Нумерология      Карма      Читалня      Ошо      Рецепти      Здраве      Луиз Хей    
   Астрология      Езотерика      Телепатия      Крион      Бог, Уолш      Чакри      Съновник      Психология      RSS
Бутон за дарения чрез BITCOIN

Please Donate To Bitcoin Address: [[address]]

Donation of [[value]] BTC Received. Thank You.
[[error]]

Бутон за дарения чрез PayPalЛунни Възли
Хороскопи
Зодии
Натална
Синастрия
Съвместимост
Предсказателна
Ерогенни зони
Любов и Секс
Сексуалност
Еротика
Любовен Хороскоп
Тя и Той
Духовно Израстване


Начало  Регистрация  Вход


Ченълинги
Книги
Сентенции
Вампиризъм
Нумерология en
The Arcturians
Приказки
Супер Игри
Софтуер | Линкове
Музика | Филми
Благодарност
Игри | Таро
Отзиви
Lifestyle (2) (3)
(4) (5) (6) (7)
Business, Careers
(2) (3) (4) (5)
The 9th D


00:20
20.01.2020
Понеделник
3.95.139.100


Онлайн: 2
Гости: 2
Потребители: 0


 Пими ® » Читалня » Разговори с Луцифер


Разговори с Луцифер [66]Статии [201]
Матрицата 5 [55]Нумерология [28]
Астрология [31]Великият преход [110]
Кармична Астрология [13]Енергиен Вампиризъм [19]
Пламъци Близнаци [13]Карма и Подсъзнание [30]
Любовна тактика [13]Петър Дънов [4]
Джасмухин [8]Ангели и Архангели [15]
Дийпак Чопра [7]Сал Ракели [24]
Барбара Марчиняк [22]Екхарт Толе [9]
Учението на Абрахам [8]Пътят на душите [6]


РАЗГОВОР С ЛУЦИФЕР. Част XXV (25). Информационно примирие на Йерархиите. Въстание на ангелите.

        СЕлена, 6 юли, 2014 в 22:00 ч.

 

        На нас ни предават такова огромно количество информация за създаването на нашите раси и за това, кой сега управлява човечеството, че е трудно да се разбере. Версии множество.

  • Ние сме създадени от анунаките за добиване на злато.
  • Ние – сме потомци на белобоговете от Ореанда (или от Орион?), така наречените Хиперборейци.
  • Ние сме създадени като вселенска библиотека от няколко раси.

        Коя версия е правилна?

        Всички са правилни и всички са неточни. У вас съществуват множество раси и естествено тяхното създаване е вървяло по различни пътища.

        Съществуват още множество версии за тези събития, които се наричат у нас падането или въстанието на ангелите. И множество версии за това, кой реално управлява нашия Свят сега.

        Според едната от тези версии за състоянието на света сега – това е противопоставянето между анунаките и техните потомци (от една страна) и потомците на хиперборейците (на славянските раси – от друга). Според друга от версиите – това е противопоставяне между сивите и ангелите от Ореанда, които са се подчинили на сивите (от една страна), и тези ангели, които не са им се подчинили (от друга). И така, сивите или анунаките за превзели нашия свят?

        Дотолкова доколкото създаването на расите е вървяло с помощта на представители на различни цивилизации, то и участието в процеса на усвояване на Земята в вървяло по различен начин. Много цивилизации имат свои интереси и свои представители на Земята.

        Ти говореше за това, че всяко ниво на развитие на експеримента и човечеството се курира (ръководи, управлява) от една цивилизация и че третото ниво се ръководи от анунаките. А какво правят тук сивите?

        Сивите – това са раса от паразити. Те имат нещо подобно на договор с анунаките. Нещо такова като под разред.

        Под разред на какво? На организиране на човешкото страдание?

