Нумерология      Карма      Читалня      Ошо      Рецепти      Здраве      Луиз Хей    
   Астрология      Езотерика      Телепатия      Крион      Бог, Уолш      Чакри      Съновник      Психология      RSS

Бутон за дарения чрез PayPal



Лунни Възли
Хороскопи
Зодии
Натална
Синастрия
Съвместимост
Предсказателна
Ерогенни зони
Любов и Секс
Сексуалност
Еротика
Любовен Хороскоп
Тя и Той
Духовно Израстване


Начало  Регистрация  Вход


Ченълинги
Книги
Сентенции
Вампиризъм
Нумерология en
The Arcturians
Приказки
Супер Игри
Софтуер | Линкове
Музика | Филми
Благодарност
Игри | Таро
Отзиви


01:39
19.04.2024
Петък
3.12.41.106


Онлайн: 2
Гости: 2
Потребители: 0


 Пими ® » Читалня » Матрицата 5


Разговори с Луцифер [66] Статии [201]
Матрицата 5 [55] Нумерология [28]
Астрология [31] Великият преход [110]
Кармична Астрология [13] Енергиен Вампиризъм [19]
Пламъци Близнаци [13] Карма и Подсъзнание [30]
Любовна тактика [13] Петър Дънов [4]
Джасмухин [8] Ангели и Архангели [15]
Дийпак Чопра [7] Сал Ракели [24]
Барбара Марчиняк [22] Екхарт Толе [9]
Учението на Абрахам [8] Пътят на душите [6]


Напускане на Висшите Аз – Завършилите Играта. Матрицата V

След като физическото тяло на Финалната Инкарнация е умряло и след като тази инкарнация е свършила своите последни задачи в астрала, Финалната Инкарнация се връща във Висшия Аз, за да свика обратно всички съществуващи едновременни нишки на този Висш Аз. След като даден Висш Аз, имащ последователни инкарнации, реши да започне участие в Играта като такъв с едновременни инканрации, той първо свиква последователните инкарнации в себе си и те биват обработени като информация. Когато казвам, че Висшият Аз има стотици и стотици едновременни инкарнации, това не включва последователните инкарнации, които е имал преди да избере пътя на едновременните инкарнации. Колко инкарнации в света от трета плътност край вас имате? Ще откриете СВОЯ отговор на този въпрос, когато завършите Играта и направите преглед на своите преживявания.

Когато е готова да излезе от Играта, Финалната Инкарнация се придвижва напред, за да използва Времевата Връзка. Сферата на Времевата Връзка е с много страни. Горната централна страна е кръгла. Останалите са с различна форма – триъгълници, квадрати, петоъгълник, правоъгълници и т.н. Всяка е уникална за вашите инкарнации. Финалната Инкарнация знае как да използва тази сфера, за да свика обратно нишките. „Времето” спира да съществува за тези енергии, след като те бъдат абсорбирани във Висшия Аз. Последната страна – горната кръгла страна, е страната на Финалната Инкарнация. Финалната Инкарнация не пътува във Висшия Аз  като фигура в стъклена снежна топка. След обратното абсорбиране на всички инкарнации, Висшият Аз реинтегрира и Финалната Инкарнация, като премахва и нейното изображение като вече ненужно.

Тези изображения вече не са на стената на Висшия Аз. Времевата връзка е изпълнила своята цел и вече не е необходима на Висшия Аз. Енергията, която Висшия Аз е използвал, за да създаде Времевата Връзка, се връща в този Висш Аз. Бившата Финална Инкарнация вече не е съставена само от 3-4 доминантни инкарнации – вместо това тя се превръща в новата версия на този Висш Аз. Новият Висш Аз се отърсва от всички изображения/заблуди на Играта и се обогатява с фантастични количества от преживявания, усещания, емоции и т.н. от ВСИЧКИ инкарнации в Играта – както последователни, така И едновременни. Сега вече се придвижвате към нови преживявания, които е нямало да можете да оцените изобщо или с които е нямало да  сте в състояние да се справите, ако не сте бил играч в Играта на ниво трета плътност. 
 
