Нумерология      Карма      Читалня      Ошо      Рецепти      Здраве      Луиз Хей    
   Астрология      Езотерика      Телепатия      Крион      Бог, Уолш      Чакри      Съновник      Психология      RSS

Бутон за дарения чрез PayPal



Лунни Възли
Хороскопи
Зодии
Натална
Синастрия
Съвместимост
Предсказателна
Ерогенни зони
Любов и Секс
Сексуалност
Еротика
Любовен Хороскоп
Тя и Той
Духовно Израстване


Начало  Регистрация  Вход


Ченълинги
Книги
Сентенции
Вампиризъм
Нумерология en
The Arcturians
Приказки
Супер Игри
Софтуер | Линкове
Музика | Филми
Благодарност
Игри | Таро
Отзиви


03:50
27.07.2024
Събота
18.190.207.122


Онлайн: 4
Гости: 4
Потребители: 0


 Пими ® » Читалня » Великият преход


Разговори с Луцифер [66] Статии [201]
Матрицата 5 [55] Нумерология [28]
Астрология [31] Великият преход [110]
Кармична Астрология [13] Енергиен Вампиризъм [19]
Пламъци Близнаци [13] Карма и Подсъзнание [30]
Любовна тактика [13] Петър Дънов [4]
Джасмухин [8] Ангели и Архангели [15]
Дийпак Чопра [7] Сал Ракели [24]
Барбара Марчиняк [22] Екхарт Толе [9]
Учението на Абрахам [8] Пътят на душите [6]


Едновременно възприятие и творене

Моя въпрос: Скъпи Арктурианци, усетените възприятия дали са приемници или излъчватели? 

Отговор на Aрктурианците:

    В действителност, чувствата ви са и приемници и излъчватели, но в началото са излъчватели. Вие прожектирате сензорно очакване в своята реалност и след това получавате това възприятие, което очаквате в тази реалност. Моля ви, помнете, че състоянието на съзнанието ви определя, какво ще възприемете.

    По този начин, независимо от това, какво очакване излъчвате, ако сте в тримерно състояние на съзнанието, ще възприемате само тримерното изражение на това очакване. Но независимо от това, очакването ви оставя своя отпечатък в ефирната аура. Щом очакването е записано в аурата ви, ще влияе на личната ви история, на желанията, неудачите, успехите, ограниченията и ценностната система.

    Отпечатък

    След това, този отпечатък се издига нагоре по честота, за взаимодействие между аурата и четиримерната матрица. С движението на очакването от ефирния към астралния свят, върху отпечатъка на желанието ви оказва влияние вашето минало, бъдеще, паралелни и алтернативни животи.

    Този отпечатък продължава да се променя, преминавайки през четиримерното емоционално тяло, оказват му влияние всичките ви емоции от вашето минало, бъдеще, както и паралелните и алтернативни животи. Този отпечатък преминава след това през четиримерното ментално тяло, където всичките ви мисли от миналото, бъдещето, паралелните и алтернативни реалности, също оказват своето влияние.

    И когато отпечатъка на първоначалното ви желание започне да резонира с честотите на висшето четвърто измерение, с честотите на духовното ви тяло, вече слабо напомня оригиналното желание. Ако сте във връзка с вашето Аз Съм Присъствие, на прага на петото измерение, ще можете да го спрете, тъй като знаете, че очакването ви е променено от вируса на миналото.

    От друга страна, ако това желано очакване е лесно осъществимо в текущите ви/или минали/или бъдещи животи, най-вероятно ще премине през четвърто измерение с голяма яснота и без изкривявания. Точно по тази причина, можете да възприемате леко/да създавате това, което преди се е получавало добре (в този или предишни животи).

    Подсъзнателната ви памет за успеха, защитава изходното очакване със силата на вярата ви, че заслужавате да сте успешен. Ще се надяваме, че очакванията, които са довели до неудачи и страх, във вашето четвърто измерение, да не приемат форма във физическия ви свят.

    За щастие, ако можете да поддържате по-високо състояние на съзнанието, ще можете да се изключите от драмите в тримерния живот и да разберете, че трябва да промените подхода си към манифестациите. И така, какво може да се направи? Как да се избегне влиянието на три и четиримерната история от неудачни очаквания и да получите успешни манифестации в живота си? Отговора е доста прост.

    Усещане на Измеренията

    Трябва да се научите да различавате усещането за трето, усещането за четвърто и усещането за пето измерение. Говорим за „чувство“, а не за „възприятие“, защото петмерното възприятие се ЧУВСТВА с цялото Светлинно тяло.

    Тримерно възприемане

    От друга страна, вашите тримерни чувства са ограничени от тримерните граници в разделението между лица, места, ситуации и неща. За да се издигнете над това ограничаващо чувство, трябва да се освободите от привързаността си към тримерните вярвания, че можете да възприемате само това, което резонира с малък диапазон от електромагнитния спектър.

