Нумерология      Карма      Читалня      Ошо      Рецепти      Здраве      Луиз Хей    
   Астрология      Езотерика      Телепатия      Крион      Бог, Уолш      Чакри      Съновник      Психология      RSS

Бутон за дарения чрез PayPal



Лунни Възли
Хороскопи
Зодии
Натална
Синастрия
Съвместимост
Предсказателна
Ерогенни зони
Любов и Секс
Сексуалност
Еротика
Любовен Хороскоп
Тя и Той
Духовно Израстване


Начало  Регистрация  Вход


Ченълинги
Книги
Сентенции
Вампиризъм
Нумерология en
The Arcturians
Приказки
Супер Игри
Софтуер | Линкове
Музика | Филми
Благодарност
Игри | Таро
Отзиви


10:34
23.04.2024
Вторник
3.21.248.47


Онлайн: 2
Гости: 2
Потребители: 0


 Пими ® » Читалня » Матрицата 5


Разговори с Луцифер [66] Статии [201]
Матрицата 5 [55] Нумерология [28]
Астрология [31] Великият преход [110]
Кармична Астрология [13] Енергиен Вампиризъм [19]
Пламъци Близнаци [13] Карма и Подсъзнание [30]
Любовна тактика [13] Петър Дънов [4]
Джасмухин [8] Ангели и Архангели [15]
Дийпак Чопра [7] Сал Ракели [24]
Барбара Марчиняк [22] Екхарт Толе [9]
Учението на Абрахам [8] Пътят на душите [6]


Все още ли сте в Играта? Матрицата V

Вярвам, че всички вие разпознавате вече Играта. Но все още ли сте в нея? Ако да, до каква степен и колко нетърпеливи сте да излезете от нея или да продължите да я играете? НЯМА ГРЕШЕН ОТГОВОР НА ТОЗИ ВЪПРОС!! Вие сте където сте и това не е нито  добро, нито  лошо. Това сте ВИЕ!

И така, да разбирате интелектуално Играта е едно. Може да ви доставя удоволствие да играете Играта. Може да искате да продължите да играете Играта независимо от природата й. ВСИЧКИ НИЕ ТРЯБВА ДА ИГРАЕМ ИГРАТА и ВСИЧКИ НИЕ ТРЯБВА ДА НАПУСНЕМ ИГРАТА. Щом вашият дух/проекция на вашия Висш Аз израсне достатъчно, за да започне да се чувства некомфортно по отношение на Играта, той иска да знае "защо”. Той знае, че не всичко е такова, каквото изглежда. Това може да отнеме няколко инкарнации или по-малко, но щом започнете да излизате, рядко се връщате назад, ОСВЕН ако самите вие не желаете да го направите. Но дори отново да потънете в Играта, никога няма да я играете по същия начин, защото напредъкът на вашия Висш Аз ще ви увлече, дори и това да отнеме няколко инкарнации.

Вашата Финална инкарнация пилотира кораба. Другите са "членове на екипажа”. Ще изпитвате особено чувство, когато четете това, защото сте изложени на материал от по-високо ниво. Този материал ще ви помогне да се събудите за този, който наистина сте. Ако отричате това и своите чувства, само се заблуждавате и отлагате неизбежното.

Борбата срещу промените (дори на индивидуално ниво) ще ви причини болка и безпокойства, защото тялото временно надмогва истинския вас. С други думи, вие сами причинявате собственото си страдание, защото се борите с вашия истински (Висш) Аз. Когато плувате с промените, животът е вълнуващ и потокът от по-висша информация е невероятен,  защото вашият дух диктува на физическото повече, отколкото обратното.

Интелектуално да се съгласявате с наблюденията за Играта е едно, но ако продължавате да се съпротивлявате на това, което сте научили, за да продължите да играете Играта, независимо от това какво знаете сега, вие ще внесете нежелани вълнения в своя живот.

