Нумерология      Карма      Читалня      Ошо      Рецепти      Здраве      Луиз Хей    
   Астрология      Езотерика      Телепатия      Крион      Бог, Уолш      Чакри      Съновник      Психология      RSS

Бутон за дарения чрез PayPalЛунни Възли
Хороскопи
Зодии
Натална
Синастрия
Съвместимост
Предсказателна
Ерогенни зони
Любов и Секс
Сексуалност
Еротика
Любовен Хороскоп
Тя и Той
Духовно Израстване


Начало  Регистрация  Вход


Ченълинги
Книги
Сентенции
Вампиризъм
Нумерология en
The Arcturians
Приказки
Супер Игри
Софтуер | Линкове
Музика | Филми
Благодарност
Игри | Таро
Отзиви


10:51
24.05.2024
Петък
3.215.16.238


Онлайн: 2
Гости: 2
Потребители: 0


 Пими ® » Читалня » Разговори с Луцифер


Разговори с Луцифер [66] Статии [201]
Матрицата 5 [55] Нумерология [28]
Астрология [31] Великият преход [110]
Кармична Астрология [13] Енергиен Вампиризъм [19]
Пламъци Близнаци [13] Карма и Подсъзнание [30]
Любовна тактика [13] Петър Дънов [4]
Джасмухин [8] Ангели и Архангели [15]
Дийпак Чопра [7] Сал Ракели [24]
Барбара Марчиняк [22] Екхарт Толе [9]
Учението на Абрахам [8] Пътят на душите [6]


РАЗГОВОР С ЛУЦИФЕР – Част X (10). Матрично възприятие. Избор на своя игра.

Прието от СЕлена. Превод от руски език: Иван Иванов

            Всеки от вас може да получи отговори на своите въпроси вътре в себе си. И това ще бъде вашата картина на мирозданието. Всеки който търси отговори, ги намира! Аз намирам своите. Вие може да намерите вашите си!

            - Разкажи ми за матрицата. Откъде тя се е взела и как може да се излезе от нея? И необходимо ли е това?

            - Вие сте възприемащи същества. В света, където всичко е Божествена светлина, какво може да направи една призма – да отразява! Та нали няма място, където на нея да не попада Божествена светлина. Тя може така да промени своите свойства, че да отразява Божествената светлина в малка степен или въобще да не го отразява. Да го поглъща или да отдава светлина! Вие поглъщате част от светлината за собствената си жизнена дейност. Така правят всички! Но с течение на времето вие се учите да получавате все повече и повече светлина от Бога и с времето вие започвате да осъзнавате, че няма ограничения в количествата на получаваната светлина и затова няма нужда да я натрупвате и да не я отразявате навън!

            Матричното съзнание – това е колективен шаблон на възприемането на Божествената светлина! Вас още от детството ви учат, че всички източници на каквото и да е било са ограничени: въздух, вода, енергия, храна, растителност и така нататък! И вие започвате да вярвате в това! Но ако всичко е форма на отражение на Божествената светлина, а Божествената светлина е безкрайна и неспираща (непрекъсваема, постоянен поток), то как количеството на отраженията може да бъде ограничено? Как може да има ограничено количество вода, ако това е форма на отражение на неспиращата (несвършващата) Божествена светлина? Как може да бъде ограничено количеството на въздуха, ако самите вие го сътворявате от Божествената светлина, която е безкрайна?

            Тогава вас ви водят към друга теория: че количеството на въздуха не достига, защото много бързо нараства населението на Планетата, което употребява въздух и вода! И това естествено е също наложено ви отвън възприемане!

            Вселената е изобилна във всичко, именно защото всичките творения на всичко съществуващо стават (се изграждат, се творят) от всички от безграничната и безкрайна Божествена светлина! И така вие можете да имате всичко именно толкова, колкото самите вие сте готови да приемете. Всичко – без ограничения!

            Но във вас са ви внедрили страхове – боязън да останете без нещо си!

            Всичките ви страхове, до един, са ви привнесени от вън! Вземи всеки един твой страх, който стои в теб, и ще разбереш!

            Страхове да останете без храна и кръв, без семейство, без средства за съществуване, страх че не изглеждате така, както трябва, страх да не би да се покажете несъстоятелни в очите на другите и така нататък!

            Дори и страхът от смъртта ви е привнесен отвън!

            - От кого е привнесен?

            - От колективната система на вашето възприятие!

