Нумерология      Карма      Читалня      Ошо      Рецепти      Здраве      Луиз Хей    
   Астрология      Езотерика      Телепатия      Крион      Бог, Уолш      Чакри      Съновник      Психология      RSS
Бутон за дарения чрез BITCOIN

Please Donate To Bitcoin Address: [[address]]

Donation of [[value]] BTC Received. Thank You.
[[error]]

Бутон за дарения чрез PayPalЛунни Възли
Хороскопи
Зодии
Натална
Синастрия
Съвместимост
Предсказателна
Ерогенни зони
Любов и Секс
Сексуалност
Еротика
Любовен Хороскоп
Тя и Той
Духовно Израстване


Начало  Регистрация  Вход


Ченълинги
Книги
Сентенции
Вампиризъм
Нумерология en
The Arcturians
Приказки
Супер Игри
Софтуер | Линкове
Музика | Филми
Благодарност
Игри | Таро
Отзиви


20:10
28.11.2023
Вторник
3.238.180.174


Онлайн: 2
Гости: 2
Потребители: 0


 Пими ® » Читалня » Разговори с Луцифер


Разговори с Луцифер [66] Статии [201]
Матрицата 5 [55] Нумерология [28]
Астрология [31] Великият преход [110]
Кармична Астрология [13] Енергиен Вампиризъм [19]
Пламъци Близнаци [13] Карма и Подсъзнание [30]
Любовна тактика [13] Петър Дънов [4]
Джасмухин [8] Ангели и Архангели [15]
Дийпак Чопра [7] Сал Ракели [24]
Барбара Марчиняк [22] Екхарт Толе [9]
Учението на Абрахам [8] Пътят на душите [6]


РАЗГОВОР С ЛУЦИФЕР. Част L (50) Смяна на управляващата мисълформа.

Прието от СЕлена на 18 януари, 2015г.

 

         Дай да си поговорим за човека. Защо ние имаме тяло, което е толкова уязвимо? Например, кожата на човека е възприемчива към топло и студено; при определени прагове на температурата човешкото тяло въобще умира. Защо? Защо не е направена форма, в която да е заключено Божественото съзнание, и тя да е много по-здрава, за да може да съществува далеч по-дълго и от нищо да не се страхува?

         Има различни форми за вместването на съзнанието и тяхното многообразие е безкрайно. Човешката форма е уникална със своите съчетания. Ние говорим за степените на уплътнение. Колкото повече е уплътнена формата, толкова по-малко от енергията на Бога тя може да приема, тоест и да преработва! Затова и камъкът приема далеч по-малко енергия отколкото човекът и съответно доста по-бавно и се развива отколкото човека! Растителния свят е доста по изтънен и може да приеме доста повече енергия от Бога! В тази си форма вече съществуващото съзнание има вече свобода на избор. Растението може да реагира на слънчевата светлина, растението се обръща към слънцето, то се притегля от водата, но в растенията няма тактилност! Колкото по-нататък се развива формата, вместваща съзнанието, толкова повече тя изтънява. Но при това вашето тяло е създадено такова, че то притежава определена вместимост за Божествената Светлина, но при това съхранява удивителни свойства на възприемане! Всяка клетка от кожата диша, усеща топлината и светлината и реагира на нея. Тя реагира на докосване. Всяка клетка от всеки орган по някакъв свой начин възприема този вид Божествена енергия, който е достъпен за нея!

         Тоест вашето тяло – това е определен баланс на уплътненост и чувствителност, баланс от спектри на възприятие. Ако твоята би била по-плътна, за теб биха били недостъпни много от усещанията и цветовете на света, така както те са недостъпни за камъка или за растението да кажем.

         Да, но тялото е дотолкова слабо физически в сравнение с някои от природните явления, че то би могло да загине в резултат на природните въздействия. Човекът може да се разбие, да изгори, да потъне, да замръзне и т. н. Не е ли учудващо, че ние вървим по пътя на създаването на опазващи ни механизми?