Истинските чудеса – отвъд Земята

 В Окончателното пътуване Монро правилно заявява, че истинският проблем, за изследователите във висшите плътности, е да преведат онова, което са видели, на земен език. Много пъти съм разказвал по телефона на Вал за чудесата, които съм виждал, или за съществата, с които съм разговарял, но съм му казвал, че земният език е беден, за да опише тази информация. След като видите и взаимодействате с чудесата отвъд Земята в трета плътност, животът ви вече няма да е същия. Но няма да се заинтересувате от тези неща преди да стигнете до нивата на Напредналите, а да правите такива пътешествия ще започнете когато стигнете до нивата на МНОГО Напредналите, поради зрелостта, която е необходима, за да взаимодействате с това огромно разнообразие от събития и същества там.

Тогава не само ще сте опитни, а вече няма да разчитате на вярата. Вярата е за онези, които нито са видели, нито са преживели. След като вече сте видели и преживели обаче, няма да ви интересува вече дали някой ви вярва, или не. Преживяванията ще са вашите потвърждения и всичко, което ще има значение за вас. Вашият живот се променя ... ВИЕ се променяте. В тази поредица статии ви разказах за НЯКОИ от моите преживявания във връзка с Висшия Аз, древните земни хора, генетичните специалисти и други. ИМА ОЩЕ МНОГО ПО-ГОЛЕМИ ЧУДЕСА, КОИТО МОГАТ ДА СЕ ВИДЯТ ИЛИ ПРЕЖИВЕЯТ. Има много същества в горните нива на астрала, но и множество интересни отвъд 4-та плътност. Ако отидете отвъд нивото, на което обитават Висшите Аз, имайки преживявания от земята в трета плътност, ще изглеждате като джудже сред гиганти. След като всичките ви инкарнации са отново във Висшия Аз, ще отидете сред тези, които са като гиганти спрямо вас. И не само това – преживяванията на тези нива с НИЩО не приличат на тези на Земята.

Можете да отидете на Орион и да видите кралицата на влечугоподобните на нейната звезда Минтака, или да слезете под земята и да видите подземните бази на извънземните на Земята, НО: бъдете МНОГО внимателни, ако решите да правите това. Те притежават астрални аларми, които ги предупреждават, че някой си навира носа там. Отидете отвъд нашата галактика (нямам предвид нашата слънчева система, а галактика). Могат да се видят неща, които биха ви спрели дъха, ако имаше дишане докато сте извън тялото – каквото няма.

Да, можете да пътувате във времето. Отидете в 2200 и вижте това, което не може да се види на Земята, или отидете в 1600 и вижте какво е било. Отидете в Атлантида и дори преди това – и там има чудеса, но нищо подобно на това, което предстои. Защото когато станете готови за това, земните неща започват да ви изглеждат толкова незначителни.

ВСИЧКО това ще се случи на всеки с времето по техния индивидуален път. Думите не могат да опишат това. Монро го знаеше. Знам го и аз. Ще го узнаете и вие, когато му дойде времето.
 
Фиг. 1: две отделни инкарнации на Висшия Аз, всяка от които има два отделни жизнени пътя, и двете преживяват главните преживявания, за което са се инкарнирали (малките хиксчета) но съща така се и срещат (големите хиксове) два пъти, докато използват тяло в трета плътност.

Пример: Земята, времева линия 2000 пр.Хр. дo 2012 сл.Хр.

Линейно последователно възприемане на времето в Тела  за инкарнациите (точките) на един Висш Аз
 
Фигура 2: Висш Аз с едновременни многобройни инкарнации на трета плътност, една – на 4-та плътност, която току-що е завършила живота си на трета плътност, и преживява 4-та плътност (Y), а една инкарнационна нишка току-що е била оттеглена от 4-та плътност (X)

 
Фигура 3: Два Висши Аз – всеки има поредица инкарнации между 20,000 пр.Хр. и 2,012 ъл.Хр., като всяка свършва в една Финална инкарнация от 3та плътност (посочена със стрелка). Двете инкарнационни нишки се събират по отношение на инкарнациите в два случая там, където споделят значително време заедно. Времевата линия, както е показана, е изкуствена. Всяка точка представлява различна инкарнационна точка за нишката от Висшия Аз свързана с нея. Тъй като има стотици инкарнации, тази илюстрация е само частично представяне

