Нумерология      Карма      Читалня      Ошо      Рецепти      Здраве      Луиз Хей    
   Астрология      Езотерика      Телепатия      Крион      Бог, Уолш      Чакри      Съновник      Психология      RSS
Бутон за дарения чрез BITCOIN

Please Donate To Bitcoin Address: [[address]]

Donation of [[value]] BTC Received. Thank You.
[[error]]

Бутон за дарения чрез PayPalЛунни Възли
Хороскопи
Зодии
Натална
Синастрия
Съвместимост
Предсказателна
Ерогенни зони
Любов и Секс
Сексуалност
Еротика
Любовен Хороскоп
Тя и Той
Духовно Израстване


Начало  Регистрация  Вход


Ченълинги
Книги
Сентенции
Вампиризъм
Нумерология en
The Arcturians
Приказки
Супер Игри
Софтуер | Линкове
Музика | Филми
Благодарност
Игри | Таро
Отзиви


15:12
02.02.2023
Четвъртък
3.93.74.25


Онлайн: 6
Гости: 6
Потребители: 0


 Пими ® » Читалня » Матрицата 5


Разговори с Луцифер [66] Статии [201]
Матрицата 5 [55] Нумерология [28]
Астрология [31] Великият преход [110]
Кармична Астрология [13] Енергиен Вампиризъм [19]
Пламъци Близнаци [13] Карма и Подсъзнание [30]
Любовна тактика [13] Петър Дънов [4]
Джасмухин [8] Ангели и Архангели [15]
Дийпак Чопра [7] Сал Ракели [24]
Барбара Марчиняк [22] Екхарт Толе [9]
Учението на Абрахам [8] Пътят на душите [6]


Наблюдение: Разрушителният за чакрите символ – Кръстът. Матрицата V

Християнският кръст е символ, който руши всяка чакра, над която е поставен. – структурата на кръста прави това . Мнозина го носят на гърлото си – така тази чакра (за ясното виждане) не може да функционира правилно. Други го носят на дълга верижка до сърцето – емоционалния център и портал към по-висши способности.  Някои го носят на колана си.  Така увреждат чакрата при слънчевия си сплит – защитната.

Полагането на клетви – нито президентът, нито конгресът държат на клетвите, които са полагали. Тези клетви, че те ще пазят нацията и т.н. са илюзия. Врагът не е отвън и президентът не пази конституцията от външни врагове, защото самият той е неин враг, докато конгресът допуска всичко това. Илюзията, в която онези с властта искат населението да вярва е, че ще ги "пазят” от врагове, терористи и т.н. Но тя е САМО илюзия. Враговете, които те имат предвид са изкуствено създадени – точно както Хитлер през 30-те. Нещата обаче ще се влошат преди да се подобрят. Затова наблюдавайте и анализирайте. Търсете измамата и лицето зад кулисите, за да разберете правилно Играта в трета плътност.

ТРЯБВА да осъзнаете, че ВСИЧКИ религии, включително средствата за контрол, искат да гледате някъде навън за "спасение”, да отдадете силата си на външни божества. Не слушайте какво ви говорят – гледайте какво вършат – това е доказателството. Вие обаче трябва да си върнете силата.

Второто, което трябва да осъзнаете е, че ВИЕ създавате своята съдба. Трябва да излезете от положението на жертва и да спрете да мислите, че някой друг ви е виновен за това, че сте в еди-каква си ситуация. В новата реалност няма да има жертви. ТРЯБВА да поемете контрол над себе си. Например, ако пушите, не обвинявайте за това тютюневите компании, стреса или нещо друго. ВИЕ сте решили да си създадете този навик и това пристрастяване. Вината/отговорността за него е ВАША. Не хленчете и не се оплаквайте. Да, тъмните сили стоят за това, да, тютюневите компании стоят зад това, но въпреки всичко ВИЕ имате свободната воля да решавате дали да поддържате този лош навик. Същото е и с алкохола и с другите пристрастявания. Вземете обратно силата си и променете това, което искате да промените. Вглеждайте се вътре в себе си за напътствия и съвет.