         Обърни внимание, че ти посочи четирите стихии на земния план. Вие сте забравили за правилното си взаимодействие с планетата. С нейните стихии! Вие сте тръгнали не по пътя на баланса на взаимодействието, а по пътя на отделянето и на противопоставянето. Можеш да паднеш и да не се разбиеш, можеш и да гориш без това да носи някакви загуби за организма ти. Можеш да се потопиш във водата и да не потънеш, можеш и да не замръзнеш в студа.

         Ти ми говориш за възможностите на човешкото тяло?

         Аз ти говоря за вашите възможности като Божествено съзнание. Твоето тяло е създадено не от Бог-Творец. Твоето тяло – това е сума от изборите на много творци, в това число и от теб, и от вас, като човечество. Всичко е просто енергия. И ти сега – си просто формиран сгъстък от енергия, който възприема моята енергия по определен начин и се опитва да фиксира това възприятие. Ти не съществуваш в този си вид, който ти се представяш. И ти едновременно с това съществуваш във вида на човешкото си тяло! Всичко е импулс в твоето съзнание. И твоето възприятие на човешкото тяло – това е обичаен импулс на твоето съзнание. И ако ти би поискала, повярвала истински и имаше достатъчно количество енергия, то ти би изменила своето тяло така както ти си искаш то да изглежда, и то би приело други видими форми.

       Нещо повече, ти можеш според своето желание да се уплътниш само толкова, че да не се разбиеш в камъните, да се разуплътниш дотолкова, че да ти е възможно да левитираш, и т. н. Ние говорихме с теб вече, че ти съществуваш във взаимодействие с всички други форми. И степента на твоето взаимодействие с природните стихии също така до голяма степен се определя и от теб. Цялата природа, която ви обкръжава, цялата ваша планета е открита (отворена) за вас. Но вие сте се скрили от това, закрили сте се от това с един билюк всякакви си простотийски приспособления и сте се заградили (отделили) от реалния свят! Ако ти можеш да управляваш времето (в смисъл-климата, климатичните процеси), то за какво ти е тогава на теб дреха и укритие!

       Творецът е създал всичко в изобилие. Но вие сте тръгнали по друг път – не сте започнали да използвате своите способности за взаимодействие със света, а сте създали посреднически механизми за взаимодействие! Вместо това да левитирате, вие сте създали летателни апарати; вместо това да плавате под водата, вие създавате подводници и всякакви други съдове. Вместо да взаимодействате с огъня, вие се борите с него!

       Стихиите са подвластни на вас (а не вие на тях)! На планетата си има все пак определена йерархия на отношенията. И човекът-творец е бил замислен като връх в еволюцията на съзнанието. Това не означава, че той, видите ли, е най-главният на планетата. Всички части са еднакво важни в мирозданието. Това означава, че той е на върха на пирамидата на съзнанието, тоест в сегашния момент в проявения свят на вашия планетарен дух той представлява най-оптималните отношения и съчетания на уплътненост и разнообразие от възприятия. И всички останали форми – са предшественици на неговото развитие, предишни вариации на съчетаване на уплътненията и на спектрите на възприятие. И затова и всички стихии на природата са готови да се подчинят на вашата воля и да взаимодействат с вас по ваш сценарий, по ваш избор. Затова и растителния свят произвежда в изобилие плодове за вашето хранене. А животинския свят е готов да сътрудничи с вас в процеса на съвместното ви възприятие на даденото творение.

       Но вие сте се оградили от всичко и воювате с всички. Вие убивате животните не само за храна, но и за развлечение и за производство на предмети за ваша употреба, макар и за това да нямате никаква необходимост. Вие изсичате горите, замърсявате водните и въздушни пространства. Но от това няма никаква необходимост. Вие може да се развивате и да съществувате в пълна хармония с всички други форми на света, част от който се явявате и вие!

