Нумерология      Карма      Читалня      Ошо      Рецепти      Здраве      Луиз Хей    
   Астрология      Езотерика      Телепатия      Крион      Бог, Уолш      Чакри      Съновник      Психология      RSS

Бутон за дарения чрез PayPal



Лунни Възли
Хороскопи
Зодии
Натална
Синастрия
Съвместимост
Предсказателна
Ерогенни зони
Любов и Секс
Сексуалност
Еротика
Любовен Хороскоп
Тя и Той
Духовно Израстване


Начало  Регистрация  Вход


Ченълинги
Книги
Сентенции
Вампиризъм
Нумерология en
The Arcturians
Приказки
Супер Игри
Софтуер | Линкове
Музика | Филми
Благодарност
Игри | Таро
Отзиви


15:38
20.04.2024
Събота
52.14.130.13


Онлайн: 2
Гости: 2
Потребители: 0


 Пими ® » Читалня » Матрицата 5


Разговори с Луцифер [66] Статии [201]
Матрицата 5 [55] Нумерология [28]
Астрология [31] Великият преход [110]
Кармична Астрология [13] Енергиен Вампиризъм [19]
Пламъци Близнаци [13] Карма и Подсъзнание [30]
Любовна тактика [13] Петър Дънов [4]
Джасмухин [8] Ангели и Архангели [15]
Дийпак Чопра [7] Сал Ракели [24]
Барбара Марчиняк [22] Екхарт Толе [9]
Учението на Абрахам [8] Пътят на душите [6]


Капаните на Играта – поклонението пред предците и генеалогията. Матрицата V

В Азия поклонението пред предците е традиция. Генеалогията започнала с кралските особи (лакеите на Империята Орион), които така демонстрирали своето право да управляват. Днес генеалогията е цел на мормоните. Защо за Играта е толкова важно да се кланяш на своите предци? Защото така се идентифицираш със своето тяло, а не със своя дух. Ако се придържаш стриктно към това (а всички ние го правим, докато сме на ниско или средно ниво), никога няма да погледнеш на себе си като на инкарнация на своя Висш Аз, спуснала проекции в различни раси и времеви периоди, за да събере специфичните преживявания необходими на този Висш Аз.

Чувствате се задължени да казвате или правите неща, защото във вашия род е прието така. Това е начин на Играта да ви държи заспали. Ако знаехте, че родът е просто превозно средство за текущата ви инкарнация, може би нямаше да участвате във войната, или да се омъжите за "правилния човек”, или да поддържате предаваните от поколение на поколение традиции.

Знаейки, че сте инкарнация на своя Висш Аз, знаете, че вие сте във всички тези преживявания, които ви учат да харесвате или не харесвате. Ако четете този материал, вие сте арабин/африканец/европеец/азиатец и т.н., както и християнин/мюсюлманин/будист и т.н. Ако разбирате, че сте всички тези хора в различни времеви периоди, ясно е, че не бихте воювали със себе си. Но това става в периода след средното ниво.

Спазването на традициите е безсмислено, освен ако не ви доставя удоволствие. Аз например украсявам за Коледа, но не съм религиозен и съм адаптирал този празник така, че да ми пасва на мен, а НЕ на религията. Когато адаптираш нещо така, че да ти пасва на самия теб, ти си на ниво средно Напреднал или по-високо.

Някаква жена ме попита дали съм си правил генеалогично дърво. Казах "не”. Според нея някой си бил направил генеалогичното дърво чак до Адам. Да бе!

Затова знайте какво представлява почитането на предците в действителност. Всички минаваме през това преди да израснем.

Висшето образование и Орион

Жените с висше образование са повече от мъжете. Империята иска да доминират жените – при тях е така. Когато Империята се наложи, ще иска покорство на мъжете пред жените. Затова равенството на половете никога не е било цел – то е било просто оправдание за доминирането на жените. Причината – ДНК командите, имплантирани от Орион.

