Нумерология      Карма      Читалня      Ошо      Рецепти      Здраве      Луиз Хей    
   Астрология      Езотерика      Телепатия      Крион      Бог, Уолш      Чакри      Съновник      Психология      RSS

Бутон за дарения чрез PayPal



Лунни Възли
Хороскопи
Зодии
Натална
Синастрия
Съвместимост
Предсказателна
Ерогенни зони
Любов и Секс
Сексуалност
Еротика
Любовен Хороскоп
Тя и Той
Духовно Израстване


Начало  Регистрация  Вход


Ченълинги
Книги
Сентенции
Вампиризъм
Нумерология en
The Arcturians
Приказки
Супер Игри
Софтуер | Линкове
Музика | Филми
Благодарност
Игри | Таро
Отзиви


19:51
24.04.2024
Сряда
3.144.187.103


Онлайн: 2
Гости: 2
Потребители: 0


 Пими ® » Читалня » Матрицата 5


Разговори с Луцифер [66] Статии [201]
Матрицата 5 [55] Нумерология [28]
Астрология [31] Великият преход [110]
Кармична Астрология [13] Енергиен Вампиризъм [19]
Пламъци Близнаци [13] Карма и Подсъзнание [30]
Любовна тактика [13] Петър Дънов [4]
Джасмухин [8] Ангели и Архангели [15]
Дийпак Чопра [7] Сал Ракели [24]
Барбара Марчиняк [22] Екхарт Толе [9]
Учението на Абрахам [8] Пътят на душите [6]


За мъжете, които искат да отворят своята сърдечна чакра. Матрицата V


Миналата седмица ме попитаха как един мъж може да отвори сърдечната си чакра. При жените това е много по-лесно, но при мъжете тя може да се отвори едва когато са достигнали средно-Напреднало ниво. Имайки предвид това, пиша настоящия сегмент.

Единствено и изцяло вашият Висш Аз трябва да реши кога и в коя инкарнация да се отвори мощната сърдечна чакра. Когато сърдечната чакра се отвори, емоциите текат свободно. При женското тяло урокът е да се научиш да контролираш тези емоции така, че да не те управляват те. При мъжете контролът обикновено съществува, но съществува страх (особено при мъжете, които считат себе си за хетеросексуални) от своите женски енергии. "Аз съм мъж. Нямам женски енергии", могат да кажат те. В такъв случай този човек НЕ Е готов да опита стъпките дадени по-долу. Помнете, извън настоящата си инкарнация вие сте И мъж И жена, балансирани в едно.

Момчета, съществуват някои предпазни мерки, на които ще се натъкнете преди вашата сърдечна чакра да бъде отворена (от вашия Висш Аз). Обикновено помага, ако сте в гей-инкарнация, но може да стане във всяка ориентация АКО духът ви е силен и ако сте достатъчно Напреднали, за да преодолеете тялото. Опушването с градински чай ще ви помогне много да изчистите своето аурично поле; масажът също помага за стимулирането на областта на сърдечната чакра. Ако имате доверен приятел с отворена сърдечна чакра, той може да ви помогне много - дори само като ви изслуша и посъветва.

Първо трябва да РАЗБЕРЕТЕ, че имате и мъжки и женски енергии независимо в какво тяло сте инкарнирани.

Второ - трябва да РАЗПОЗНАЕТЕ какво са тези мъжки И женски енергии, особено по отношение на текущата ви инкарнация.

Трето - трябва да ПРЕГЪРНЕТЕ - във вашия случай своите женски енергии, и да ги балансирате със своите мъжки енергии. Това не  е баланса, за който говоря в Матрицата 5, а по-скоро баланс И изражение на мъжките/женски енергии.

Четвърто - Трябва да ДЕМОНСТРИРАТЕ на себе си, че сте разбрали, разпознали и прегърнали своята женска страна. Това се прави като се отхвърлят страховете, които ви пречат да предприемете стъпки 1 до 3. Демонстрирате това като прилагате в живота си онова, което сте научили.

Пето - щом се почувствате удобно и сте демонстрирали този енергиен баланс, СЛЕД ТОВА можете да ТЪРСИТЕ отварянето на сърдечната си чакра.

