Нумерология      Карма      Читалня      Ошо      Рецепти      Здраве      Луиз Хей    
   Астрология      Езотерика      Телепатия      Крион      Бог, Уолш      Чакри      Съновник      Психология      RSS

Бутон за дарения чрез PayPal



Лунни Възли
Хороскопи
Зодии
Натална
Синастрия
Съвместимост
Предсказателна
Ерогенни зони
Любов и Секс
Сексуалност
Еротика
Любовен Хороскоп
Тя и Той
Духовно Израстване


Начало  Регистрация  Вход


Ченълинги
Книги
Сентенции
Вампиризъм
Нумерология en
The Arcturians
Приказки
Супер Игри
Софтуер | Линкове
Музика | Филми
Благодарност
Игри | Таро
Отзиви


04:33
25.04.2024
Четвъртък
3.15.190.144


Онлайн: 1
Гости: 1
Потребители: 0


 Пими ® » Читалня » Матрицата 5


Разговори с Луцифер [66] Статии [201]
Матрицата 5 [55] Нумерология [28]
Астрология [31] Великият преход [110]
Кармична Астрология [13] Енергиен Вампиризъм [19]
Пламъци Близнаци [13] Карма и Подсъзнание [30]
Любовна тактика [13] Петър Дънов [4]
Джасмухин [8] Ангели и Архангели [15]
Дийпак Чопра [7] Сал Ракели [24]
Барбара Марчиняк [22] Екхарт Толе [9]
Учението на Абрахам [8] Пътят на душите [6]


След играта : преглед, сравняване и споделяне. Матрицата V

Всички сте чували за това как „животът ти преминава пред погледа”, когато смъртта почука на вратата на икарнацията. Това е разкъсване на един от ДНК филтрите във вашето физическо тяло и ви дава възможност за кратко да се докоснете до инкарнационния „поток” (или нишка) на Висшия Аз относно тази конкретна инкарнация в истинска заплашваща със смърт ситуация. Това е бързият преглед на преживяванията на тази инкарнация, които се съхраняват във ВАШИЯ Висш Аз.

Когато вашата Финална Инкарнация е решила да призове всички останали инкарнации на този Висш Аз през Времевата Връзка да се върнат във Висшия Аз, той прекарва (относително) кратък период от време като прави преглед на опита и преживяванията на всички свои инкарнации. Това е поглед назад и сортиране на огромно количество безценна информация.

Този преглед от религията се нарича „съд”, за да предизвика у вас страх, защото когато се страхувате сте по-лесно контролируеми. Самите Висши Аз намират този преглед единствено за очарователен „интересно колко много животи си избрала да живееш като проститутка” или „какви бяха основните ти преживявания като член на СС през Втората световна война”. Това продължава известно „време” но помнете, че всъщност времето не съществува и вие разполагате с цяла вечност да се занимавате с каквото искате.

Висшите Аз избират ситуации, в които са централния герой за някои преживявания, а в други – като второстепенен герой, понякога са подтисника, а понякога – подтисканите. Някои Висши Аз предпочитат да преживеят много инкарнации с други Висши Аз, които са им приятели докато са в Играта. Ролите обаче се разменят многократно. Преживяванията се трупат. Само помислете колко има да си говорите с приятел, който е участвал с вас в нещо с ограничен мащаб в една инкарнация. (Представете си ако това става хиляди пъти по хиляди пъти.) И при това са на разположение звук, светлина, цветове, 3D и още.

Материалите, които издавам под чадъра на „Матрицата 5” нямаше да са възможни без помощта на други Висши Аз и техните инкарнации. Например без помощта на Вал те нямаше да бъдат издадени като книга и вие нямаше да можете да ги получите. Да, аз щях да съм ги написал и щях да съм ги споделил с неколцина близки приятели, но този материал е ДАЛЕЧ по-важен, за да се разпространи в толкова ограничен мащаб. Затова беше необходима мащабна комуникация и интернет. Има някои Висши Аз, които оказват привидно малка, но изключително важна подкрепа. Планирах края на Играта отдавна. Сега тази реалност е в ръцете ви. Почакайте докато вашият висш Аз види от какво се интересувате.
 
Играта и играчите

 Когато започнете игра, следвате установените правила. Висшите Аз обичат игрите. Всички тези примери са версии на триизмерната игра, в която участваме. Многобройните висши Аз, които играят Играта, встрани от Играта не са противници макар, че могат да бъдат такива докато са В Играта. Последователно инкарниращите се играят срещу едновременно инкарниращите се земни хора. Те могат да извършват действия, които увреждат вашите пионки /инкарнации/. В Играта има и други Висши Аз, които са ваши съюзници и вие имате множество инкарнационни взаимодействия с тях. Вие си помагате взаимно по разнообразни начини в зависимост от включената инкарнация. Това се отразява от вас и вашия най-добър приятел докато играете на таблото като екип. Вие можете да играете същата игра и с други приятели, но те избират пионки, които ви пречат да победите. В Играта в трета плътност, влечугоподобните и техните съюзници са някои от главните пионки, които работят, за да ви попречат да завършите. НО това не означава, че техните Висши Аз са врагове извън Играта. Не, не са!

Играта е с много аспекти и далеч по-сложна от опростеното и несъществуващо „доброто срещу злото”, както мнозина биха желали да считат. Играта функционира на няколко нива с различни облаги за всяко едно от тях. Евентуално Играта ще свърши първо за едновременно инкарниращите се, а след това – за последователно инкарниращите се. След завършването на Играта всички играчи ще прекарат много „време” в преразглеждане и сравняване на своите „бележки” за играенето на Играта.

Няма да можете напълно да оцените Играта като това, което тя представлява, преди да я завършите и да се възстанови цялостната ви памет. Вашата Събудена Финална Инкарнация ще научи МНОГО за нея (вие просто НЕ можете да си представите даже колко много), но има още много неща, които ще станат очевидни след като Финалната инкарнация свика всички свои едновременни нишки през Времевата връзка. Имайте предвид този сегмент, когато наблюдавате Играта в трета плътност в действие.
 
Матрицата V – търсене на духа
Том I
Изд. Вал Валериан
Папка: Матрицата 5 | Посещения: 1533 | Ченълинги
Контакт          3.15.190.144