Висшето образование е необходимо за развиване на ума и така е било от векове. Но сега мъжете избират да не бъдат образовани – ТОВА е ДНК команда в действие. Те предпочитат да се занимават със спорт или забавления от ниско ниво, вместо да развиват ума си. Повечето хора приемат това като нормално, но Напредналите и Финални Инкарнации виждат в този факт поредния начин за подтискане на мъжкия пол на Земята.

Какво може да се направи? Само мощен дух (Финална или Много Напреднала Инкарнация) може да тръгне срещу ДНК командите. За щастие, приближаваме се към края на епохата и ДНК командите на Орион няма да се проявят напълно. Една от ключовите дати е 2012 година. Много от Финалните Инкарнации са тук сега поради уникалната ситуация на Земята – лебедовата песен на намесата на Орион. Точно когато си мислят, че са придобили всичко, то ще им бъде отнето. Някои ключове има в книгите на Монро. Възвърнете си силата и се подгответе да излезете от Играта, АКО ви е дошло времето за това.

В една книга четох за отхвърляне на бялата раса и обвинения към мъжете оневинявайки жените. Това е чиста ДНК команда на Орион в действие (предвидена да се задейства точно сега). Кралицата на Орион би се гордяла с този човек. Расите, различията и уникалността, са необходими на едновременно инкарниращите се, за да имат те различни преживявания. Същото е и когато този автор нарича планетарния дух  "майката-природа” и твърди, че тя се опитвала да изтреби всички мъже от планетата. Това, разбира се, са пълни глупости.

Орион и свалянето на шапките

Защо мъжете трябва да си свалят шапките, когато влязат някъде, а жените – не?

От времето на шлемовете винаги се е носило нещо на главата като защита от студове и дъжд. Има всякакви шапки. Високите шапки (на църковни дейци и пр.) демонстрират превъзходство над останалите. Както те, така и короните и диадемите, произхождат от Орион.

Та защо мъжете трябва да си свалят шапката, а жените – не? Защото така е в Орион, където управляват женските създания, а мъжките са втора класа. Затова мъжете трябва да засвидетелстват пред жените своето покорство. ДНК командите на Орион са много активни сега на Земята, особено в САЩ, Канада и Западна Европа.

Сексуалните затворници

Днес по радиото коментираха, че една холивудска звезда отказала да прави секс със съпруга си, с което няколко други жени се съгласиха. Добре, но това трябва да означава, че твоят съпруг е свободен да си търси секс другаде, нали? Не означава това ли? Ами тогава ти го държиш като сексуален затворник. Това е точно обратното на това да държиш някого заради секса и да настояваш да правите секс. За мъжете ако няма секс, няма роман. Това е по-нататъшно развитие на ДНК командата на Орион да бъде на разположение за капризите на жените.

Поради тази форма на контрол съм против женитбите – доколкото жените ги използват като разрешение да контролират живота на мъжете. Затова не ходя на годежи и сватби. Женитбата е средство за контрол, създадено от Орион при разделянето на половете. Влиянието на женитбата продължава и до днес, но тя вече не се счита за толкова "свещена” както преди.

Много бракове се разтрогват, защото така наречената "любов”, която при тях е "похот”, след женитбата става нещо рутинно. Ако просто живееха заедно и се разделяха, когато искат, това нямаше да е така. В дълбока древност този капан с женитбата не го е имало. Под влиянието на Орион жените искат да са мъже (но запазвайки си статуса на жени). – това е причина за голяма част от хаоса днес.

Това не е нещо, което може да се коригира. Феминизмът се разпространява като вирус в Китай, Индия и Непал. Империята Орион ще обхване цялата Земя, ако не бъде спряна от предстоящите събития.