Ето няколко примера за Играта: Подтикът да правите пари надмогва ли желанието ви да усвоявате духовна информация? Обществото надмогва ли вашите решения да се промените? Мнението на другите надделява ли над вашето собствено? Доставя ли ви удоволствие, когато чувате как другите нарушават табутата (без физически да нараняват някого), но вие самите "просто не можете да направите това”? Наистина ли ви е приятна компанията на вашите приятели от същия пол, но не можете да завършите приятелството (енергийния обмен), защото "съм хетеросексуален”? Безпокоите ли се какво ще си помислят другите за вашата коса/дрехи/мнения? Всички тези са знаци на Играта и контрола на тялото над духа.

"Аз съм хетеросексуален”, казват мнозина. НЕ СТЕ хетеросексуален. Това го говори тялото ви. Извън тялото си ние сме еднакви – ЕДНАКВИ, вашият дух е андрогинен!!! Подобното привлича подобно в областта на духа. Половете са нещо изкуствено създадено. Манипулаторите и религията не искат да откриете кои сте. НИЕ ВСИЧКИ ТРЯБВА ДА ПРЕМИНЕМ ПРЕЗ ТОВА - ЗАРАДИ ПРЕЖИВЯВАНИЯТА; всички сме прокълнати с хетеросексуалността.

Щом се свържете с духа/Висшия си Аз и вашият дух надмогне тялото дотолкова, че да започне да доминира, ще преживеете истинската природа на духа. Ако отричате истинската природа на вашия дух, значи още играете Играта и В ТОВА НЯМА НИЩО ЛОШО. Просто осъзнайте накъде сте се насочили. Не можете да достигнете максималната си сила с фрази от рода "Аз съм хетеросексуален”. Всички гей и лесбийски кръгове са далеч по-силни, защото оставят цялата си сила да протича (даже ако Висшият им Аз не е съзрял достатъчно, за да я оцени). Ще знаете, че сте повече във връзка със своя Висш Аз, когато ментално напреднете до бисексуалния етап – това е място между тялото и духа, но то Е напредък макар, че отрича несъвместимата природа на мъжкото и женско физическо тяло.

Ако обаче искате да продължите да сте в Играта – няма проблеми. Наслаждавайте й се!

Думите не са достатъчни, за да направите прехода от трета плътност – контролираното от тялото съществуване, към по-висока плътност – управлявана от духа. Действия ТРЯБВА да последват, щом осъзнато приемете промените. Ако откажете, защото "какво ще си помислят моите родители/приятели/обществото?”, вие сами донасяте проблемите до своя праг и само вие можете да коригирате тази грешка.

Ако кажете "съгласен съм”, но продължите да преследвате разгорещено парите на борсата/търсите начин да се ожените/искате да имате деца/имате нужда от противоположния пол и т.н., значи не сте се отдалечили достатъчно от Играта, за да прекъснете участието си в нея.

Това може да отнеме няколко инкарнации. Това, че изобщо получавате тази информация показва, че сте напреднали достатъчно, за да можете поне да започнете да излизате от Играта. НЕ СЕ УКОРЯВАЙТЕ, АКО ВСЕ ОЩЕ ИСКАТЕ ДА ИГРАЕТЕ ИГРАТА. Не укорявайте и онези, които излизат от Играта и са в края на своето пътуване. Един познат ми каза: "Ти не си с нищо по-добър от мен, ОСВЕН заради всичко онова, което знаеш.” Наистина, а след това Играта го хвана, той спря да израства с бързото темпо, с което беше започнал, ожени се и му се роди дете. Играй Играта! Това обаче беше неговият избор и аз уважавам този избор. На хората не им харесва, когато не вдигам шум заради техния избор, но в същото време не им харесват  и последиците от техния избор (това е духът, който ги кара да се чувстват некомфортно, поради взетото решение).