         Звучи фантастично. Тоест хората могат да се превръщат на птици, на риби, могат да управляват стихиите и да предотвратяват природни катаклизми, като например изригване на вулкани и цунамита?

         Да, всичко това е точно така! Но само с тази уговорка, че формата на птиците или на рибите съвсем не подразбира вашето вместване в съзнанието на риба или на птица! Вашето Божествено съзнание притежава уникални възможности. В крайна сметка, на вас ви е подвластно всичко. Но вие сте забравили за това. Знанията за това изключително внимателно са се криели от вас хилядолетия и единствените отзвуци за тях са останали във вашите легенди и вашите магически практики! Именно и затова сега вие се смятате за ненужен придатък на природата. Помисли си за това.

         Ако човечеството измре, то всички останали видове ще могат да съществуват и без него. Тогава в какво е смисълът? Защо и е на планетата човечество? Та вие и създавате множество проблеми. Но вие сте създадени за реализация на Божествения план – създаване на баланс във формите на взаимодействие със съзнанието на Бог! Вие сте длъжни да станете разумни управители на всички природни форми на други съзнания, съществуващи на вашата планета. А вие станахте техни разрушители. Затова и светът около вас реагира и по съответстващия начин. Той се затваря за вас, той ви противостои, той реагира срещу вас в точно съответствие с вашите отношения към него под формата на цунами и изригване на вулкани!

         Почакай, почакай. Но, да кажем, тигърът разкъсва антилопата, не заради това, че човекът е такъв. И ако няма около него антилопа то той тогава ще разкъса и човека. Та той нали си е хищник?

         Всеки един от вас чрез своето съзнание е способен да подчини всякакъв хищник!

         Но самият хищник е устроен така, че той да се храни с месо. Нима от мен зависи, хищните зверове да престанат да убиват своя дивеч?

         Именно от теб, от всички вас! Вие все още даже и не си представяте вашите възможности и вашата реална роля, която трябва да се прояви в света. Ако за нас вие сте деца на мирозданието, които ние отглеждаме и се грижим за вашето развитие, които обучаваме и направляваме, които се опитваме да ги защитим от тях самите, то животинския и растителния светове – това са същите тези деца за вас. За тези, които могат и са длъжни да ги управляват като разумен и любящ управител. Вие сте преминали частично този път с примера на домашните животни. Представете си, че това са вашите деца, които са готови да ви обичат и да ви слушат, изпълнявайки вашите заръки и да ви помагат. И хищниците ще започнат тогава и те да ви се подчиняват и да следват написаните от вас закони и да променят своите отношения и в своята среда.

         Но хищниците не могат да преустроят своята система на хранене!

         Това пък откъде го измисли, защо реши така?

         Ами защото те не правят това от твърде дълго време, от много векове.

         Те не правят това, защото се настройват в особена система на възприятия, съществуваща на планетата, лозунгът на която гласи: оживява най-силният. И под този лозунг съществува сега и основната част на планетарното общество от форми на Бог. Но именно човекът оглавява това общество. И именно на него са му подвластни силите да промени този лозунг, и именно на него са му подвластни силите да установи спокойствие във взаимодействието на всички сили, на всички форми на всички стихии в природния свят и да насочи този баланс към съзидаване на забележителен съвместен живот, във физическия проявен свят, който няма вече да се изгражда върху насилите, а единствено върху любовта!

         Ти казваш всичко това, все едно че ние сме тези виновници за това, че някой изяжда някого?

