Нумерология      Карма      Читалня      Ошо      Рецепти      Здраве      Луиз Хей    
   Астрология      Езотерика      Телепатия      Крион      Бог, Уолш      Чакри      Съновник      Психология      RSS

Бутон за дарения чрез PayPalЛунни Възли
Хороскопи
Зодии
Натална
Синастрия
Съвместимост
Предсказателна
Ерогенни зони
Любов и Секс
Сексуалност
Еротика
Любовен Хороскоп
Тя и Той
Духовно Израстване


Начало  Регистрация  Вход


Ченълинги
Книги
Сентенции
Вампиризъм
Нумерология en
The Arcturians
Приказки
Супер Игри
Софтуер | Линкове
Музика | Филми
Благодарност
Игри | Таро
Отзиви


09:08
24.05.2024
Петък
3.215.16.238


Онлайн: 2
Гости: 2
Потребители: 0


 Пими ® » Читалня » Великият преход


Разговори с Луцифер [66] Статии [201]
Матрицата 5 [55] Нумерология [28]
Астрология [31] Великият преход [110]
Кармична Астрология [13] Енергиен Вампиризъм [19]
Пламъци Близнаци [13] Карма и Подсъзнание [30]
Любовна тактика [13] Петър Дънов [4]
Джасмухин [8] Ангели и Архангели [15]
Дийпак Чопра [7] Сал Ракели [24]
Барбара Марчиняк [22] Екхарт Толе [9]
Учението на Абрахам [8] Пътят на душите [6]


Коалиционен съвет "Годината на възнесението"

ВОДЕЩ: Днес имаме открита връзка с представители на Коалиционния съвет. Даваме думата на Силите:

КОМЕНТАТОР: Аз съм Марина Морея и моля всички да се настроите на вълна за връзка с Коалиционния съвет. Моля да опазвате спокойствието, да се обърнете към своите Висши Аспекти, към своите Учители с молбата, този контакт да е добър за вас - енергията и информацията му да са само за благото ви. Обръщам се към присъстващите да установим дружелюбна и спокойна атмосфера за общуване. Давам думата на представителите на галактическия съвет, първи ще се изкажат представителите на цивилизацията Сириус.

Цивилизация Сириус:

- Поздравяваме ви от името на цивилизацията Сириус като нейни представители. Но днес няма да говорим от нейно име, а като равноправни членове на Коалиционния съвет, който сега е в готовност да очертае годината на Възнесението, а също и да отговори на някои ваши въпроси.

И така, какво означава година на Възнесението, какво я отличава от обичайните. Ако я интерпретираме квантово или събитийно, тя е само начало на Възнесението (ние го наричаме другояче), началото на велики трансформации, година на преобразуване и придобиване на нови възможности, което не означава, че замисленото трябва да се реализира само в рамките на тази година.

И така, първото, което искаме да ви кажем и да насочим вниманието ви е, че планетата Земя вече практически е приключила този етап и е преминала в ново състояние и нови възможности. Планетата вече е била в такива състояния, но всяко преминаване добавя нови промени. И промените, които Гайя е преминала в уплътнените светове и събитийности, случващи се в пространството й и променящи енергетиката на околното пространство, го изолират от външния свят и той вече не е така достъпен като в предишните периоди на Гайя. На Земята има такава поговорка: "За двама небити, дават един бит". В този смисъл Гайя сега е дотолкова опитна, че не само може да дава пример на младите планети, но и да бъде своего рода учител за тези, които искат да преминал или повторят аналогично пътя от тъмната плътност към по-светлите и разредени плътности на по-големите възможности. Като планетарна система Гайя придоби достатъчно големи възможности по времето, когато човечеството върху нея не е притежавало такива.

