Нумерология      Карма      Читалня      Ошо      Рецепти      Здраве      Луиз Хей    
   Астрология      Езотерика      Телепатия      Крион      Бог, Уолш      Чакри      Съновник      Психология      RSS
Бутон за дарения чрез BITCOIN

Please Donate To Bitcoin Address: [[address]]

Donation of [[value]] BTC Received. Thank You.
[[error]]

Бутон за дарения чрез PayPalЛунни Възли
Хороскопи
Зодии
Натална
Синастрия
Съвместимост
Предсказателна
Ерогенни зони
Любов и Секс
Сексуалност
Еротика
Любовен Хороскоп
Тя и Той
Духовно Израстване


Начало  Регистрация  Вход


Ченълинги
Книги
Сентенции
Вампиризъм
Нумерология en
The Arcturians
Приказки
Супер Игри
Софтуер | Линкове
Музика | Филми
Благодарност
Игри | Таро
Отзиви


19:40
28.11.2023
Вторник
3.238.180.174


Онлайн: 1
Гости: 1
Потребители: 0


 Пими ® » Читалня » Великият преход


Разговори с Луцифер [66] Статии [201]
Матрицата 5 [55] Нумерология [28]
Астрология [31] Великият преход [110]
Кармична Астрология [13] Енергиен Вампиризъм [19]
Пламъци Близнаци [13] Карма и Подсъзнание [30]
Любовна тактика [13] Петър Дънов [4]
Джасмухин [8] Ангели и Архангели [15]
Дийпак Чопра [7] Сал Ракели [24]
Барбара Марчиняк [22] Екхарт Толе [9]
Учението на Абрахам [8] Пътят на душите [6]


Обръщение на извънземните към човечеството – „Искате ли да се появим?“

Оригиналния източник на тази информация е Жан Едерман, 49 годишен, от Франция, който работи в областта на авиацията…

Всеки от вас иска да се възползва от свободната си воля и да изпита щастие. Свободната ви воля зависи от знанията ви за собствената ви сила. Щастието ви зависи от любовта, която давате и получавате. Както всички осъзнаващи се раси на този етап от развитието, може да се чувствате изолирани на планетата си. И това усещане дава определена представа за съдбата ви. Но независимо от всичко, вие се намирате на границата на големи промени, които малцина осъзнават.

Не е наша работа да променяме бъдещето ви без вашия избор. Затова смятайте това послание за световен референдум, а отговора си за гласуване в него. Нито учените ви, нито религиозните ви представители говорят с познаване на нещата за определени необясними въздушни и небесни събития, на които човечеството е свидетел в продължение на хиляди години.

За да узнаете истината, трябва да надникнете в очите й без помътняването на собствените ви убеждения или догми, доколко е причина за действителността. Все повече анонимни изследователи от вас изучават нови пътища на познанието и се оказват много близко до реалността. Днес цивилизацията ви е наводнена с океан от информация, от който само микроскопична част е реална, за да ви разстройват колкото се може по-малко и внимателно се дозира.

Имайте предвид, че в историята ви, изглеждащото смешно или невероятно е ставало възможно, и се е случвало, особено, през последните петдесет години. Знайте, че бъдещето ви е още по-удивително. Ще откриете за себе си както най-лошото, така и най-доброто.

Кои сме ние?

Както и милиарди други в тази галактика, ние сме съзнателни същества, които някои наричат „извънземни“, макар действителността да е доста по-фина. Между нас и вас няма принципиална разлика, с изключение на опита от определени етапи на еволюцията. Както и във всяко организирано общество, и в нашето съществува йерархия във нашите вътрешни взаимоотношения. Но нашата йерархия е основана на мъдростта на няколко раси. Именно с одобрението на тази йерархия се обръщаме към вас. Както и повечето от вас, ние сме в търсене на Върховната „Същност“ или „Статус на Същността“. Ние не сме богове или нисши такива, практически сме ваши връстници в Космическото Братство. Физически се различаваме в известна степен от вас, но повечето от нас са с хуманоиден вид.