    Четиримерното възприятие

    Когато четиримерното възприятие дойде в ежедневието ви, прилича малко на картина от сънищата ви. Както и преди, те изглеждат малко различни, тъй като са се появили от променливи форми, които произлизат от вашите възприятия и изтичат на времевата ви линия. По този начин, плътността и границите на тримерното възприятие доста силно се различават от променливите плътности и граници при четиримерните възприятия.

    В третото измерение възприемате чрез „чувстване“, чрез докосване, слушане, разговор или взаимодействие във физическата ви времева линия. В четвърто измерение, възприятието ви е по-чисто, но променливо, тъй като по правило мечтаете или медитирате. Можете също да имате четиримерно възприемане чрез слуха, зрението или докосването, които ще се мяркат във физическия ви живот.

    Петмерно възприятие

    Използвате петмерното възприятие само тогава, когато медитирате или се намирате в петмерно състояние на съзнанието, което обикновено се характеризира с делта мозъчни вълни. Обикновено, когато в мозъка преобладават делта вълни, физическите ви очи са затворени, а вниманието ви е насочено към вътрешния свят.

    Но независимо от това, с практиката, ще си спомните УСЕЩАНЕТО за безусловна любов и единството с целия живот, което произлиза от висшето ви съзнание. Също така, ще се научите да държите очите си отворени по време на общуването с многомерния си Аз.

    Разграничаване на ЧУВСТВАТА

    Тримерното съзнание ви напомня да се нащрек и постоянно да следите ВСИЧКИ сигнали за опасност, за да защитите физическата си форма. Четиримерното ви възприятие няма да повреди физическата ви форма, но може да ви даде знак, за да може да се защитите. По този начин, и тримерното и четиримерното съзнание могат да имат различни степени на страх или предупреждения.

    От друга страна, пето измерение резонира отвъд пределите на страха и опасностите. Вместо това, петмерното съзнание изпитва радост, блаженство и изпълване с безусловна любов. Тези три чувства рядко се усещат в трето или в четвърто измерение, тъй че можете да ги използвате за определяне, че се намирате в петмерно и по-високо състояние на съзнанието.

    След като можете да узнаете от неудачите/травмите на вашето минало и да идентифицирате своята три и четиримерна история, ще можете да се издигнете в съзнанието си до СЕГА в пето измерение. По този начин ще подминете своята три и четиримерна история и ще насочите очакванията си към извънвремевата целина на пето измерение. Разберете, че ако няма време, не може да има и история.

    Дори историята ви в ниските измерения да е препятствие за завръщане в къщи, в пето измерение, това са били колекции от „истории“, които са били една от главните причини да се въплътите в низшите светове. Можем да кажем „първо въплъщение“, защото въплъщаването за конкретни срокове в реалността, могат да се смятат за последователни.

    Вие, разбира се, знаете за това, преди да се въплътите в първото си въплъщение, но никога не сте изпробвали времето и сте нямали и понятие от последствията, ако притежавате „история“. Във вашето извънвремево състояние на съзнанието винаги сте били „нов“. По този начин не сте имали безброй опити в конкретни срокове, в които всяка реалност е била отделна от другата.

    В пето измерение получавате опити в безброй реалности в момента СЕГА. Всички тези реалности са свързани и преплетени в ЕДИННИЯ поток на съзнанието ви. Вие не сте човек, предмет или място. Вие сте чисто съзнание. Форми съществуват и във висшите сетове, но само като сътворени обвивки за вашата светлина/енергийно поле.

    Да сте Чисто Съзнание

    Бъдейки чисто съзнание, вашето усещане за СЕБЕ не се определя от формата, която имате. Вашето Аз е енергийно поле, което оживява формата. Както енергийното поле на съзнанието ви променя проявлението ви ТУК и СЕГА, вашето съзнание се свива и разширява в зависимост от избора ви да сте в Потока или извън него, което се случва в единният момент СЕГА.

    Но независимо от това, в пето измерение и по-високо, състоянията „в Потока“ и „извън Потока“ са неразделни. Вместо това са области за изкривяване на съзнанието ви, на вашето енергийно поле и на вашият Висш Аз. Разбира се, във висшите светове, вашият Висш Аз не е отделно от другите. Също както тревата, въздуха, водата, огъня не са отделни субекти, вашето Аз не е отделно от другите.

    Тревата не е една малка тревичка, също както огъня не е една малка искра, а въздуха и водата не са само един атом или молекула. Във висшите светове „времето“ също е множествен термин. Вашият Аз в пето измерение и по-високо, е създало и създава едновременно безчислено количество многомерни опити, в които многомерното ви поле протича и/или се настройва.

    По този начин, чувството/възприятието на петмерния ви Аз, е проекция на енергийното ви поле и се смесва с реалността/реалностите, които очаквате да възприемате. Това очакване протича в единство с полето на петмерното възприятие, което мигновено създава очакваното от вас. Така, очакваното възприятие създава самото възприятие. 