Въпреки това, решението на самата душа на Гайя беше да премине път, който максимално би съответствал на пътя, който преминава човечеството. Тя също е изпитвала болка, също е изпитала възможността за общуване или прекалено ограничено общуване с Висшите си Аспекти (тъй като душата на Гайя, също има своите висши аспекти), тя беше толкова откъсната от своето звездно семейство, както вие сте били откъснати. Тя премина пътя на война, тя наблюдаваше тези войни и след тях взимаше участие чрез трансформиране на деформираното от войните свое поле. Но тази история за вас, представителите на цивилизациите, не е известна - нещо повече, тя е изпитвала и изпитва значително отчуждение от най-любимите й същества, които живеят върху нея заедно с хората. Защото не всички усещате тази съществуваща роднинска взаимовръзка. По същия начин и в своето си човешко общество не усещате тази роднинска взаимовръзка между вас индивидуалните представители на цивилизацията. Не се усещате като общност и Гайя премина през този път, без да усеща взаимност и общност. Тя винаги е знаела, че вие и тя сте единни, и че няма друг път освен съвместното преминаване на пътищата на съвместната трансформация, съвместната болка и щастие. Гайя винаги е имала достатъчно големи възможности и сега настъпи времето, в което тя не може да се сдържа и започна да проявява преобразованията, предначертани в инкарнационния й път (тя също има свой инкарнационен път) Преобразованията започнаха да се проявяват и виждате това много добре и го чувствате, а тези, които не го чувстват, молим просто да обръщат внимание върху случващото се, да бъдат внимателни, по-цялостни и да разглеждат цялата картина в съвкупност.

Виждате промените в климатичните условия, всевъзможните изменения в енергийното състояние на Гайя. По различни канали ви се предаваше за измененията на енергийните точки на планетата, за промяната на чакралната й система. Някои от вас проведоха различна работа в енергийните й точки като се настроиха именно с нейните промени, за да се предадат тези промени на хората и да изминат синхронно пътя на възнесението, разширението и трансформацията. При тези промени се сменя и физическия облик на Гайя и дори скептиците не могат да засенчат факта и да си затворят очите за промените, настъпили в пространството около тях.

Да, Гайя се променя и то според плана - връща се към себе си, към тази цветуща, многолика и многрогранна много щастлива планета. Винаги сте си знаели със сърцето си, че е прекрасна и без да сте я виждали от космоса и винаги ще си спомняте възможностите, предоставени ви от Душата на тази планета.

Гайя вече премина четвъртината от пътя на планираното преобразуване и движенията й занапред ще бъдат все по-силни, тези движения за трансформация ще се забързат. Моля ви, да не се страхувате от тези промени, защото страхът ще пречи на Гайя. Често задавате въпроса, как бихте могли да помогнете на планетата и винаги ви е казвано, да й изпращате любовта си, но за да не й пречите е важно е и да не се страхувате, защото същият път ще преминете и вие. Тези, които не избраха пътя на съвместната трансформация в точно определено време, ще преминат предварително планираното. Някои си избраха да преминат само част от трансформациите и това също е закономерно, защото Душите, въплътили се в това време, вече са имали опит във възнесението. Душата сама избира, какъв опит иска да получи, и когато го получи, пак сама избира дали да остане и да бъде наблюдател на възнесението на Гайя, или да напусне тази планета, или пък да промени плана си и премине през по-дълбока трансформация и до окончателното възнесение.

Възнесението с тялото, според плана на Твореца, което Гайя принципно може да премине на скок, е разтегнат във времето, но не линейното, доколкото е възможно. Вече сте в период, в който разтеглянето е нецелесъобразно и виждате, че от тази година трансформациите са мощни и ние като Галактически съвет и цивилизации, помагащи ви в това, правим всичко възможно да се избегнат глобалните катастрофи и непланирана смърт/напускания. През тази година имаше няколко такива случаи и сигурно сте забелязали, че дори много силните земетресения във физическото тяло на Гайя и климатичните промени, нужни за трансформацията й, дадоха минимален брой жертви и то предимно хора, чиято Душа е избрала да напусне в този момент и в случая няма значение дали ще се случи вследствие земетресението или докато спят в леглото. Душите са имали договор и той е приключен. Пътят на трансформацията на Гайя беше планиран да е без изблици на страх и ние от галактическия съвет и цивилизацията влагахме енергия, за да променяме, когато се налага пространството или задържаме части от него, в някои случаи се налагаше дори да променяме линейността на времето. Това беше направено не само със земетресенията, наводненията, но и с непредвидените политически вълнения и сами разбирате, че с ненамесата на някои страни във военните действия, огънят беше потушен или премахнат в самото му начало. Налагаше се да се поддържа за известно време егрегора на войната в специален и ограничен режим, но това беше един вид санитарна мярка. Защото изборът да се води война, не може да се разглежда като избор на свободната воля. Земята минава на друго ниво и нисковибрационните изригвания от такъв мащаб, биха нанесли вреда не само на целия инкарнационен път на Земята, но и биха наложили да се приложи съвсем друг сценарий за самата Гайя, а не за човечеството, защото то изразходва излишно енергия не за личната си трансформация, а за потушаване на военните огнища и включване в егрегора на войната. Беше направено също и поради факта, че много същества приближават планетата ви и поради изтънялата вече завеса, тези с ниско ниво на духовност и светлина, имаха намерение да се включат в общия егрегор на възнесението по особен начин. За тях това би бил опит, но техният опит към момента е абсолютно ненужен на планетата и на човечеството. Такива привнасяния на енергии в момента е много трудно да се проследяват, поради което се анулират, защото всяко вмешателство е с пряк и обратен ефект. Затова дори помощта от такива цивилизации да носеше пряко връщане на енергия, то не беше предвидено и беше премахнато от линейната ви история.