        Сивите – това са една много техногенна цивилизация. Всяка цивилизация успява в нещо повече или по-малко. Сивите са нещо от рода на специалисти по създаването на различни машини и механизми. Те са някак си като техничари според вашите разбирания. Анунаките – това е цивилизация, в която в нейното развитие преобладава логиката и ума, те са разработчиците на техническите идеи. Ако трябва да го кажем по друг начин, то анунаките все едно някак си измислят различни видове конструкции и тяхното предназначение и системите им за управление, а сивите ги изработват и създават детайлите и частите. И двете цивилизации имат твърде малък опит за увеличение на своето възприятие. Във вселената съществуват множество цивилизации и способите за тяхното познание и възприятие (възприемане) се различават. Тоест освен човешките способи за възприемане и за познание има още много други такива, за които вие дори и не подозирате. Вие имате пет органа за физическо възприятие, но в системите, където видообразието е безкрайно, те са неизчислимо множество.

        Много от расите, тези, които се интересуват от допълнителни възможности за възприемане, се опитват да ги усвоят. Но как може да се усвоят? Единствено чрез създаването на хибридни раси или вземане на части от генната информация от други раси, тоест от кръстосването на признаците на различните раси. Точно с това и се занимават анунаките, които са гениални генни инженери. Те експериментират с генни материали от различни раси, а сивите им помагат в това. Така както вие сте чували че сивите често похищават хора за провеждането на своите експерименти за вземане на проби и генен материал. Но анунаките са отишли още по далече в своите планове. Те искат да изведат раса, изцяло в тяхно подчинение, тоест нещо такова като питомник за своите безкрайни експерименти. И в това те почти са преуспели.  

        А как стои въпросът със свободата на волята? Защо никой във вселената и другите раси не се намесват и не им търсят отговорност?

        Представи си, че ти летиш в самолет и до теб редом седи съсед, който на теб много ти пречи, и докато ти не натиснеш бутона за извикване на стюардесата, тя няма как да дойде до теб. Ако ти си мълчиш, а тя няма как през цялото време да се опитва да те спаси от твоя съсед, то тя тогава ще наруши правата на съседа, а за нея вие и двамата сте равни. Всички вие през цялото време възприемате себе си като капризни пасажери на самолета, които трябва да бъдат обгрижвани едва ли не от всички раси, мислейки преди всичко за вашите си интереси. Защо това трябва да бъде така? Има 13 раси – равноправни участници в експеримента, всяка внася своя генофонд, своите нива на познание, своите цели в експеримента. И това че тези цели са различни – е естествено, всяка една от тях преследва своите си интереси. Просто интересите на някои от расите не са агресивни и не ви вредят според вашите разбирания. Целта на експеримента – е създаване на раса от богове, която да съчетае в себе си най-добрите качества и уроци на познанието и творението от всичките 13 раси. Всяка раса сама избира кое свое качество тя иска да види в бъдещите богове-творци.

        Сивите също така ли са участници в експеримента?

        Не посредствено – а опосредствено. Те имат договор с анунаките. Затова и те не могат пряко да се намесват в този процес, но действат някак си все едно под флага на анунаките.

        Иска ми се да разбера малко по подробно за падането на ангелите. Първата версия: част от ангелите е въстанала против Бога, имало е битка между светлите и тъмните сили, тъмните сили начело с теб са били победени и са паднали от Небесата в преизподнята или в ада. Втората версия: на Земята са прилетели 1 милион ангели за творене на нов свят. Част от ангелите е била инфектирана (заразена) от сивите и един от тях – Йехова (Яхве) заедно с Михаил и Гавраил са обявили себе си за наказващия (за възмездяващия) Бог и са завзели властта. Една трета от ангелите (333 000) начело с теб са се противопоставили на това и са се опитали да защитят хората и са вдигнали въстание.

        Аз разбирам сложността на твоя избор, когато всичко, което на теб са ти разказвали множество години се налага да се преразгледа. Всичко с което аз мога да ти помогна – това е да се опитам да ти обясня своето възприемане. Затова на мен никак не ми се иска да ти оказвам натиск, а и не виждам никакъв смисъл в това. Рано или късно всичко излиза наяве, както е известно. Знаеш ли в какво се състои смисълът на тази поговорка? В това, че всичко което става, и всичко което ще става – рано или късно се реализира, материализира и се възпроизвежда. Тоест всички мислълформи сътворени тогава от творящите богове, от тези, които са участвали в събитията за сътворяване на света, и на тези, които са участвали в събитията на падането на ангелите, се проявяват (се реализират) като на кинолента в реалните светове и всичко това вече съществува.

