Нумерология      Карма      Читалня      Ошо      Рецепти      Здраве      Луиз Хей    
   Астрология      Езотерика      Телепатия      Крион      Бог, Уолш      Чакри      Съновник      Психология      RSS

Бутон за дарения чрез PayPal



Лунни Възли
Хороскопи
Зодии
Натална
Синастрия
Съвместимост
Предсказателна
Ерогенни зони
Любов и Секс
Сексуалност
Еротика
Любовен Хороскоп
Тя и Той
Духовно Израстване


Начало  Регистрация  Вход


Ченълинги
Книги
Сентенции
Вампиризъм
Нумерология en
The Arcturians
Приказки
Супер Игри
Софтуер | Линкове
Музика | Филми
Благодарност
Игри | Таро
Отзиви


01:51
25.04.2024
Четвъртък
18.117.91.153


Онлайн: 2
Гости: 2
Потребители: 0


 Пими ® » Читалня » Матрицата 5


Разговори с Луцифер [66] Статии [201]
Матрицата 5 [55] Нумерология [28]
Астрология [31] Великият преход [110]
Кармична Астрология [13] Енергиен Вампиризъм [19]
Пламъци Близнаци [13] Карма и Подсъзнание [30]
Любовна тактика [13] Петър Дънов [4]
Джасмухин [8] Ангели и Архангели [15]
Дийпак Чопра [7] Сал Ракели [24]
Барбара Марчиняк [22] Екхарт Толе [9]
Учението на Абрахам [8] Пътят на душите [6]


Краят на Играта и Висшите Аз с едновременни инкарнации. Матрицата V

Този времеви период е уникален от разрушаването на Атлантида насам. Разполагаме с възможности за незабавни глобални комуникации, електроника известна и неизвестна (на публиката) и способност да преживяваме извънземно влияние без да напускаме планетата. В предишните периоди малцина са се отдалечавали на повече от 20 мили от дома си. Днес всеки ден или седмица можеш да вземаш самолета и да пътуваш из глобуса. Прелитайки до други страни можеш да преживяваш разликата между различните култури, стандарти, храни (до известна степен), езици, етика и много други. Това са останки от извънземните раси, ангажирани в генетичните манипулации, след като империята Орион е създала полове тук. Можете да установите, че КОРЕНЪТ на чуждите езици е сходен с извънземните езици на онези, които са се намесвали на Земята. Това се отнася и до писмените езици. Те, разбира се, с времето са се променили или са били адаптирани, но извънземният оттенък остава. Например, за нетренираното око написаното на китайски и японски изглежда еднакво, но всъщност тези езици са много различни. При все това, имат и много сходства със своите оригинали.

Това е част от Играта – да може да се преживява ШИРОКО разнообразие без да се напуска планетата. Това означава, че всички едновременно инкарниращи Висши Аз имат активни инкарнации през ЦЕЛИЯ период, започвайки от 1800. Аз съм виждал една от моите през втората световна война.

А сега едновременните инкарнации са тук за края на Играта. Има Финални, Доминантни, много Напреднали инкарнации и множество други инкарнации. От Висшия Аз зависи какво ще преживява дадената инкарнация. Има множество Финални инкарнации, които никога няма да се разкрият, тъй като са си избрали да наблюдават. Това е техният избор, макар, че те са силно заинтересувани от проекта Матрицата 5. Както винаги, ако искате да откриете каква инкарнация сте, трябва да уредите това със своя Висш Аз.

Този времеви период е отличен с оглед възможностите за учене (компютри, ТV, големи библиотеки с книги и т.н.) - по времето на Атлантида не е било така. Сега е кулминацията на Играта. Полярностите се опитват да изгладят разликите, които са били ДАЛЕЧ по-силно изразени преди тази епоха и да направят Земята хомогенен свят - както световете, принадлежащи към Империята Орион. Това няма да стане.

Преживявайте каквото ви се иска. Не оставяйте полярностите да ви диктуват какво би трябвало/не трябвало да правите.

