Нумерология      Карма      Читалня      Ошо      Рецепти      Здраве      Луиз Хей    
   Астрология      Езотерика      Телепатия      Крион      Бог, Уолш      Чакри      Съновник      Психология      RSS

Бутон за дарения чрез PayPal



Лунни Възли
Хороскопи
Зодии
Натална
Синастрия
Съвместимост
Предсказателна
Ерогенни зони
Любов и Секс
Сексуалност
Еротика
Любовен Хороскоп
Тя и Той
Духовно Израстване


Начало  Регистрация  Вход


Ченълинги
Книги
Сентенции
Вампиризъм
Нумерология en
The Arcturians
Приказки
Супер Игри
Софтуер | Линкове
Музика | Филми
Благодарност
Игри | Таро
Отзиви


13:12
19.04.2024
Петък
3.149.26.246


Онлайн: 4
Гости: 4
Потребители: 0


 Пими ® » Читалня » Великият преход


Разговори с Луцифер [66] Статии [201]
Матрицата 5 [55] Нумерология [28]
Астрология [31] Великият преход [110]
Кармична Астрология [13] Енергиен Вампиризъм [19]
Пламъци Близнаци [13] Карма и Подсъзнание [30]
Любовна тактика [13] Петър Дънов [4]
Джасмухин [8] Ангели и Архангели [15]
Дийпак Чопра [7] Сал Ракели [24]
Барбара Марчиняк [22] Екхарт Толе [9]
Учението на Абрахам [8] Пътят на душите [6]


Физическото Тяло и Новата Реалност

Архангел Михаил чрез Цилия Фен, 27.10.2013

    Според напредъка на дълбоките промени, вашето физическо тяло започва процес на адаптация към Новата Реалност и Решетките на Висшето Съзнание. И в това са задействани два процеса.

    Първият – това е процесът на дълбоко пречистване и освобождаване на всичко тежко, нисковибрационно, токсично и ограничаващо вас и околните. Възможно е да забележите, че вашето тяло иска да промени диетата, във физическото натоварване, в режима на сън и начините на самоизразяване. Този процес на „пречистване” е необходим за следващата крачка, при която тялото започва да „вдишва светлина” в своите клетки.

    „Светлинното дишане” – това е процес на клетъчно ниво, който спонтанно се случва в клетките, когато тялото се намира на достатъчно висока честота и е готово за това превключване. Когато това се случва, тялото започва да получава около 50 % хранителни вещества за сметка клетъчния процес синтез на Светлина и около 50 % хранителни вещества за сметка на употребяваната физическа храна.

    Но бихме казали, че тази промяна се случва само тогава, когато тялото е чисто и изравнено със светлинното тяло. Това е спонтанна еволюция, която се случва според нивото на вашата готовност. В такъв момент ставате „сияещи”, тъй като започвате да излъчвате Светлината и Енергията на вашите клетки. Това е Първото ниво на Прехода от старата физическа форма, основана на въглерода, към новата Кристална светлинна форма.

    Възлюбени, ние ви молим да не се опитвате да ускорявате този процес, а да слушате вашето тяло и неговите потребности. Ако не сте готови за промяната, на вас все още може да ви бъдат необходими традиционните начини на хранене дотогава, докато тялото ви не бъде готово. И даже след промяната ви е необходимо да следите храненето и нивото на енергия, за да се убедите, че вашето тяло поддържа новия начин на получаване и излъчване на енергия.

    След промяната ще ви бъде много трудно да се намирате в тясна близост с енергийно замърсени хора и вредното обкръжаващо пространство. Вашата нова енергийна структура е създадена за Новата Земя и на нея й трябва чист въздух, светлина, питателна храна и обкръжение, изпълнено със светлина и хармония.

    Тази промяна на физическо и енергийно ниво също може да бъде почувствана и на емоционално и ментално равнище. В течение на известно време вашите емоционални и ментални енергии могат да бъдат нестабилни и придружени със силни амплитуди в зависимост от това, как вашето тяло интегрира по-бързите енергии на светлината, движеща се по нервната ви система и активираща хормоналната ви система и мозъчните клетки. Възможно е в определени ситуации да откриете, че сте започнали да реагирате много рязко и емоционално. Просто знайте, че ви е нужно време за адаптацията към ускорените процеси във вашето тяло.

    Възлюбено Семейство, в течение на дълго време ние ви показвахме как да се съединявате с Чакрата Звезда на Земята и Центъра на Земята и как да се изравнявате със Сърцето на Космоса. Това се явява необходима част от ежедневната практика в хода на интеграцията на светлинното дишане и ускорението на светлинните импулси в нервната система.

    Когато този процес завърши, вие по новому ще усещате себе си и вашата сила като Майстор на Светлината. Във вас нараства увереността в способността да манифестирате изобилието чрез работата с Божествената Светлина и способността да му придавате форми на Съ-творчеството с Божествения Източник.

    Възлюбено Семейство на Светлината, това, как всеки от вас изпитва това ускорение на светлината, влияе на колективното изравняване като Глобална Общност. В Петото измерение този аспект на взаимосвързаност се явява основен инструмент на манифестацията на Колективната или Глобалната Реалност. Така вие ще откриете, че сте направили прехода от националната култура към Глобалната и Планетарната цивилизация, в която „нацията” просто се явява част от Планетарната Общност.