Ние не сме просто наблюдатели, ние сме осъзнаващи, както и вие. Нашето съществуване е реално, но повечето от вас не ни възприемат, защото сме невидими за вашите сетивни органи и прибори през по-голямата част от времето. Искаме да запълним тази празнина в този момент от историята. Направили сме го колективно решение от наша страна, но това не е достатъчно – необходимо ни е и вашето решение. Чрез това съобщение можете да станете лица, които вземат решение. Вие лично. Ние нямаме човек, наш представител на Земята, който би могъл да се ръководи от вашите решения.

Защо не ни виждате?

На определени етапи от еволюцията, космическото „човечество“ е открило определени научни принципи относно материята, структурната дематериализация и материализацията в това число.

Вашето човечество е постигнало това в няколко лаборатории, в тясно сътрудничество с други извънземни същества – за сметка на опасни компромиси, които преднамерено се крият от властите.

При това, авиационните или космически обекти или явления, които са известни на вашето научно общество като физически „НЛО“, са по същество, многомерни произведени промишлено космически кораби, които притежават тези възможности.

Много хора са били в зрителен, слухов, тактилен или психичен контакт с такива кораби – някои от които (контактьори), трябва да се отбележи с предпазливост, се намират под влиянието на скритите сили, които ви управляват, а ние често ги наричаме „третата страна“.

Относителния дефицит на вашите наблюдения е свързан с дематериализираното състояние на тези същности. След като не сте в състояние да ги наблюдавате, не можете да признаете съществуването им. И ние прекрасно го разбираме.

Повечето наблюдения са насочени към индивидуално влияние, за да се докоснат до индивидуалната душа, а не да влияят или да се намесват в организираната социална система. Това е внимателно планирано от различните раси, които ви обкръжават, но и поради цяла редица допълнителни причини.

За отрицателните многомерни същества, които играят определена роля при реализирането на скритата власт на олигархията, предпазливостта се мотивира от стремежа им да запазят съществуването си скрито.

За нас предпазливостта е мотивирана от уважението към свободната воля на човека, за да могат хората да осъществяват управлението на собствените си дела и да получат техническа и духовна зрялост самостоятелно. Естествено, влизането на човечеството в семейството на галактическите цивилизации, се очаква с нетърпение.

 Ние можем да се появим посред бял ден, за да ви помогнем да постигнете това обединение, но не сме го направили до сега, тъй като прекалено малко от вас го желаят искрено, поради невежество, равнодушие или страх, а и защото не разбират, колко е критична ситуацията ви.

Кои сте вие?

Вие сте потомци на много традиции, които през времето са се обогатявали една друга. Целта ви е да се обединят, уважавайки тези разнообразни корени, за постигането на обща цел, на единен проект. Проявяването на вашите разни култури ви разделя, защото им отдавате прекалено голяма важност, отколкото на своите дълбоки човешки чувства.

Строежа или формата са според вас много по-важни, отколкото същността на фината ви природа. За властта и контрола, това акцентиране върху външните разлики, представлява бариера срещу всякакви позитивни промени.

Сега сте призвани да преодолеете отъждествяването с формата, като същевременно я уважавате за богатството и красотата. Разбирането на съзнанието, стоящо зад формата, ни позволява да обичаме всички хора в цялото им многообразие.

Мирът не е само липсата на война, той се състои във възстановяването на вашата колективна същност: братството. Достъпните решения за постигането на тази цел се омаловажават, но като катализатор може да се прояви открития контакт с друга раса, който би ви показал, кои сте всъщност в действителност на по-дълбоко ниво.

С редки изключения, нашите предишни намеси, преднамерено почти нямаха влияние на способността ви да вземате колективни и индивидуални решения за собственото ви бъдеще. Това е мотивирано от знанията ни за вашите дълбоки психически механизми. Стигнахме до извода, че свободата се изгражда всеки ден с осъзнаването на себе си от човека и своето обкръжение, като се освобождава от ограниченията и инерцията, каквито и да са.

Но независимо от действията на многочислени смели и волеви човешки души, ограничените и инертни хора се експлоатират успешно в интерес на централизираната власт.

Каква е ситуацията ви?