        Всеки един промисъл на всеки един участник в събитията се оформя в тънкоматериален обект и рано или късно той става достояние за тези, които развиват в себе си способности да го възприемат. Затова всичко тайно става явно. И за вселената хилядите земни години – може да се каже че това е миг, че само миг по-рано е било въстанието на ангелите и е започнало противоборството между двете страни. На тези, които наричат светли и на тези, които наричат тъмни. Но с израстването на съзнанието на човечеството расте и неговата способност да разпознава истината.

        Добре, разкажи ми тогава твоята версия за това събитие?

        Аз не бих искал да правя това, защото ти може да си помислиш, че аз се опитвам да очерня своите братя. Но се замисли над един такъв факт. Човекът е много възприемчив (доверчив) като малко дете към това, което му говорят. Вие вярвате на вашата пропаганда и съответно вярвате на цялата информация, която ви се дава на вас по каналите. Не много (някои) от вас, дори и тези, които са се научили да приемат информация, се опитват да я осмислят дори и сега, когато нивото на развитие на човечеството значително се е издигнало в сравнение с тези времена, когато са се случвали тези събития.И на вас винаги са ви внушавали, че светлите сили са добри и те защитават човечеството от злодеите на тъмата начело с Мен. Защо в тази информация никога не е имало това, че тъмните сили са добри и те също така се опитват да защитят човечеството от посегателствата на неговата свободна воля?

        Възможно е може би, защото това не е така?

        Да предположим, че това не е така. Но тогава същите тези най-лошо тъмни биха се опитали да оправдаят себе си в очите на човечеството и да го привлекат на своя страна, подставяйки се под светли идеи. Защо това не се случва? Та нали всички представители на тъмните йерархии се описват от вас като кръвожадни злодеи, целта на които е само да измъчват хората.

        Ти искаш да кажеш, че вие не водите информационна война?

        Точно така, ти разбра, ние разбираме, че насилственото внушаване на заблудилото се човечество на друга версия, ще му донесе от повече множество допълнителни страдания и затова чакаме, кога вие ще се събудите най-накрая и ще можете реално да осъзнаете и да възприемете всички тези събития. Освен това ние очакваме, кога резултатите от тези събития ще се проявят не само в тънкоматериалния план, но и във вашия физически план. С други думи, когато вие видите настоящия (истинския) лик на Йехова или Яхве, вие самите ще усетите степента на неговата принадлежност към тези или към другите структури. Ние даваме информация постепенно, не налагайки я, за тези, които я искат да я знаят. Точно това и е ненамеса във вашата свободна воля.

        Почакай малко, а как тогава стои въпроса с тези най-страховити разкази за дяволите в ада, за магиите на вещиците, за сатанинските обреди, за черните меси, за продаването на души?Та нали сред хората има и такива, които реално си общуват с тъмните същности и дори им служат.

        Аз не бих искал да променям толкова рязко твоите обикновени убеждения  и разбирам много добре как това ще бъде възприето от другите хора. Аз и сега чувам в твоята глава съмненията, мисълта ти затова, че аз се опитвам да те излъжа или да те надхитря. Давай да започнем постепенно. Пътя е дълъг, той е безкраен, и няма смисъл да се избързва, защото по него трябва да се стъпва осъзнато, избирайки осъзнато именно това, което на теб ти е по сърце. И така, ти самата виждаш доколко всичките тези страшни разкази изобилстват с такива фантастични подробности, че понякога, така както вие казвате, направо се удивяваш, доколко може да бъде изострена фантазията на тези, които си измислят.

        Ти искаш да кажеш, че всичко това е лъжа и такова нещо няма?