Ние като Коалиционен съвет положихме всички усилия да локализираме огнищата и премахнем егрегора на войната, дори нещо повече, предвидени за премахване са и егрегора на алкохолизма, на наркоманията, на насилието, който всъщност се оказа най-тежкият. Защото във всеки от вас, въплъщавал се тук, е останала паметта за насилието, поради което избирахте или ролята на насилник, или на жертви насилието. Насилие в смисъл на унижаване или ограничаване на другия в нещо. Затова във всеки от вас на физическо ниво, съществуват такива блокажи и при трансформацията те изгарят като насилват здравето ви, което частично обяснява неразположенията и трансформациите, през които преминавате. Не осъждайте себе си, защото през въплъщенията си сте играли и едната и другата роля и към момента ви е трудно да определите дали се изгаря ролята на жертва или на позволяващия другия да бъде жертва. Това не е от значение, важното е да разбирате, че с това трябва да се приключи и ние мислим, че през 2014 г. към средата на юли егрегорите ще бъдат с 40 % по-малко, както към сегашния момент егрегора на алкохолизма е намален с повече от 35 % и това намаление ще продължава. Различните цивилизации ви помагат за това, но над егрегорите на алкохолизма или наркоманията, се налага да работят не само знаменитите енергийни цивилизации, но и цивилизациите-лечители, защото нанесената на ДНК-то ви вреда е достатъчно голяма и тя трябва да се поправи и възстанови и то така, че на самото действие да не се предава излишна енергия и значимост, в противен случай ще бъде пренесена във Вселената и ще се развие на друго място с още по-непредсказуеми резултати. Трябва да разбирате това, за да поемете лична отговорност и с наша помощ да продължите напред.

Относно вас - преминахте през някакви трансформации и към възнесението, но това не означава, че сте се възнесли физически в някакви светове и планетата ви запустява. Подаваше ви се енергия за трансформация, която ви приближаваше към по-светлото и към вълните на възможностите, които или приемахте, или към момента ви бяха ненужни, или не ги забелязвахте. Неприемането и незабелязването не означава, че сте лоши, а че Душата ви или вашата Монада вече са имали подобен опит или такъв не се е предвиждал в плана ви, поради спецификата на вълните. Затова обръщайте внимание на състоянието си - ако не чувствате нищо и не сте съпричастни с тази вълна, значи това не ви е нужно, не сте включени в нея, но нито изоставате, нито напредвате, просто имате собствен темп.

Вече се случиха трансформации със физическите ви органи, но в началото на годината това повече приличаше на натрупване някаква енергия в органите ви, за да може след септемврийските вълни тя да проработи на физическо ниво. Тоест, преобразуването на физическото ви тяло започна с преобразуване на жлезите и вътрешните органи и с преобразуване потока на енергията във вас. Много от вас не преминаха докрай този път и чувстват дълбока умора и болезненост. Това се налага, за да имате достатъчно време, за да изчистите енергийно промените от различните си инкарнации, които са допринесли с нещо, но вече не са ви нужни. Нужно ви е един вид зануляване, за да протекат леко трансформациите. А за зануляването трябва да се отнеме част от енергиите на човека, което е и причината някои от вас да се чувстват без сила. Но когато този процес приключи, ще се почувствате по-силни енергийно, по-здрави и ще разцъфнете след като преминете този етап. Енергийно това е тежко и трудно, но това е пътят, който избралите бавната трансформация минават и ще минават още 14-15 години.

