Нумерология      Карма      Читалня      Ошо      Рецепти      Здраве      Луиз Хей    
   Астрология      Езотерика      Телепатия      Крион      Бог, Уолш      Чакри      Съновник      Психология      RSS

Бутон за дарения чрез PayPal



Лунни Възли
Хороскопи
Зодии
Натална
Синастрия
Съвместимост
Предсказателна
Ерогенни зони
Любов и Секс
Сексуалност
Еротика
Любовен Хороскоп
Тя и Той
Духовно Израстване


Начало  Регистрация  Вход


Ченълинги
Книги
Сентенции
Вампиризъм
Нумерология en
The Arcturians
Приказки
Супер Игри
Софтуер | Линкове
Музика | Филми
Благодарност
Игри | Таро
Отзиви


19:41
19.04.2024
Петък
3.17.154.171


Онлайн: 1
Гости: 1
Потребители: 0


 Пими ® » Читалня » Матрицата 5


Разговори с Луцифер [66] Статии [201]
Матрицата 5 [55] Нумерология [28]
Астрология [31] Великият преход [110]
Кармична Астрология [13] Енергиен Вампиризъм [19]
Пламъци Близнаци [13] Карма и Подсъзнание [30]
Любовна тактика [13] Петър Дънов [4]
Джасмухин [8] Ангели и Архангели [15]
Дийпак Чопра [7] Сал Ракели [24]
Барбара Марчиняк [22] Екхарт Толе [9]
Учението на Абрахам [8] Пътят на душите [6]


Възнесените учители на светлината. Матрицата V

Мнозина считат, че Земята ще премине към светлата полярност и че при това тъмните едва ли не, ще кажат, "Добре, ако наистина искате именно това, ние просто ще изчезнем.”

Не се заблуждавайте. На всеки възнесен учител на Светлината има по един Тъмен учител – балансът го изисква. Земята се контролира от тъмните от много отдавна и те няма да си отидат току-така.

Живеем във времена на измама, на пристигания на "възнесени учители” и други подобни събития. Обърнете внимание на онези от тях, които изискват последователи и любимци. ИСТИНСКИЯТ възнесен учител никога няма да позволи това и няма да се остави да бъде обграден от обожаващи го любимци. Светлата и тъмната полярности обаче насърчават подобни неща.

Когато някои от тях насърчават култа към своята личност, това показва, че не са възнесени, а овчари, които търсят овце, които безмозъчно да ги следват. Това се отнася за "възнесените учители” на Ню Ейдж.

Има само един чист източник на информация за вас – вашият Висш Аз. Можете да получавате информация, дори велики идеи и от други източници, разбира се, но пътят на всеки Висш Аз е уникален.  Вашият Висш Аз може да има преживявания, които да накарат другите да потръпват.  Не е тяхна работа да го преценяват, защото това не е техният път. Дори ако покажете на някого по-малко болезнен път, това не винаги върши работа, дори ако по-късно те се съгласят с вас, тъй като болката им е била необходима за тяхното израстване. Придържайте се към законите на Вселената и не можете да сбъркате.

Свържете се със своя Висш Аз, тъй като той е вашият "ангел пазител” и водач, и последната точка, с която полярностите биха искали да се свържете. Светлата полярност на думи признава Висшия Аз, но на дело продължава да ви насърчава да търсите спасение отвън и да се стремите към външен, вместо към вътрешен контрол на своя път.

Както да правите със светлата и тъмната полярности? Облегнете се назад и наблюдавайте. Ако чувствате, че трябва да участвате – значи това е част от плана и от болката, от която се нуждаете за израстването на вашия Висш Аз. Що се отнася до Финалните Инкарнации – наблюдавайте и изучавайте реакциите.

Полярностите

Садизмът не може да съществува без мазохизма и обратното. Това, че тъмната полярност използва наистина гадни методи, за да укрепи своята позиция е едно на ръка. Светлата полярност реагира на това като "обича” своя враг (който всъщност не е техен враг, а отделената от извънземни "друга половинка”). Светлата полярност непрекъснато пропагандира "обичай-тъмната-страна”. Знам учители, които отказват да се защитават, ако бъдат нападнати – само изпращат "любов”. Казват, че "любовта е като горещ въглен за тъмните и ги кара да избягат с писъци”. НИЩО ПОДОБНО!

Като шаман съм виждал на астрално ниво как в отговор на нападение на тъмните светлата страна изпраща "любов”.  Изпращането на "любов” към тъмните подхранва още повече техните садистични желания, защото гледат на вас като на лесна цел. Когато една бивша моя учителка ме повика да отида и да й помогна (защото тя изпраща на тъмните единствено "любов”), отидох и установих, че навсякъде в нейната собственост гъмжи от Тъмни. Изчистих ги с единствения метод, който тъмните разбират – силата, и те отлетяха оттам като прилепи от ада. След това тази бивша учителка беше в безопасност – поне за известно време. Защо тя ме повика на помощ? Защото този начин срещу Тъмните не помага – и никога няма да може. Той само ги насърчава.

Ако любовта е толкова мощна, защо САЩ изпрати армия във Втората световна война? Вместо това можеха да обичат Хитлер и компания. Ако в такива случаи любовта помагаше, защо не подлуди влечугоподобните  така, че да се разкарат от планетата? Защото тя не работи по този начин.