            Страхът – това си е просто отсъствие на Вяра! Какво е това Вяра? Ние с теб си говорим не за нравствените категории, а за енергийните процеси, за процесите на обмен и възприемане на енергия! Вярата – това е устойчиво енергийно направление на импулса на творене! Отсъствието на Вяра – точно това е страх! Тоест отсъствието на устойчиво енергийно направление (посока) на импулса на творене!

            Ако ти вярваш в определено събитие, то събитието непременно ще се случи, ще се осъществи, докато ти не започнеш да се съмняваш в него по една или друга причина, и тогава импулсът на творене започва да се забавя и да блуждае в лабиринтите на твоето възприятие. И това събитие във всички случаи ще стане, но вече в променен вид!

            Гледай на всичко като на процес на отражение на светлината. Ти си формирала в мозъка си някаква картинка, да кажем на някакво събитие. Ако ти си го формирала веднъж и повече не се връщаш към него мислено, то ще стане с точността на твоето въображение, дотолкова доколкото тази картинка просто ще се отрази в реалността, така както фотографията се проявява на фотокартичката или фотоплаката! Това е просто проява на твоето мислене, на твоята мисълформа. Защо мисълформа? Защото мисълта – това е енергиен импулс на творене, който се оформя в конкретна форма и се проявява в текущата реалност! Или в  друга, създадена от теб реалност в зависимост от степента на  енергийно изпълване от теб на тази картина, напълването й с характеристики от тази реалност! Ако ти обаче постоянно вкарваш някакви изменения в тази своя мисълформа, то картинката по никакъв начин не може да се отрази в реалността, защото ти постоянно я променяш, и в крайна сметка тя се отпечатва в реалността с всичките й многочислени поправки и корекции на твоето мислене!

            Защо болшинството от вас внасят поправки в тези картинки? Защото не вярват, че те са осъществими. Защото цялото ваше възпитание е изместено от разказа ви за това, че вие сте Богове в прекия смисъл на тази дума, а не в някакъв преносен смисъл, и че всичко, което се намира около вас, вие самите го творите чрез своите възприятия!

            Вас още от детството ви ви приучват да вярвате в ограничеността на вашия свят, докато всъщност този свят е ограничен единствено от вашата фантазия!  

            - Защо се е случило така? От къде се е взел първият страх?

            - Страхът се е появил тогава, когато вие сте започнали все повече и повече, все по дълбоко да се отделяте (да се разделяте с) от Бога вътре в себе си!

            - Но защо ние сме започнали да се отделяме? Та нали първите хора са били други?

            - Вие твърде малко знаете за първите хора. Това са били по-скоро не хора, а възприемащи енергийни сгъстъци! Те в началото са били подобни, тоест те са имали еднаква степен на отражение на Божествената светлина и са били подобни на Бога!

            Но в процеса на развитие на своето възприятие те са започнали да се диференцират (самоопределят, разделят) и да възприемат външния свят и вътрешния свят отделно (разделно)! И част от тях са тръгнали по пътя на отражението на външната светлина, а друга част – по пътя на отражение на вътрешната си светлина! Това е била първата крачка към формирането на матричното съзнание.

И тези, които са тръгнали по пътя на отразената външна светлина, са започнали да мислят, а какво ще стане, ако светлината свърши? И виждайки как нощта сменя деня, те са предали тези качества и на Божествената светлина и по този начин са поставили филтър на възприятията си!

Те не са разбирали, че и денят, и нощта, са просто степени на отражение на Божествената светлина.

Тъй като тези, които са вървели по пътя на вътрешната светлина, са виждали, как от вътрешната тъмнина се ражда светлината!

А тези, които са вървели по външния път, не са разбирали как от тъмнината се ражда светлина!

И тези, които са тръгнали по външния път, са започнали да учат своите деца, и децата на своите деца! И тези мисълформи са се закрепили устойчиво в колективното съзнание!

И така се е родил страхът – отсъствието на вяра в безграничното, отсъствието на знание за това, че светлината на Бог е безпределна и безкрайна и че вселената изобилства с всякакви форми на възприемане на тази светлина! И всеки един може да получи безкрайно количество от всичко, което желае, по пътя на преобразуването на Божествената светлина!

            - Но защо тези, които са тръгнали по пътя на вътрешната светлина, не са разказали за това на своите деца и на децата на своите деца?

            - Разказали са им! Но тогава, когато тези два пътя са разделени, то вътрешният път някак си е доста по-сложен! Виж! За да получиш отражение извън (навън), трябва просто да приемеш светлина, която е в безкрайни количества, и да я насочиш към другите призми на отражение, които са също така безкрайно количество!

