Нумерология      Карма      Читалня      Ошо      Рецепти      Здраве      Луиз Хей    
   Астрология      Езотерика      Телепатия      Крион      Бог, Уолш      Чакри      Съновник      Психология      RSS

Бутон за дарения чрез PayPal



Лунни Възли
Хороскопи
Зодии
Натална
Синастрия
Съвместимост
Предсказателна
Ерогенни зони
Любов и Секс
Сексуалност
Еротика
Любовен Хороскоп
Тя и Той
Духовно Израстване


Начало  Регистрация  Вход


Ченълинги
Книги
Сентенции
Вампиризъм
Нумерология en
The Arcturians
Приказки
Супер Игри
Софтуер | Линкове
Музика | Филми
Благодарност
Игри | Таро
Отзиви


18:41
25.04.2024
Четвъртък
3.135.217.228


Онлайн: 2
Гости: 2
Потребители: 0


 Пими ® » Читалня » Матрицата 5


Разговори с Луцифер [66] Статии [201]
Матрицата 5 [55] Нумерология [28]
Астрология [31] Великият преход [110]
Кармична Астрология [13] Енергиен Вампиризъм [19]
Пламъци Близнаци [13] Карма и Подсъзнание [30]
Любовна тактика [13] Петър Дънов [4]
Джасмухин [8] Ангели и Архангели [15]
Дийпак Чопра [7] Сал Ракели [24]
Барбара Марчиняк [22] Екхарт Толе [9]
Учението на Абрахам [8] Пътят на душите [6]


Сливане на енергиите на две духовни енергийни същности. Матрицата V

Основно сливане се извършва, когато вашата Финална Инкарнация събере всички свои инкарнации във Висшия Аз, а след това се придвижи до следващото ниво на напредък. Второстепенните сливания са временни по природа. Те могат да възникнат, когато два невъзпрепятствани духа се слеят, за да работят заедно докато прогресират по сходни пътища. Това може да стане между физически тела от еднакъв пол. Играта е изопачила това, като е въвела женитбите между противоположните полове. Извънземните генетици знаели за ефекта от електрическата полярност при събирането на двата противоположни пола и това, че така се давал на късо истинския духовен напредък.

При заселването на Земята от древните земни хора второстепенните сливания били стандарт. Играта сложила край на това и създала ситуация, където онези, които искали едновременен инкарнационен път, можели да прогресират бързо независимо от всичко, което Играта им подхвърляла, включително когато това били враждебни полове и полярности. Сексът, нежността, докосването и физическото привличане отразяват обмена на енергии в трета плътност. Ако някой (от същия пол) казва, че е твой приятел или твоя "най-добър” приятел, а след това ти казва нещо от рода на "мразя да ме докосваш”, значи не е наистина ваш най-добър приятел на нивото, което е необходимо, за да се извърши второстепенно сливане и е време да го оставите и да се придвижите по-нататък. Това демонстрира несъвместимост на пътищата. Губите си времето с този човек. Ако вашето намерение е да "спасите” или "промените” този човек, значи обслужвате полярностите.

Второстепенните сливания, за съжаление, не се случват толкова често. Това отчасти се дължи на индивидуалността на пътищата на Висшите Аз и на разпръскването на представителите на всички инкарнационни нива в широк период от земното "време”. Това допълва предизвикателството. За да имате успех във второстепенните сливания, имайте предвид някои неща:

Противоположностите никога не се привличат. Пример: Срещам някого, към когото изпитвам незабавно физическо привличане. Започвам да говоря с него и откривам, че нямаме нищо общо и му казвам, че няма смисъл да продължаваме разговора. Той казва: "но защо, противоположностите се привличат”. Това е лъжа на Играта и на моето Финално ниво не може да ми бъде въздействано с подобни термини.

Пътищата трябва да са сходни. Не може да се осъществи успешно сливане между инкарнация от средно ниво и Много Напреднала Инкарнация. Човек, който е религиозен, няма да се разбира с такъв, който е преминал отвъд религиите. При това положение всеки от тях ще губи времето си да променя другия. Това си е чисто идентифициране с тялото, даже ако двамата са от един и същи пол. Хороскопите са отлично средство да се видят пътищата на тези инкарнации и в тях съвместимостите си личат.

Духовната съвместимост е второто, но не по важност съображение. Еднаквият пол показва физическа съвместимост. Но за успешно сливане е необходима и духовна съвместимост – това предполага да работите съвместно, а не всеки да се мъчи да променя другия, което е много полярно и показва желание за контрол/доминиране. То показва, че пътищата на двамата са различни.

НЯКОИ комбинации, които евентуално могат да се окажат успешни, са две Финални Инкарнации, Финална и Много Напреднала Инкарнация, две средно-Напреднали Инкарнации, две инкарнации от средно ниво и две инкарнации от ниско ниво. Ако сте сред Много Напредналите и отвъд тях нива, трябва да внимавате да не се обременявате с духовно зависими личности. Помнете, израстването предполага подпомагане, а не единия да следва другия.

Можете да преминете през периоди, в които да нямате партньор за второстепенно сливане. Това е значимо за вашия напредък – ако не се обвързвате с някой само, за да сте изобщо с някого. Ключът е съвместими/балансирани  взаимоотношения. Ако трябва да имам връзка в настоящата си инкарнация, това ще бъде мъж, с когото пътищата ни са сходни. Ако това не стане, значи не е трябвало.

Второстепенните сливания се извършват далеч по-лесно на астрално ниво, тъй като там няма полове и физически тела, но казаното за нивото на напредък остава в сила и за там. Освен това в Астрала (а и на следващите няколко нива на плътност) съществуват и полярностите и ще трябва да се справите и с това. И там има същества, които ще се опитват да ви "спасят” или контролират. Роберт Монро се е натъквал на някои от тях и го разказва в своята трилогия. Ще има и други ситуации, с които ще трябва да се справите. Сливанията – главни и второстепенни, ще продължат и отвъд трета плътност.

 Наблюдения: Фенг Шуи

 Фенг Шуи е отличен материал и аз съм го адаптирал за себе си в къщи, но това не е панацея – знам двама напълно несъвместими, които наеха човек да съобрази всичко в дома им с изискванията на Фенг Шуи, но това няма да ги направи съвместими. За тази цел може да им помогне астрологията. Фенг Шуи ще ви помогне за енергийните потоци в дома ви, в работата ви, но не може да превъзмогне астрологичните сблъсъци. Злато не се прави от боклук. Казват, че в Азия Фенг Шуи се използва масово, но колко са богаташите там, които могат да си го позволят и колко са бедните, които се борят за парченце хляб. Фенг Шуи няма да направи бедния богат. Това зависи само от Висшия ви Аз.

Матрицата V – търсене на духа
Том I
Изд. Вал Валериан
Папка: Матрицата 5 | Посещения: 1281 | Ченълинги
Контакт          3.135.217.228