.ucoz.ru/_ph/11/2/546418102.jpg

 

ЧАКРА НА ДУХОВНАТА ЗВЕЗДА – ЗВЕЗДАТА НА ДУШАТА ВИ

(Приблизително 15-20 см. над Коронната Чакра; 512 Hz; тон: О-О-О-М)

 

Заявете на себе си”

„АЗ СЪМ СВЪРЗАН(А) И СЕ НАМИРАМ В СЪГЛАСИЕ ЧРЕЗ МОЯ МОСТ ОТ ЦВЕТОВЕТЕ НА ДЪГАТА, С ЕДИНОТО СЪЗНАНИЕ. В ОПРЕДЕЛЕН МОМЕНТ, КОГАТО АЗ ИЗЛИЗАМ ОТ ГРАНИЦИТЕ НА КАРМАТА И ВЛИЗАМ В СЪСТОЯНИЕ НА ОПРОЩАВАНЕ И БЛАГОСКЛОННОСТ, АЗ ТРАНСМУТИРАМ ВСИЧКИ ДИСКВАЛИФИЦИРАНИ ЕНЕРГИИ!”

……………………………………………………………………………………………

Дишайте дълбоко. Когато вие тонирате: О-О-О-У-У-М, си представете стълб от Светлина, който ви свързва с вашето БОЖЕСТВЕНО „Аз” – „АЗ СЪМ Присъствие”, то започва да се разширява, става все по-широко и по-широко до тогава, докато не образува върху вашата глава Корона от Цъфтящ Лотос.

……………………………………………………………………………………………

Вижте как той започва да изчиства всичките ви изкривявания и статиката ви от вашата Божественост, съединявайки ви с ДУХА по този начин, че ОБРАЗЦИТЕ от честоти от Божествената СВЕТЛИНА, от Божествената ВОЛЯ и Божествената МЪДРОСТ, да могат свободно да струят към вас от Нашия БОГ – МАЙКА – ОТЕЦ и по нататък от вас в Обкръжаващия ви Свят.

……………………………………………………………………………………………

Кажете: „АЗ СЪМ ЕДИНО ЦЯЛО С БОЖЕСТВЕНИЯ ИЗТОЧНИК!”

………………………………………………………………………………………

Дишайте дълбоко и тонирайте трикратно: О-О-О-М; О-О-О-М; О-О-О-М; / AU-M; AU-M; AU-M.

 

 

 

 

#####

 

Ние ви предлагаме това упражнение, за да ви помогнем да си възстановите чистият и здрав контакт с вашите Духовни Наставници, Ангелски Помощници и с тези Същества от Висшите Сфери, с които вие искате да работите!

Направете няколко дълбоки вдишвания и издишвания (3-6-9) и фокусирайте вашето съзнание дълбоко навътре във вашето Свещено Сърце. Въобразете си или си представете себе си като вашата си Същност (ефирния ви двойник) вътре в сфера от светлина, движеща се през задния портал на камерата – палат на вашето Свещено Сърце. Вие бързо се движите нагоре в Петото измерение в своята Персонална Пирамида от Светлина, която е била проектирана специално за вас, като място за срещата ви с вашите приятели и придружители от Висшите Сфери.

Елате тук, в това свещено пространство и легнете на кристалната маса. Правейки това, се огледайте наоколо и вижте около масата кристалните столове и седящите в тях всички тези, с които вие желаете да общувате и да работите. Отделете време за това, да разпознаете намиращите се заедно с вас във вашата пирамида. По средата на тази пирамида, така както и в другите пирамиди на Светлината във Висшите Измерения, има заострен от двете си страни (двуостър) чист кристал от кварц, висящ от върха на пирамидата над кристалната маса. От този гигантски кристал се излъчват наелектризиращи мълниеобразни искри. Това е духовно пречистената Същност на Всевишния ТВОРЕЦ и нашия БОГ – ОТЕЦ – МАЙКА.