         Точно вие сте тези виновници. Макар и да не си спомняте за това. Вие сте уверени, че първоначално първи – хищник е убил човека или друго животно, а не обратно. Първоначално, когато светът е бил девствено чист и не е възниквала даже мисълформа за убийство, всичко е било по съвсем друг начин устроено. Вие представяте във вашите научни филми, че отначало е възникнал животинския свят и там е започнала борба за оцеляване. А след това, някак си, се е появил човека и се е вградил (влязъл е) в тази борба. Всичко обаче въобще не е било така! Всичко е било създадено едновременно. Легендата за седемте дни на сътворяването – това е само една алегория. Всичко се е създавало едновременно. И всички животни, и всички растения, и човешките форми  са били създадени като един балансиран свят, в който е царяла единствено хармония. Всеки е изпълнявал своята роля, изпълнявал е своето предназначение. И цялата природа е била призвана да служи на човека като управител на този свят. И животните не са се ядяли един друг, не е имало хищници. И растенията не са се поглъщали едно друго. И растителния свят щедро е поделял своите плодове със своите събратя на планетата. Това е бил начина на взаимодействие между растителния и животинския свят, един от способите. И това е било раят на Земята.

         На животните им е било дадена възможността да възприемат вкуса, миризмата, обонянието, това от което са лишени растенията. И това възприятие не е било предназначено само за животинския свят. Всички вие сте свързани чрез своите възприятия. Когато ти вдишваш аромата на цветето, ти не просто имаш такава възможност, защото в теб има обонятелни органи, но ти още и поделяйки с цветето своята способност да възприемаш аромати, ставаш и за него допълнителен орган за възприемане. Разбираш ли? Твоето разширено възприятие съществува не заради това, ти да облажаваш само себе си като човешки вид, но и да даваш и на другите форми да се разширяват своето възприятие чрез себе си!

         Спомняш ли си, че ние с теб говорихме че взаимодействайки с външен обект, ти просто проявяваш в този обект тези качества, които има в теб. И затова и идеята е била такава, че твоето възприемане на аромата на цветята да разкрие и в цветето възможността за възприемане на ароматите като такива, от които растенията са лишени! Цялата система е била замислена така, че всички вие да съществувате като единен организъм, като да кажем, съществува твоят организъм, в който има различни органи на възприемане. И така както твоят мозък представлява управител на твоето тяло, то така и човекът е трябвало да стане управител на тялото на природния комплекс на планетата, и да го насочва, да го направлява!

         Но именно човекът е опитал да убива и е убил животно. Именно човекът първи е опитал месо на животно в храната си. И това е породило мисълформа за възможността от такова взаимодействие. И е започнала епохата на поддържане на мисълформата на убийството. И тогава животинския свят се е разделил на хищници и на не хищници! И различните видове животни са се разделили едно от друго и са започнали да враждуват помежду си, защото се е появил страхът да бъдат убити от човека. В животинския свят този страх живее много дълбоко и за съжаление, продължава да се усилва от вашите действия. И като следствие от този страх, животинския свят също така е започнал да проявява агресия към човека, хищните животни са започнали да нападат и човека, макар че и те в по-голямото си мнозинство също се страхуват от човека. Защото помнят за появата на мисълформата за убийството на животни. И защото знаят, че човекът – е главният според замисъла на Твореца. И те са готови да му се подчинят!

Но това не трябва да бъде подчинение, основано на насилие, а взаимодействие, основано на почитане, на разбиране на своята роля в тази симбиоза, в това сътрудничество.

         Вие имате множество примери за светии, които са общували директно с хищните зверове и те (хищниците) са се прекланяли пред тях и са били готови да им служат. Вие имате достатъчно приказки, пишещи ви затова, че зверовете се подчиняват на човека и му служат.

         Вие през цялото време говорите за кармата, като за причинно-следствена връзка, за връщането на дълговете от един човек на друг, но забравяте, че на всички вас като на човечество, все още ви предстои да върнете всичките си дългове към животинския и растителния светове!

         Как да се  направи това?

         Като станете светци. Като тръгнете по пътя на отказ от насилие и от убийства. Като се отворите за взаимодействие. Цялата природа, цялата планета са готови да ви отворят обятия за това!

         Но това не е ли доста бавен път. Дори и ако днес изведнъж, сега и завинаги, всички престанат да убиват когото и да било, в това число и животни, нима мисълформата на убийството толкова бързо ще може да изчезне?

