Нумерология      Карма      Читалня      Ошо      Рецепти      Здраве      Луиз Хей    
   Астрология      Езотерика      Телепатия      Крион      Бог, Уолш      Чакри      Съновник      Психология      RSS

Бутон за дарения чрез PayPal



Лунни Възли
Хороскопи
Зодии
Натална
Синастрия
Съвместимост
Предсказателна
Ерогенни зони
Любов и Секс
Сексуалност
Еротика
Любовен Хороскоп
Тя и Той
Духовно Израстване


Начало  Регистрация  Вход


Ченълинги
Книги
Сентенции
Вампиризъм
Нумерология en
The Arcturians
Приказки
Супер Игри
Софтуер | Линкове
Музика | Филми
Благодарност
Игри | Таро
Отзиви


08:49
25.04.2024
Четвъртък
18.191.202.45


Онлайн: 3
Гости: 3
Потребители: 0


 Пими ® » Читалня » Матрицата 5


Разговори с Луцифер [66] Статии [201]
Матрицата 5 [55] Нумерология [28]
Астрология [31] Великият преход [110]
Кармична Астрология [13] Енергиен Вампиризъм [19]
Пламъци Близнаци [13] Карма и Подсъзнание [30]
Любовна тактика [13] Петър Дънов [4]
Джасмухин [8] Ангели и Архангели [15]
Дийпак Чопра [7] Сал Ракели [24]
Барбара Марчиняк [22] Екхарт Толе [9]
Учението на Абрахам [8] Пътят на душите [6]


Ориентацията към тялото и изчезването на видовете. Матрицата V

По новините казаха, че в света са останали около 1000 панди – това се придружава със съответната паника и сочене с пръст. Всъщност изчезването на видовете е нещо, което се случва откакто съществува Земята. Промените са постоянни и са част от начина, по който стоят нещата тук. Поради незрялостта, която цени физическия живот над всичко друго, непрекъснато чуваме хленчене поради изчезването на видовете – част от него се дължи на това, че Планетарният Дух не иска повече  да има инкарнация като даден вид растение или животно. Планетарният Дух няма проблеми да напредне посредством своите преживявания, съхранявани в неговия Висш Аз.

Разбира се това не означава, че хората трябва да нехаят за това как се отнасят към растенията или животните – както е и с всичко останало на тази планета, и тази тема си има две страни. Но едно е да избиваш ресурсите безогледно, като например да убиваш „за спорт” при положение, че имаш изобилие от храна, или да увреждаш дърветата и горите от алчност. Обратната крайност е да се подчиниш на природата и да се оставиш ресурсите да те контролират – например да не ядеш месо, докато има гладуващи или да вярваш, че природното царство стои над Земните Висши Аз. И двете крайности показват липса на баланс.  Ще трябва обаче да прекарате известно време и в двете нагласи, преди да придобиете разбиране.

Вкопчването в живота като в „свещен” е характеристика от трета плътност, която ще трябва да преодолеете. Не физическият живот е свещен. Преживяванията, ПОСТИГНАТИ посредством този физически живот, са свещени. А под „свещен” НЯМАМ ПРЕДВИД да се кланяте/боготворите, защото това е отдаване на силата. Тези преживявания се съхраняват ВЕЧНО във вашия висш Аз. ТОВА е истински важното, както и Напредъка, постигнат в резултат от това огромно количество преживявания и онова, което сте научили и начина, по който сте израснали в резултат от тях. Физическото е САМО превозното средство, което помага за научаването.

Вселенските закони, предимно този за Допускането, гласят, че хората трябва да Напредват на своите собствени нива и със свои собствени темпове по своите индивидуални пътища - без принуда от онези, които „са били там и са правили това”. Целта на настоящия сегмент, както и на цялата Матрица 5,  НЕ е да ви НАКАРА да се държите по КАКЪВТО И ДА Е начин. Просто ви давам поглед към истинските реалности, за да ги имате предвид.

Евентуално ВСИЧКИ видове ще изчезнат. Това е белег на Играта в трета плътност. Хората може би също ще изчезнат от тук като вид. Това показва успешното завършване на Играта от Висшите Аз. Да се вкопчите в живота и да отречете преживяванията е онова, което Играта иска то вас. Да отречете своя дух, защото, както твърдят те, вашият живот е всичко. Не, не е. Това е лъжа, но ще трябва сами да стигнете до осъзнаването й като лъжа.    

Матрицата V – търсене на духа
Том I
Изд. Вал Валериан
Папка: Матрицата 5 | Посещения: 1426 | Ченълинги
Контакт          18.191.202.45