Нумерология      Карма      Читалня      Ошо      Рецепти      Здраве      Луиз Хей    
   Астрология      Езотерика      Телепатия      Крион      Бог, Уолш      Чакри      Съновник      Психология      RSS

Бутон за дарения чрез PayPal



Лунни Възли
Хороскопи
Зодии
Натална
Синастрия
Съвместимост
Предсказателна
Ерогенни зони
Любов и Секс
Сексуалност
Еротика
Любовен Хороскоп
Тя и Той
Духовно Израстване


Начало  Регистрация  Вход


Ченълинги
Книги
Сентенции
Вампиризъм
Нумерология en
The Arcturians
Приказки
Супер Игри
Софтуер | Линкове
Музика | Филми
Благодарност
Игри | Таро
Отзиви


10:42
25.04.2024
Четвъртък
13.59.236.219


Онлайн: 3
Гости: 3
Потребители: 0


 Пими ® » Читалня » Сал Ракели


Разговори с Луцифер [66] Статии [201]
Матрицата 5 [55] Нумерология [28]
Астрология [31] Великият преход [110]
Кармична Астрология [13] Енергиен Вампиризъм [19]
Пламъци Близнаци [13] Карма и Подсъзнание [30]
Любовна тактика [13] Петър Дънов [4]
Джасмухин [8] Ангели и Архангели [15]
Дийпак Чопра [7] Сал Ракели [24]
Барбара Марчиняк [22] Екхарт Толе [9]
Учението на Абрахам [8] Пътят на душите [6]


Пламъци близнаци

Поздрави, любими наши! Това е Лиа. Сега ще поговорим по един въпрос, който е близък до сърцето на канала и моето сърце, и това е темата за пламъците близнаци.

Нека на първо място започнем с няколко факта относно пламъците близнаци, които, надяваме се, ще преустановят някои слухове. Да, вие имате само един пламък близнак и не, вашият пламък близнак по всяка вероятност не е на Земята. Разбира се, има и изключения и според Акашовите записи точно сега има около 58 двойки пламъци близнаци, които едновременно са на Земята. Бихме казали, че точно сега на Земята има вероятно 58 000 двойки души, които си мислят, че са пламъци близнаци, но грешат.

Това по никакъв начин не отхвърля и не отнема от красотата на любящите взаимоотношения. Напротив, много от тези взаимоотношения включват дълбоки връзки между душите и много от тях са били организирани от пламъците близнаци на участващите в тях партньори.

Както скоро ще видим, на Земята съществуват много видове взаимоотношения. Много от тях включват една много дълбока, интимна връзка с души от същото или сходни семейства. В някои случаи партньорите са били привлечени един към друг с голяма сила, тъй като това е единственият начин участващите души да се обвържат една с друга. Обвързването във връзката не винаги е нещо добро, но често е необходимо, за да могат двойките да научат уроците на душата, които не биха могли да научат лесно сами.

Причината, поради която толкова малко пламъци близнаци са на Земята по едно и също време, е съвсем проста. Тъй като животът на Земята в същността си е труден и за душите е толкова лесно да изгубят пътя си, повечето човешки същества на Земята се нуждаят от силен стимул, за да израстват и еволюират, както и някой много близък на тях, който да им помага по пътя. Оставането на единия член от двойката пламъци близнаци в по-висшите измерения гарантира, че няма и двете души да заседнат в привидно безкрайния цикъл на прераждането.

Преди да сме навлезли прекалено надълбоко в темата, нека дадем точно определение за „пламъци близнаци". В началото на възникването на душите от Божественото Съзнание, проправяйки си път надолу през описаната по-рано поредица от диференцирания, те достигнали нивото на свръхдушата. В мнозинството от случаите свръхдушата се разделила на шест двойки пламъци близнаци, които се превърнали в 12 индивидуални души.

Вашият пламък близнак е другата душа, която е възникнала тогава, когато и вие. Има ли всяка душа пламък близнак? В действителност – не. Има един малък брой души, които не са се разделили по нормалния начин, а са съхранили и двете си полярности в рамките на едно същество. Обикновено двойките пламъци близнаци са мъж и жена. Понякога обаче мъжкият и женският аспект се съдържат в една единствена душа. В други случаи може да има пламъци близнаци мъж-мъж или жена-жена. В редки случаи може да има троични души – три души, възникнали едновременно от свръхдушата. Но в 99.9% от случаите възникват двойки пламъци близнаци и едната от душите остава в по-висшите сфери, а другата отива да изследва по-нисшите светове.

Понякога партньорът, който остава в по-висшите сфери, се спуска чак до ниво шест – каузалните планове, но по-често той или тя остава на ниво седем или осем. В някои редки случаи партньорът от по-висшите измерения се намира на ниво девет.

Кое определя нивото на вашата половинка от по-висшите измерения? Това е един сложен въпрос. На него вероятно има толкова отговора, колкото и души. Някои от очевидните обяснения са следните. Пламъците близнаци на осмо или девето ниво са избрали да еволюират нагоре по спиралата на еволюцията отвъд нивото на дома – ниво седем. Много пламъци близнаци на шесто и седмо ниво са избрали да забавят своята еволюция към осмо или девето ниво, тъй като са се посветили на това да помагат на своите половинки, намиращи се в земния план. За пламъците близнаци е много по-лесно да общуват, ако разликата във вибрациите им е до две нива. (Ако свързаната със Земята душа е на четвърто ниво, а половинката ѝ от по-висшите сфери е на шесто ниво, комуникацията е възможна.)

Някои пламъци близнаци в по-висшите сфери просто не са готови да преминат отвъд шесто или седмо ниво, особено ако имат нерешени проблеми от минали животи, когато са били въплътени в по-нисшите светове.

Значителен брой половинки от по-висшите сфери никога не са се въплъщавали в по-ниска от шеста плътност. Аз, Лиа, съм била на пето ниво, но никога на трето и четвърто ниво.

Някои двойки пламъци близнаци са си разменяли ролите, в смисъл че половинката, която понастоящем е на Земята или в друг свят с ниска плътност, преди това е била в по-висшите сфери, докато онази, която понастоящем е в по-висшите сфери, е била на Земята (или на подобна планета).

Из книгата „Интегриране на душата"
http://ascension.bg/bg/za-vuznesenieto/vuznesenieto/359-twin-flames

Папка: Сал Ракели | Посещения: 1642 | Ченълинги
Контакт          13.59.236.219