Ритуалите

Религията и тайните общества използват ритуали за да контролират лицето и да му напомнят "къде му е мястото”. Религията ги обича много – ходи на църква всяка неделя, иначе ЩЕ ОТИДЕШ В АДА, например. Всички религии използват ритуалите, за да напомнят постоянно на своите последователи (правилната дума е стадо), че те са предмет на капризите и настроенията на техните божества И че не трябва да мислят за нищо друго, освен как да се подчиняват на това божество. "Грях е да се задава този въпрос” често са ми казвали в католическото училище. Трябва да приемеш това без да задаваш въпроси и да го правиш просто защото бог казва така. Това са глупости, но те държат мнозинството от овцете на линия – в страх от тяхното божество.

Ритуалите, редовно практикувани, държат лицето подчинено на божеството независимо кое е то – аллах, Кришна, Буда. Колениченето, поклоните, използването на фрази като "бог казва” или "в божието име” са начин да ви покажат, че друг контролира вашия живот. Само че тези същества ще контролират живота ви само АКО вие им позволите. Ритуалите ви показват, че сте подвластни на други същества. Хората, които са си възвърнали силата знаят, че божеството е в тях самите и че те сами са отговорни за своето спасение. Те не се опитват да избегнат отговорността. Този бог казал това, оня казал онова – осъзнайте, че важното е ВИЕ какво казвате, ВИЕ какво решавате, защото отговорността за вашето спасение е ВАША. Правят се ритуали за опрощаване на греховете – няма грехове, има само различни преживявания. Учете се от грешките си, ако не искате да ги повтаряте. Поискайте прошка от някого, когото сте наранили, а не от измислени божества. Няма грях – има само преживявания, които ви помагат да израстване и съзрявате. Влечугоподобните обичат да носят маската на Бог, аллах и т.н., но снемете тази маска и ще видите разцепения им език.

Някой кихва и ритуалът повелява да му кажат "Бог да те благослови”. Някои знаят за какво става дума и пак го казват, защото звучало толкова мило. А говорим за програмиране. За да прекратите контрола от външните божества,  спрете да използвате ритуалите одобрени от тях. Кихането няма нищо общо с благославянето, но трябва да съберете кураж и да нарушите правилата. "Грях е да мислиш, че не си роб на "бога”. Глупости!

Безсмислените фрази са загуба на енергия. Като ми кажат в такъв случай "Бог да те благослови” им казвам "кой бог”? Това ги отрезвява. Ако някой кихне, или ако вие кихнете на обществено място – най-добре е да пренебрегнете това. Животът продължава. А ако ви питат защо не участвате в ритуала – обяснете им. Ако някой си избере да изпълнява тези ритуали – добре. Но кажете на някого "не изпълнявай този ритуал спрямо мен, защото това ме обижда” – гледайте каква ще е реакцията му. Защо? Защото нарушавате правилата, а щом стереотипа се наруши, това се разпространява.

Тайните общества – масони, мормони, Череп и Кости и т.н. масово използват ритуали със същата цел. После това се предава по-нататък – "правителството знае кое е най-добро”. Вижте колко много хора тичат при правителството, при шефа си, за да им решат проблемите. Но вие никога няма да се научите, докато не поемете отговорност и не свикнете сами да намирате решенията. Той не правеше каквото мисля, че би трябвало, затова се оплаках на властите. Кога тези хора ще възвърнат обратно силата си и ще пораснат?

Това бяха само няколко примера за ритуалите. Потърсете ритуалите в своя живот. Кога отдавате силата си на друго лице, място или предмет? Помислете ЗАЩО го правите. ТРЯБВА ли да го правите? Ако отговорът ви е "бог, правителството/обществото очакват това”, значи го правите по грешна причина. Добре де, няма да го правя, ама  какво ще си помислят другите? –въздишка. Направете го.

Колениченето

Колениченето при женитба, полагане на клетви и др. произхождат от империята Орион. Мъжът трябва да коленичи пред жената, докато измолва от нея нещо – това е древна практика в Империята. Не случайно в кралските общества в Европа то било силно застъпено по всевъзможни поводи. Колениченето демонстрира покорство. Използва се и днес. Казват "традиция” – да, традиция, започнала в Империята. Отново става дума за полярностите, за авторитетите и за контрола. Затова следващият път, когато видите някой да коленичи, спомнете си за Орион.


Матрицата V – търсене на духа
Том I
Изд. Вал Валериан
Папка: Матрицата 5 | Посещения: 2225 | Ченълинги
Контакт          3.93.74.25