Още нещо. Щом започнете за излизате от Играта, не се обръщайте назад, за да гледате и не си вирвайте носа с коментари като "той/тя не е напреднал все още”, "той/тя е все още на нивото, на което беше преди 2 години”. Това няма никакво значение. Не бъдете сноб и не гледайте другите от високо заради това, което те са. Грижете се за това къде сте ВИЕ, а не за това къде са те.

Ще кажа няколко думи за филма "Машина на времето” "The Time Machine” (2002). Препоръчвам ви го. Ако преди да го гледате не искате да знаете за някои сцени от филма, не четете по нататък. Става убийство и изобретателят на машината се връща във времето, за да го предотврати. Той спира това, но в същото време лицето бива убито – на друго място, но пак насилствено. НИКОЙ не може да се намеси, ако решението на Висшия Аз е взето. Въпросната инкарнация ЩЕ умре тогава, когато е предвидено. Затова търсенето на изобретателя беше да предотврати смъртта на лицето. Има една прекрасна мисъл: "Ако не ти харесва отговора, не трябваше да задаваш този въпрос”. Това е толкова вярно. Толкова много пъти съм отговарял на въпроси, само за да разбера, че хората искат не отговор, а потвърждение на своето собствено мнение.

Машината на времето го заведе в 2037, когато настъпва края на света. Отнемете от числото 30 години и ще бъдете много по-близо до това време. Когато изследователят отива в това време, той заварва Земята като пустиня. Аз съм виждал същото за 2200, както и много други. Бях изненадан да видя това във филма.

Друго интересно нещо - водачът Морлок (влечугоподобен), който управлява останалите. Той им казва, че хората са храна за тях и че така е било от 800,000 години.

Наблюдение: Полярностите и края на Играта

Сценариите за края на Играта изискват и ДВЕТЕ полярности да бъдат максимално активни. От една страна е диктаторът Буш (зиг хайл) като една от видимите икони на Тъмната полярност, обградени  от своите фашистки/религиозни поддръжници и лесно манипулирана и заблуждавана публика. От друга страна е Светлата полярност с нейните  "любов, не война” и манталитета на отдаването на силата. Играта има НУЖДА и от двете полярности в своя край, тъй като конфликтът между тях създава енергиите, с които се храни долния астрал (хаоса). И ДВЕТЕ страни използват страха като свое главно оръжие – страх от тероризма, страх от войната, страх от смъртта (идентифициране с тялото), страх от различни идеи, и т. н. Използването на този страх е предназначено да ви стимулира да отдадете силата си на едната от полярностите и да им позволите да ви манипулират в случай, че го направите. Ако основаните на страха методи нямат ефект, нито една от полярностите не би могла да съществува. Това е главната причина, поради която любимците биват насърчавани – лесно контролирани хора, при които няма Висш Аз, за да се "бърка”.

Политиката е Тъмна. Буш лъже отново и отново в своите опити да контролира мнението на публиката и света. За всичко, което говори за своите врагове, можете да изтриете името им и да поставите на тяхно място неговото. Той знае, че повечето американци глупашки реагират на патриотичните теми и на основаните на идентифицирането с тялото страхове, затова непрекъснато говори за "предупреждения за терористи” – за да държи публиката дисбалансирана. Светлата полярност се фокусира върху страха от смъртта и умирането, но от перспектива различна от тази на Тъмните. Тъмните искат да убиват за сила. Светлите искат да предпазят живота като "свещен”. Страховете от смъртта допадат на контролираните от тялото хора и на любимците, но любимците почти винаги избират пътя на Тъмните. Междувременно тези хора с Висш Аз, макар, че са и от двете полярности, се стремят да избират Светлата полярност докато са в долните до средно-Напреднали нива.

Много напредналите и високите нива знаят, че Буш е гаден предател на Конституцията. Природата на Играта не е мирно съвместно съществуване, а адска активност, Грандиозна кулминация. Играта определено не иска Светлите да контролират тази част на галактиката, но в същото време не иска и пълен контрол от страна на Тъмните, защото това би сложило край на главния конфликт тук. Ако се разиграе жокера Извънземни, Тъмните печелят, а страха от Империята Орион ще създаде пир за долния астрал за доста време.