Помнете, можете да се опитате и да излъжете единствено себе си (инкарнацията), но не можете да заблудите нито своя Висш Аз, който следи вашия напредък, нито някой друг, чиято сърдечна чакра е отворена. След свързването на сърдечната чакра, вратите на вашия емоционален поток се отварят и подтиснатите/ограничавани емоции започват да се изливат отначало в сълзи, които затихват след като бъдат изразени в достатъчна степен. Ще установите (ако успеете да го постигнете), че това е едно от най-освобождаващите събития, пред които ще се изправите в настоящата си инкарнация. Психичните способности проявяват тенденция да нараснат и връзката ви с вашия Висш Аз става по-силна. Това е пречистващо, изпълващо, струващо си и безкрайно удивително.

За ефекта от обграждането с бяла светлина

"Обградете се с бяла светлина, за да си осигурите защита” – често можете да чуете този съвет. Само че бялата светлина НЕ осигурява защита на никого. Тогава защо този съвет се дава толкова често? Това е нещо като игра на шах между Тъмните и Светлите, която се играе на ниво трета плътност, а инкарнациите са шахматните фигурки. Както и при шаха – има два цвята. За да играете играта, трябва да си изберете страна. Когато се обгръщате с бяла светлина, това ви идентифицира (в Астрала) като играч на Светлата страна. Ако се обградите с черна светлина, това ви идентифицира като играч на Тъмната страна. Това полярностите използват, за да познават по-добре своите съюзници и врагове и да действат съответно. Защитават ли? Изобщо не. Освен всичко друго, когато използвате светлината на някоя от полярностите, това ви прави поредната стръв в астрала. Полярностите непрекъснато набират нови членове и е известно, че понякога те сменят страната, на която са застанали. Това е ИГРА.

И така, влиза златната светлина. Златната светлина може да нулира КАКТО бялата, така и черната. Интересното е, че когато представителите на светлата полярност нападат, нападащите астрални творения се оцветяват в черно, защото черното е цветът на атаките на полярностите. Затова, когато последовател на Светлите сили нападне последовател на Тъмните сили, този на Тъмните сили абсорбира атаката и това увеличава силата на Тъмните. Светлината не създава светлинно астрално оръжие – това е мит. Теориите на светлите са мазохистични – обърни си и другата страна. Тъмните са садистични, агресивни и приемат обърнатата страна като нещо, което още не е атакувано. Като шаман съм имал работа и с двете полярности и съм виждал само оцветени в черно оръжия. Няма такива от бяла светлина – това е мит.

Златната светлина незабавно разтваря черната и представлява забрана и за бялата и за черната. Полярностите искат балансът да отиде някъде другаде. Полярностите отхвърлят баланса и обръщат вниманието ви към не-участващите в Играта. Това са глупости. Полярностите се страхуват от Баланса, защото знаят, че той ще погълне и Светлите и Тъмните и при смесването на полярностите ще се получи не ин/ян, а сиво.

И така, ако искате да продължите да играете играта на шах, покривайте се с бяла или черна светлина. Всички ние правим това на различни етапи от Играта. Евентуално ще израснете достатъчно, за да видите полярностите като това, което те наистина са и вече няма да участвате в Играта, освен колкото да съществувате в настоящата Земя.

И двете полярности използват светлина. Светлите използват бяла, Тъмните използват черна. И двата вида светлина се виждат в астрала. Тъмните труженици търсят  онези, които са обгърнати от бяла светлина. БЯЛАТА СВЕТЛИНА НЯМА ДА ВИ ПРЕДПАЗИ ОТ НИЩО. Използването й ще ви идентифицира като участник в полярностите – мазохиста за садиста, жертвата за търсещия жертва, този, който си обръща другата страна след като го удари оня, който обича да удря.