         Колко бързо ще изчезне тя зависи единствено от вас. Вие трябва да разбирате, че човекът – това е далеч по-мощна творяща форма отколкото животното!

 Мисълформата се ражда в мозъка на човека! Мозък има и в животните, но той е далеч по-слаб и той няма тази импулсна способност, така както човешкия мозък. С други думи, в животните няма въображение каквото вие имате. Затова и мозъкът на животното може само да повтаря и да възпроизвежда чужди мисълформи, в този смисъл, неговите творящи способности са доста ограничени. Човек се отличава от животното с въображението си и с чувството си за хумор. Тези два способа за възприятие му дават възможност да създава управляващи мисълформи.

         Планетарният Дух няма мозък, но той също така твори, възпроизвежда чужди мисълформи. Вие имате понятие – Логос на системата. Това е нещо като мозък, който създава творящи мисълформи, управляващи мисълформите за планетата, така както човекът се явява създател управляващ мисълформите за своите събратя по планета, за животните и за растенията, така и Логосът се явява създател на управляващите мисълформи за планетата, като физически обект. Разбираш ли? Вие сте равни на Логоса, но вие – сте просто по-малко мощни създатели управляващи мисълформи, тоест вие сте по-ниски по ранг единствено поради своята по-малка мощност. И ако някой от вас успее да увеличи толкова много своята мощ, че да бъде равен по мощ на Логоса на системата, то той също така може да стане и Логос на система! В това и е уникалността на замисъла. Когато Логосът на системата не се дава от някъде отвън, а е продукт на развитието на самата система!

         Човекът като генератор на управляващи мисълформи, отначало създава мисълформи управляващи природата. И при това въздейства при творението си с управляващите мисълформи с Планетарния Логос, като сътворец на управляващите мисълформи. И този човек, имащ по-подробни начини за възприемане на своя свят, не достъпни за Логоса на системата, може да се развие до нивото на Логоса на системата, и при това да акумулира опит на възприятие на себе си във физическия свят, като човек, и опит за взаимодействие с природата.

         Всеки от вас разбира се, не притежава сега такава мощ, за да влияе съществено на управляващите мисълформи на Логоса на системата. Но всички вие като човечество притежавате такава мощ. Всички вие заедно сте способни да преустроите творящата управляваща мисълформа, ако действате като единно цяло. Затова и ако вие всички обедините своите съзнания и насочите това колективно съзнание за формиране на нова управляваща мисълформа, която да изключва убийствата ви един друг, изключва убийствата на животните заради каквото и да е, то вие сте във възможностите си (имате силата) да утвърдите това във вашето творение. И тогава дивите животни ще станат като домашните и ще престанат и те да убиват!

         А сега те просто транслират управляващата мисълформа, която се е внедрила във вашия свят. И в съответствие със закона за избор, те просто избират между това: да убиват или да бъдат убити! Вие навярно си мислите, че вие сте приучили на нещо вашите домашни животни. Но всъщност тези животни са дошли при вас за да се защитят. Защото те не избират да убиват, но и не искат да бъдат убити. Затова и те идват при вас, при венеца на творението, към управителя на мисълформите на техния свят, с молбата си за защита и в замяна на това те са готови да изпълнят всяко ваше искане, да работят за вас, да ви развличат, да ви охраняват! Но вие и тук сте изградили взаимоотношения върху убийството. И сега те къде да вървят, къде да отидат!  

         Значи човечеството се е създавало изначално като колективен създател на управляващи мисълформи на проявление на нашия физически свят и е трябвало наравно да взаимодейства при творенето на този свят с Логоса на нашия свят? Това означава, че и Логоса на нашия свят влияе на управляващата мисълформа на човечеството. А това означава, че Той, като по-мощна форма на творене, би могъл да спре мисълформата за убийството. Или да я поддържа. Аз сега се опитвам да се разбера в това – единствено човекът ли е бил виновен за това, че управляваща мисълформа на нашия свят е станала мисълформата за насилие и убийство? 