    За по-ясно разбиране, в миналото всеки човек е считал себе си основно принадлежащ към конкретна нация със съответните национални признаци. Също така, вие сте се асоциирали с въпросите за вашата конкретна нация или държава. Сега, според това, как Земята става Планетарна култура или Единна Глобална Нация, в която всичко е свързано, всички въпроси, засягащи Планетата, засягат всяка нация и всеки човек. Появява се нова идентификация със Земята като цяло, а не просто отделна нейна част.

    Новите Индиго и Кристални деца вече знаят за това и са „настроени” за преживяване на живота като Граждани на света, над пределите на границите и ограниченията. Новата Земя ще позволи да осъзнаем, че ние – сме Единна Планета, а не множество нации. Това е следващата стъпка в Колективната Еволюция на Глобалната Общност.

    Това не означава, че някаква сила или група ще доминира, ще контролира или ще манипулира тази Глобална Колективна Общност. По време на прехода 2012 г. отговорността за Земята беше предадена на Съвета на Старейшините и Съвета Пазителите на Земята във Висшето Измерение. Тези са Съветите на Светлината, които определят направлението и еволюцията на вашата планета. Вие работите с тях в хода на медитациите за Промените, Света, прекратяване на страданията и сътворяването на Новата Земя. Всеки човек, призван да бъде Пазител на Земята, ще почувства потребността да помага там, където го зове Планетата.

    По същността си, това означава, че на Физическо ниво правителствата стават изпълнители на техните решения и директиви, които се приемат на Висшите нива от тези Съвети на Светлината. И така, ще откриете много удивителни промени в правителствените методи на взаимодействие с Глобалните въпроси.

    В началото, в хода на ускорение на енергиите, ще се сблъскате с много неочаквани и удивителни събития. Всичко се променя. Но постепенно ще започнете да виждате очертанията на Новата Реалност според това, как Светлината ще започне да се проявява в реакциите и ответните действия на тези, които управляват делата на Земята на Физическо ниво.

    Наблюдавайки тези промени, не се безпокойте, просто си разрешете да приемете, че тези дълбоки промени проявяват Новата Реалност в хармония с Божествения Творчески Разум. Няма от какво да се боите, старите белези и рани на Атлантида са в миналото, Бъдещето – това е разширение в Светлината, Радостта и Изобилието на Новата Реалност.

    И ние отново казваме, че поколенията Индиго и на Кристалните деца са тук заради това, за да покажат пътя в тази Нова Реалност. Те ще бъдат изпълнени със страст, грижа, с Огън и Светлина, манифестирайки Новата Реалност. Това е тяхната Мисия и Сега тяхното Време е дошло. Ще се появят много Млади Лидери, които ще помагат на Планетарната Общност в прехода от ограничените от Икономическия „затвор на ума” ментални конструкции към Новата Реалност на Възможности с други начини на Живот, Обмен и Проява на всичко необходимо за Живота на Земята.

    Възлюбени, в тези дълбоки Промени има още един ваш аспект, който също така се променя. В миналото вие сте били ограничени от обществото в условията на старата енергийна решетка. Вие сте били изключени от Земята и Небето и сте живели в „затворения кръговрат” на менталните и емоционалните идеи и чувства, които са ви позволявали да бъдете под контрола на тези, които са манипулирали чрез средствата за масова информация, контролиращи тези идеи.

    В процеса на Пробуждането вие сте успели да се изключите от вашата матрица на „затворения кръговрат” и да разширите вашата реалност в Многоизмерна осъзнатост, която обхваща и Земята и Небето.

    Но на Земята все още има много от онези, които живеят в стария затворен кръговрат, и тези, които влизат в Новото Съзнание. Като следствие съществуват различни „нива” на Съзнанието, повече изкуствен ментален/емоционален кръговрат и повече дълбоко, Многомерно Разширено Съзнание.

    И сега ние искаме да поговорим за това Разширено Съзнание. Това е Съзнание, което засяга дълбините на Земята и дълбините на Космоса. Това е Съзнание, което пробужда вашата връзка с Галактиката, но също и със Земята.

    според разширението на вашето съзнание в Новата Реалност, вие ще откриете, че започвате „да мечтаете” със Земята. Вие осъзнавате, че се явявате част от Гайя и че тя разговаря с вас, не изкуствено, но много дълбоко в съзнанието, където тя ще ви предава образи и чувства. Вие ще чувствате заедно с нея и ще мечтаете с нея.

    Някои от вас могат да бъдат помолени за помощ в дълбоките изцеляващи процеси за Земята в места като Фокушима в Япония или за работа с Горите, за пречистването на Океаните и Въздуха за проявяването на Новата Земя. Тези, които ще почувстват призива за тази работа, ще станат Воини на Светлината с намерението да трансформират старите убеждения и шаблони от времето на Атлантида в шаблони на Новата Земя.

    Същото ще бъде с тези, които бъдат помолени просто да мечтаят заедно с Гайя Новата Земя на Изобилието, Любовта, Красотата и Чистотата, да мечтаят Чистите Небеса, Чистите води на Океаните и Езерата, Здрави Дървета, Гори и Растения и всички Живи Същества, съществуващи в Любовта и Уважението. Това е проявяващата се и изначална мечта, тъй като травмата на Атлантида е изцелена и Новата Земя се проявява в процеса на проявлението.

    Желаем ви Радост във вашите Дълбоки Мечтания на Новата Земя и Новата Реалност!

    Превод: Селена

Източник: http://nashaplaneta.su/blog/fizicheskoe_telo_i_novaja_realnost_arkhangel_mikhail_cherez_siliju_fenn/2013-10-27-1852

Папка: Великият преход | Посещения: 1384 | Ченълинги
Контакт          3.149.26.246