Нумерология      Карма      Читалня      Ошо      Рецепти      Здраве      Луиз Хей    
   Астрология      Езотерика      Телепатия      Крион      Бог, Уолш      Чакри      Съновник      Психология      RSS

Бутон за дарения чрез PayPal



Лунни Възли
Хороскопи
Зодии
Натална
Синастрия
Съвместимост
Предсказателна
Ерогенни зони
Любов и Секс
Сексуалност
Еротика
Любовен Хороскоп
Тя и Той
Духовно Израстване


Начало  Регистрация  Вход


Ченълинги
Книги
Сентенции
Вампиризъм
Нумерология en
The Arcturians
Приказки
Супер Игри
Софтуер | Линкове
Музика | Филми
Благодарност
Игри | Таро
Отзиви


02:52
19.04.2024
Петък
3.139.97.157


Онлайн: 1
Гости: 1
Потребители: 0


 Пими ® » Читалня » Матрицата 5


Разговори с Луцифер [66] Статии [201]
Матрицата 5 [55] Нумерология [28]
Астрология [31] Великият преход [110]
Кармична Астрология [13] Енергиен Вампиризъм [19]
Пламъци Близнаци [13] Карма и Подсъзнание [30]
Любовна тактика [13] Петър Дънов [4]
Джасмухин [8] Ангели и Архангели [15]
Дийпак Чопра [7] Сал Ракели [24]
Барбара Марчиняк [22] Екхарт Толе [9]
Учението на Абрахам [8] Пътят на душите [6]


Ню Ейдж религиите. Матрицата V

Ню Ейдж религиите получават повече привърженици напоследък, защото толерират по-широк обсег от вярвания и сексуални ориентации. На повърхността те изглеждат като страхотно подобрение пред пропитото с вина и кръв и болка християнство. Но това е само на повърхността, защото те също пренебрегват факта, че хората съществуват и отвъд 3-та плътност и в по-висши реалности, където няма богове и богини. Те също вярват в превъзходството на жената над мъжа, както е във всички сфери на Империята Орион.

Същото се отнася и за масовото "обучаване” на шамани.  Студентите ги учат на разделяне по полов признак на всички духове, използват се понятия като "майката-природа”, „майката-Земя” и др. Този масов шаманизъм не е истински, но служи на Орион, затова го насърчават.

Ню Ейдж религиите са поредната клетка за духа, за истинския вас. Докато се занимавате с подобни религии ще ви бъде трудно да видите духа като неполяризирано интелигентно същество. То не е ин/ян модела, който показва равните мъжки/женски полове, а отделната, но перфектна смес на ин/ян преди изкуственото им разделяне.

Онези, които се идентифицират с тялото си, пренасят това и на нивото на Астрала, където Играта продължава. Ако вие, докато сте инкарнирани, узнаете кои сте И действате в съответствие с това като не играете Играта, освен когато това е необходимо (създаването на деца, женитбата и "Нуждата” от противоположния пол – основни течения в Играта), ще можете да се придвижите отвъд Играта завинаги. Това е Финалната Инкарнация.

Както в древния Рим – не ги било грижа на кого се покланяш, стига да се покланяш някому. Наличието на множество божества, предвождани от богинята, държи вниманието ви съсредоточено върху външното спасение. Това иска Играта – да търсите външно спасение и да мислите, че сте нищо без божество. Но щом откриете кои наистина сте в своята Финална Инкарнация, Играта вече няма власт над вас, нито пък онези, които я играят, защото вие сте готови да се придвижите отвъд нея и нейните създатели.

За да откриете истинския си аз, трябва да се придвижите отвъд религиите, защото всяка религия е поредния капан, поредната клетка за вашия дух.

Земните поклонници се молели на изображенията на тези, които вярвали, че са истинските божества. Така създали астрални изображения на тези богове/богини.  Именно астралните форми на тези същества продължават да събират енергиите на въпросните поклонници, генерирани от техните умове. Така отделяната от тях енергия отива на ниво 25 в Астрала, описано от Монро.

Бил съм в гръцкия пантеон на ниво 25, както и в китайския. Тези астрални творения изглеждат точно както поклонниците вярват, че изглеждат. Гръцкият е изключително впечатляващ. Но без непрекъснатото зареждане с енергия от поклонниците, тези астрални конструкции биха се разпаднали. Именно волята на поклонниците им дава живот и поддържа формата им.

Вие сте по-силни от тези божества, защото сте един от онези, които са създали тази форма. Вие сте и по-мъдри, защото изображението не може да бъде повече от онова, което е енергията на поклонниците.

Докато религиозен лидер или друго може да ви накара да отдадете силата си на външно същество или идея, вие не сте готови да излезете от Играта. За едновременно инкарниращите се Висши Аз ВСИЧКИ религии са задънена улица.

Ню Ейдж шаманизъм – "животните на силата”

Търсенето на сила и контрол над другите винаги е обхванато от полярностите – както тъмната, така и светлата. Истинските шамани нямат "животни на силата” – те искат напътствия от духовете на животните. Ако шаманът гледа на водача като на висшестоящ и се подчинява на волята на животното, балансът бива нарушен, а силата – отдадена.

Пълно е с курсове по псевдо-шамански техники. Открити са за всеки, който може да си плати. Но има една малка подробност: истинският шаманизъм НИКОГА не може да бъде закупен. Бил съм обучаван на истинските шамански техники. Моят учител по шаманизъм ме накара да посетя няколко такива урока. Бях изумен от това как инструктираха участниците да пренебрегват всякакви предпазни мерки и да овладяват животинския дух без да ги е грижа за нищо, освен за този дух, без никакво осигуряване на безопасност. Няма да се впускам подробности, защото биха ги разбрали само обучени шамани. Ще кажа само, че казваха на участниците да станат "своето животно”. Образуваха кръг и се държаха като техния животински дух.  Това е начин да поканиш животинския дух да овладее човека. Животното, пред което се отваряха, беше извикано от животинската духовна реалия. Тази реалия е сравнима с едно приятно ниво, описано от Монро – там има гори, водни площи и други. Това не е нивото, на което са Висшите Аз. Това ниво е успоредно на нивото, на което може да бъде намерен Планетарния Дух на Земята.

На животинското духовно царство не трябва да се гледа през погледа на група американски туристи с комплекси за малоценност. Трябва да се развие уважение към инкарнационния път на природата, а това става само в Напредналите Инкарнации. това не означава да не използваме въздуха или водата, но не означава и масовото избиване на животни както през 80-те.

Нахлуването в животинското царство е дело на тъмните, на незрели и в много случаи – на иначе добронамерени хора. Помнете: пътят към ада е покрит с добри намерения. В случая "добрите намерения” са центрирани около следното "какво добро могат да направят тези духове за мен”? Това също е вариант на отдаване на силата си на други. Висшият Аз възвръща силата си, не я отдава на животински водачи, пазители, човеци или извънземни.

Щом осъзнаете това, няма да имате нужда от външни източници. Шаманът, осъществил връзка с Висшия си Аз осъзнава, че няма нужда от животни. Висшият Аз може да направи всичко.  Именно ТОВА ще научите.

Проявявайте уважение и балансирано състрадание към създанията на Земята, но осъзнавайте и това, че те също имат своите преживявания и роли, които трябва да изиграят на планетата.


Матрицата V – търсене на духа
Том I
Изд. Вал Валериан
Папка: Матрицата 5 | Посещения: 1225 | Ченълинги
Контакт          3.139.97.157