Нумерология      Карма      Читалня      Ошо      Рецепти      Здраве      Луиз Хей    
   Астрология      Езотерика      Телепатия      Крион      Бог, Уолш      Чакри      Съновник      Психология      RSS

Бутон за дарения чрез PayPal



Лунни Възли
Хороскопи
Зодии
Натална
Синастрия
Съвместимост
Предсказателна
Ерогенни зони
Любов и Секс
Сексуалност
Еротика
Любовен Хороскоп
Тя и Той
Духовно Израстване


Начало  Регистрация  Вход


Ченълинги
Книги
Сентенции
Вампиризъм
Нумерология en
The Arcturians
Приказки
Супер Игри
Софтуер | Линкове
Музика | Филми
Благодарност
Игри | Таро
Отзиви


15:00
26.04.2024
Петък
3.133.131.168


Онлайн: 5
Гости: 4
Потребители: 1
kremenamitkova7


 Пими ® » Читалня » Великият преход


Разговори с Луцифер [66] Статии [201]
Матрицата 5 [55] Нумерология [28]
Астрология [31] Великият преход [110]
Кармична Астрология [13] Енергиен Вампиризъм [19]
Пламъци Близнаци [13] Карма и Подсъзнание [30]
Любовна тактика [13] Петър Дънов [4]
Джасмухин [8] Ангели и Архангели [15]
Дийпак Чопра [7] Сал Ракели [24]
Барбара Марчиняк [22] Екхарт Толе [9]
Учението на Абрахам [8] Пътят на душите [6]


Проявяване на четвъртата плътност

Арина Белецкая

      Иска ми се да кажа нещо за четвъртата плътност. Практически, тя се е проявила вече напълно. Такава са ми я представили няколко месеца назад и това описание засега напълно съответства на действителността, която виждам и чувствам, аз и почти всички мои познати.

    Но има огромно количество хора, които изобщо не искат нищо да знаят за прехода на планетата и не искат да забелязват никакви промени в себе си, нито в обкръжаващия ги свят.

    Задавайки въпрос на своите куратори, как може да се разбира това, получих следния отговор:

    „Четвъртата плътност на планетата се е проявила вече. Чувстват я хората, които вибрират на честотите на тази плътност. И това е достатъчно сложна плътност след продължителното пребиваване в трето измерение. Ще опиша като пример мои познати и приятели. Трудно е да преминеш на натурални продукти, понеже, практически, е невъзможно да намериш такива. Организма вече не приема енергийно тежки продукти като храна, а зеленчуците и плодовете, които можем да намерим в магазините, нямат нищо общо с натуралните, защото сега всичко се отглежда с химия, която ускорява растежа им. Същото се отнася и до дрехите. Предимно натурални тъкани е много трудно да се намерят. Но това са най-малките беди. Няма време, то е изчезнало, променило се е. Няма го по-ранното отчетливо усещане за минути, часове и дни. Що се отнася до разширението на съзнанието, за което толкова се говори и мечтае, то да, разширило се е – виждаш и чувстваш много повече от преди, а това усилва душевната болка, защото виждаш отвътре всичкия фалш на този свят, а нищо не можеш да направиш с него. Практически, в буквален смисъл виждаш, с какво са запълнени мислите на хората, които те обкръжават, виждаш как страдат или се радват на живота, от вече неразбираеми за теб неща, а да им кажеш, че всичко не е така, както изглежда, че се самозалъгват, също не можеш. Много е трудно да се намираш дори и в малка група хора, защото усещаш енергетиката им, болестите им, изкривените им полета. За съжаление, хората, които се намират в честотите на четвърта плътност са много по-малко от тези, които продължават да вибрират на честотите на трета плътност.“

    След това попитах, какво става, нали четвърта трябва да преобладава над трета напълно. Отговориха ми, че вече преобладава, но хората, които се стараят да не забелязват нищо, вече с последни сили удържат защитата около себе си – защита от постоянно променящата се действителност. Те се страхуват от новото, от неизвестното. Човека е много силно енергийно същество и ще удържа картината на своя свят, страхувайки се да не я повреди, да не излезе от обичайната, макар и не особено уютна, зона на комфорт/некомфорт. И ще я удържат дотогава, докато света не я разруши. А такъв момент ще настъпи за всеки един. Планетарните честоти се промениха. Енергийната вълна, която дойде през януари, ги промени и живота никога няма да е както преди. Това трябва да се приеме и стария свят да се освободи.

    Нима пробуждането на човека от проточилата се летаргия, трябва да става само чрез катастрофи? Само чрез насилствено разрушаване на стария свят? Сигурна съм, че всички, които толкова упорито се държат за стария свят, старателно обвивайки се с облак от неразбиране и нежелание да се види реалната действителност, вече отдавна им е некомфортно в трето измерение. Затова го освободете. Усетете променените енергии на планетата. Спрете се, осигурете си тишина и се ослушайте. Нима не чувате, с какво страдание е запълнен живота на всеки един? Следете за мислите си и емоциите си, защото ги усещат тези, които отдавна вибрират на планетарните честоти, а тези мисли и емоции им причиняват душевна болка (не говоря за самата планета, колко й е трудно да удържа тази вълна на себе си, различна от собствените й вибрации). Такава болка, че ти се иска да крещиш: хора, събудете се, огледайте се, няма го вече този пластмасов свят, в който живеехте преди, не го стискайте около себе си, позволете му да си иде.

    Спрете мислите си поне за няколко минути и се вслушайте. С радост ще ви подкрепят тези, които вече са разбрали и почувствали това. Тези, които са видели света, в който токова дълго сме живели такъв, какъвто е в действителност: фалшив, лицемерен, изкуствен.

http://beletzkaya.ucoz.ru/publ/projavlenie_4_oy_plotnosti/1-1-0-20
http://yosif.net/articles.php?lng=bg&pg=7865

Папка: Великият преход | Посещения: 1825 | Ченълинги
Контакт          3.133.131.168