Думата "терорист” стана нарицателно за всеки, който използва насилие, но и за всеки, който не иска да тегли въжето. Това е основната част на Империята Орион – всеки, който не се съгласява, е "терорист” или "предател” или "непатриотичен”. ВСИЧКО това са лъжи, но трябва да сте Напреднали достатъчно, за да видите какво се крие зад тази пропаганда. Те не искат да пътуваме – оттам разправиите по летищата. Разпространяват страх. Всичко това е част от края на Играта и ние сме тук за да наблюдаваме и преживяваме според нуждите на нашия Висш Аз – ИСТИНСКИЯТ вас.

Фалун Гонг и Играта

Организацията Фалун Гонг беше обявена за заплаха от китайското правителство. Групата твърдеше, че се събира само за да медитира. Защо е целият този шум от страна на правителството?

Тази организация се опитва да промени живота на своите членове и живота на своята страна в посока към по-добро. Наръчникът за новата парадигма непрекъснато предупреждава хората да НЕ правят това – организирайки се, те формират видима структура с водач. Това наистина Е заплаха за Играта и Играта се обръща срещу тях така, както Наръчникът предупреждава, че ще стане.

Играта няма да толерира никакви СЕРИОЗНИ предизвикателства към нея. Роберт Монро също предупреждаваше за това. Говори се за групи от по няколко души и определено НЕ за организации. Фалун Гонг в Китай включва хиляди. Това са много духове, свързали се за да работят за една добра кауза, но учителите на Играта винаги следят за такива дейности. Те си имат защита срещу такива неща.

Фалун Гонг не изчезна от Китай, но с организацията беше свършено. Този урок трябва да бъде използван от останалата част на света, където ВСИЧКИ хора са наблюдавани, особено в САЩ, Канада и Западна Европа. Разговорите по телефона се подслушват, правят се и още много неща. Не си мислете как да си правите експерименти с Играта. Концентрирайте се как да излезете от нея и да се свържете със своя Висш Аз. Играта няма да толерира дейности като тези на Фалун Гонг, но няма да ви направи нищо, ако работите в себе си за себе си.

Идентифициране с тялото

Идентифицирането с тялото се превръща в нещо централно за земните хора . Защо? Защото Играта и Орион НЕ искат да знаете, че вие НЕ сте своето физическо тяло. Ако вярвате (вижте думата beLIEve и обърнете внимание на централната й част [”вярвам”, а централната част означава "лъжа” Бел.прев.]), че вие сте своето тяло и че сте тук само за една инкарнация, значи позволявате на своето тяло да ви управлява, докато вашият дух съзрее достатъчно, за да преодолее това и да знае, че се е инкарнирал във ВСИЧКИ видове тела и Земни раси. Поради това наистина няма значение дали се шегувате с някоя от расите/половете и т.н. Вие сте всичките тях. Ако не можете да се смеете над себе си, вие НЯМА да сте в състояние да излезете от Играта. Това да се обиждате от всяка най-малко нещо би накарало една Събудена Финална Инкарнация само да поклати глава над такава глупост И още нещо – това би означавало, че все още не сте готови за материалите на Матрицата 5.

Ако имате навика да се обиждате, защото някой прави коментар във връзка с дадена раса или пол, преодолейте го.
Един пример: негрите се обиждат от думата nigger, но наричат, ПРЕДНАМЕРЕНО стремейки се да обидят, белите с думи като  белчо, снежинка и т.н. Двоен стандарт – ние можем да бъдем расисти, но никой друг не може. Ако не ви харесва да ви обиждат, не използвайте такива термини, а ако ги използвайте, бъдете подготвени, че ще бъдат използвани и срещу вас.

Играта не само е пълна с подобни несправедливости, а и ги насърчава. Те внасят негодувание и възмущение, страхове и нискочестотни емоции, които хранят съществата от долния астрал и насърчават още повече конфликти. Когато говоря с други Напреднали, мога да споменавам за минали инкарнации и раси, в които съм бил и го правя с чувство за хумор, защото определено зная, че НЕ съм моето физическо тяло. ВСИЧКО се свежда до преживяванията.

