Нумерология      Карма      Читалня      Ошо      Рецепти      Здраве      Луиз Хей    
   Астрология      Езотерика      Телепатия      Крион      Бог, Уолш      Чакри      Съновник      Психология      RSS
Бутон за дарения чрез BITCOIN

Please Donate To Bitcoin Address: [[address]]

Donation of [[value]] BTC Received. Thank You.
[[error]]

Бутон за дарения чрез PayPalЛунни Възли
Хороскопи
Зодии
Натална
Синастрия
Съвместимост
Предсказателна
Ерогенни зони
Любов и Секс
Сексуалност
Еротика
Любовен Хороскоп
Тя и Той
Духовно Израстване


Начало  Регистрация  Вход


Ченълинги
Книги
Сентенции
Вампиризъм
Нумерология en
The Arcturians
Приказки
Супер Игри
Софтуер | Линкове
Музика | Филми
Благодарност
Игри | Таро
Отзиви


14:47
02.02.2023
Четвъртък
3.93.74.25


Онлайн: 2
Гости: 2
Потребители: 0


 Пими ® » Читалня » Матрицата 5


Разговори с Луцифер [66] Статии [201]
Матрицата 5 [55] Нумерология [28]
Астрология [31] Великият преход [110]
Кармична Астрология [13] Енергиен Вампиризъм [19]
Пламъци Близнаци [13] Карма и Подсъзнание [30]
Любовна тактика [13] Петър Дънов [4]
Джасмухин [8] Ангели и Архангели [15]
Дийпак Чопра [7] Сал Ракели [24]
Барбара Марчиняк [22] Екхарт Толе [9]
Учението на Абрахам [8] Пътят на душите [6]


Лакеите на империята Орион. Тестостерон. Матрицата V

На първа страница във вестника  излиза статия – из близкия Изток има "Твърде много тестостерон” – защо статията е на първа страница? Разчита се, че повечето хора като го видят, ще си кажат "Щом го пише във вестниците, значи е така” – особено Инкарнациите от ниските до средни нива. Като цяло целта е подчинение на мъжете. Онези, които обичат модела "проблем-реакция-решение” действат така: Проблем: мъжете (тестостеронът) предизвикват война. Реакция: войната е нещо лошо. Решение: Нека жените управляват. Това е ЧИСТА манипулация от страна на Империята и нейните лакеи.

В Империята не се позволява на мъжете да поставят под въпрос (да се опълчват) да отправят предизвикателства срещу нарежданията на жените. Само че жените са много по-смъртоносни от мъжете.

Какво може да се направи във връзка с това? Нищо. Това е основна част от Играта. Можете да се образовате и да помогнете на други, но истинското освобождение идва когато излезете от Играта. Поради това можете да държите Играта встрани от своята индивидуална сфера като не участвате в нейните тиради и не я подпомагате като приемате драконовските промени, които се разпространяват като рак.

Тъй като сега сме в годините на края на Играта, ще бъде интересно да видим какви жокери ще се разиграят в противовес на масовия контрол от страна на Империята. Те ЩЕ бъдат разиграни и ще ТРЯБВА да бъдат наистина масови. Нямам търпение да дойде този момент. Продължавайте да наблюдавате и  да Напредвате.

Мъжете трябва да възвърнат силата си

Репортажите от страната "Х” обявяват, че там "избиват жени и деца”. В много филми се срещат думите "спасете първо жените и децата” и т.н. А какво да кажем за мъжете? Защо всичко да е наред ако убиват мъже, или ако мъжете не бъдат спасени?

Ще ви кажа едно: когато духът ви израсне достатъчно и започнете да виждате Играта като това, което тя наистина е, ще останете отвратени от нейните правила и удивени от това, че другите се ловят на тези правила. Преди жените са били щастливи да бъдат жени. Сега, през 20 век, жените искат да бъдат мъже, същевременно запазвайки си статуса на жени. Искат облагите, без да бъдат третирани като равни. Говорили сме вече за това.