За да получиш отражение от вътре обаче, ще трябва получената светлина да я преобразуваш в нещо друго, тоест да създадеш граници на това си вътрешно отражение! В крайна сметка – това си е един и същи процес. Приемайки Божествената светлина, ти преобразуваш част от нея в себе си и част от нея я насочваш навън! При това отражението на твоето направление (посока) също така се разпределя навътре и навън! Но този процес може да бъде управляван. Например, по-голямата част да я отразяваш, вместо да я поглъщаш!

            - Но една от нашите теории е за това, че Богът го интересува количеството наше отражение, колко повече ние можем да отразим за другите чрез себе си?

            - Бог нищо не го интересува! Той си е светлина! И как, и колко ти ще го отразяваш, за него въобще няма никакво значение, дотолкова доколкото всичко това ще си бъде все пак неговата светлина, само че преобразувана! 

Това би могло да има смисъл само от гледна точка на скоростта на творене!

Тоест, ако ти по някакви причини задържаш в себе си част от получената енергия без да я преобразуваш и по такъв начин тази част от енергията се намира определено време в неизменно (непроменено) състояние, в застинало или спящо, в теб или в друга някаква същност на отражение.

Ти помниш, че времето – това е единствено мерило за скоростта на изменение (на промени)! Дотолкова доколкото и самият живот е изменение (е промени), без изменения няма живот! Но и доколкото рано или късно тази енергия, която ти затваряш в своето възприемащо устройство, ще намери изход то Бог на може да го интересува това, колко ти можеш да отразиш, защото цялата светлина рано или късно все пак, въпреки всичко ще се отрази и ще отиде по-нататък. Ще намери своето отражение в други възприемащи същности!

            - Кажи ми нещо, в последно време не ме напуска мисълта за това, че в тоиз момент, в който някой се измори от живота, тоест престава бързо и качествено да отразява Божествената светлина, то той умира в тази реалност, дотолкова доколкото не може изцяло (напълно) да използва всичките възможности на своето отражение! Това така ли е?  

            - И е така, и не е точно така! Махни човешките украсявания (подробности, краски)!

Не Бог определя, кой да умира в тази реалност, въз основа на това, че дадена, определена възприемаща същност е прекратила да отразява Неговата светлина!

Светлината е непрекъсната и нея не можеш да я прекратиш, да я спреш! Самата същност е престанала да отразява в себе си светлината на Бог по някакви си причини и затова и светлината в нея се стреми към отражение и изход! Твоя е и нейната същност (на светлината), ако щеш!

            В какво е същността на светлината? Съществува ли светлина без отражения? Помисли! Би ли могла ти да почувстваш светлината, ако нея никой не я отразяваше, и ти самата не я отразяваше?

Светлината съществува за теб единствено в отразения си вид. Ти не знаеш, какво е това неотразена светлина!

Това е същността на светлината – същината й – да се отразява!

Именно и затова светлината, заключена (затворена) в човека или получена от него, рано или късно ще намери своето отражение! И тогава призмата, която натрупва светлина, но не я отразява, просто ще се разруши, тя няма да издържи мощността. Така става разрушаването отначало на физическото тяло, а и на много от другите тела!

            - Тоест стареенето на физическото тяло – това е нарушаване на степента на отражение на светлината от определения човек?

            - Да, точно така! Но откъде става това нарушаване? От наложеното ви (внедреното ви) възприемане на светлината! Вие още от детството си знаете, че с времето ще се състарявате, че вашите органи ще започнат да се износват, да се замърсяват, да боледуват! И по този начин вие самите включвате своите програми за стареене, вие самите си поставяте блокировки за отразяването на Божествената светлина. И вие самите водите себе си към смъртта! Та нали вие не само отразявате светлината, но и  приемате част от нея за своята жизнена дейност!

            И така с времето въз основа на внедрените ви програми, на наложените ви програми за възприятие вие започвате все по-малко и по-малко да приемате в себе си Божествената светлина и все по-малко да я отразявате! Но ако въпреки всичко пропорциите за това се спазват, то вашето съществуване просто се забавя. Вие стареете, но далеч по-бавно. Защото получаваната от вас енергия на светлината е достатъчна за поддържането на пасивните процеси във вашето физическо тяло, и част от преобразуваната светлина вие все пак я отразявате така, че натрупаната във вас светлина не се стреми да се разширява и да разкъса вашата физическа обвивка!