Възможно е едновременно да се разиграят и няколко жокера. Очевидната карта е Картата на войната. Междувременно – картата, че втора луна е в орбита около Земята, което се вижда от южното полукълбо – Картата Извънземни. Друга карта – тази на земните промени. На земния планетарен дух му писва и това си проличава от геоложки промени и промени във времето. Картата Астероид ще удари Земята, основана на лъжи, защото в действителност те никога няма да ни кажат какво ще удари Земята. Което и да е правителство (и всички от тях) използва лъжи и затова не може да им се вярва. Има и други жокери в тестето. Само наблюдавайте и си вземайте мислено бележки.

Някои смятат, че скоростта на Играта може да се промени. Не може. Тя ще продължи както е предвидено и Светлите са необходими, за да дразнят Тъмните играчи. Втори октомври е дата изключително активна от астрологична гледна точка в отрицателен смисъл. Наблюдавайте и си вземайте бележки. Гледайте под повърхността, за да видите манипулациите и натиска на Играта.

Жокери, събития и участие

По време на Края на Играта се получават драматични повишения на броя на Събитията и разиграването на жокери. Как се справяте с тях? Как ще се справите с тях ВИЕ, докато се разиграват? От събитията 9/11 насам правителството посади страх в гражданите си и те вече са готови за късане. Днес близо до Ню Йорк Сити експлодира цистерна с гориво. Един от модераторите на радиото каза, че толкова го е яд, че е непрекъснато обзет от страх, че му иде да бомбардира някоя страна. Правителството обича този вид отговори. Страхът продължава да господства. Очаквайте още предизвикващи страх събития из цялата страна. Годината от ада продължава.

Реакциите на хората от Калифорния са различни на тези на жителите от Ню Джърси. Наблюдавайте своите реакции.

Съветът ми е да бъдете психически подготвени. Въоръжете се с познания според своя етап на развитие и Напредък. Вашият Висш Аз вече е избрал преживяванията, които ще имате. Вярвайте в своя Висш Аз. Тези от много Напредналите нива ще откажат да бъдат уловени в капана и да станат част от тълпата. Това може да се окаже вашето преживяване, или пък вашето преживяване ще бъде да наблюдавате тълпата отстрани. И двете положения имат валидни точки с оглед вашето ниво на Напредък.

Що се отнася до мен, ролята на Наблюдател заемам от години, но Събудената Финална Инкарнация представлява отделен клас. Най-малкият брой наблюдатели ще бъдат Финалните Инкарнации, а Ниските, Средни до средно-Напреднали нива почти напълно ще бъдат манипулирани от правителството. Помнете Вселенските Закони, особено този на Позволяването и оставете своя Висш Аз да бъде вашия водач.

Ако се разпадате на парчета – това е вашето преживяване. Ако се опитвате да бъдете водач на група/икона – това е вашето преживяване. Ако направите самоубийство – това е вашето преживяване. Ако се присъедините към тълпата, това е вашето преживяване. Ако просто седите встрани и наблюдавате – това е вашето преживяване. Предполагам, схващате идеята.

Вие ще бъдете там, където вашият Висш Аз иска да бъдете, независимо дали това е град, малко градче или скришно място в планините. Не се безпокойте с мисли от типа на можеше да/трябваше да. Повечето подобни мисли са част от структурата от команди на тялото, свързани с оцеляването. Когато дойде момента да напуснете този сектор от Играта, вашият Висш Аз ще ви гарантира, че ще умрете според неговите предварително взети решения за тази инкарнация. Вярвайте в своя Висш Аз.

Матрицата V – търсене на духа
Том I
Изд. Вал Валериан
Папка: Матрицата 5 | Посещения: 1599 | Ченълинги
Контакт          3.21.248.47