Нумерология      Карма      Читалня      Ошо      Рецепти      Здраве      Луиз Хей    
   Астрология      Езотерика      Телепатия      Крион      Бог, Уолш      Чакри      Съновник      Психология      RSS

Бутон за дарения чрез PayPal



Лунни Възли
Хороскопи
Зодии
Натална
Синастрия
Съвместимост
Предсказателна
Ерогенни зони
Любов и Секс
Сексуалност
Еротика
Любовен Хороскоп
Тя и Той
Духовно Израстване


Начало  Регистрация  Вход


Ченълинги
Книги
Сентенции
Вампиризъм
Нумерология en
The Arcturians
Приказки
Супер Игри
Софтуер | Линкове
Музика | Филми
Благодарност
Игри | Таро
Отзиви


18:00
16.04.2024
Вторник
18.189.2.122


Онлайн: 1
Гости: 1
Потребители: 0


 Пими ® » Читалня » Матрицата 5


Разговори с Луцифер [66] Статии [201]
Матрицата 5 [55] Нумерология [28]
Астрология [31] Великият преход [110]
Кармична Астрология [13] Енергиен Вампиризъм [19]
Пламъци Близнаци [13] Карма и Подсъзнание [30]
Любовна тактика [13] Петър Дънов [4]
Джасмухин [8] Ангели и Архангели [15]
Дийпак Чопра [7] Сал Ракели [24]
Барбара Марчиняк [22] Екхарт Толе [9]
Учението на Абрахам [8] Пътят на душите [6]


Оскърбителните за ухото думи. Матрицата V

Защо някои думи се възприемат като оскърбителни за ухото? Защото  имат връзка със секса и с телесните функции, за които религията е решила, че са мръсни и грешни. Те обаче не са нито едно от двете. Това са просто думи. Сексът е табу, защото е ключът към вашата сила. Забраните включват органите в гениталните области, защото те имат връзка със секса. Някой настръхва ли, ако го нарекат "крак”? Защо не? Ами нали и това е част от тялото. Да, но това е приемлива за религията част.

Питам  една позната защо не харесва думата fuck. "Ами защото не ми харесва как звучи”. Ами тогава трябва да мразиш и думите  muck, truck, luck, защото те се произнасят по същия начин. Те не те ли дразнят? Не. Ами значи не е заради начина, по който звучи.

Даже много от хората, които не се страхуват от религията, се страхуват да използват тези думи. Това е заради социалното/религиозно програмиране. То трябва да бъде преодоляно съзнателно и преднамерено. ТОВА ОТНЕМА ВРЕМЕ. Трябва да преодолеете покорството си, което ви е вградено, но веднъж направите ли го, НИКОГА няма да се върнете назад. Трябва да се отърсите от миналото, за да навлезете в бъдещето. Да възвърнете силата си и да започнете сами да контролирате съдбата си.

Когато някои религиозно настроени ви кажат, че не им харесва вашия език, кажете им, че вие пък не харесвате техния. Те искат подчинение и контрол. Вие трябва да търсите свободата и своята сила.

Наблюдения: Мазнините са нещо прекрасно

Някои факти, свързани с мазнините, сякаш потънаха в забвение в непрекъснатата гонитба на "правилното тегло” (което между другото никой не може да определи точно).

Без мазнините в тялото си бихте умрели за 24 часа. Мазнините осигуряват на тялото ви нещо като буфер. Натрупвайки се в различни части на тялото, те го предпазват при механични удари, изпълнявайки ролята на възглавница. Запасите от мазнини в тялото изпълняват много функции, освен че доставят така нужната енергия. Мазнините управляват имунната система, настроението, поведението и плодовитостта.

При жените те се натрупват по бедрата и гърдите, а при мъжете – най-често около талията. И двата пола имат много подкожни мазнини. Да се чуди човек защо е целият този стремеж към мършавост.

Никой не трябва да се срамува или да бъде обект на присмех с оглед на начина, по който останалите смятат, че трябва  да изглежда. Затова кажете на борците против мазнините да си гледат работата. Генетиката ни и индивидуалните ни планове ни правят уникални – затова казваме, че сме индивиди.