            - Тоест тези, които живеят доста активно, преобразуват активно светлината на Бога, умират млади, защото не могат да отразят цялата получена светлина, която те натрупват? А тези, които се намират в хармония: тоест те отразяват в равна степен, с това което  получават, живеят по-дълго?

            - Да, така е, в това е и същността на хармонията! Баланс на получаваната и отразена светлина! Защо природата е хармонична? Защото там този баланс не е нарушен!

            - Защо в човечеството и в човека е нарушен?

            - Защото вие сте повече отделени, вие сте отделени като самостоятелни същности-творци, докато природата е единен възприемащ творец и всички нейни части са просто нейни страни! Докато вие сте отделни форми на възприятие, такива са ви създали!

            - Получава се така, че ние не сме виновни за това, че не можем да постигнем хармония, тоест баланс в отражението и в получаването на Божествената светлина!

            - Вие можете! На вас ви е предоставен избор не само това да правите, но и в какви пропорции да спазвате този баланс! Може да се каже, че вашият главен жизнен урок – това е да постигате постоянен баланс! За това и сте били създадени! По рано вие сте били част от природата и по този начин вашата хармония е зависела от общия баланс на природата. Сега вашата хармония зависи единствена и само от вашето възприятие, от вашата степен на отражение! И ако вие зависите от отражението на матричното отражение, от матричното възприятие, то това си е само и единствено ваш избор, макар и неосъзнат!

            Когато човек изключително много иска, той изразява своите желания и намерения и оформя всичко това в образ! Затова, за да може балансът да бъде спазен, необходимо е да бъде получена Божествена светлина, тя да бъде преобразувана в реалността, да бъде възприета тази реалност и по този начин след възприятието да се отрази тази светлина! Тоест да се отрази светлината може единствено след като се пропусне (премине) през себе си!

            Ако формираната от теб мисълформа по никакъв начин не може да се въплъти в реалността, дотолкова доколкото ти през цялото време я променяш, светлината се натрупва в теб и не се отразява по нататък! А ако пък такива желания (постоянно променящи се) имаш много? Точно и затова вас ви съветват да нямате желания! Не защото те са материални и ви привързват към света! А по-скоро защото в момента, в който вие нещо си поискате, вие трябва да го получите-възприемете, иначе отражението е невъзможно!

            - Нима може нещо да не се желае?

            - Не, но вие през цялото време бързате! Това е пак наложеното ви принудително матрично съзнание за това, че животът е скоротечен (кратък) и животът се ускорява независимо от вас!

Да се установите в своите желания, това не означава да прекратите да желаете! Дотолкова доколкото всяко едно желание е опит да се отрази Божествената светлина! Установете (спрете)  се в скоростта на своите желания, забавете малко! В този смисъл на вас ви казват: установете мир! Вие се носите заедно с вашите желания без да успеете да възприемете техния резултат и по този начин да отразите вашето възприятие!

Защо в старостта си човек по-малко желае каквото и да е? Не защото той е имал всичко и много пъти е пожелавал нещо си. А защото той основно не е получавал желаното. Защото той вярва в това, че количеството светлина постъпваща към него с времето, с годините ще се намали. Затова и той не отразява тази светлина в необходимото количество така, че да се появят у него и още желания!

Кога човек може да желае нещо? Когато у него няма това нещо! И не само! Когато той има и сили за желанието и вижда, че неговото желание се реализира!

Ако в него няма сили за желание, това означава, че той не получава достатъчно Божествена светлина, която да преобразува в своята реалност. И това и става! Получаваната от него досега Божествена светлина започва да намалява до такива обеми, които са достатъчни само за поддържане на процесите на физическото тяло! В този смисъл може да се каже, че физическата смърт – това е прекратяване  на творенето на своята реалност, прекратяване на  желанието и възможността да я твориш! И тогава физическата реалност на човека се разпада!

            Как да се излезе от матричното съзнание? Та нали на нас ни казват, че това не е никак просто, защото системата винаги ще те връща (прибира) обратно?

            Това е още един страх или ограничаващ ви мит! Ако ти вярваш в това, то така и ще бъде!

Вие по никакъв начин не искате да разберете, че всичко на света се случва заради вашия избор, заради вашата вяра или неверие в каквото и да е!

Какво е това система? Това е достъпно за теб възприятие! Как ти разбираш за действията на системата? Чрез информацията. Погледни сега каква част от информацията ти получаваш от системата! А каква от вътре от себе си! И ще видиш, че 90% от информацията за света ти я получаваш от системата! А за някои този процент е 99%!

