Нумерология      Карма      Читалня      Ошо      Рецепти      Здраве      Луиз Хей    
   Астрология      Езотерика      Телепатия      Крион      Бог, Уолш      Чакри      Съновник      Психология      RSS
Бутон за дарения чрез BITCOIN

Please Donate To Bitcoin Address: [[address]]

Donation of [[value]] BTC Received. Thank You.
[[error]]

Бутон за дарения чрез PayPalЛунни Възли
Хороскопи
Зодии
Натална
Синастрия
Съвместимост
Предсказателна
Ерогенни зони
Любов и Секс
Сексуалност
Еротика
Любовен Хороскоп
Тя и Той
Духовно Израстване


Начало  Регистрация  Вход


Ченълинги
Книги
Сентенции
Вампиризъм
Нумерология en
The Arcturians
Приказки
Супер Игри
Софтуер | Линкове
Музика | Филми
Благодарност
Игри | Таро
Отзиви


13:34
02.02.2023
Четвъртък
3.93.74.25


Онлайн: 6
Гости: 6
Потребители: 0


 Пими ® » Читалня » Матрицата 5


Разговори с Луцифер [66] Статии [201]
Матрицата 5 [55] Нумерология [28]
Астрология [31] Великият преход [110]
Кармична Астрология [13] Енергиен Вампиризъм [19]
Пламъци Близнаци [13] Карма и Подсъзнание [30]
Любовна тактика [13] Петър Дънов [4]
Джасмухин [8] Ангели и Архангели [15]
Дийпак Чопра [7] Сал Ракели [24]
Барбара Марчиняк [22] Екхарт Толе [9]
Учението на Абрахам [8] Пътят на душите [6]


Да разгледаме възнесението и екстаза. Матрицата V

 Ню Ейдж използват термина "възнесение”, християнството – "екстаз”, мормоните използват "преход”. Говори се за преход на физическото тяло в безсмъртно тяло. Страхът от смъртта е смесен с копнежа за безсмъртие. Това е фантазия на последователно инкарниращите се, която чрез религиите е завладяла много земни хора.

Желанието на кралицата на Орион за безсмъртно тяло е причината за желанието на земното тяло да живее "вечно”. Това желание за ФИЗИЧЕСКО безсмъртие е вложено от Империята. То също е част от Играта. Тази измама ви води до задънена улица и ви пречи да откриете кои наистина сте.

ЕДИНСТВЕНИЯТ начин да се осъществи някаква масова телепортация на групи хора от Земята би  бил, ако това стане с извънземни кораби. Този мит за възнесението е изграден върху истина – възнесението става, когато вашата Финална Инкарнация прибере обратно всички инкарнационни потоци във Висшия Аз. Това е основата и за мита за групово "спасение”. Съществува предварително определен край на Играта, за който дори последователно инкарниращите се не знаят. Необходимо е и двата отбора да не знаят тази дата, за да може Играта да протече както е планирано.

Често се говори и за "планетарно възнесение” – това не може да стане на Земята, защото не всички на нея прогресират еднакво, както става на планетите, където има само Последователно Инкарниращи се, които напредват еднакво. Щом чуете за планетарно възнесение, знайте, че това е пропаганда, зад която стоят извънземни, които искат да ви отклонят вниманието, за да не излезете от Играта. Ако ви се внушава, че не сте отговорни за нищо от това, което правите или че нямате пряк контрол над нещата, това се прави с цел да ви отклонят от вашия път към Висшия ви Аз и излизането от Играта. В своя Висш Аз вие сте напълно цялостни и нямате нужда от никого, затова вярвайте в своя Висш Аз.

Играта има два вида играчи: Едновременно и Последователно инкарниращите се Висши Аз и Последователно Инкарниращите се непрекъснато се опитват да попречат на Едновременно Инкарниращите се да открият кои наистина са. Така и много от светлите посредством своята "светлина” се опитват да ви отклонят от вашия път и да ви попречат да излезете от Играта и да напреднете към следващите нива.

 Древните божества, включително от библията, били с извънземен произход. Те не били обединени и не действали в хармония, а били ревниви и се конкурирали.

Някога кралицата на Орион изгубила (временно) контрол над тукашната слънчева система поради кралицата, която се разбунтувала – разбунтувалата се кралица и нейните съюзници искали да контролират различни групи на Земята. Във всяка група, обаче, змията играела видима роля, както и потокът от кръв - за да задоволи апетита на влечугоподобните и да нахрани техните роднини от четвърта плътност. Например, когато Моисей си хвърлил жезъла на земята, той се превърнал в змия – защо не на лъв или на друго – защото змията е символ на силата на Орион. Да, знам, че по тази тема може да се каже МНОГО, но не това е целта ни тук.
Всички рептилоидни групи искат кървави жертвоприношения – на първородното дете или на животни.