Доскоро човечеството живееше удовлетворено от ръководството. Но то все повече и повече губи властта си над съдбата си, частично поради използването на съвременните технологии, които влияят както на тялото ви, така и на разума ви. И в крайна сметка, това може да доведе до необратими смъртоносни последици за земната и човешката екосистеми.

Независимо от собствената ви воля, способността ви да се възстановявате до предишно физическо и духовно състояние ще се понижава изкуствено, а вие бавно, но неизбежно ще губите своята необичайна способност да изграждате живота си по свое собствено желание. Такива планове вече се реализират.

Ако колективна реакция от голяма величина не се случва, индивидуалната човешка сила е обречена на изчезване. Настъпващия период трябва да бъде пробив. Този пробив може да бъде положително скъсване с миналото, ако държите творческата си сила жива във вас, дори това да е съвместимо със сегашните тъмни намерения на потенциалните господари.

Какво следва? Ще чакате до последния момент за да търсите решение? Ще чакате и ще търпите болката. Историята ви е белязана с никога не преставащи сблъсъци между народите, чиито открия едни други са ставали в условията на конфликт и завоевания. Сега Земята е станала голямо село, където всички се знаят едни други, но все пак конфликтите упорито се запазват и заплахи от всички видове стават все по-лоши и продължителни.

Хората, които имат много потенциални способности, не могат да ги реализират с достойнство.  Това се отнася за повечето от вас по причини, които в повечето случаи са геополитически. Вие сте няколко милиарда, но възпитанието и образованието на децата ви, условията на живот, а също и многобройните животни и растения са под чехъла на малоброен политически, финансов, военен и религиозен елит.

Вашите мисли и убеждения се изграждат по образец на тесни интереси като в същото време ви дават усещането, че сте господари на съдбата си – което в действителност трябва да е реалност, но дълъг е пътят между желание и реалност, когато правилата на играта са скрити в чужди ръце.

Този път не сте победители. Разпространяването на необективна информация е ефективна стратегия за манипулиране на хората. Индуцираните мисли и емоции, или дори създадените организми (бактерии и вируси), които не ви принадлежат, са стара стратегия.

Огромна вълна се задава на хоризонта. Това влече след себе си много положителни, но и много негативни потенциали. В това време на прекрасни възможности за прогрес, са рамо до рамо със заплаха от унищожение. Но независимо от всичко, можете да възприемате само това, което ви показват. Намаляването на много от природните ресурси е неизбежно и никакъв дългосрочен колективен проект за възстановяване не е стартиран. Механизмите на изтощената екосистема превишават допустимите стойности необратимо.

Дефицита на ресурси, цената на които ще расте от ден на ден и тяхното несправедливо разпределение, ще доведе до братоубийствени войни в големи мащаби, от центъра на градовете ви до провинцията.

Ето защо, повече от когато и да е преди в историята ви, днешните ви решения непосредствено и съществено ще влияят на утрешното ви оцеляване.

Ненавистта нараства, но също и любовта. Това е което ви прави уверени в способността ви да намерите решение. Но независимо от всичко, поведението на човека, формирано от минали навици и опит, е много инертно и води в задънена улица.

Критическата маса не беше достигната, докато работата по саботирането беше осъществена умно и ефективно. Доверили сте проблемите си на представители, чието осъзнаване на всеобщото благополучие не се простира отвъд корпоративните интереси. Тези, така наречени, „слуги на народа“ често обсъждат повече формата, отколкото съдържанието. Точно, когато трябва да действат, бездействието им ви заставя да се подчинявате, а не да избирате.

Тази инертност е характерна за всяка цивилизация. Какво събитие може да я промени радикално? Откъде може да се появи колективното обединяващо съзнание, за да се преустанови това сляпо препускане напред?

Племената, популациите и човешките нации винаги са се сблъсквали и взаимодействали едни с други. Сблъскването със заплаха за живота на цялото човешко семейство, е време за сплотени взаимодействия.

Начини

Има два начина за установяване на космически контакт с друга цивилизация: чрез свои представители във властта или непосредствено чрез обикновени хора.