Някои от вас са избрали бърза трансформация, но те са твърде малко, за да избере и човечеството такъв път, и са предимно души нееднократно преминали през етапите на бавната трансформация в други измерения и други планети, поради което сега са избрали моменталната трансформация. Тя е тежка за организма и са нужни малки нива за преживяване до моменталната трансформация. Това отнема не повече от месец или два. Като цяло всички вървите по пътя на бавната трансформация и системите в организма ви ще бъдат обновени най-напред. Това са кръвта, лимфата, кожата. Най-напред ще се обновят кожата и косата ви. Това ще се забелязва физически, понеже обичате да сравнявате видяното в огледалото.

Много по-лесно ще усетите промяната в способностите си - ясновиждане, ясночуване, ясноразбиране, макар и винаги да сте ги притежавали, както ги притежава и Гайя но изкуствено са затворени от други действащи лица в настоящата ви инкарнация. Затова е много по-лесно и бързо просто да се отворят, защото няма нужда да се променят или създават. Сега те се разкриват достатъчно добре в такъв обем и темп, които радват всички, особено създателите на физическите ви тела и особено учителите ви и Висшите ви Аспекти. А се развиват добре, защото вече чувате своето Висше АЗ, но само чувате, без да осъзнавате. Вече 60 % от населението чуват, но си мислят, че това са собствените им мисли и ви трябва много кратко време, за да осъзнаете ясночуването и връзката си с Висшите си Аспекти, и вече не просто ще чувате и осъзнавате, но и ще действате спрямо осъзнатото. Тоест това ще се случи достатъчно бързо и според нас до края на 17-тата година ще стане пълното включване към Висшите си Аспекти и установяване на връзка с висшите светове, които се грижат за всеки човек, въплътен на Земята. Няма човек на Земята, който да не се пази и води от Учителската Система, световете на Светия Дух и такова водачество предвижда развитие и осветляване.

Темповете на сегашното ви развитие изпреварват физическото ви тяло и това води до дискомфорт, но това ще отмине при преминаването и свършването на седемте вълни, които ще приключат до август 2014 г. Малко преди това, през юли, ще се направи замерване, за да се коригират някои движения на вълните и основно ще бъдат насочени върху промяна на физическото тяло. Всичко е предвидено и при неочаквана промяна в темпа, ще направим замерване в края на март и началото на април 2014 г. Според прогнозите ни, през новата година Гайя ще продължи промяната във физическото си тяло и ефирните си тела и ясновиждащите и яснознаещите от вас ще имат достъп до други светове, които съществуват на Гайя и са били закрити за вашето виждане и само на сън сте ги посещавали.

Завесата на Гайя изтънява и за вас идват удивителни времена, когато ще установите, че като в приказките можете да преминавате от един свят в друг. Това ще се случва паралелно, заедно с промените във физическите тела и осъзнатостта ви, защото в противен случай бързото отваряне на тези възможности ще е пагубно за човечеството, тъй като е прекалено голяма разликата и е голям енергийния дисбаланс между различните слоеве на човечеството. Сега разликите в осъзнатостта са много големи. Но като представители на Галактическия съвет ви казваме, че се прави всичко възможно и се работи със всеки от вас, за да се смекчи и премахне дисбаланса и съответно се прояви с други качества, за да е по-лесно за човечеството. Но не можем просто така да премахнем някого или да привлечем съществата на светлината, които все още не са си спомнили, че са такива, защото сте избрали пътя за запазване на индивидуалните си качества, запазване на историята си, избрали сте неправилното възнесение, а не скокообразното. Трябва да разбирате и осъзнавате това и действията си, а също и действията на помагащите ви сили от гледна точка на това доколко са съобразени с общото благо на човечеството и за всички нас, взети заедно, а не само за един представител. Оценявайте всички ваши действия спрямо това, доколко са полезни за всички останали и за вас, като развиващи се в светлината същества, натрупващи своята енергия и своята осъзнатост и разширяващи Душата си.

Приключих своята част и предоставям думата на енергийната цивилизация.