 
Фигура 4: На тази илюстрация събитията са представени в сферични кръгчета, което включва всяко лице участващо в това събитие на времевата линия, в която възниква. Висшите Аз А, В и С с инкарнациите преживяват 6 събития (E), някои от същата времева линия от трета плътност. Всичките – А, В и С имат едно преживяване заедно (E1) в една времева линия; В и С споделят преживяване заедно (E2) по време на различна времева линия от 3-та плътност. Всички имат някакви самостоятелни преживявания, А(E5 и Е6), В (Е3, Е4)л С, както е показано, споделят преживявания на две времеви линии.
Е1: 1923 Ню Йорк, Ню Йорк, пътно произшествие
Е2: 1812 Париж, Франция, любовна връзка
Е3: 1300 Борнео, първо преживяване на лов
Е4: 1989, Сан Диего, Калифорния, скачане с парашут
Е5: 12,000 пр.Хр. средата на океана, плуване със сал
Е6: 1500, Соломоновите острови, племенен съвет
Януари 1982

Основните играчи - обзор
 
Висшите Аз, тръгнали по пътя на едновременните инкарнации, имат над 1000 инкарнации протичащи едновременно на нивото на 3-та плътност. Повечето от инкарнациите на Висшите Аз са с инкарнации на основни до средни нива на напредък. Много от тях са доста напреднали, включително 3-4 доминантни инкарнации и една Финална Инкарнация на ниво трета плътност за този висш Аз. Всички тези инкарнации сте ВИЕ, който получавате преживявания на Земята в трета плътност. Посредством тези инкарнации вие преживявате всеки пол, раса, сексуална ориентация и стотици вариации и комбинации включително над 1000 вариации на преживяването по време на физическата смърт. Целият този опит се подава към Висшия Аз (а това сте ВИЕ) и е специално подбран от ВАС. От гледна точка на трета плътност, ако трябваше да дадем на всяка инкарнация среден живот 50 години, щяхме да можем да кажем, че се преживяват 50,000-80,000 години на земята едновременно! Има и Висши Аз, които избират да не участват в Играта на трета плътност и предпочитат да участват на нива изпълнени с по-малко предизвикателства.

В трета плътност обаче съществуват и други еволюционни пътища. Преобладаващият вид са последователните инкарнирания, за които типични са хуманоидните жизнени форми чужди на земните хора. Висшите Аз, поели по пътя на последователните инкарнации, преживяват посредством една инкарнация в линеен смисъл, като помнят станалото в предишната си инкарнация, включително и натрупания по време на нея багаж. Това е по-бавен начин за еволюиране отколкото метода с едновременните инкарнации. Извънземните раси са по този път от милиарди години и са по-слабо духовно напреднали от тези, които са на пътя на едновременните инкарнации. При все това се представят за духовно напреднали пред инкарнациите от средно ниво, като приравняват развитието в технологично отношение с духовния напредък. Последователните инкарнации обикновено са дълги – понякога по няколко хиляди години. Това означава много багаж. Най-големият им страх е да изгубят паметта си за изминалите си инкарнации. Само тези от едновременния път се инкарнират в тела от трета плътност.

При едновременния път Висшият Аз остава на по-висшите плътности и проецира в трета плътност едновременно хиляди едновременни „удължения” („продължения”). Перспективата на тези инкарнации в трета плътност е линейна макар, че много от вашите инкарнации притежават способността да виждат извън кутията, когато преминат към по-напредналите нива и към придружаващите този напредък преживявания.

Земята е „остров” в тази „галактика от последователни” за поелите по едновременния инкарнационен път поради интензивната концентрация на полярности и разнообразието от преживявания. И другите галактики имат подобна динамика. Тъй като динамиката на оперативния път в тази галактика е последователен, те не искат уникалния индивидуализъм на напредналите инкарнации, които „замърсяват” със своята философия „всички са еднакви” и със системите си за контрол, придружени от индивидуализма, съществуващ на Земята. Ето защо на земните на им се разрешава да имат истински космически програми.