Първия начин предполага война на интересите, втория начин носи разбиране. Първия начин е бил избран от група раси, които са мотивирани да оставят човечеството в робство, като по този начин управляват ресурсите на Земята, нейния генофонд и огромната маса от емоционална енергия на човека.

Втория начин е избран от група раси, които са се посветили на духовно служене. Преди няколко години направихме опит да се представим на властимащите структури, но те се отказаха от протегнатата ни ръка, тъй като основите ни са несъвместими с техните стратегически виждания.

Ето защо днес хората сами трябва да направят своя избор, без никакви посредници. Това, което предложихме в миналото на тези, които смятахме за защитници на вашето благополучие, го предлагаме сега на вас.

Малцина от вас знаят, че нечовешките същества (non-human creatures) са въвлечени в централизираната власт по планетата ви, а са превзели и властта във финото ниво. Тези същества не са обезателно проявени на материално ниво, което точно може да се окаже много ефективно и плашещо в близко бъдеще.

Но независимо от това, трябва да знаете също така, че доста много от вашите представители на властта, в действителност, се борят с тази опасност, че не всички похищения от извънземни са във ваша вреда, и че сред тези власт-ориентирани раси, също има съпротива.

Мирът и обединението на вашите народи ще стане първата крачка по пътя към хармония с другите цивилизации. Т.е. точно това, което се опитват да избегнат на всяка цена тези, които ви манипулират зад кулисите, защото могат да властват само където има разделение. Те имат власт над тези, които ви управляват в действителност. Силата им се състои в способността да ви внушат недоверие и страх. Това вреди в значителна степен на вашата изначална космическа природа.

Това съобщение няма да е интересно на тези, които не са преминали през пика от влиянието на тези манипулатори, които са ги заблудили и убийствените им плановете не се оправдаят в продължение на следващите няколко години от този момент.

Техният край е близък и човечеството ще бъде подложено на безпрецедентни трудности в продължение на следващите десет години. За да се защитите от тази скрита агресия трябва, поне, да имате достатъчно информация, която да дава решения.

Още веднъж повтаряме, външния вид и строежа на тялото няма да е достатъчен аргумент за да кажете, че „владиката“ е от съюзниците. В текущото състояние на психическото ви развитие е много трудно да ги различавате. Като допълнение на интуицията ви ще е необходима тренировка, когато дойде времето. Осъзнавайки безценността на свободната воля, ние ви приканваме да изберете алтернатива.

Какво можем да предложим?

Можем да ви предложим по-комплексно виждане за Вселената и живота, конструктивно взаимодействие, опит на справедливи и братски отношения, освобождаващи технически знания, премахване на страданията, управление на личната сила, достъп до нови видове енергия и най-накрая, по-добро разбиране на съзнанието.

Ние не можем да ви предложим да преодолеете вашите индивидуални и колективни страхове или да ви дадем закони, които не сте избирали. Вие трябва да работите за себе си, да прилагате индивидуални и колективни усилия за създаването на света, който искате и да проявявате духовно търсене на нови небеса.

Какво ще получим ние?

Ако решите да се състои такъв контакт, бихме се радвали да се запази братското равновесие в тази част на Вселената, на плодотворни дипломатически отношения, знаейки, че сте обединени, за да изпълните това, на което сте способни. Радостното чувство е постоянно търсено във Вселената, защото това е Божествена енергия. Какъв въпрос ви задаваме?

„Искате ли да се появим?“

Как ще отговорите на този въпрос? Истината на душата може да се прочете телепатично, така че е необходимо само отчетливо да си зададете този въпрос и да дадете отговор, отчетливо за себе си, в група или както искате.

Дали сте в центъра на град или в пустиня, не влияе на ефективността на отговора ви. ДА или НЕ.

Просто го направете, все едно говорите на себе си, но мислейки за съобщението. Това е универсален въпрос и тези прости няколко думи, в контекста си имат мощен смисъл.

Ето защо трябва спокойно да обмислите това по съвест. За да можете идеално да свържете отговора с въпроса, за препоръчване е, да отговорите след внимателно поредно прочитане на това съобщение.