         Пак за кой ли път, вие през цялото време продължавате да търсите виновни. А всичко е свързано. Всички вие сте свързани. И мисълтворчествто на всеки влияе на мисълтворчеството на другия. И мисълтворенето на човечеството влияе на мисълтворенето на Логоса. Това е нещо подобно на чистото платно. Ако върху него някой е положил някакъв свой ескиз, как самото платно би могло да го премахне? Тя там и ще се проявява и ще започне да се съвместява с другите ескизи и да дава други визии и нагледности, други проявления!

         Вашият проявен свят – това е резултат от сътворчество на всички сили съществували на планетата, на всички форми и царства. Има транслатори на мисълформи, все едно като копиращи, възпроизводители на готови мисълформи. Като такива излизат (се явяват) минералното, растителното и животинското царства. Но има и производители на творящи мисълформи, гениални фантазьори. Тези, които умеят да измислят новото. Това е човечеството, като единен творец на управляващи мисълформи и Логоса на системата. Логосът на системата генерира управляващи мисълформи, които се възпроизвеждат от всички царства на вашия свят, от цялата природа. Вие също така частично транслирате негови мисълформи. Но освен това, вие сте и някак си като разпоредител на място. Ако Логосът на системата твори мащабни управляващи мисълформи, развива с огромни понятия вашия свят, то вие представлявате транслаторите на по-малки по мащаб мисълформи, вие измисляте в прекия смисъл на тази дума, подробностите от мисълформите на Логоса. Например, Логосът произвежда (излъчва) управляваща мисъл: водата тече! А по-нататък вие със своето въображение създавате всички форми на течащата вода: реки, езера, дъждове, водопади, локви и така нататък, разбираш ли?

         Но вие като колективен творец, притежавате мощта на Логоса на системата. Ако всички вие заедно най-накрая се обедините и започнете съзнателно да произвеждате (създавате и да излъчвате) колективни управляващи мисълформи, вие бихте станали равни на Боговете, вие бихте си сътрудничили с Логоса на системата на практика на равни начала, вие заедно бихте творили и по-глобални мисълформи управляващи вашия свят. Освен това, като производител на мисълформи-подробности на вашия свят, вие бихте могли да управлявате всички минерали, растения и животинското царство. Да управлявате – въобще не означава да ги подчинявате, а означава да взаимодействате за реализацията на единната цел на познанието и развитието. Но всички вие сте разединени, разделени на различни, отделни съзнания, мощността на които не позволява да се премахне колективната наложена ви мисълформа, която управлява вашия свят. Вие сте длъжни да се обедините и да започнете да развивате вашия свят в съответствие с вашия избор.

         Все пак, без да търся виновни, много ми се иска да разбера. Тоест ако ние само изпълваме с подробности създадената мощна управляваща мисълформа, то кой тогава е замесен в това, че управляваща мисълформа за нашия свят е станала мисълформата на страданието, насилието и убийствата? А така иначе се получава, че този човек, който за пръв път е убил животното, точно и той отговаря за всичко това?

         Това е много трудно да се обясни в парадигмата на разделеността. Вие възприемате Логоса на системата като някакво отделено от вас създание. Това е неправилно. Всички вие сте единни. Това е като дифузия. Когато в горещата вода навлиза студена, кой е виновен за това, че рано или късно водата ще стане топла? Управляващият Логос създава канавата (основата) на мисълформата. Но вие я разкрасявате. Вие я изпълвате с подробности. В нашия пример Логосът е създал понятието вода и нейните характеристики, а експериментът с взаимодействието между горещата и студената вода го създавате вие. И по нататък, създадената мисълформа за свойствата на водата се изпълва с подробности, с различни вариации за нейното взаимодействие. Какво, в този смисъл, може да направи Логосът, който е създал канавата на мисълформата? Той не може да отмени вашето мисълтворене, вашите подробности. Всичко това, което Той може – това е просто да приеме, че студената вода ще стане топла в резултат от взаимодействието и с горещата. Затова и не търсете виновни!