Любовта е прекрасна вибрация, която трябва да се използва щедро към онези, които я заслужават и които са си я спечелили. Светлите само поевтиняват тази вибрация като се опитват да "обърнат” Тъмните. Не става така. Любовта се уравновесява от омразата – двете страни на една и съща монета. Вкарайте любовта и омразата в рафинерията, стопете ги и създайте тази прекрасна балансирана емоция, за която не съществува дума в английския. Монро използва думата "лууш” поради липса на подходяща дума.

Затова всеки, който ви кара да "обичате тъмните”, всъщност помага на влечугоподобните и техните Тъмни съюзници да подтискат планетата. Тъмните уважават силата и липсата на страх.

Макар, че Тъмните и Светлите са равни половинки, вие няма да можете да направите едно цяло от тях просто като седите и ги признавате. Те просто трябва да преминат през ОСНОВНА духовна ТРАНСФОРМАЦИЯ, за да се съединят отново. Това трябва да се прави на индивидуално ниво от вашия Висш Аз, след като е напреднал до определено ниво. Тези, които отговарят за 3-та плътност нямат интерес това да се знае – полярностите не искат това. Нито Светлите, нито Тъмните искат това, защото те танцуват под музиката на влечугоподобните и в трета и в четвърта плътност.

Чувството, че си жертва

1. Жените, които действат на принципа "прави каквото ти казвам, а не каквото аз правя”. Първо се правят на жертви, за да може това да им служи като оправдание в случаите, когато след това измъчват другите. Всъщност се стремят само към контрол над останалите.  Щом утвърдят позициите си, не се колебаят да превърнат другите в жертви, ако тяхното Тъмно доминиране бъде застрашено.

Използват неща, от които са били лишени в миналото – права за гласуване, равностойно заплащане за еднаква работа и др. – така манипулират слабите мъже, но всъщност те не искат равенство и никога не биха го позволили. Финалните Инкарнации, независимо дали са мъже или жени, НЕ СЕ включват в този много Тъмен сегмент от Играта. Спомнете си първите два закона на Вселената.

Жените "имат нужда да им бъдат давани подаръци”. Ако това не се прави редовно, днешните жени превръщат в жертва мъжете в своя живот.

2. Израел и евреите – сега Израел за Палестинците е това, което Германците са били за тях през 30-те и 40-те. Жертвите от Втората световна война са се превърнали в палачи в Средния Изток. Думата "анти-семитизъм” се използва често откакто евреите са открили, че чрез нея могат да постигат каквото си искат като претендират, че са жертви. Всеки, който не  е съгласен с тях, бива заклеймяван като "анти-семит”. Така те се правят на жертви. Да, наистина има анти-семити като Клан и нео-нацистите и като всеки, който ги мрази САМО заради техните религиозни вярвания. Хората са свободни да вярват в каквото си искат, но когато се опитат да наложат това на други, тогава възникват проблеми. За разлика от християните, евреите не принуждават останалите да споделят техните вярвания, но и те като християните претендират за изключителна връзка с техния бог и неговата воля.

3. Черните – твърде често те наистина са били жертви и техните палачи са били християни. Но те смятат, че могат да говорят каквото си искат за белите, а когато  същото се каже за тях – лесно се обиждат и заемат позицията на жертви. Колко пъти сте чували "...,  защото съм черен”. Те го използват като оправдание при недостиг на знания, компетентност или просто при несъгласия, докато всъщност тези неща нямат никаква връзка с расата.

Американската харта на правата гарантира "свобода на словото”. Защо някой би искал да накаже някого за това, което мисли/казва? Това е част от плана на извънземните за отнемане на свободите и дори на онова, което има само вид на свободи.

Има и други групи, които виждат полза от лавирането между това да си жертва и това да си палач. Това е част от правилата на Играта "разделяй и владей”. Коренът на всичко това е извънземен и принадлежи на Тъмната полярност. Спомнете си и това, че като наблюдавате тези и други елементи на Играта, вие увеличавате възможностите си да излезете от нея. Вие НЕ сте вашия пол или вашата раса. Вие сте инкарнация на своя Висш Аз с човешки преживявания. Истинската ви цел  е да си възвърнете знанията за това кои наистина сте и да подтиснете желанията на тялото в полза на духа.

Полярностите си дават сметка, че Висшите Аз са превърнали сюжета на Тъмните срещу Земята в бърз напредък на Едновременните Инкарнации. Висшите Аз са обърнали това, което на повърхността изглеждало като мизерна ситуация (Играта) и са го превърнали в средство за ускорено израстване на духа. Това не харесва на полярностите, които искат да контролират и владеят. Именно това лежи зад плановете на Орион да премахнат човечеството от Земята и да го заменят с нов човешки живот, от който са премахнати досега забелязаните "пропуски”.

Изкласилите Висши Аз се противопоставят на разширяването на полярностите. Полярностите обаче знаят, че при поглъщането на трета плътност от четвърта те евентуално ще бъдат погълнати от Баланса.

Както принцеса Лейла казва в Междузвездни войни "колкото повече Мракът затяга своя юмрук, за да упражнява контрол, толкова повече системи ще се измъкват между пръстите им”. Това, разбира се, няма да спре полярностите, но ги кара трескаво да търсят правилната формула за проникване в по-високи плътности.

Паниката на полярностите се отразява в страха на Орион от смъртта – затова кралицата на Минтака се клонира и взема удължаващи живота лекарства. Полярностите най-много се страхуват от това да не свършат полярностите, а Висшите Аз се надяват най-много на ТОВА – да няма вече полярности.

Матрицата V – търсене на духа
Том I
Изд. Вал Валериан
Папка: Матрицата 5 | Посещения: 1816 | Ченълинги
Контакт          3.17.154.171