Не може да има връщане към миналото. Миналото е минало. Но и доминирането на земята от жените няма да се осъществи. Ние сме в мрака на трета плътност. Мракът ще бъде изгонен, но преди това ще стане още по-тъмно. На плановете на Орион, за щастие,  им е съдено да пропаднат. Ще настъпи изцяло НОВА ера. Държането на сексуални затворници от мъже или жени ще бъде премахнато, както и други престъпления срещу Висшите Аз. Една от причините Висшите Аз да са тук, е да се учат от ужасните грешки/преживявания на Земята, за да ги избягват в бъдеще, когато създават светове.

Ориентация към тялото – ориентация към духа

Поздравителните картички,
- когато са ориентирани към тялото, съдържат поздравления по случай: раждане, годеж,  женитба, завършване, религиозни събития.
- ако бяха ориентирани към духа, поздравленията щяха да бъдат по повод: смърт, развод, раздяла, излизане извън обсега на религиозния контрол.

Съчувствието
- когато е ориентирано към тялото, се изказва в случай на: смърт
- когато е ориентирано към духа, се изказва в случай на: годеж, женитба, раждане, и др.

Когато инкарнацията не е събудена, не разбира защо трябва да е така, а когато бъде събудена – не само разбира, но е и СЪГЛАСНА с това.

----- ---
Много войни са били водени в името на бога. Спомнете си първата световна война, когато Бог е помагал и на двете страни – вярно е, защото този бог е с извънземен произход и целта му е била да държи земляните разделени. Какво щеше да стане, ако повечето хора бяха отказали да се бият? Хората нямаше да са разделени и на Орион нямаше да й е така лесно да ги владее.

На религиозна основа се разиграват всякакви драми – това е тактиката на влечугоподобните – използва се страхът (от ада, от дявола, от смъртта). Така генерираният страх храни влечугоподобните от 4-та плътност.

Драмите се увеличават непрекъснато. За да излезете от Играта, трябва да спрете да участвате в оркестрираните от влечугоподобните драми. Наблюдавайте, вземайте си бележка, но се пазете от това да бъдете помитани от приливната вълна на страха.

Какво е най-лошото, което може да се случи (според това какво си мислят повечето хора)? Тялото да умре. Е, и? Духът остава жив. Няма ад и рай – те са лъжа, за да бъдат контролирани масите. Съществува вечен напредък, нови преживявания, нови познания и нови места за проучване, които са напълно различни от Земята. Влечугоподобните от 4-та плътност няма да се мотаят край вас или дома ви, ако не се генерира страх. Те биха гладували, ако не се генерира страх. Но там, където той се генерира – при престрелка в училище, убийства и предавания по телевизията предизвикващи страх, то хората, които генерират страха, дават безплатна покана на влечугоподобните от 4-та плътност, а те никога не отказват безплатно ядене.

В книгата си "Окончателното пътешествие” Монро казва, че всеки опит за преустройство на Земята ще бъде неуспешен, защото  именно това е начинът, по който е трябвало да бъдат нещата през цялото време. Така трябва да бъде, за да могат обитаващите тук да съберат съответния набор от преживявания. Земята ЩЕ си върне перфектното състояние, но едва след катаклизмените промени. Съществува напредък, всичко ще се промени, но не мирно и спокойно. Тази промяна ще стане доста драматично. Последователите на светлите сили се страхуват от това. Вие НЕ СТЕ СВОЕТО ФИЗИЧЕСКО ТЯЛО. Вашето физическо тяло е само продължение на вас – вашия костюм за настоящата ви инкарнация.

Лъжата, че сте "само човек” е измама, създадена от влечугоподобните, както и лъжата "имам само един живот”. Да, имате само един живот като Бил или Бети, но имате МНОГО други като Джим, или Филис, или еди-кой-си. Заглушете шума от пропагандните машини на влечугоподобните и техните лакеи. Влезте навътре в себе си и открийте своята истина. Тя е там.

Матрицата V – търсене на духа
Том I
Изд. Вал Валериан
Папка: Матрицата 5 | Посещения: 1276 | Ченълинги
Контакт          52.14.130.13