В отговор на моя материал един мъж ми писа "точно това трябва да направят мъжете – да пречат на жените да бъдат щастливи”. Направо ми идваше да се разкрещя. Точно това е идеален пример за човек, който отдава силата си на жените. Да отдаваш силата си означава, че трябва да се инкарнираш отново. Ние правим това стотици пъти. Накрая, достигайки Финалната си инкарнация, събираш силата си и започваш да виждаш Играта като това, което тя наистина е. Едно от желанията ти е да събудиш и другите, за да могат те също да видят Играта като това, което тя наистина е. Това може да бъде много разочароващо. За да скъсате с Играта, ТРЯБВА да възвърнете силата си.

Една от лъжите е, че жената дава живот. Не дава. Тя износва живота, който мъжът й дава. В основата на всичко са генетиците от Орион. Империята е управлявана и доминирана от жени. Там вярват, че мъжете могат да бъдат контролирани и жертвани. На Земята това започна да се проявява посредством американските жени.

Тези вярвания, че жената трябва да бъде издигана на пиедестал, са втъкани в хората от генетиците от Орион. Никой не бива да бъде издиган на пиедестал, още по-малко поради неговия пол. Влечугоподобните генетици са се постарали доста предвид планираното връщане на Империята в слънчевата система.

Една от причините, поради която част от извънземните се страхуват от нас, са нашите духовни способности. Жените са използвани за контрол над мъжете, за да не открият те истинската си същност и да не поискат да променят статуквото – досега жените на Земята са успели да постигнат това освен в един случай – гей групите. Основните забрани за тях произтичат от това, че те не се размножават. Истинският страх е, че гейовете и лесбийките не могат да бъдат управлявани от никого.

В местните американски племена да си гей означавало, че вървиш между два свята – това били ценени членове на племето. Ето защо сега е толкова важно да бъдат унищожени местните племена.

Възвръщането на силата си не е лесно, но щом го направите, вече никога няма да искате да я отдадете на никого нито заради неговия пол, нито заради неговия статус. Така вече ще бъдете готови да излезете от Играта. Защото ако не сте си възвърнали силата, няма да можете да се справите с четвърта плътност. Затова отвращавайте се, когато чуете, че се отнасят зле с мъжете, но предимно заради това, че самите мъже го допускат. Ако не става дума за избиване на хора независимо от техния пол, значи става дума за поредния номер на Играта и на Орион.

Наблюдения: Последиците

Защо твърде малко хора имат желание да приемат последиците от своите действия? Защо се оплакват от последиците, но отказват да видят какво ги и породило?

Примери:
- Лицето "А” кани някого в дома си между 1- 1:30. Лицето идва в един и звъни, но никой не му отваря. Продължава да звъни за в случай, че "А” е в банята или е заспал. Никакъв отговор. Оставя му бележка и си тръгва. Прибирайки се, намира съобщение на телефонния си секретар, в което "А” му обяснява, че излязъл и са го забавили на някаква опашка. Казва и това, че гостът му трябвало да дойде в 1:30. Изпълнен с възмущение, заема позата на жертва: Не бях виновен аз, нямаше как да го избегна”.

Тук основния момент е, че излизайки "А” не е оставил бележка на госта си, а го оставя да гадае. Без да мисли, че е настъпил края на света, гостът си отива, а пък "А” заема позата "горкият аз”. Гостът се чуди защо "А” не поема отговорност за това, че не му е оставил бележка. Направил го е поради пропуск или нехайство, но все пак решението е негово. "А” се оплаква от последиците, отказвайки да види причината. Той би трябвало да признае грешката си и проблемът би отпаднал. Той обаче избира да влоши ситуацията с "не съм виновен аз” и "не можех да го избегна”. Горкият "А” – дали някога ще наруши този цикъл?

- Лицето „Б” иска "да научи всичко, на което учителят му може да го научи”. Обещава да прави каквото учителят му каже и започва да учи. Правят му лична регресия и си спомня, че е бил шаман.  Иска да се научи да прави и това. Учителят казва, че ще отнеме време, но той да не прави нищо преди учителят да му каже. „Б” обаче отива в института на Монро да учи техники за излизане от тялото. Там има някаква жена – „Б” решава да й направи пътешествие като шаман ВЪПРЕКИ, ЧЕ ОЩЕ НЕ Е ОБУЧЕН ДА ПРАВИ ТОВА.