 Двете Америки

1. Америка – измислената страна на свободните, където всеки има свобода на словото, на вероизповеданието, на пресата и където правителството се избира от хората и отговаря на желанията на ВСИЧКИ граждани.

2. Истинската Америка. Свобода на словото – на малки части от обществото се позволява свобода на словото. Свободата на вероизповеданието в САЩ означава да си свободен да бъдеш християнин или евреин – иначе трудно пробиваш. Предполага се свободата да се отнася до всички религии, но се толерират само някои. Свободата НИКОГА не е означавала свобода, ОСВЕН за християнството. Свобода на пресата – пресата не публикува новините, а се опитва да ви накара да приемете възгледите им, които почти винаги съвпадат с възгледите на правителството. Вижте заглавията, снимковия материал и използваните в пресата думи. Да сте чули нещо за култовете на религиите, които са различни от основните? Те не ги наричат точно култове, но всеки път, когато някоя второстепенна религия направи това, в пресата се разнася писък за наличието на опасни култове.

Правителство на, от и за народа... чийто президент е избран от мнозинството гласоподаватели. Не знам дали някога е имало такова. Не мнозинството от онези, които са гласували, а мнозинството от гласоподавателите. Президентите на Америка се избират с по-малката част от гласоподавателите. Ако президентът спечели с 56 от 49% от гласувалите, това си е малцинство. Веднъж избран, обаче, той се изживява като кралска особа, на която всички граждани трябва да се кланят, а не обратното. Американците са отдали силата си, снишавайки се пред така избраните длъжностни лица и са забравили, че ТЕЗИ ЛИЦА работят за тях. В колко вида бизнес шефът се кланя и ходи на пръсти край своите служители? Именно за това говоря.

Даже да е избрано с малцинство, правителството се съобразява с онези, които боравят с парите, вместо да се съобразява с избирателите си, освен когато мнението и на едните и на другите съвпада. Правителството защитава не интересите на хората, а интереса на лобитата и мощните групировки.

Америка е много тъжно място. Мнозина в Америка живеят в една въображаема земя, съществуваща в техните умове. В интерес на Америка е хората да вярват, че са в Америка. Ще отдават още повече сила. За да видиш Америка като това, което тя наистина е, трябва да си възвърнеш силата, която си отдал на политици, религии и на всякакви други. Едва тогава можеш да видиш какво Америка наистина е и какво не е.

 Американската свръхконсумация

 Гледам заглавието във вестника: "Какво за бога правим? Ако не ограничим консумацията и броя на населението, планетата може да не изкара още един век” – твърдят експерти. "Експертите” са твърде либерални в своите оценки, обаче. Истината е, че светът, какъвто го познаваме, няма да изкара и след 2012. Американците са 5% от населението на планетата, а консумират 1/3 от енергията на планетата и създават половината от твърдите отпадъци на нея.

Американската пропаганда се опитва да убеди целия свят, че може да живее като американците. През януари 1900 на планетата е имало 1.6 милиарда души. На първи януари 2001 година, независимо от войните, населението е било над 6 милиарда. За да бъдат удовлетворени консуматорските нужди на Америка, ще са необходими 5-6 Земи като тази. Нарастването на броя на населението, обаче, не е главният проблем. Даже ако спрат да се раждат каквито и да било бебета, това ще отложи краха само със 7 години.

Консуматорският американски стил у нас прикрива илюзията за свобода. Светът иска да консумира все повече и повече. Колкото повече консумират, толкова по-скоро планетата ще рухне.

Реалността е, че онези, които се размножават, ще продължат да го правят по силата на командите на Орион. Мнозинството от населението са любимци, според проекта на Орион, но дори извънземните да не се върнат, планетата би рухнала.

Защо извънземните учени-генетици позволяват това да се случи? За да може жътвата от земното население да подхранва империята. От Земята може да бъде събирана реколта (както е показано в телевизионния сериал "V”) и извънземните учени-генетици създават нов човек минус досегашните недостатъци в текущата версия, която обитава Земята днес. Това определено е една от възможностите, които наричам Жокери.

Земният планетарен Дух е много обезпокоен и ускорява Земните Промени. Наскоро в Мексико изригна голям вулкан, имаше земетресения в Ел Салвадор и по тихоокеанското крайбрежие плюс множество други. Наблюдателите (Финалните и Много Напредналите Инкарнации), могат да разчитат знаците и знаят, че краят на света такъв, какъвто го познаваме, наближава. Само наивниците все още се държат за илюзията, че "животът ще си продължи какъвто си е”. Предстои да бъдат извадени жокерите. Времето е на страната на Наблюдателите, защото те са поставили живота на инкарнацията си на правилното място, считайки го просто за поредното преживяване и опит.


Матрицата V – търсене на духа
Том I
Изд. Вал Валериан
Папка: Матрицата 5 | Посещения: 1147 | Ченълинги
Контакт          3.93.74.25