Нумерология      Карма      Читалня      Ошо      Рецепти      Здраве      Луиз Хей    
   Астрология      Езотерика      Телепатия      Крион      Бог, Уолш      Чакри      Съновник      Психология      RSS
Бутон за дарения чрез BITCOIN

Please Donate To Bitcoin Address: [[address]]

Donation of [[value]] BTC Received. Thank You.
[[error]]

Бутон за дарения чрез PayPalЛунни Възли
Хороскопи
Зодии
Натална
Синастрия
Съвместимост
Предсказателна
Ерогенни зони
Любов и Секс
Сексуалност
Еротика
Любовен Хороскоп
Тя и Той
Духовно Израстване


Начало  Регистрация  Вход


Ченълинги
Книги
Сентенции
Вампиризъм
Нумерология en
The Arcturians
Приказки
Супер Игри
Софтуер | Линкове
Музика | Филми
Благодарност
Игри | Таро
Отзиви
Lifestyle (2) (3)
(4) (5) (6) (7)
Business, Careers
(2) (3) (4) (5)
The 9th D


14:16
24.02.2020
Понеделник
3.94.202.172


Онлайн: 1
Гости: 1
Потребители: 0


 Пими ® » Читалня » Великият преход


Разговори с Луцифер [66]Статии [201]
Матрицата 5 [55]Нумерология [28]
Астрология [31]Великият преход [110]
Кармична Астрология [13]Енергиен Вампиризъм [19]
Пламъци Близнаци [13]Карма и Подсъзнание [30]
Любовна тактика [13]Петър Дънов [4]
Джасмухин [8]Ангели и Архангели [15]
Дийпак Чопра [7]Сал Ракели [24]
Барбара Марчиняк [22]Екхарт Толе [9]
Учението на Абрахам [8]Пътят на душите [6]


Индра: За механизма на Възнесението

 От 21 декември 2012 г. хората периодично мислят за Възнесението, стремят се към него, ненавиждат го, забравят за него, а после отново започват да мислят за него. През тези етапи преминаха много хора, периодично пропадайки в омагьосания кръг на своята лична реалност, и връщайки се към него в момент на неочаквана активация.

    Но има и такива хора, които първоначално не са влезли в този затворен кръг, тъй като те напълно са били уверени в правотата си и Истинността на Пътя, по който ги водят Душите и помощниците от другата страна на Завесата. Такива хора не са употребили време и енергия за определени свои желания и потребности или за убеждаване на околните, те са отхвърлили своите страхове и съмнения и просто са се отдали на волята на Потока, спускащ се в нашия свят. Между другото, именно това и са ни съветвали да правим много Мастери и Учители от есента на 2012 г.

    Днес всички тези хора или са преминали своето Възнесение, преминавайки в 5 Измерение, или са много близо до него и не могат да пресекат финалната черта само заради неизпълнените задачи, идващи от Душата – това прилича на човек, който се кани да излиза от къщи на улицата, той вече се е облякъл, но си е спомнил, че преди да излезе трябва бързо да завърши още нещо дребно. Именно това дребно нещо и държи някои хора във висшите подизмерения на 4-тото Измерение. При това, че техните Личности вече са готови за живота в 5-тото Измерение и остава само работата на Душата, която има още задачи в предишното състояние на човека.

    В края на краищата Личността изпълнява всички желания на Душата в стария свят и Човека вече нищо не го задържа пред неговото Възнесение и … той се Възнася.

    През това вече минаха много хора, но въпросът е в това, че те самите не знаят точната формулировка на този процес – Възнесението, неговото описание и механизмите, съпровождащи човека в това. Хората могат да следят своите нови усещания, но не подозират какво е това Възнесение, който те толкова старателно са отхвърляли през цялото това време. оттук идва и неразбирането на околните, които чуват за някакво Възнесение. А всичко, което на хората им е непонятно, ги плаши, извиква съмнения в тях и включва защитната реакция, изработвана през дългите хилядолетия на живота в Експеримента на Дуалността – да се опазят от потенциална заплаха. При това трябва да разберем, че те не могат да се избавят от Възнесението, тъй като то се явява естествено следствие на еволюционното развитие, и всичко, което те могат да направят, е само да променят своето отношение към този процес, да го погледнат отблизо и да му сложат някакъв етикет. Само че това ще създаде допълнителна Илюзия и само ще отдалечи човека от Истината.

    Истината пък се заключава в това, че при прехода към 5-тото Измерение на физическото тяло му е нужно определено време за адаптация към живота в новите условия, а то може да варира в зависимост от начина на живот на Възнесения Човек и неговите текущи потребности. По време на тази адаптация човекът продължава да живее на нашата планета и хората от 3-тото и 4-тото Измерение при желание могат да имат с него физически контакт. Само че вероятността за този контакт намалява с всеки ден, тъй като тези хора вече ще живеят в различни Реалности, разликите между които само ще нарастват. Нали с всеки ден Възнесеният все повече ще узнава и познава Новия Свят на 5-тото Измерение – Малдена, особеностите на работата с енергиите, енергийното устройство на нашия свят, слънчевата система, Галактиката и Вселената, а най-главното – той ще се признава за Нов, като неразделна част и пълноценен творец на Малдена.

    Според придобиването на новите Знания и Навици, той ще се придвижва все повече в своето 5-мерно развитие, все повече ще се потапя в Реалността на 5-тото Измерение и все повече ще се отдалечава от плана на битието на 4-тото Измерение. Това ще се случва дотогава, докато неговите натрупани Знания и Навици в енергиен еквивалент не дойдат до необходимото равнище на концентрация и тогава ще се случи това, което беше казано вече много пъти и за което се говореше в много Послания – неговото физическо тяло ще стане Светлоносно, то ще премине на друго ниво на вибрации, хората, които заобикалят Възнесения човек в този момент, няма да могат да го видят с физическото си зрение, настроено на вибрационния диапазон на 3 – 4 Измерение. С други думи, процесът на физическото изчезване, за който всички толкова много говорят, се случва малко по-късно след като Човек премине в 5-тото Измерение и се явява само един от етапите на процеса на Възнесение, който по своята същност започва много по-рано.

    Затова особено важно е да следите за собствените си усещания и реакции на околния свят на вашите действия, думи и мисли, за да знаете точно кога именно започват промените да се проявяват в достатъчна степен, за да станат очевидни, за което е просто невъзможно да си затворите очите. Тези промени е невъзможно да се пропуснат, тъй като буквално всички процеси във вашата лична реалност ще започнат да протичат по друг начин, което рано или късно ще ви доведе до реалното осъзнаване – вие живеете в Новия Свят, който няма нищо общо с вашия стар, толкова познат и роден свят, но който е станал малък за вас Новия човек, като детска дрешка, за която отдавна сте пораснали, но не можете да се откажете от нея заради масата стари спомени и преживявания, свързани с нея.

    Превод: Селена

http://nashaplaneta.su/blog/indra_o_mekhanizme_voznesenija/2013-10-25-1649

Папка: Великият преход | Посещения: 1037 | Ченълинги
Контакт          3.94.202.172