Под масата се намира фонтан от бушуващ Виолетов Пламък, който трансформира всички донесени от вас изкривени енергии, за да може вие да бъдете освободени и пречистени. Идвайте на това място колкото се може по-често, за да закрепите вашата връзка и хармоничните си взаимоотношения с вашето Семейство на СВЕТЛИНАТА!

 

Кажете на себе си:

„АЗ ИЗИСКВАМ СВОЕТО ВРОДЕНО ПРАВО И ВРЪЗКА С МОЯ ВИСШ „АЗ”, СЪС СЕМЕЙСТВОТО НА СВОЯТА ДУША И С ВСИЧКИ СЪЩЕСТВА НА СВЕТЛИНАТА, С КОИТО АЗ ТРЯБВА ДА ОБЩУВАМ И ДА РАБОТЯ, ЗА ДА ПОЛУЧА ДОСТЪП ДО КОСМИЧЕСКАТА МЪДРОСТ И ИСТИНА, КОИТО АЗ ТРЯБВА ДА ВЪВЕДА В СЕБЕ СИ И ДА ГИ СПОДЕЛЯ С ДРУГИТЕ. СЕГА, ВЕДНАГА, АЗ ИЗИСКВАМ СВОЕТО САМОМАЙСТОРСТВО – САМООБЛАДАНИЕ, ВСИЧКИ МОИ СЪВЪРШЕНИ КАЧЕСТВА, ДАРОВЕ, ДОБРОДЕТЕЛИ И АТРИБУТИ НА МОЕТО БОЖЕСТВЕНО „АЗ”. АЗ ИСКАМ ДА БЪДА ЖИВ ПРИМЕР – ОЛИЦЕТВОРЕНИЕ НА ЛЮБОВТА, ХАРМОНИЯТА, ИЗОБИЛИЕТО И РАДОСТТА!

АЗ СЪМ БОЖЕСТВЕНА ЛЮБОВ! АЗ СЪМ БОЖЕСТВЕНА СВЕТЛИНА! АЗ СЪМ БОЖЕСТВЕНА ВОЛЯ! АЗ СЪМ БОЖЕСТВЕНА МЪДРОСТ В ДЕЙСТВИЕ!

ТАКА ДА БЪДЕ! ТАКА И Е! АЗ СЪМ ТОВА, КОЕТО АЗ СЪМ!”

 

 

 

#####

 

Скъпи Мои, смели и храбри! Поради това, че се ускорява процесът на Възнесението, изключително е важно, и при това, повече от всякога, вие да се възползвате, колкото се може от повече количество възвишени приеми на трансформация. Гореизложените упражнения (медитация) може и да ви се сторят примитивни. Те обаче представляват мощни инструменти, помагащи ви изключително в освобождаването ви от стари, изкривени образци на вибрации и ускоряват процесът ви на завръщане към упълномощеното (изначалното) ви състояние на дуализъм вътре във вашия Физически Съд, за да може по този начин вашата Песен на Душата – Енергийният ви подпис – да стане прекрасна, хармонична симфония с грандиозна притегателна сила. Ние ви даваме всички необходими инструменти и информацията, за да ви помогнем по вашия Път на Илюминациите – Просветлението! Независимо от това обаче, вие ще трябва да признаете своята отговорност за своето завръщане към самомайсторството! Ние стоим редом с вас, за да ви помогне да изискате вашия законен статус като Духовни Същества на Божествена Мисия за нашия БОГ - ОТЕЦ - МАЙКА!

Ние приветстваме вашата храброст! Вие сте горещо любими!

 

АЗ СЪМ АРХАНГЕЛ МИХАИЛ!

 

E-mail: RonnaStar@earthlink.net ; Web Site: www.RonnaStar.com.

 

Папка: Великият преход | Посещения: 2585 | Ченълинги
Контакт          18.117.81.240