        Ние вече говорихме, че има всичко, за което вие мислите, тоест всички мисълформи съществуват в реалния тънкоматериален, а понякога и в плътния материален свят. Да вземем такова понятие като хипноза. На човека му внушават, че той се намира в прекрасна градина и той започва пред очите на изумената публика да къса несъществуващите за публиката плодове от прекрасната градина/ Но за човека и градината и плодовете реално съществуват, с помощта на хипнотизатора той попада в този слой на реалността, където се материализират фантазиите на хипнотизатора и тази материализация се е усилила с вярата на хипнотизирания. С други думи хипнотизатора е фокусирал своята мисълтворческа енергия в определен сектор на пространството и е създал там мъничък свят, в който има прекрасна градина с плодове, и е пренесъл там съзнанието на хипнотизирания. А хипнотизирания е възприел тази реалност и е повярвал в нейното съществуване и я изпълнил със своите подробности, тоест той е насочил на там своята енергия на мисълтворчеството си.

        Сега си представи , че има множество от хора, на които им се внушават определени идеи за съществуването и създаването на света, за това че има страшен, ревнив бог, който е създал хората и се грижи за тях. А има и адски, тъмни сили, които се опитват да завладеят душите на човечеството и да вземат властта над тях. Откъде ви е дошла тази идея? Вие не сте си я измислили сами? Но вие сте я доизмислили. Тя е достигнала до вас през някои религиозни текстове. Но това е просто идея. Създателите на тази идея – са мощни мисълтворци и те са създали дадената реалност, още повече, че вие поддържате нейното съществуване чрез своите мисълформи, чрез своята енергия.

        Въпросът обаче се състои в следното, искате ли го това вие реално? Ваш ли е този избор? Ако на вас ви харесва да съществувате в такава реалност, то това е ваш избор, ваше право ако правите това осъзнато. Но ако вие не знаете, че може да съществувате в други реалности, то това вече не е пряк ваш избор, вие сте принудени да изберете този вариант на света, просто защото не знаете за съществуването на друг, защото хипнотизатора ви е внушил само това.

        В много от вашите легенди и митове е пише за битки на небесата, но всички те са внушени от тази или от другата страна и всички те са си твърде очовечени, са преведени към вашите разбирания.

        А какво всъщност се е случило тогава?

        Станало е разделяне на два лагера. Битка наистина имаше и в нея загинаха много хора.

        Ти отговаряш много уклончиво (несигурно)?

        Аз не бих искал да внасям допълнително усилване на враждата. Нея и така я имаше (има я) предостатъчно. Настана време просто всеки да се определи. Вариантите за развитие на света са множество и всеки един е свободен да приеме един от тях. Нещо такова, като изграждане (създаване) на две команди (на два отбора) , едните – вървят наляво, а другите – надясно. Срещата се на определено място.

        Ти нали разбираш, че ако на хората не им се обясни реалното състояние на нещата или ако ти не им разкажеш твоята версия за тези събития, които съгласни някои от версиите силно са изкривили и са преобърнали всичко наопаки, то към твоя лагер ше се присъединят далеч по-малко количество хора, дотолкова доколкото те ще продължават да мислят, че ти ги лъжеш, а версиите показани в библията са верни (правилни).

        Да, аз това много добре го разбирам. Ни то пак оперираш с нравствени понятия. Изборът – това не е само решение в мислите, изборът – това е енергийно състояние. Тоест ако ти в основата си се състоиш от енергии с определено качество, то ти не можеш да избереш енергии от друго качество. Те просто ще те отблъснат, разбираш ли? Затова всички мои разкази това са единствено опити да помогна на човека да разпознае в себе си енергиите от този или от другия (онзи) план.

        Ти когато слушаш някаква информация, ти я възприемаш не само чрез осмисляне, а още и чрез нейното енергийно състояние. Това е същото когато вие казвате, че информацията ви ляга (харесва) или не ляга (за вас), приема се или не се приема, предизвиква отклик или не предизвиква отклик у вас. Точно това е и че във вас върви процес на енергийна диференциация, отделянето във вас на това, което преобладава във вас. Затова в моя лагер ще дойдат именно тези, за които тази информация е съзвучна. Например ти си далеч от вярването и възприемането на дяволи в преизподнята и продажбата на души, тази информация за теб не е близка за твоята същност по една или друга причина. По скоро по резултатите на твоето личностно развитие. Но ти слушаш, анализираш и възприемаш това, което аз ти разказвам. И резултатът от това ще бъде твоето уникално, така както и за всеки един друг човек, определяне от съвкупността на своите енергии, на твоя вътрешен, същностен портрет, на енергийния портрет на твоята личност. И по нататък по закона на подобието ти ще се присъединиш именно към тази група от същности, към която ти принадлежиш.