Бялата светлина ви превръща в стръв и привлича тъмните към вас. Тя не служи на никаква друга цел. Затова внимавайте, когато някой съветва последователите си да се обгръщат с бяла светлина. Разбира се, мнозина от тях са напълно добронамерени и искрено вярват, че това е истина. Има и агенти на Тъмните, които искат да накарат последователите на светлите да се самоидентифицират с тази бяла светлина. Тъмните могат да бъдат много коварни и лъжливи. Затова тази фраза "обгръщайте се ...” добива такава популярност – защото Земята е под контрола на Тъмните.

Ако искате да се защитите с нещо, носете черен Тормалин от лявата си страна. Този камък отразява множество енергии (и Тъмни и Светли) обратно към изпратилия ги и ги отдалечава от вас. Лявата страна на тялото ви е мястото, където влизат постъпващите енергии. Дясната страна е мястото, откъдето излизат.


Schorl Tourmaline

В много от класическите мелодии умишлено са скрити някои много мощни знания. Това е направено от Висшите Аз на Много Напредналите и отвъд тях Инкарнации, за да бъде използвано от онези, които имат нужда от това познание СЕГА. Ключовете са музикални по природа и ще реагират с вас според нивото ви на напредък и времето, зададено от вашия Висш Аз. "Лебедово езеро” е една от тези композиции.

Висшите същества използват за съзидание златната светлина толкова, колкото и звука. На нивото на 3-та плътност ВСИЧКО може да се излекува посредством светлина и звук. Помнете: всичко, което сте видели и чули се записва завинаги във вашия Висш Аз.

Звуците и цветовете са ви необходими в по-висшите плътности за нужди, за които ще научите, когато вашият Висш Аз реши, че трябва. Очакват ви изумителни неща. Златната енергия е енергията на чистия баланс. Потърсете още информация за това в библиотеката на 27 ниво на астрала и в своя Висш Аз.

Посетих един семинар, на която една позната – рейки мастер, провеждаше курсове по Рейки-целителство. Тя казваше, че изцеляването не идва от нея, а от "вселената”. Всички ние сме чували духовните учители да отричат, че са нещо повече от канал за изцеляваща енергия. Според тях тя винаги идва от някакъв външен източник.

Време е да приключим веднъж завинаги с това. "Универсалната” енергия, за която говореше този Рейки-мастер, е просто нейният Висш Аз. Тя идва от духовната връзка, която оживява инкарнацията. Всеки от енергийните потоци, които излизат от Висшия Аз (вижте илюстрацията към Матрицата), е удължение на Висшия Аз с всички способности, които Той/Тя има. Напредъкът на инкарнациите е преоткриване на този, който наистина си и възвръщане на своята сила. Изцеляването е една от вашите естествени способности.

Играта ви учи, че вие сте нищо и че всичко се дължи на някакво външно божество. ТОВА Е ЛЪЖА. Когато вярвате във външни божества, вие отричате кои сте. Това става и при много Напредналите Инкарнации преди са се свързали с техния Висш Аз. То няма да спре докато не стигнете до етапа Финална Инкарнация, или докато не станете една от Доминантните Инкарнации. Възможността за изцеляване идва от вас – не от друг източник.

Питат ме кое е божеството – божеството сте ВИЕ, вие сте своето божество. ОСНОВНА стъпка с много голямо значение е да стигнете съзнателно до този извод. Играта нарича това "грях” – ако само посмеете да си помислите да се сравнявате с "бог”. Те НЕ искат да знаете кои сте.

Щом сте напреднали достатъчно посредством опита, вие осъзнавате нещата и вашите способности ще се проявят. Основното е доверието и възвръщането на вашата сила. За щастие, ВСИЧКИ Висши Аз евентуално ще възвърнат своята сила и полярностите ще бъдат преодолени. Засега помнете и осъзнайте, че трябва да се справите с фалшивата скромност на полярностите.

Именно лечителят е онзи, който изцелява. Изцелението става много по-силно, когато осъзнаете и ЗНАЕТЕ, че това идва от вас. Докато не стане това, вие не можете да достигнете своя пълен потенциал като лечител.