    Безкрайният кръг

    Многомерните реалности се намират в потока на безкрайният кръг, който никъде не започва и никъде не завършва. Възприемането на тези реалности означава ЗНАНИЕ, че това, което избирате да възприемате, мигновено втича в съзнанието ви. Всяко възприятие вече го ИМА, защото НЯМА начало и НЯМА край в безкрайната реалност.

    Представете си се движещ се по огромен магазин, в който всичко, което може да пожелаете някога ви е достъпно за мигновено закупуване. Но независимо от това, всичко в този магазин не е натрупано по полици с различни форми и по празните места. Всичко в този магазин е чист потенциал, който се съхранява като възможност.

    Не ви е необходимо да обикаляте щандовете и да молите продавачите да намерят определено нещо. Всичко е в безформено състояние на чист потенциал, търпеливо очаква призив за проявление.

    По този начин, нищо не възприемате в този магазин, преди да започнете да очаквате/да желаете нещо. Тогава, съгласно вашите очаквания/желания възможността мигновено се проявява в енергийното ви поле (в живота). Безусловната любов е свързващата сила на Вселената. По този начин, безусловната любов свързва тази манифестация с вашето енергийно поле.

    След като освободите връзката на безусловната любов с това проявление, то отново става потенциал без форма, който плува по потока в безкрайното ЕДИНСТВО на СЕГА. Понеже не съществува време в това СЕГА и няма пространство, а има само ТУК.

    Да бъдеш тук и сега

    Дори и в трето измерение, да бъдеш тук и сега не отнема време. Точно по тази причина, ние от по-високите измерения на реалността, можем мигновено да бъдем във вашето съзнание в момента СЕГА, когато очаквате да ни възприемете. Освен това, понеже там няма пространство, по никакъв начин не сме отделени от вас.

    Ние сме вашите висши изражения, постоянно ТУК и СЕГА. Но ако вие не очаквате да ни възприемете, вашето енергийно поле няма да резонира с честотата, на която можете да ни възприемате. Виждате ли, вашите очаквания също настройват честотата на основното състояние на съзнание. Ако очаквате общуване с висшите си изражения, съзнанието ви се разширява в пето измерение благодарение на вярата ви. Ако не вярвате, че можете да общувате с висшите светове, няма да очаквате да се осъществи връзката.

    По този начин, ако ВЯРВАТЕ, че можете да възприемате по-високите честоти на светлината/живота (тъй като светлина и живот са синоними на тази честота), вашето съзнание ще остава в резонанс с тази честота на реалността, до тогава, докато бъдете свободни от съмнения и критика. Щом усетите, каквото и да е съмнение или критика, които се създават от страха, съзнанието ви се понижава до трето или четвърто измерение.

    Безусловната любов

    Важно е да се помни, че не можете да възприемате пето и по-високо измерение, намирайки се на по-ниско вибрационно ниво на съзнание, защото сензорното ви възприятие не е настроено на тази честота. За щастие, безусловната любов разширява съзнанието ви до пето и по-високо измерение.

    Намирайки се в това разширено състояние на съзнание, можете да изберете да използвате едновременно петмерното съзнание за възприемане на висшите светове и вашето три/четиримерно съзнание за възприемане на три/четиримерните форми.

    Тази задача изисква практика и силна връзка с безусловната любов на по-високите честоти. Но щом възстановите многомерното си възприятие, ставате откривател на портали. Бъдейки откривател на портали, продължавате да носите земният си съд, заземявайки едновременно петмерното възприятие в тялото на Гая. По този начин, петмерните ви възприятия стават тримерни творения.

    Очакването на петмерни усещания активизира многомерното ви съзнание. По този начин можете да възприемате висшите светове, когато се смесват с тримерната матрица. Това смесване на петмерната честота с матрицата на трето измерение, дестабилизира 3D матрицата и позволява на по-високочестотната светлина да се проявява във вашата физическа реалност.

    По същество, това просмукване на висша светлина става във вашето СЕГА и това е огромен компонент от планетарното възнесение. Ще засегнем този въпрос по-подробно, по-късно във вашето тримерно време. Но независимо от всичко, винаги можете да разширите своето съзнание до пето измерение и сами да ни зададете този въпрос.

    В заключение, ви молим да проявите търпение по отношение на самите себе си, тъй като сте обучени да вярвате, че сте само физическо същество. Затова помнете, безусловната любов към самите себе си ще разшири вашето съзнание и ще ви свърже с висшите светове на вашият многомерен Аз, който с нетърпение очаква тази връзка.

    Всичко, което ви е необходимо, е ВЯРАТА в СЕБЕ СИ.
    Арктурианците

http://www.arcturians.ru/frm/viewtopic.php?t=1363
http://yosif.net/articles.php?lng=bg&pg=7635

Папка: Великият преход | Посещения: 1408 | Ченълинги
Контакт          18.190.207.122