Не бързайте с отговора. Дишайте, и нека цялата мощ на свободната ви воля да ви пронизва. Гордейте се с това, което сте! Тогава съмненията няма да ви объркат.

Ежедневните проблеми, които имате, могат да ви отслабят. За да се вглъбите в себе си, забравете за тях в продължение на няколко минути. Усетете силата, която се надига във вас. Вие се контролирате! Единствената мисъл с еднозначен отговор, може кардинално да промени вашето близко бъдеще. Вашето индивидуално решение от душа, ще видим на вашето материално ниво, посред бял ден и то е скъпоценно и важно за нас. Изберете начин, който ви подхожда най-добре, ритуалите, сами по себе си, са безполезни.

Искрената молба, от цяло сърце и свободната ви воля, винаги ще се възприемат от тези от нас, към които е насочена. В собственото ви гласуване определяте бъдещето си.

Какво представлява ефекта на лоста?

Това решение трябва да бъде прието от колкото се може по-голям брой от вас, дори да изглеждате малцинство. Препоръчва се да разпространите това съобщение, осмислено, на колкото се може повече езици, в обкръжението ви, независимо от това, как се възприема. Използвайте хумор, ако е уместно. Можете дори публично да критикувате това послание, ако така ви е комфортно, но не бъдете равнодушни, поне докато не изразите свободната си воля. Забравете за лъжепророците и вярванията, които говорят за нас.

Този въпрос е един от най-интимните, който може да ви бъде предложен. Приемете самостоятелно решение, като частно лице, това е ваше право, а също и отговорност. Пасивното отношение води до липса на свобода.

По същия начин, нерешителността винаги е неефективна. Ако действително искате да се вкопчвате в убежденията си, разбираме ви, тогава кажете твърдо НЕ.

Ако не знаете, какво да изберете, не казвайте Да само от любопитство. Това не е шоу, това е реалния живот. Ние съществуваме. Ние сме живи.

В историята ви има много епизоди, когато определени мъже и жени са били в състояние да влияят на събитията, независимо от своята малобройност. Както малко хора могат да вземат светската власт на Земята и да влияят на всеобщото бъдеще, малко количество от вас могат коренно да променят съдбата си, като отговор на безсилието на инертните и безпомощните, подобни на стадо овце.

Можете да облекчите раждането на човечеството в Братство. Един от вашите мислители е казал: „Дайте ми опора и аз ще повдигна Земята“. Разпространете това съобщение и бъдете такава опора. А ние ще сме лоста, дълъг светлинна година, а вие ще сте майсторите, които ще „повдигнат Земята“ като резултат от нашата поява.

Какви ще са последствията от положителното решение?

За нас, непосредствено следствие от положителното колективно решение, ще е материализацията на много космически кораби във вашето небе и на Земята. За вас, прекият ефект ще бъде бързо отказване от много вярвания и убеждения. Прост и убедителен визуален контакт ще има огромни последствия за вашето бъдеще. Повечето знания ще се променят завинаги. Организацията на обществото ви ще се промени дълбоко завинаги, във всички сфери на дейност. Могъществото ще бъде индивидуално, защото ще видите, че съществуваме като живи същества, които не се подчиняват на никаква външна власт. Разбира се, ще промените мащаба на ценностите си.

Най-главното за нас е, че човечеството може да формира единно семейство, преди да ви представим „непознатото“! Опасността ще се изпари бавно от домовете ви, понеже косвено сте заставили тези, които наричаме „трета страна“, да се покажат и изчезнат. Всички бихте носили едно и също име, едни и същи корени: Човечество.

По-късно би бил възможен и миролюбив и уважителен обмен, ако имате желание за това. В този момент, този, който е гладен, не може да се усмихва, този, който се страхува, не може да ни приветства. Тъжно ни е да виждаме мъже, жени и деца, толкова страдащи телесно и душевно, когато носят вътрешна светлина. Тази светлина може да е вашето бъдеще.

Нашите отношения могат да се развиват поетапно. Няколко етапа за няколко години или десетилетия: демонстративно появяване на нашите кораби, физическа поява редом с човешки същества, сътрудничество в техническата и духовна еволюция, откриване на части от галактиката.