Освен това, с тенденцията за намаляване на населението на Земята от 6 милиарда на около 500 хиляди, тези без мазнините ще умрат първи.

Наблюдение: Преценките

Преценката е заключение, направено въз основа на наблюдение. Те не трябва да се правят въз основа на нечии физически атрибути, нито въз основа на расата, теглото, сексуалната ориентация и т.н. Защо хората, особено американците, говорят за нечии действия и след това добавят той/тя е толкова дебел, грозен, гей и т.н.? Това не са ВАЛИДНИ преценки – те са просто изпълнени със злоба.

Преценки трябва да се правят на нечии действия – физически, вербални или писмени. Преценките трябва да се отнасят до вас и до плана на вашия Висш Аз – валидните преценки ви позволяват да коригирате този път. Щом бъде направена преценката, обаче, веднага трябва да се приложи втория вселенски закон – за Позволяването.

Като астролог предупреждавах мой познат, че женитбата му с неговата избраница ще свърши зле, защото те не са съвместими. Той не ме послуша. Оказах се прав. Цялата им къща сега е облепена с нейни снимки, за да се види кой е шефът и за да бъде държан той символично под око. Напомнят ми за снимките на Хитлер или Сталин, които символично са гледали от всеки ъгъл. Този човек, обаче, избира да остане в тази изсмукваща енергията му ситуация. Това е неговият избор. Вторият закон гласи, че трябва да му позволиш да следва своя път, независимо колко болезнен е той. Аз не си позволявам да се намесвам. Вселенският закон ви дава право да се отдалечите от дадена ситуация, ако не я одобрявате, но да оставите участниците в нея да продължат да живеят така, както те си изберат. Само Финалните Инкарнации или МНОГО напредналите могат да разберат правилно това.

Правенето на валидни преценки е необходимо за вашето израстване и за напредъка на вашия Висш Аз. Съпротивата да правиш преценки или чувството за вина, след като си направил дадена преценка, навежда на мисълта за наличие на страх, предизвикан от светлата страна, която се бои да не създава чувство за вина, което храни тъмната страна. Вашите преценки разширяват и променят вашия път – не се колебайте да ги правите и погледнете на тях като на това, което наистина са.

Насилието

Често виждаме по филмите как жена удрят шамар на мъж, защото е казал нещо от рода на  "Забравих си телефона. Мога ли да взема твоя?” Защо се приема, че е нормално да се прави това? Много ми е интересно как би реагирала същата тази жена, ако въпросният мъж и отговори със същото. Ще заговори веднага за насилие над жените, докато същевременно насърчава насилието над мъже.

НИКОЙ не бива да упражнява насилие към никого, освен ако е при самозащита. Неприемливо е жените да се оплакват от насилие срещу тях, докато самите те проявяват насилие спрямо мъже. Това ги превръща в жертви по силата на кармата. Ако някой мъж бъде ударен от жена БЕЗ преди това да е направил това спрямо нея, той има ПРАВОТО да я удари в отговор.

Често чувам мъже да се извиняват на жени само заради пола им – извинявайте се за нещо, което сте направили – за нещо реално, а не за нещо въображаемо.

Полицейска държава

В един североизточен щат няколко деца били изхвърлени от училище по параграфа за така наречената "нулева толерантност към насилието”. Причината била, че децата играели на полицаи и бандити на тревата и използвали ръцете си като, ахване, пушки!

Друго дете било изхвърлено, защото нарисувало нещо, което МОЖЕ БИ било пушка. Това са пълни глупости. Това е полицейска държава със съгласието на болшинството от хората – точно както в Германия през 30-те.

И светлата полярност и тъмната искат това да се случи - по различни причини. Светлите искат всички оръжия да се спрат от продажба и да има само любов и светлина. ГЛУПОСТИ!  Тъмните много харесват тези идеи, защото знаят, че ако това стане, контролът открито ще премине в техни ръце.

Но защо хората продължават да казват, че Америка е свободна? Колко глупав може да е човек?