Ходенето на зиг-заг, идентифицирането с тялото и Играта

"Страхът ги държи на линия”, казват Тъмните И светлите полярности. Както знаете, във Вашингтон един снайперист стреля напосоки по местните жители. Страхът, генериран в тази област е празник за тези от долния астрал и е обхванал онези, които живеят в този район.  Най-новия съвет от страна на полицията беше (КОГАТО сте навън, движете се бързо и то на зиг-заг”) към онези, които искат да изкушават съдбата и се осмеляват да излязат от своите домове. <въздишка>

Тези, които редовно четат Матрицата 5 знаят, че вашият Висш Аз е избрал времето и начина на смъртта на всяка инкарнация. След като инкарнацията е започнала НЯМА начин да се промени това. Онези, които са умрели и онези, които продължават да умират, изпълняват плановете на своя Висш Аз. Ако вашата инкарнация предвижда насилствена смърт и вие, знаейки това, в този ден се скриете в своя дом, ВЪПРЕКИ ТОВА ще умрете насилствено в определеното време. Може върху къщата ви да падне самолет, или в нея да се блъсне камион, или да я удари метеор и т.н.

Глупостите за ходенето на зиг-заг се използват от онези, които управляват, за да предизвикват покорство и страх. Правителството има способността да хване ВСЕКИ, когото ПОИСКА. Тук ключовата дума е "поиска”, но ако става дума за правителството ... свържете точките. Ако ходите в библиотеката на ниво 27 от Астрала според класификацията на Монро, отидете в отдела за Текущи събития и открийте някои от нещата, които ще бъдат задействани в сценария на Края на Играта. Ако трябва да знаете, вие ще знаете какви са тези събития.  Докато в библиотеката можете да откриете жокерите на Играта, даже и там няма да намерите кои от тях ще се разиграят. Това е част от ограниченията на Играта и, както установих, те са за доброто  на всички.

Хората, които можете да видите, че се движат на зиг-заг тези дни, се идентифицират с телата си. Особено любимците – те ревностно се придържат към подобни съвети. Инкарнациите с Висш Аз под онези от Много Напредналите нива  също ще препускат на зиг-заг, но няма да се чувстват съвсем комфортно от това, докато не стигнат до Напредналите нива. Причината за това ще бъде импулсът, подаван от техния Висш Аз. Това са ценни преживявания и за участниците в Играта и за много по-малкото на брой нейни наблюдатели. Що се отнася до мен, чакам новините, за да видя припкащи на зиг-заг и да се посмея. Очаквайте генериращите страх ситуации да се увеличат. При нас в САЩ управлява страха.

Барабаните на страха

Ще има ли инвазия с танкове на Хийтроу? Коя страна ще изстреля ракети с далечен обсег към Вашингтон? ВСИЧКО ТОВА Е ЗАРАДИ ШОУТО и за да се повишат нивата на страха сред хората. Службите за спешно реагиране в Чикаго са задействани. Страх, страх, и пак Страх.

Американското правителство казва на хората да се запасят с храна и вода за три дни - за в случай на "нападение на терористи”. Единствените "терористи”, които аз видях да ударят от година и половина насам, бяха американското правителство. Това правителство използва ужаса и страха, за да влияе на населението и да контролира мнението на обществеността, с цел това общество да удовлетворява приумиците на правителството. Целта е да се повишат нивата на страх в хората, защото когато хората са обзети от страх, те им отдават своята сила. Правителството знае това и го използва!

Те искат вашата сила, защото без вашата сила те са безсилни. Те го знаят, но повечето хора НЕ го знаят. Любимците тръпнат и треперят. Ето защо болшинството от планетата са инкарнирани любимци. Те с нетърпение отдават своята сила, защото това е в реда на нещата в животинския свят. Инкарнациите от Ниските до Средни нива също отдават своята сила. Това е част от тяхното преживяване. Виждате, че има много малко Много Напреднали и Финални Инкарнации наоколо. Те са на етап възвръщане на силата си. Средно Напредналите нива вярват, че проблемът е в Ирак.  Много Напредналите знаят, че Ирак е симптома, а не причината. Причината трябва да бъде обвинявана, а не симптома, но тъй или иначе – това е част от Играта.

Сега не е време да отдавате силата си, а да си я възвърнете обратно. Сега е Краят на Играта. Според нивото ви на развитие, или ще отдадете силата си, или ще се борите да си я възвърнете, или ще останете като наблюдател. Наблюдателите не отдават своята сила. Направете това, което трябва да направите ВИЕ.

Матрицата V – търсене на духа
Том I
Изд. Вал Валериан
Папка: Матрицата 5 | Посещения: 1798 | Ченълинги
Контакт          18.117.91.153