Обществата, съставени от последователни инкарнации, се развиват по-скоро като „цели раси”, отколкото като индивидуални членове. Бавен път за напредък, но „безопасен” от тяхна гледна точка. Те не могат да разберат какво е да преживяваш живот без да си спомняш пряко своите други животи. За нас тези спомени се пазят във висшия Аз, но са достъпни от напредналите едновременни инкарнации.

 
Библиотеката на фокус 27

Разказвал съм ви за тази библиотека – сега тук включвам илюстрации въз основа на това, което съм виждал при посещенията си там. Горната илюстрация е поглед към Библиотеката отгоре. Лавиците за книгите са огромни. При влизане в библиотеката тази секция ви се пада отляво. Можете да се ровите по рафтовете, но това не е необходимо. Едно лице в библиотеката ми каза, че е достатъчно само да си помислите за това какво искате и то ще се появи в ръцете ви. Аз последвах инструкциите му и предметите се появяваха изумително лесно. След като приключите с книгата тя се връща на мястото си веднага щом мисълта ви я освободи.
Беше ми поставен въпрос има ли в библиотеката компютри и DVD.

Тъй като компютрите са популярни от 10-15 години спрямо хиляди години инкарнационно време на Земята, те не са заели все още мястото на книгите, които се използват от хиляди години. DVD-та пък се използват в трета плътност още по-отскоро. Само с помощта на волята си вие лесно можете да си направите компютърен терминал и сами – аз имам такъв в моя дом във фокус 27, който използвам – създадох си го по времето, когато бях в института на Монро. Виждам обаче, че съм се придвижил отвъд това, тъй като има друга секция в Библиотеката, която е още по-впечатляваща от лавиците с книгите.

Можете да получавате и пакети с информация (подобен пакет Монро нарече с термина „Роут”), които съдържат всякакви аспекти на данните – практически, емоционален и сензорен. Това е далеч по-напреднал начин за получаване на информация и именно това е начинът, по който се извършва предаването на информация във висшите плътности. Когато посетите Библиотеката ще знаете дали сте готови да получавате информация по този начин. Този е най-добрият начин за получаване на информация от Събудените Финални Инкарнации, но това не означава, че те не сканират и книгите – за разнообразие. Стаите, които виждате отдясно при влизането си в Библиотеката са нещо като стаи за лекции/класни стаи. Групите могат да се срещат там и да дискутират каквото искат. Освен това там можете да намерите и открити лекции на най-различни теми. Когато корицата на Матрицата 5 беше завършена, рисунката й се появи на една стена в Библиотеката със златен отблясък около нея, както е показано на рисунката. Казаха ми, че някои Висши Аз са я поставили в Библиотеката поради важността на рисунката и нужните ключове, които мнозина ще намерят там. Те много се радвали, че намират тази рисунка на трета и четвърта плътности заедно с текста.

След публикуването на Матрицата 5, под картината на стената се появил рафт, на който винаги имало копие от книгата. Ако някой вземе копието – се появява друго. Щом копието бъде отново върнато на рафта, там отново остава само едно копие. Винаги има само едно копие – това е интересно явление, което се случва в зоната на Парка. Никога не липсват книги и щом бъде взета една, на мястото й се появява друга. Виждал съм това да се случва и извън Библиотеката.

Библиотеката е ОГРОМНА. Преминете през арката от дясната страна на рафта с Матрицата 5 и ще видите още и още книги. На втората рисунка е показана една инкарнация, която върви между рафтовете и така придобивате представа за огромността на библиотеката. Повечето от хората на ниво 27 носят свободно спускащи се роби – не толкова плътни по тялото, както бяха показани във филма „Да защитиш живота си”, но и не много по-надути. Много са удобни. Тези две рисунки ще ви дадат представа как изглежда Библиотеката и какво да очаквате, когато пристигнете там.


 Матрицата V – търсене на духа
Том I
Изд. Вал Валериан
Край на първи том.
Папка: Матрицата 5 | Посещения: 1963 | Ченълинги
Контакт          3.12.41.106