Гледах филма "Присъда в Нюрнберг”. Престъпници съдеха престъпници. Американски прокурор, който плаче колко цивилни били убили Германците. О, а кой бомбардира германските градове? Кой пусна бомбата в Япония? Казват, че Германците и Японците били започнали. Добре. Но защо ти трябва да направиш същото, а след това да играеш на стоящ по-високо, след като си не по-малко виновен?

Американските аристократи продължават: бомбардирането на цивилни в Сърбия и Ирак, например. Къде е съдебният процес за американските политици и военни за тези престъпления? Не можеш да правиш това, казват. Ние сме американци. Да, това е главната част от проблема. Америка е страна под знака на Рака. Само германците трябвало да съдят други Германци за това, което те правели в тяхната страна, не чужди завоеватели.

Преди време имаше краткотрайни вълнения поради избиването на цивилни в корейската война. Бившите военни заявиха, че изпълнявали заповеди. Така ли? Ами те и германците твърдяха това, но номерът тогава не мина. Защо минава сега? Америка би трябвало да е като ИКОНА, но е всичко друго, но не и това. Каква е тази песен Господ да прокълне Америка? Защо да прокълне? Защото именно американските граждани (по-голямата част от тях) бяха онези, които позволиха Америка да се поквари. Човек трябва да поеме отговорност за своите действия. Действия като гласуването за хора като Рузвелт, Линкълн, Уилсън, Клинтън, Буш, които нямаха на ум нищо друго, освен отнемането на американските свободи и налагането на диктатура: отнемете правата в държавата, позволете разрушаването на Пърл Харбър, въвлечете САЩ във войни в Европа и т.н. Е, Америка, това искаше и това получи.

В анимационния филм "Семейство Симпсън” имаше двама извънземни, преоблечени като хора и се гласуваше за Кодос и Канг. И двамата кандидати за президент са част от Играта, лице на извънземните и тъмната сила, които понастоящем управляват Земята. Както и в анимационното филмче, няма значение за кого гласуваш, плановете на Орион ще продължат.

Идеята, че "ще изхабиш вота си, ако гласуваш за трета страна” е лъжа, на която повечето хора се хващат. Във филмчето, когато хората откриха, че кандидатиге са извънземни и решиха да гласуват за трета страна, извънземните им казаха, че "ще си изхабят вота” и хората с неохота се съгласяват с тях! Това е част от лъжата. В Минесота управлява кандидат на трета страна!

Двамата кандидати имат разлики в обещанията си, но и двамата се подчиняват на онези, които ги контролират от иззад кулисите и това НИКОГА не са хората. За съжаление, болшинството от хората са любимци и инкарнации от ниско ниво, които винаги вярват на правителството, или на които просто не им пука какво става, стига да са нахранени, напоени и подслонени. Инкарнациите от средно ниво повече се интересуват от това да се подчинят, отколкото да проучат истинското положение на нещата, което Играта одобрява, защото така няма да застрашават 2-партийната система (две страни на една и съща монета, а вътрешността на монетата е Орион/тъмните). Не бяха предвиждали, обаче, че в Минесота някой ще се възпротиви. Представете си това да се случеше на националните избори.

Когато гласуваш, ти НЕ си отдаваш силата на други. Ти изразяваш своето мнение за това, което става в тази държава. Играта разчита да гласуваш или за единия от двамата, или да не гласуваш изобщо. Ако искате да гласувате за единия от двамата кандидати – добре. Но в противен случай проучете кандидатите на трета страна и гласувайте за онзи, когото наистина подкрепяте. Ако не откриете някой, когото да подкрепите, тогава не гласувайте. Но никога не гласувайте за по-малката от двете злини. Това, че ги смятате и двамата за злина (а това наистина си е така), е достатъчен повод за една Напреднала Инкарнация, за да потърси някой различен от тях. Но когато гласуваш за по-малкото зло, ти въпреки всичко ПАК гласуваш за злото! Спомняйте си това на всеки изборен ден.


Матрицата V – търсене на духа
Том I
Изд. Вал Валериан
Папка: Матрицата 5 | Посещения: 1567 | Ченълинги
Контакт          18.189.2.122