            Започни да променяш всичко това! Поставяй всичко на съмнение! По-скоро повярвай, че всичко зависи единствено от теб!

Ще поискаш ли ти или няма да поискаш да приемеш информацията, която ти дава на теб системата!

Започни път навътре в себе си!

Програмите за възприемане – това са си навици!

Много по-лесно е да погледаш телевизор, вместо да медитираш! Но всичко това са начини за получаване на информация за света, за твоята реалност!

Представи си че няма реалност около теб, че всеки миг тя се пресъздава (възпроизвежда) въз основа на получаваната от теб информация!

Това означава, че в момента, в който ти престанеш да възпроизвеждаш своята реалност чрез информацията на системата, то тази част от реалността няма да бъде възпроизвеждана за теб!

Нея няма да я има!

И това също е един от вашите страхове! Също така наложен (натрапен) ви от системата! Това е даже един доста изострен страх! На вас ви казват: да, разбира се, вие сте творци, но тъй като засега вие все още не сте се научили да творите, вашият свят може да се разпадне и връщане няма да има и вие ще попаднете в лудницата!

            Ето виж, ти сега си седиш и пишеш на седмия етаж! Какво е това под теб и на всички етажи под теб – това е възприемана от теб реалност, информация за това, че етажите са 7 и под теб живеят хора!

Какво ще стане, ако ти повярваш, че всичко това не е така? Под теб, ще се образува пустота и ти ще паднеш в нея? Не е задължително! Ти можеш и да не паднеш, ако повярваш, че например, можеш спокойно да си летиш (хвърчиш) или че закона за гравитацията за теб е недействителен (не важи)! И по този начин в теб няма да има никакви страхове!

            Ако вие се измъкнете от натрапените ви представи за света, вие просто ще образувате свой свят със свои закони и реалности!

Но готови ли сте самите вие за това? Готова ли си ти за това, че сега около теб хора няма да има, или няма да ги има удобствата, с които си свикнала?

Именно и точно в това се състои смисълът на отричането от света! Не в ограничението от материални блага, не в отлъчването от цивилизацията, а в готовността да промениш своя свят напълно (изцяло), да възсъздадеш друга реалност, да изгубиш страха от своята реалност, към която ти си привикнала от детството си!

            - Но нима аз не мога да използвам част от матричната информация за възсъздаването си на свой свят?

            - Можеш разбира се, това е работа на твоя избор и ти сега така и правиш! И мнозинството от вас не са готови към възприемането на съвсем друга реалност. Именно и затова вие не можете да пътешествате по различните реалности. Тъй като вашето пътешествие – това е също така създаване на реалности! Извън вашите мисли не съществува нищо друго! Когато ти отваряш вратата на съседната стая, там отново се възсъздава свят в съответствие с твоите очаквания! По този начин твоят свят съществува единствено и само във възприемания от теб диапазон! Представи си сега някаква такава пустота или по-скоро непрекъсната светлина, в която пробиват ходовете на твоето възприятие, познание, пробиващи ходове на реалността в Божествената светлина, която тя интерпретира и възприема!

            - Нима това,  което аз не виждам, не съществува? Да кажем, това което аз слушам за събитията в Украйна!

            - Това, което ти виждаш и възприемаш с органите си на физическото си тяло съществува за теб като физическа реалност в прекия смисъл на тази дума! Тоест сега в твоята физическа реалност не съществува град Киев, той съществува в твоите астрални проекции и във физическата реалност на другите хора, които живеят там!

Това, което съществува в твоята физическа реалност, е това, което ти очакваш да видиш в нея! Ако ти си уверена в това, че зад съседната врата започва Киев, то така и ще бъде!

В това се състои смисълът на вашето понятие (разбиране) за телепортация! Не вашето тяло се телепортира в друга реалност, а реалността се възсъздава в зоната на възприемане на вашето физическо тяло в съответствие с вашите очаквания и вярата ви в тях!

            - Тоест ти искаш да кажеш, че няма никакви сиви или някакво тайно правителство или рептили, които са внедрили нещо си в нашия мозък и са ограничили нашето възприятие, а всичко това си правим единствено ние самите!  

            - Тях ги има като друга форма на отражение на реалността и като наложено (натрапено) възприятие също! Дори и основната част от тяхното възприятие е тази, която на вас ви е наложена, те в частност и разплождат (развъждат, отглеждат) тази система на вашето възприятие!

            - За да могат да ни управляват ли?