Енергийната цивилизация

- Представители сме на цивилизация, намираща се извън пределите на вселената ви и затова нашето име е непреводимо за човешкия ви език. Но можете да видите спектъра ни, който е с виолетово-син пламък. Ние сме цивилизация от осмо, девето и единадесето ниво. Отскоро сме в Галактическия съвет и ни е поставена задачата да променим полето и съотношението между енергийните пластове на Земята, които възприемате като минало, настояще и бъдеще, за да изчистим слоевете от енергийната матрица. Ще създадем хомогенна смес от тях, за да може съзнанието и енергийната ви същност да възприема всичко случващо се наоколо едновременно. Чрез яснознанието миналото, настоящето и бъдещето ще приемате като "тук и сега" Но за това е нужно да направим известни трансформации в енергийните полета на Земята и на човечеството. В енергийните полета на Земята ще става като всевъзможни годишни изменения, по-изразени на местата с установени подобни разделения.
Тъй като Земята беше в много плътно състояние, закотвянето на енергиите там ще промени пластовете история на физическите места и сега ще ги виждате от изцяло друга гледна точка. Това е информационната подкрепа на промените, за да може съзнанието на човека повече да се крепи на определени неща, а да може да се променя.

В човека ще има физически промени, енергетиката му ще стане по-лека и няма да носи тежката торба на усещанията от миналото, защото по наши наблюдения, рядко някой от вас си спомня миговете на щастие и радост, повечето си спомнят неприятностите. А за да ни помогнете, можете да промените мисленето си и да започнете да си спомняте само хубавото. Но не го правете изкуствено, а енергийно - с дълбоко записване на доброто, тоест, с проникващата наслада от усещането на момента - тук и сега. Направете насладата от общуването с някой или от определена храна базова. Така със всяка изминала минута в днешния ден ще натрупате щастие и лекота. Точно затова сме тук, заедно с познатия ви Сен Жермен от Учителския съвет, за да могат неговите и нашите енергии да спомогнат за преобразуването на полетата и мисъл-формите ви, за физическа промяна на живота ви.

Това е, което имаме да ви кажем и ще отговаряме на всякакви въпроси.

ВОДЕЩ: Благодарим на представителите на Коалиционния съвет, на Сириус и енергийната цивилизация за информацията. Първият ни въпрос е, какви промени от първоначалния сценарий на прехода се случиха за година, и какви се планират според резултатите до момента?

СИЛИТЕ: Действително има промени. Сблъскахме се с това, че дори и при подаването на голямо количество енергия , инертността в повечето от съставящите действителността на планетата фактори, пак беше по-голяма от очакваното. По-трудното е, че инертността включва и енергийната инертност, което е ново за нас. Още повече, че изначалното поле на Земята е достатъчно текущо и лесно се поддава на трансформации, но инертността е свързана с опита на цивилизации от няколко периода, който твърдо се е отпечатал върху енергийния ви план. И когато започнахме да ви подаваме висока енергия от различните светове, започнахме с подаването импулсите на Абсолюта - чистите енергии, но натрупания негативен опит и изживените от вас ограничения, започнаха два се активират като опит от сякаш скоро минали събития, въпреки че останаха събитията от времената на Атлантида и Пангея. Това се отрази във вашия свят по неочакван за нас начин, което налагаше отново да ви подаваме енергия за прочистване. По тази причина трябваше да изведем част от въплътилите се в тези периоди хора, от състоянието на връзка със спомнянията и от полето, в което са били по време на инкарнациите си. В този момент подавахме трансформиращи енергии, за да стане енергийното им поле текущо. Това бе неочаквано за нас, но беше интересно и натрупахме нов опит, но все пак леко се отклонихме от първоначалния план, според който трябваше да има 4 вълни на възнесение в тази година, а след тях в петата трябваше да се разкрият всичките ви способности - ясновиждане, ясночуване, яснознание. Знание за инкарнациите, за световете. Трудното за нас беше, че внасянето на нова информация предизвикваше страх, но след анализа разбрахме, че този страх е следствие на енергийните и физическите ви спомняния. Наложи се едновременно с възможностите за трансформиране на Гайя да прочистим физическите ви тела и енергийните ви спомняния, пречещи ви да преминете тези вълни. Затова се получи изоставане в трансформирането на политическите общества и икономическите егрегори, като вторични категории, въпреки че вие ги възприемате с голям трепет и внимание, но енергийно това е вторично и се трансформира по-лесно.