Ще ви бъдат предложени нови избори на всеки етап. След това требва за себе си да решите, дали да излезете на нов етап, ако го сметнете за необходимо за вашето вътрешно и външно благополучие.

Никаква едностранна намеса няма да бъде предприета. Ние ще си заменим, ако го пожелаете колективно. В зависимост от разпространението на това съобщение по целия свят, няколко седмици и дори няколко месеца ще са нужни за нашето „велико появяване“, ако бъде прието от повечето, които използват потенциала си за да изберат, и ако това съобщение получи необходимата подкрепа.

Основната разлика между вашите ежедневни молитви към Боговете ви и вашето текущо решение е пределно проста: ние сме технически обзаведени за да се материализираме.

Защо е тази историческа дилема?

Ние знаем, че „чужденците“ се смятат за врагове до тогава докато въплъщават „неизвестното“. Като първи етап, емоциите, които ще се генерират от нашата поява, ще укрепят отношенията ви в световен мащаб. Как ще разберете, явява ли се нашата поява, следствие на колективния ви избор? А нима не бихме се появили отдавна на вашето ниво на съществуване. Ако ни няма, означава, че не сте взели явно решение.

Някои от вас могат да си помислят, че се опитваме да ви заставим да повярвате в осъзнатия избор, за да оправдаем нашето идване. Това не би било истина. Ако е така, какъв е смисълът да ви даваме избор в полза на малко число от вас?

Как можете да сте сигурни, че това не е поредния номер на „третата страна“, за да ви заробят още повече? Защото, много по-лесно можете да се справите с явното, отколкото със скритото.

Нима тероризма, който ви разделя, не е очеваден пример? Както и да е, вие сте единствения съдия на своето собствено сърце и душа. Каквото и да изберете, ще бъде уважено от нас.

При липсата на човек-представител, който евентуално да бъде заблуден потенциално, игнорирате всичко за нас, а също и за тези, които ви манипулират, без ваше съгласие.

В текущата ситуация, принципът на предпазливостта, който не позволява да бъдем открити, не работи повече. Вече сте в кутията на Пандора, която е създала около вас „третата страна“. Каквото и решение да приемете, при всички случаи, ще ви се наложи да излезете от нея. Пред лицето на такава дилема, ще трябва да запитате своята интуиция: „Искате ли да ни виждате с очите си или да вярвате в това, което ви казват властите?“. Това е реален въпрос! След хиляди години, един прекрасен ден, този избор е неизбежен: да избирате между две неизвестни.

Защо да разпространявате такова съобщение?

Преведете и разпространете широко това съобщение. Това ще повлияе необратимо на бъдещето и на историческия път за хилядолетия. В противен случай, въпроса ще бъде отложен до нова възможност след няколко години – или до следващото поколение, ако успее да оцелее.

Да не изберете, означава да дадете правото си на другите хора. Ако не давате информация на другите, рискувате да получите резултат, който противоречи на очакванията ви. Оставайки равнодушни, е отказ от свободна воля.

Това всичко е за бъдещето ви. За вашата еволюция. Напълно е възможно, тази покана да не получи колективно съгласие и да не се отчита. Но независимо от всичко, нито едно желание не остава без внимание от Вселената.

Представете си утре нашето идване. Хиляди кораби. Уникален културен шок в сегашната история на човечеството. Ще е доста късно да съжалявате, че не сте направили избора си и не сте разпространили информацията, защото това откритие ще е необратимо.

Ние настояваме, да не бързате, добре да го обмислите… И да решите. Големите средства за масова информация не са заинтересовани в разпространението на това съобщение. Затова задачата ви е, като анонимен, но екстраординарен мислител и любещо същество, да го разпространите.

Все още сте архитектори на собствената си съдба…

Искате ли да се появим?

http://olmins.info/inoplanetyane-chelovechestvu-vy-xotite-chtoby-my-poyavilis/.html

http://humansarefree.com/2014/10/alien-message-to-mankind-do-you-wish.html

 

Папка: Великият преход | Посещения: 2893 | Ченълинги
Контакт          3.238.180.174