            - За да може вие да възприемате света такъв, какъвто те избират. Тоест те избират вместо вас!

            - Защо?

            - Те смятат че само по този начин могат да получат желаното от тях! Но и те, така както и ти, могат да получат всичко, без да налагат на никого нищо! Да, но те не вярват в това!

            - Но тогава се получава, че и Ангелите на Светлината, а и цялата Йерархия на Светлината – това е също така наложено възприятие!

            - Какво е това наложено възприятие? Това е тогава, когато теб те убеждават, че светлината на Бога може да бъде отразена единствено по този начин и по никой друг! Шаблонът на отражението, който залагат в теб! Но какъв шаблон ще избереш, зависи само и единствено от теб! Всеки налага на другия това, в което той самият вярва!

            - Значи и ти също!

            - Аз ти описвам тази картина, която аз възприемам и в която вярвам, и в този смисъл това е моето описание!

Ти си свободна да направиш свое описание, вярвайки на мен или на някой друг! В този смисъл няма чиста истина, няма чисто отражение и няма единна система на мирозданието! Моята задача се състои единствено в това, да ти покажа твоите възможности, възможностите на Бога в теб самата! Да ти покажа, че всичко, което е, което съществува, е единствено степен и качество на твоето отражение, което ти си свободна сама да избереш!

            В крайна сметка, аз се опитвам да ти разкажа всичко това с твоите термини, наложени или разказани ти в течение на целия твой живот в това въплъщение! И затова разбира се тази картина е също така неточна по отношение на съществуващата картина! В момента, в който ти започнеш по свой начин да възприемаш-възсъздаваш свой си свят, думите вече няма да бъдат нужни, ти просто ще възприемаш това без думи и ще разбереш как работи всичко това! Та нали за да натискаш клавишите на компютъра съвсем не е задължително да преминаваш целия път заедно с клавиша, с неговия сигнал! Достатъчно е само това да се разбере, че това така работи и да се повярва в това!

            Премахнете всички метафори и подтекстове, приемете, че всичко е буквално и зависи от вашата вяра, като енергиен процес!

            - Значи и прословутия преход, квантовият скок е също така едно натрапено ни възприятие, а в същност него го няма?

            - Отхвърли понятието „няма”! Има всичко, съществува всичко, за което ти някога си слушала или сама си творила чрез своите мисли и чувства!

Ако ти вярваш, че преход има, значи той върви!

За множеството от хората, които не вярват в него, него го няма в реалността! Тази част, която вярва в него, счита, че е нужно да спасява другата част, да ги просвещава и да ги привлича в своята реалност, където преход има!

Всичко това е игра!

Част от вас е намерила нова играчка под формата на преход! И призовава всички да си поиграят на тази игра! Изборът е за всеки един поотделно!

Част от вас си е избрала да играе в играта под формата на Киевски събития и ви призовава и вие да поиграете на нея!

Кое е за предпочитане? Избираш единствено ти!

Всичко на света е единствено игра, която е твое творение! Нови полета на играта (игрални полета), където вие преминавате свой опит на възприемане и познание! Свой опит на отражение!

Ще избереш ли ти свободното, самотно пътешествие в създадените от теб реалности или ще избереш прехода в друго измерение, което самите вие създавате – е единствено въпрос на предпочитане!

            Дали ще избереш матричното възприятие на вече съществуващата обща игра, наречена 3 Д, или ще строиш с другите ново измерение, в което ще можеш да поиграеш на нова Малдена, това си е само въпрос на твоите предпочитания!

Няма никакви преимущества в полза на тази или на друга игра. Всяка има право да бъде и да съществува до тогава, докато поне един продължава да играе на нея все още! Играе по свой избор и сам я пресъздава чрез своето осъзнаване или по примера на матричното натрапено (наложено) възприятие!

Вие като човечество все още не сте се наиграли на играта на своята реалност и това е единствената причина за нейното съществуване!

Когато на мнозинството от вас им омръзне да си играят на тази игра, вие ще изберете друга! В този смисъл всичко се свежда единствено до това, каква игра избира групата от възприемащи!

Избирайки тази или някаква друга игра, ти можеш да се присъединиш към матричното възприятие! Матрицата – точно това е и формираната игрова реалност! А можеш и да се отделиш и да си избереш своя игра! Изборът е твой!

           

СЕлена, 21.02.2014

http://espavo.ning.com/profiles/blogs/10-26

Папка: Разговори с Луцифер | Посещения: 1236 | Ченълинги
Контакт          3.215.16.238