След това отива при учителя си и му се хвали какво е направил. Учителят му е ужасен – изключва го, защото той е злоупотребил със способностите и знанията си и не се е подчинил на учителя си. „Б” изчезва за 18 месеца, но след това се появява пак и очаква учителят му да се държи така, сякаш нищо не е станало.

„Б” припомня на учителя си, че му е обещал да го научи на "всичко”. Учителят не казва нищо. „Б” обвинява учителя си, че му е обещал нещо, а не го е изпълнил. Защо „Б” не вижда, че той е причинил последиците? Когато това му се казва, то не му харесва и иска учителят да сподели вината с него. Можете ли да повярвате това? Но той минава на принципа "ти си виновен”. Ще успее ли някога „Б” да прекъсне цикъла?

- Лицето „С” решава да живее и подкрепя друга жена. „С” е лесбийка, но другата жена не е.  „С” подкрепя финансово другата жена, но прекарва много време в оплаквания относно финансите и жената. Казва й се да я изгони, но тя твърди "Не мога да направя това”. Тя е направила избора, но се оплаква от последиците. Горката. Ще успее ли някога да прекъсне цикъла?

- „Д” иска да учи с учител. Има несполучлив брак. Има две невъзпитани деца. Осъзнава, че женитбата му е била грешка. Това е добре. Признава грешката си. Признаването е само първата стъпка. Но той не може да прекъсне цикъла и винаги намира причини за това. Толкова ми се иска да уча, оплаква се той, но това ми пречи, онова ми пречи. Ама вие просто не разбирате. Разбирам. Той се намира в цикъл, който може да бъде прекъснат само от самия него. Извинение за това защо не може да учи ще има ВИНАГИ, но той е контролиран от обстоятелства, които самият той е задействал. Освен ако/докато не бъде в състояние да прекъсне сам този цикъл, той ще продължава да играе Играта.

Идеята ви е ясна. Дари ако одобрявате това докато го четете, запомнете едно: докато не започнете да поемате отговорност за собствените си действия, чака ви още доста път. Основна стъпка по пътя на духовното развитие е да можеш да кажеш "Моя е вината. Решението беше мое”. Не е важно решението, защото това е просто преживяване. Онова, което Е важно, е да си в състояние да приемеш, че ТИ си го взел и можеш да живееш с последиците от него. Ако не ти харесват последиците, значи е време да вземеш друго решение, за да ги промениш. Силата е в ТЕБ. Ако си я отдал (не е моя вината/не можех да го избегна), значи самият ти трябва да си я възвърнеш обратно.

Наблюдения: Трофеите

Когато ходят на лов и уловят нещо, мъжете се снимат с него и тази снимка става "трофей”.

Когато жената се омъжи, също иска своя трофей – прави тези снимки от сватбата и ги слага из цялата къща, особено в хола и спалнята – за да напомня на мъжа за какво става въпрос, на кого принадлежи той и да предяви права над неговата енергия.

Жените непрекъснато се мотаят около мъжете, но същевременно се оплакват от тях. Защо не ги оставят тогава? Защото използват енергията им.

Колко пъти сте видели мъж да разнася албума със снимките от сватбата си? Жените обаче ги разнасят. За да държат мъжа под контрол и да държат другите жени настрани от него.

Целта на Орион е жените да подчинят мъжете. Това се разиграва в трета плътност и се пренася и в четвърта - от духовете, които отказват да погледнат на себе си като на това, което наистина са – безполови. Това е част от заложения от манипулаторите капан. Много им се иска да може всичко това да се пренесе и в пета плътност, но това няма да стане.

Всички духове, независимо в какво тяло са, в основата си са едни и същи. Помислете за това от гледна точка на електричеството. Включвате устройството (физическото тяло) в мрежата, и то работи. Духът оживява физическото. Някои устройства могат да предават идеи, други да препичат филийки, трети да осветяват стаи и т.н. Всяко устройство е различно, НО електричеството е същото. Земното женско тяло е било създадено от манипулаторите, за да тегли мъжката енергия, както и за други цели. Щом бъде дадена на късо тази команда, започват да се проявяват естествените наклонности на духа.

Матрицата V – търсене на духа
Том I
Изд. Вал Валериан
Папка: Матрицата 5 | Посещения: 1524 | Ченълинги
Контакт          3.93.74.25