        А какво става с тези, които реално вярват в съществуването на дяволи, на рогатия дявол, на магьосничеството на вещиците, на черните меси и така нататък. В кой от лагерите се намират тези създания? Болшинството от хората смятат, че те се намират в твоя лагер. Това така ли е?

        Аз не съм ги създавал и не съм ги уговарял. Те на са ми слуги защото на мен слуги не сами необходими, за какво ми са? Аз умея да творя всичко сам. За какво са ми на мен слуги?

        Казват че за това, за да властваш над тях.

        Виждаш ли колко нещо са ви внушили, за какво да властвам?

        Навярно за да можеш да ги управляваш за своите си цели.

        Аз няма да започна да те предубеждавам. Аз искам, ти да опиташ да се разбереш сама със себе си. Помисли само за това, за какво му е на Бога да властва? Та нали Той, Бога, той е способен да сътвори всичко, което той помисли. Защо във вашия свят упорито се отхвърля идеята за равенството ви с Бог? Именно за това, че идеята за неравенството, главенството на боговете обяснява системата на вашето управление. Нима ти управляваш своите деца? Нима ти властваш над тях? Ти ги обучаваш, пазиш, помагаш им, осигуряваш им всичко необходимо до тогава, докато те не са в състояние да правят това. Но това не е власт. Това е твоята любов към тях и доверие, като към самостоятелни същности, самостоятелни творци на своя живот. С други думи, идеята за равенство с твоето дете какъв ущърб може да ти донесе. Ако ти просто го обичаш и искаш за него най-доброто, то за какво ти е на теб да го управляваш?

        И все пак ти отговори, кой управлява тези същности, които от древността причисляват към тъмните сили: черните магове, вещиците, тези които правят жертвоприношения. Те в твоя лагер ли се намират? На нас твърде много са ни предавали за тъмните йерархии и за това, че там условията за преминаване на уроците и опита са много строги, и че там няма свободна воля?

        Разбираш ли, така се случи, че към моя лагер се привличат всички, които са несъгласни с другия лагер. И много от тях наистина вярват в тези черни приказки (като приказка за нещо си), които са им разказвали от векове и нещо повече, тези приказки се реализират. Но аз не мога да не ги приема в моя лагер, не мога да ги отхвърля, ако тях са ги отхвърлили от другия лагер. Аз им давам шанс да се самоопределят. Аз не наказвам за непослушание. Защото за мен не е важно послушанието. А за мен е важно самоопределянето. И ако част от тях, която не е съгласна с другия лагер по едни или други причини правят това, което в същност за мен не е близо (на мен не ми харесва), то аз не мога да ги осъждам за това или да ги наказвам за това, аз нямам такива права и пълномощия, а и за мен това не е присъщо. С други думи, в моя лагер са тези, които творят своето възприятие не по шаблони, а по новому. И сред тези творци и творения ги има и тези, които ти изброи. Но какво да правя аз? Да ги изгоня така както ги е изгонила другата страна? А тогава те къде ще се дянат? Та нали всички се намират в единен свят, откъдето засега изход няма. В смисъл засега докато не завърши експеримента и не се отворят вратите на познанието за други светове и галактики.

        Получава се така, че ти едва ли не си станал също заложник на ситуацията.

        И това е възможно, аз не отхвърлям никого. Всеки има право на свой път, какъвто и да е било той!

        Но тогава и ти не трябва да отхвърляш другата страна, другият лагер, тези, които ти се противопоставят.

        Ами аз не ги и отхвърлям, но те са против компромиса.

        Нима са против? В последно време се появиха множество информации за това, че ти работиш в сътрудничество с другите ангели. Това истина ли е?

        Това е част от истината. Истината е в това, че най-накрая се преустанови войната и са започнали нещо като преговори между двете структури. И това, че ти сега ме чуваш мен – е едно от последствията от този процес. В този смисъл, че на нас най-накрая ни е разрешено да внасяме своя информация без информационна война. Тоест постигнато е съгласие за това, че всяка една страна без натиск и без очерняне на другата страна предава своята информация на човечеството, а самото човечество ще трябва само да се определи, на чия страна е то, и в кой лагер.

