Нумерология      Карма      Читалня      Ошо      Рецепти      Здраве      Луиз Хей    
   Астрология      Езотерика      Телепатия      Крион      Бог, Уолш      Чакри      Съновник      Психология      RSS

Бутон за дарения чрез PayPal



Лунни Възли
Хороскопи
Зодии
Натална
Синастрия
Съвместимост
Предсказателна
Ерогенни зони
Любов и Секс
Сексуалност
Еротика
Любовен Хороскоп
Тя и Той
Духовно Израстване


Начало  Регистрация  Вход


Ченълинги
Книги
Сентенции
Вампиризъм
Нумерология en
The Arcturians
Приказки
Супер Игри
Софтуер | Линкове
Музика | Филми
Благодарност
Игри | Таро
Отзиви


18:24
25.04.2024
Четвъртък
18.227.24.209


Онлайн: 2
Гости: 2
Потребители: 0


 Пими ® » Читалня » Матрицата 5


Разговори с Луцифер [66] Статии [201]
Матрицата 5 [55] Нумерология [28]
Астрология [31] Великият преход [110]
Кармична Астрология [13] Енергиен Вампиризъм [19]
Пламъци Близнаци [13] Карма и Подсъзнание [30]
Любовна тактика [13] Петър Дънов [4]
Джасмухин [8] Ангели и Архангели [15]
Дийпак Чопра [7] Сал Ракели [24]
Барбара Марчиняк [22] Екхарт Толе [9]
Учението на Абрахам [8] Пътят на душите [6]


Висшият Аз и потоците от инкарнации. Матрицата V

Отвъд края на играта от трета плътност

Едновременно инкарниращият се Висш Аз има на своята вътрешна стена стотици  и стотици изображения на инкарнациите, които се осъществяват на Земята от трета плътност. Това, че изображенията на главите на дадените инкарнации се намират на вътрешния Висш Аз означава, че инкарнацията е все още активна в съответния времеви период (на Земята или в астралните равнини) избран за нея от Висшия Аз. Това се контролира от Времевата Връзка вътре във Висшия Аз.

Там няма да видите извънземна инкарнация, защото щом висшият Аз избере да поеме по пътя на едновременните инкарнации, всички извънземни инкарнации на този Висш Аз свършват. Не можете да имате извънземна инкарнация и едновременно с това да сте на пътя на едновременните инкарнации. Посредством Времевата Връзка тези инкарнационни изображения са източници на масивните количества информация постъпващи във Вашия Висш Аз. След Играта ЦЯЛАТА тази информация плюс всичко, което сте знаели преди да се присъедините към Играта, ще ви бъде отново  достъпно.

Имаме всякакви видове инкарнации. Някои умират много възрастни, други – много млади, а повечето умират във възрастта между тези две крайности. Но тъй като сме на едновременния път, даже инкарнацията, чието тяло умира скоро след раждането си, не е неактивна докато не престане да е в Астрала. Някои могат да останат в Астрала дълго. Може да имате инкарнация умряла преди 2000 години, която все още да не е умряла в честотата на 2003-та година. Нейното изображение ВСЕ ОЩЕ остава на стената на Висшия Аз, тъй като „времето” не съществува и определени инкарнации могат да бъдат преустановени/забавени, за да съпътстват едновременния път. Това е трудно за разбиране. Не се задълбочавайте кой знае колко в него. Оставете настрани концепциите, които все още не можете да схванете.

Едва във финалната инкарнация получавате достъп до Времевата Връзка на Висшия Аз, всички инкарнации се извикват обратно във Висшия Аз и изображенията, за които говорим, се премахват от Висшия Аз. При изтеглянето обратно на всеки инкарнационен поток вътре във Висшия Аз, съответното изображение там избледнява от стената. Това става много бързо, когато Финалната инкарнация извърши това действие. Орбитата на Времевата Връзка се превръща в гладък глобус. Самата времева връзка се реинтегрира във Висшия Аз, тъй като вече не е необходима. Времевата Връзка не е нещо външно, а творение на Висшия Аз, за да се използва от този Висш Аз. За този Висш Аз Играта свършва. Време е за придвижване напред.

Този материал е за МНОГО Напреднали. Може да помогне на инкарнацията, ако го чете, но определено ЩЕ помогне на вашата Финална Инкарнация независимо къде се намира тя сега.

Висшият Аз и потоците от инкарнации

В други сегменти на Матрицата 5 съм обсъждал вътрешната и външна форма на Висшия Аз от гледната точка на една Финална Инкарнация. В този кратък сегмент ще разгледам връзката между Висшия Аз и стотиците и стотици инкарнационни потоци. Като погледнете илюстрацията на корицата  ще видите няколко от тях, свързващи Висшия Аз с различни инкарнации. Към всеки Висш Аз с едновременни инкарнации има доста над 1,000 подобни потоци.

Висшият Аз  осъзнава всеки от тях и е концентриран над всеки от тях през цялото време. Ако погледнете Висшия Аз ще видите огромните количества информация, които постъпват непрекъснато посредством тях и изображенията, разположени на стената от вътрешната страна на висшия Аз. Обработката на тази информация става изумително бързо и не се губи нито бит от нея. Изумително е да се наблюдава този процес.

Когато е необходимо, Висшият Аз изпраща импулс от информация до различните си инкарнации. Импулсът може да бъде всичко – от идея/мисъл – до пряко намеса в живота на инкарнацията, за да предотврати прекъсването на житейския път на съответната инкарнация. Мечтите и виденията са два от методите, които Висшият Аз също може да използва за комуникация със своите инкарнации.