Друго, което трябва да помните като лечител: Всеки Висш Аз има свой собствен Път и ще се придържа към него. Ето защо истинският лечител ще знае, че не може да промени избраната от друг Висш Аз съдба.  Не можете да изцелите някого, ако това не съвпада с Плана на Висшия Аз на болния човек. Можете да го улесните при преминаването му по пътя, но не да промените този път. Ето защо никой шаман или лечител не може да спре онова, което Висшият Аз на това лице  е решил - даже ако инкарнацията не е достатъчно напреднала, за да го знае.

Мнозина се прехласват по това колко са по-напреднали от нас извънземните цивилизации: "Андромедианите използват 80% от мозъка си, а ние само 15%, те са много по-напреднали в науката, но въпреки това ние сме равни на тях”, прочетох в един сайт.

Някои боготворят "науката” и мислят, че напредъкът в научно отношение върви ръка за ръка с "разбирането”. Това не е така. Колкото повече разчиташ на наука и технологии, толкова по-малко разчиташ на духовността. Така отдаваш силата си  на "науката и технологиите”. Истински духовните същества обаче нямат нужда от кораби, за да правят нещата. Няма нужда  да боготворим извънземните. Помнете за външните божества от всякакъв вид.

Освен това, ние не сме равни на тях, освен на етапа Инкарнации от Средно Ниво и малко Напреднали Инкарнации. Щом стигнем до МНОГО Напредналите етапи, ние вече сме духовно напреднали отвъд тяхното ниво. Ние "всички сме равни” е част от глупостите и от извънземните манипулации, които целят да ви държат съсредоточени  върху ТЯХ (външните божества).

Споменатите проценти от мозъка са друго погрешно изявление. АКО не използвате нещо в течение на стотици хиляди години, то атрофира. АКО земните хора използваха само малък процент от мозъка, той нямаше да е с тези размери и да се намали. Но не се е намалил. Не знам кой е направил такова твърдение, но то явно се е вкоренило тук. Даже интересния филм, който отразява фокус 24 от Астрала "Да защитиш живота си” (Defending Your Life) говори там за проценти от мозъка въпреки, че хората там са МЪРТВИ и НЯМАТ мозък. Някои извънземни искат да поддържат позиция на превъзходство само въз основа на технологиите.

За съжаление, извънземните генни инженери, когато създали отделни полове тук, направили така, че оригиналните ДНК команди, които сме имали и с помощта, на които сме можели СЪЗНАТЕЛНО да използваме пълния капацитет на мозъка си, били изключени и направени неизползваеми.

Това означава, че  докато инкарниращият се дух МОЖЕ (и ИЗПОЛЗВА, в зависимост от нивото си на напредък), пълната мозъчна функция, то тялото не може – освен, ако духът е достатъчно зрял, да превъзмогне изключените ДНК команди. Това става при екстрасенсите и при хората с пси-способности. Малко е трудно да се обясни това, но ще го разберете, когато станете готови. Съществуват КУПИЩА лъжи и полу-истини, за които другата страна на Играта  НЕ иска да сте осведомени, защото ако ги осъзнаете, ще спечелите Играта, като намерите пътища да излезете от нея.

Терапиите, които включват докосване

Хиропраксисът (лекуване на болести чрез манипулации по гръбначния стълб и ставите) и терапиите, които включват масаж, са два метода за лекуване, където е необходимо практикуващият  метода да докосва и манипулира другия. И двата метода могат да направят чудеса за физическото тяло, което бива подсилено в резултат от физическия контакт. Аз редовно посещавам масажисти мъже (за да са подобни енергиите). Препоръчвам ви и двата метода. Масажът например стимулира мускулите и кръвообращението, а в резултат се отстраняват натрупаните токсини.

Сега да погледнем на това от друга гледна точка: и в двата случая практикуващият метода влиза в ауричното поле на масажирания. Разговаряйте с масажиста преди това – използвайте интуицията си, за да решите дали да използвате това лице.

Щом позволите на някого да влезе в ауричното ви поле, вие се отваряте. Съществуват Тъмни, които могат и ще ви откраднат енергии. Докато се занимавах с шаманизъм съм ги срещал в астрала.