        А как са там Михаил и Гавраил? Към Йехова в нас са се събрали различни отношения. Но в тази версия, в която Михаил и Гавраил са като негови поддръжници и също така участват в поробването на човечеството от сивите или от анунаките ми е малко трудно да повярвам. Защото в техните послания много от хората виждат много любов. Да кажем повече, отколкото в твоите послания.

        Ами ти сама си ги попитай. Сега вече са снети забраните за информация и по договореност всяка една същност трябва директно да ти отговори на поставения въпрос. Точно затова и у вас са се навъдили толкова много канали, толкова включвания отвън. От една страна вие се научихте да възприемате енергоинформационните потоци от вселената защото планетата ви се трансформира, от друга – на всички участници от експеримента им е разрешено да предават всякаква информация, което не изкривява реалността пряко. Има забрана наложена върху агресивното информационно въздействие, точно и затова, всички страни се опитват меко да внедряват във вас своите версии за случилото се и случващото се в миналото, настоящето и бъдещето.

        И ти също ли?

        Да и аз също.

        А Михаил и Гавраил?

        Те наистина са привързани към човечеството и те самите също преминават по своя път на познанието.

        Нима ангелите имат свобода на избора?

        Тя се появи при тях, когато те встъпиха в зоната на експеримента за свободата на избор.

        Но ти каза, че ангелите – това са качества на Бога. А се получава така, че тези същности са такива, какъвто е и човекът. Просто се намират на по висок етап в божественото си развитие.

        А защо едното да е несъвместимо с другото? И едното и другото е вярно. Ангелите – това са организаторите на школата за богове, всеки един от тях си има своя специализация, така както във вашето училище учителите си имат свои професионални навици. Например, математиката се знае от всички, но висшата математика могат да обяснят не всички.

        Значи се получава така, че всички наши религии лъжат?

        Не е толкова еднозначно. Всяка една религия се е създавала с определени цели, с целите на тези, копито са ги създали. Затова и те описват това, което е искал да получи създателя на съответната религия. В резултат се е получило общество зависимо от богове. Да но на реалния бог не му е нужно подчинение. Творецът на сего мира (целият свят), този, който ни е сътворил всички нас, всички ангели – не изисква подчинение. Той е създал части подобни на себе си, свободни в творението си. Но вашите религии в много от писанията си изкривяват реалното положение на нещата. И най-голямото изкривяване е в това, че човекът е зависимо от висшите сили. Човекът е зависим само от своето ниво на развитие, от развитите му възможности. И в тези религии, в които се предава това, че човекът е равен на Бога и е Любим на Бога – има повече истина, отколкото в тези, в които човекът трябва да се покланя на строги и ревниви божества. Но във вашите религии има и трошици истина, защото да се скрие тя изцяло просто не му се е отдало на никой.

        Добре тогава, защо твоята религия няма такова разпространение, такова като съществуващите световни религии? Та нали световните религии съществуват вече хилядолетия. Защо те са толкова дълговечни, след като те не отразяват истината?

        Защото те продължават да се поддържат информационно от тези които са ги създали. Защото авторът на повечето от религиите е един и същ, но версиите на тази религия са записани от различни народи и са предадени отчитайки националните особености на съответния народ. Та нали в същност няма съществени разлики във вашите религии. Вие смятат че това е така, защото всичко това е и самата истина. А всъщност всичко това е защото, те имат един и същи автор. Колкото се отнася до това което е моята религия, то нея не съм я създавал аз. Защото аз нямам за цел да подчинявам човечеството и то да се бои от мен като от бог създател. На мен са ми необходими равноправни сътворци, любознателни ученици, които се доверяват на своя учител, а не да се боят от него!

         

        СЕлена

        06.07.14.

        Авторски превод: Иван Иванов
Отправка към оригинала: http://espavo.ning.com/profiles/blogs/24-8

Папка: Разговори с Луцифер | Посещения: 787 | Ченълинги
Контакт          3.95.139.100