Сблъскахме се и с това, че при вас трансформирането на физическите ви тела протича много по-бавно и трудно, отколкото на други планети с подобен опит. Но техните особености липсват при вас и повече от 60 % от населението беше готово за тази трансформации - при вас процентът е много по-малък, което отне много усилия, и дори се снижи през януари, но вече е стабилизиран и дори се увеличава, т.е. тенденциите за нарастване до готовност за трансформация. Поради това трябваше и плавно да преминем през климатичните промени, но вече смятаме, че тази плавност не носи нужния коефициент на взаимодействие с вашата осъзнатост и възприемането ви за света. Затова спряхме да задържаме поривите на Гайя и тя вече върви по-бързо по пътя си. Това също доведе до промени, защото Гайя има задължения пред другите цивилизации и трябва да ги изпълнява. Така се получи, че изоставате в политическите, икономическите промени, та се наложи да поканим в Коалиционния съвет сили с опит в такива енергийни блокажи. Понеже представителите на тези цивилизации преди не са се взаимодействали със Земята, това им отне известно време за сработване. Възможно е първоначалните ни стъпки да не са били толкова удачни, но въпреки това ни дадоха нужния опит за взаимодействие в това направление. Сега вече имаме общо разбиране за пътя и направлението. Като цяло се постигна голяма промяна, беше ясно изказана целта - или смяна на програмата на възнесението или отмяна програмата за разширяване нивото на съзнанието. Ясно е, че Земята и въплътената на нея цивилизация ще се развият чрез разширяване и това ще бъде постигнато независимо от междинните резултати.

ВОДЕЩ:
Благодаря за отговора. Следващият ни въпрос е - какви промени се случиха в сценария след историческия ход на събитията през 2013-та?

СИЛИТЕ: Картата на света през 2013-та година трябваше за изглежда по друг начин, но смятаме, че засега това е нецелесъобразно, защото енергийно страните, които трябваше да се обединят, се оказаха различни парчета, от които е невъзможно да се обединят в цяло, без промяна в политическия строй на тези държави. Това беше задържано, а трябваше да се обединят държави в Северна Африка, от бившия Съветски съюз и на по-висша основа, трябваше да се разпаднат обединения в Европа. Но поради посочените причини, това не се случи, тъй като е нецелесъобразно при струпалите се в момента условия. В бъдеще ще направим възможното границите между държавите, да са подобни на тези между енергийните полета.

ВОДЕЩ: Благодаря. Следващият въпрос - ще се разделят ли пространствата на възприемане, според разширеното съзнание, и ако да, то кога?

СИЛИТЕ: Те вече са разделени и тези, които чувстват пространството на възприемането, вече го усещат. Това се случва за готовите вибрационно и осъзнато да разбират, но задължително проверяваме нивото на осъзнатост, за да не предизвика определен коефициент страх от видяното. Работим по метода на бавното влизане с първоначално изцяло подготвяме понятийния ви апарат и постепенно физическо взаимодействие. Така се настройва хипофизата ви и аналитичните центрове, след това през съня ви се представят тези пространства, което оставя следи в паметта ви и вече можете в разширен вариант да се срещнете с тези промени. Тези, които ги виждат, ги виждат бавно - първоначално с проблясъци, след това разширено, но са подготвени тези виждания да не предизвикат страх и да се нарушава общата структура, тъй като дадените от Гайя и фините пространства и възможности са чувствителни на енергийните излишъци от различните емоционални тълкувания. Тоест прекалено голямата радост или прекалено големите емоции, предизвикват изкривявания. Може като децата в подобни ситуации, да не почувствате, че чрез емоциите си разрушавате пространството, в което попадате и то ще стане некомфортно за вас. Затова е необходимо първо да се подготвите чрез осъзнаване и свеждане на информация. Но в същото време, такива пространства на възможности вече съществуват и достатъчно много хора виждат, чувстват и знаят тези пространства, затова се подгответе и ще видите, че нищо невъзможно няма.

ВОДЕЩ: Благодаря. Какви ще са промените в осъзнаването на развиващия се човек в близко време и след приключването на прехода?