Ако сте мъж, съветвам ви да избягвате жени-масажистки, тъй като те източват мъжката енергия. Това може да е най-прекрасната жена, която сте срещали, но способността й да източва енергията ви е налице дори и тя да не е наясно с това. Има обаче мъже, които твърдят, че не могат да допуснат да ги масажира мъж и отиват при жена-масажист. Това е защото са на по-ниско ниво и имат нужда някой да източи енергията им заради самото преживяване. Трябва да преминете през ада, за да осъзнаете това. Тези мъжки тела нямат достатъчно напреднал дух, за да разкъсат примката на Играта. Аз влизам в положението на такива хора, но те не са готови все още за материалите в Матрицата 5.

Жените могат да извлекат голяма полза от тези практики докато ги масажира жена, но ако дадена жена има чувството, че ТРЯБВА да бъде масажирана от мъж, това е защото тялото, като вампир, иска да източва мъжка енергия (имплантирана от извънземни ДНК команда).  Ако мъжът търси жена масажист, той също се поддава на тази ДНК команда – да позволи да източат енергията му. Всички ние трябва да минем през този сегмент от Играта, за да си дадем сметка за това. Ако чувствате, че трябва да ви масажира човек от противоположния пол, значи не трябва да четете материалите на Матрицата 5, особено ако информацията тук ви кара да се чувствате разстроени.

Аз съм обучен на масажни терапии и съм масажирал мои бивши приятелки, управлявани от тялото. Моята специалност включва изчистване на чакрите по време на масажа и сеансът трае един час. Така мога да докосна духа на приемника и да го "подпомогна”, но скоро след сесията контролът на духа отново бива подтиснат. Този масаж не включва никакъв секс – става дума за подпомагане на напредъка на духа. Висшият Аз на човека искаше да си свърша работата и беше в състояние да подтисне тялото достатъчно дълго, за да приеме свършеното от мен. Дори ако тялото отново възвърне контрола си, обаче, аз вече съм помогнал на духа да се събуди. Предложих на четирима мои познати да ги обуча на този метод, но и четиримата отклониха предложението ми. Това показва на какво ниво на развитие са, защото ако бяха по-напреднали щяха веднага да се зарадват на открилата се пред тях възможност да усвоят тези техники.

Ако този, който ви прави масаж ви е приятел или близък, ползата за вас се удвоява – не само физически, а и духовно. Жената може да направи чудеса за своите приятелки и мъжът може да направи чудеса за своите приятели. При хетеро двойките проблемът е, че са хетеро и носят негативен багаж. Когато напреднете достатъчно, обаче, вие започвате да изоставяте този багаж и да се отваряте за по-висши възможности. Къде ви води това ще откриете докато продължава излизането ви от Играта.

Друга терапия, която включва докосване, е сексът. Когато той се прави заради самия секс, това няма нищо общо с духовното.  Мнозина правят секс без да имат емоционални връзки с другия – техният секс е празен и незадоволителен. Да, физическите нужди се удовлетворяват, но за сметка на пренебрегването на духовните нужди. В резултат искате още и още, и все търсите "идеалния” партньор. Това е стара ДНК команда, една от най-старите – секс заради самия секс. Сексът заради самия секс може да е интересен за някой, който тепърва го открива, но той кара духът да жадува за онова, което НЕ получава – духовна енергийна съвместимост. Когато комбинирате физическото с духовно и ако И двамата се движите в сходни посоки по Пътя, вие имате връзка, която ви кара да израствате и да се разширявате. Това се случва много рядко в наши дни. Това най-често става, ако хората са от един и същи пол. При различните полове е трудно поради влиянието на Играта и поради това, че жената източва мъжките енергии, а връзки, основани на паразитизъм, не могат да бъдат успешни.

Когато двама души от един и същи пол и със сходно ниво на развитие станат партньори, духът им повишава вибрациите си и постъпването на данни от Висшия Аз се улеснява, в резултат на което те бързо напредват. Играта ненавижда подобни неща.

Помнете: при всички случаи НЕ трябва да създавате взаимоотношения САМО, за да имате някакви взаимоотношения.


Матрицата V – търсене на духа
Том I
Изд. Вал Валериан

Папка: Матрицата 5 | Посещения: 1584 | Ченълинги
Контакт          3.144.187.103