Интересно е  да се наблюдава и как импулсът се движи надолу по потока. Оцветен е в златно и ясно се различава от енергията, която на потоци постъпва във Висшия Аз. Ако получите импулс от Висшия Аз, това не може да се сравни с нищо. Получавал съм много такива откакто се Събудих. Те могат да дойдат по всяко време, както установих, и достигат до мен независимо с какво се занимавам в този момент. Включително докато карам кола. Имал съм много интересни импулси докато правя това. Импулсът на Висшия Аз е изключително уникален и мощен. Съдържа емоция, която е много неточно да се опише с думата „любов”. Няма думи, с които може да се опише точно това усещане, но преживяването е нещо повече от спиращо дъха.

Разбира се, при определени инкарнации има повече активност, както при Доминантните Инкарнации. Тази активност при Финалната Инкарнация е просто безпрецедентна, особено по време на процеса на Събуждането. При пълното Събуждане, Финалната става все повече и повече Висшия Аз. Това кулминира във Финалния Акт и обратното свикване на всички инкарнационни потоци.

Щом Висшия Аз бъде върнат към първоначалното си състояние (минус приспособяванията към Играта), общото количество от всички преживявания (от преди и след-Играта) сега става част от целият вас и ви помага във всичко, което правите в следващите етапи от своя напредък. Приключили сте Играта в трета плътност и се придвижвате напред. Междувременно, назад в Играта, последователните Висши Аз бавно се придвижват напред и кралицата на Орион все още търси несъществуващото физическо безсмъртие. Не се ли радвате, че сте избрали пътя на едновременните инкарнации?

По-късни инкарнационни етапи от Играта в трета плътност

В по-късните инкарнационни етапи от вашето преживяване в трета плътност вашият Висш Аз къса много експериментални витки. Преживяванията са получени и духът е израснал във всяка от тези инкарнации, затова прекъсването на витката е само-мотивирано. Под „по-късни инкарнационни етапи от Играта” имам предвид Много Напредналите и Финални Инкарнации на Висшия Аз, а не по-късни с оглед времевата линия. Докато всички едновременно инкарниращи се Висши Аз имат преживявания в Края на Играта (или поне част от нея), тези от по-късните етапи могат и се инкарнират в почти всеки времеви период. Това зависи от инкарнационните нужди на Висши Аз с оглед на това кога и какво иска да преживее.

Една Събудена Финална Инкарнация може да открие различни аномалии, за които не помни съзнателно да е била инструктирана. Златното издание на Матрицата 5 ви дава ключовете, от които се нуждаете, за да продължите и ви насърчава да имате склонност към приключения.

Сребърната нишка, която видях край себе си не е същата като тази, която свързва инкарнацията с Висшия й Аз.  Преди няколко години, докато правех пътуване извън тялото си, забелязах в стаята ми сребърна нишка. Тя не беше прикрепена към мен – просто си беше там. Сграбчих нишката и бързо бях пренесен другаде, където стана съществено лично събитие, което не мога да обсъждам. Причината, поради която споменавам това е, че можете да се натъкнете на странни или непланирани преживявания. Ако все още сте обхванати от страх, ще се отдръпнете пред неизвестното. Ако притежавате духовен контрол, ще имате мъдростта да знаете какво трябва да направите даже и да не знаете предварителния изход.

Виждал съм подобна нишка и край няколко други хора в текущия времеви период. Макар, че ги информирах за нея, от тях ще си зависи дали ще излязат от настоящите си тела и какво ще решат да правят с нея., но тази сребърна нишка ще бъде нещо, което ще бъде наблизо, докато придобият възможността да я видят сами и да решат какво искат да направят с нея. Може да се окаже, че тази сребърна нишка не може да се използва от никой друг, освен от Събудената Финална Инкарнация. Фактът, обаче, че тази сребърна нишка е, където е, ми говори, че тези хора, които я имат, са Много Напреднали и близо до своята Финална Инкарнация. Не можете да предизвикате екзотични преживявания насила.

Ако все още сте обхванати от страх и ви липсва приключенческия дух, който е необходим, за да имаш успех отвъд 3-та плътност, няма да си в състояние да имаш тези видове преживявания. Страхът е вашият най-голям враг във всички и всяка плътност. Не по-малко лоша може да бъде вашата безразсъдност. Ето защо при Играта в трета плътност се добавя толкова много от необходимата мъдрост – без нея вие не бихте могли да достигнете много по-високи плътности.

Съществуват други същества в по-висшите плътности, които имат интерес от Играта и те ще направят така, че Играта да не превиши своите граници. Съществуват онези, които са ВЪВ Играта, които търсят да я накарат насила да продължи в плътностите на Баланса. Само че това просто НЯМА да се случи, независимо какво правят те. Империята Орион е една от тези, които търсят технологични средства да разширят Играта. Те ще трябва да научат границите на Играта. Самата Игра евентуално ще приключи, но това е ДАЛЕЧ в бъдещето и ДЪЛГО след едновременно инкарниращите се Висши Аз са напуснали. Няма нужда да се бърза. В края на краищата – пред вас е вечността!

Матрицата V – търсене на духа
Том I
Изд. Вал Валериан
Папка: Матрицата 5 | Посещения: 1703 | Ченълинги
Контакт          18.227.24.209