         Тогава как да възприемаме информацията за това, че Логосът на системата Санат Кумара е създал ку(а)мари от страдания и болка?

         Той не ги е създал. Той ги е поддържал, той не се е възпротивил на тях. Той не е създал по-мощна противодействаща мисълформа. Той е поддържал тази мисълформа. Той и е дал на тази мисълформа възможност да се изпълни (да се нахрани, да се развие изцяло)! Той се е потопил в нея в своето си развитие и е започнал да я изследва. Той се е поддал на вашия избор. Той се е увлякъл в експеримента. Може да се приведат още множество синоними. И въпреки всичко, всички те заедно ще бъдат далеч от това, какво е било (се е случило) всъщност. Може още да се каже и така, че в неговото развитие са се втурнали странични мисълформи, а когато той е открил това, е било вече късно, те вече са били завладели неговата мисълформа. Те са я оцветили по свой си начин.

         На нас са ни казвали още и за участието в това и на ануанките, и на плеядинците, на сивите и на множество други цивилизации.

         И такова нещо е имало. Може да се смята това за нещо като общ вирус. Когато всички вече са се заразили от една и съща болест, вече не е важно кой е бил първоначалния носител на болестта, а важното е тя да бъде излекувана! Може това да се приеме и за обща увлеченост, стремеж да се изпробват нови степени на възприятие на Божествената енергия, когато вече не е важно, кой първи е предложил това. Анунаките, които също така са транслирали тази мисълформа, са били заразени с нея в още по-голяма степен, отколкото самият човек. Но и човечеството се е поддало, увлякло се е от тази мисълформа. И продължава да се увлича. Затова и няма смисъл да се търсят виновните, първите във веригата. Ако ти се разболяваш, нима за теб е толкова съществено важно, кой е бил най-първия човек, който се е разболял от тази болест? По-важното е как да се излекуваш от нея.

         Но тогава се получава съвсем нерадостна картина. Човечеството е разделено на отделни творящи индивидиуми и всеки поотделно продължава да възпроизвежда управляващата мисълформа на страданието, убийствата, насилието. Отделните хора, тези които са се събудили, са успели да се откъснат от тази мисълформа, опитват се да транслират други мисълформи, мисълформи на любовта. Но тяхната мощ не е достатъчна за да може тези мисълформи да станат управляващи мисълформи на нашия свят. Получава се нещо като затворен кръг?

         Всеки един от тези, които, така както вие казвате, се е събудил и е престанал да транслира мисълформата на страданието и насилието, се вгражда (влиза) в нова колективна творяща същност. В тази част на човечеството, която изпълва със своята енергия мисълформи на баланс и любов, и по този начин усилва тяхната мощ, а това рано или късно ще позволи на тази мисълформа да стане управляваща мисълформа на вашия свят. Затова и за нас е толкова нужен и толкова ценен всеки един от вас. Този, който не мисли вече с категориите на насилието. Затова и за нас е толкова важен всеки един от тези, който се опитва да се пробуди, за това и за нас е толкова важен всеки един от вас, който се опитва да помогне на другите да се събудят. Затова и за нас е толкова важен всеки един от вас, който започва да разпространява по един или по друг начин тази мисълформа, предава я на другиго, транслира я чрез средствата за информационно взаимодействие. Това и е нещо като верижна реакция, и тя е вече запусната. И всичко е вече само въпрос на време. Рано или късно това ще даде своите плодове!

СЕлена

         18.01.15. 

Превод: Иван Иванов 

Източник: http://espavo.ning.com/profiles/blogs/50-3

Папка: Разговори с Луцифер | Посещения: 2021 | Ченълинги
Контакт          3.238.180.174