Нумерология      Карма      Читалня      Ошо      Рецепти      Здраве      Луиз Хей    
   Астрология      Езотерика      Телепатия      Крион      Бог, Уолш      Чакри      Съновник      Психология      RSS
Бутон за дарения чрез BITCOIN

Please Donate To Bitcoin Address: [[address]]

Donation of [[value]] BTC Received. Thank You.
[[error]]

Бутон за дарения чрез PayPalЛунни Възли
Хороскопи
Зодии
Натална
Синастрия
Съвместимост
Предсказателна
Ерогенни зони
Любов и Секс
Сексуалност
Еротика
Любовен Хороскоп
Тя и Той
Духовно Израстване


Начало  Регистрация  Вход


Ченълинги
Книги
Сентенции
Вампиризъм
Нумерология en
The Arcturians
Приказки
Супер Игри
Софтуер | Линкове
Музика | Филми
Благодарност
Игри | Таро
Отзиви
Lifestyle (2) (3)
(4) (5) (6) (7)
Business, Careers
(2) (3) (4) (5)
The 9th D


18:25
22.01.2020
Сряда
3.233.219.101


Онлайн: 1
Гости: 1
Потребители: 0


 Пими ® » Читалня » Статии


Разговори с Луцифер [66]Статии [201]
Матрицата 5 [55]Нумерология [28]
Астрология [31]Великият преход [110]
Кармична Астрология [13]Енергиен Вампиризъм [19]
Пламъци Близнаци [13]Карма и Подсъзнание [30]
Любовна тактика [13]Петър Дънов [4]
Джасмухин [8]Ангели и Архангели [15]
Дийпак Чопра [7]Сал Ракели [24]
Барбара Марчиняк [22]Екхарт Толе [9]
Учението на Абрахам [8]Пътят на душите [6]


7-те тайни за щастие

 За да сте щастливи, трябва да променяте вътрешния си свят, отношението си към околните и към света. Седем са тайните на щастливия човек. На пръв поглед всичките те изглеждат простички, но в действителност не е толкова лесно да се следват.

    Тайната на щастието - мислете по-малко, обичайте и се радвайте повече. Всичките проблеми в живота ни са заради безпокойството на ума, който не може да се успокои и постоянно мисли ли мисли. Трябва да владеете освобождаването на Ума, макар и за кратко.

    Тайната на свободата - да не се вълнувате за това, какво мислят за вас другите. Този проблем е съществувал през всички времена, и колкото хора - толкова и мнения, затова е невъзможно да угодите на всички. Всеки човек е индивидуалност, поради което, е ненужно да си тровите живота и чуждото мнение да ви прави зависими - трябва да имате собствено мнение. Е, ако искате да изглеждате по-добре, отколкото сте, това е друг случай, в който става дума за голямото ЕГО, което не ви прави добра услуга. Още повече, че всичко тайно някога става явно.

    Тайната на любовта - дарявайте любов и не прекроявайте любимите хора. Законът на кармата застига всеки - каквото изпращате на Вселената, това и ще получите. При това двойно. Научете се да приемате хората такива, каквито са - без да ги пречупвате и пренастройвате спрямо себе си - егоиста. Ако нещо не ви харесва, е по-добре да си поговорите от душа и да намерите общото решение, устройващо и двамата, докато човекът по собствено желание и сам не поиска да промени нещо в себе си, ще ви е трудно да постигнете нещо и само ще си развалите отношенията.

    Тайната на Реалността - мислите се материализират. Както е писал П.Коелю. "Ако човек поиска нещо, то цялата Вселена ще спомага желанието му да се сбъдне. Затова бъдете внимателни със желанията и мислите си.

    Тайната на Приятелството - не осъждайте и не критикувайте. Както е писано в Библията: "Не съдете, за да не ви съдят". Често се опитваме да осъдим човека, постъпките му, дори без да знаем причините, които са го подбудили за едно или друго действие. И ни се струва, че този или друг човек не е прав за нещо си, докато вие няма как да не сте прави. Това често се случва и среща. Нима като осъждате хората ще промените нещо? Всички ние сме различни, с различни недостатъци и достойнства, но точно те са индивидуалността на отделния човек. Трябва да се научите да приемате всички такива, каквито са, без критики и присъди. А искате ли да промените нещо в този свят, то най-добре е да започнете със себе си, защото "не виждаме гредата в окото си, а забелязваме сламката в другия".

    Тайната на Красотата - обикнете се. Научете се да приемате себе си такъв, какъвто Господ ви е създал, усъвършенствайте се духовно и това ще бъде от полза и за вас, и за околните.

    Тайната на Богатството - първом се научете да давате, а след това да получавате. Трудничко правило във века на потребителите. Колкото повече отдаваме в живота си, толкова повече получаваме - Закон на бумеранга. И още нещо - не просто давайте, правете го от сърце, без значение дали е материално, знание, опит или любов. Всичко трябва да идва от сърцето за благото на всички живи същества.

    Превод и предложение: Анита

http://lifeofgame.ru/Sverhchelovek/7-sekretov-schastya.html
http://www.yosif.net/articles.php?lng=bg&pg=6998
Папка: Статии | Посещения: 4069 | Ченълинги
Контакт          3.233.219.101