СИЛИТЕ: На първо време ще се разширят аналитичните ви възможности. Ще осъзнавате всяко събитие от различни гледни точки при изключен от аналитичния емоционален апарат. Първоначално, през анализа ще разширявате съзнанието, т.е. ще бъдат активизирани шестата, седмата и осмата ви чакри, като осмата ще присъединявате без взаимодействие със сърдечната, след което и тя ще бъде включена енергийно. Когато това се случи, фактически се случва възнесението ви, защото едновременно ще осъзнавате, чувствате и приемате. Това е същността на възнесението на човешкото съзнание, дух и тяло на по-друго, устойчиво и разширено ниво.

Ще има разлика и в паметните знаци. Сега сякаш нямате свободна памет и много неща не помните. Прави се, за да се разкъса връзката между емоционалния и аналитичен апарат, защото, както вече споменахме, най-напред ви е нужна известна изолация за нужните промени, след което се минава на ново ниво. Подобно е на ъпгрейтването на компютъра - изключвате го, за да поставите нови части.

ВОДЕЩ: Каква ще е посоката в разбирането на света в следващата година?

СИЛИТЕ: Благодарим за въпроса. Наистина е много интересен. Разбирането за света. Вие през цялото време поставяте някакви граници в разбирането си за света и в осъзнаването му. Но следващата година ще е година на обединението. Колкото и да се говори за дуалността, и че няма смисъл да се освобождавате от нея, понеже всяко освобождение всъщност е подкрепа на дуалността. През следващата година всички енергии и всички Учители ще ви насочват към нуждата да се обедините като индивидуалности с правото да бъдат индивиди в това обединение. Това е много важна крачка и само признаването на собствения ви суверенитет, суверенитета на Душата и разума, на собствения път, води до възможността да бъдете единни и общи в проявите на цивилизацията си и разума си. Това ще е посоката на следващата година. Обединението на индивидуалностите в общия порив, е най-важното, което трябва да се случи. Както и обединение на всичките ви енергосистеми в единната система "човек". Обединяване на чакралните системи в една, на разума и осъзнатостта с любовта ви. Много важен етап, без който възнесението, усещанията и истинското себеосъзнаване ще е невъзможно. "Аз съм земен човек" ще казвате, след като преминете този път.

ВОДЕЩ: Благодаря. Последният въпрос - За постигане на обединението при прехода към новото ниво на осъзнатост, доколко е важно обединяването на контактьорите и Висшите Учители за духовно сътворчество?

СИЛИТЕ: Това за контактьорите е много важно, защото първо трябва да преминете на ново ниво на осъзнатост, да се научите да чувате Душата си и сърцето си, да съпоставяте мислите и усещанията си от тях. Само тогава ще разберете духа, който се намира във вас и ще го осъзнавате. Тогава ще можете да се променяте и ще ви асоциират с човека, преминал възнесението - възнесъл егото си на нивото на духа, осъзнатостта на нивото на духа и възнесъл и разширил Душата си до възможното и осъзнато поискано ниво. Това е същността на възнесението, а не просто умението да се чуват други, по-висши същества според вас или по-напреднали цивилизации. Контактьорство е осъществявано от много хора и през много векове, имало го е винаги, но възнесението е процес на възнасяне на личната Душа, личния опит и личната осъзнатост на ниво на взаимодействия с духа, с Абсолюта, на нивото на безусловната любов.

Желаем ви щастие и любов, спокойствие и мъдрост в преминаването на този път. Тогава ще можем наравно да общуваме помежду си, тъй като все още не си позволявате да общувате с нас, защото ни смятате за по-висши цивилизации от вас. А това не е така. Затова, скъпи приятели, много искаме най-сетне да започнете да ни усещате като равни, защото няма низши и висши същества, има равенство в любовта, в познанието и във възможностите. Очакваме ви в новата година, в годината на обединяване на тези равенства.

ВОДЕЩ: Благодарим на представителите на Коалиционния съвет, на представителите на Сириус и енергийните цивилизации за интересната информация и на контактьора Морей. С това приключваме.

Превод: Анита
източник: http://yosif.net/articles.php?lng=bg&pg=7254
http://absolutera.org/18/articles/688
Папка: Великият преход | Посещения: 1613 | Ченълинги
Контакт          3.215.16.238