Нумерология      Карма      Читалня      Ошо      Рецепти      Здраве      Луиз Хей    
   Астрология      Езотерика      Телепатия      Крион      Бог, Уолш      Чакри      Съновник      Психология      RSS
Бутон за дарения чрез BITCOIN

Please Donate To Bitcoin Address: [[address]]

Donation of [[value]] BTC Received. Thank You.
[[error]]

Бутон за дарения чрез PayPal



Лунни Възли
Хороскопи
Зодии
Натална
Синастрия
Съвместимост
Предсказателна
Ерогенни зони
Любов и Секс
Сексуалност
Еротика
Любовен Хороскоп
Тя и Той
Духовно Израстване


Начало  Регистрация  Вход


Ченълинги
Книги
Сентенции
Вампиризъм
Нумерология en
The Arcturians
Приказки
Супер Игри
Софтуер | Линкове
Музика | Филми
Благодарност
Игри | Таро
Отзиви


04:22
07.02.2023
Вторник
44.211.239.1


Онлайн: 1
Гости: 1
Потребители: 0


 Пими ® » Читалня » Матрицата 5


Разговори с Луцифер [66] Статии [201]
Матрицата 5 [55] Нумерология [28]
Астрология [31] Великият преход [110]
Кармична Астрология [13] Енергиен Вампиризъм [19]
Пламъци Близнаци [13] Карма и Подсъзнание [30]
Любовна тактика [13] Петър Дънов [4]
Джасмухин [8] Ангели и Архангели [15]
Дийпак Чопра [7] Сал Ракели [24]
Барбара Марчиняк [22] Екхарт Толе [9]
Учението на Абрахам [8] Пътят на душите [6]


Наблюдение: Страх и манипулации. Матрицата V

Основната цел, поради която се прераждаме в 3-та плътност, са преживяванията и онова, което можем да научим от всички преживявания през всичките си инкарнации. Сега се приближаваме към края на Играта и сега има повече варианти на преживяванията, отколкото когато и да било от потъването на Атлантида насам. Има и такива, които отричат вашите преживявания като се надяват, че по този начин Краят на Играта ще бъде отложен и удължен.

Ето някои от онези, които искат Краят на Играта да не се състои:

Правителството – то издига огради, за да ограничи потенциалните ви преживявания. То гледа не как да служи на хората, а как да ги ограничи. То би трябвало да служи на хората, а не на религиите или на отделни групи. Правителствата са агенти на Играта и Тъмната полярност. Политиците или се прекланят пред Тъмните, или биват отстранявани от сцената и заменяни с други. Правителствата са основни играчи в ограничаването на вашите преживявания.

Религията – тя служи на извънземните богове и ви втълпява, че имате само един живот. Последователните инкарнации помнят преживяванията си и напредват много по-бавно. Добре, това е техният път, но когато се опитат да превърнат своя път в НАШ път, те се превръщат в агенти на Играта. Религията ограничава преживяванията ви и иска да отдадете силата си на извънземните богове и да останете в неизвестност за своята сила и за истинската природа на своя Висш Аз.

Медицинските организации – машини за информация, основани на страха. Ако правиш това, ако правиш онова, холестеролът, мазнините и т.н. СТРАХЪТ, че ако не се подчиняваш, няма да доживееш до 90, а можеш да умреш – задъхване – на 75. Това са инкарнациите, които  изцяло се идентифицират с тялото. Вашият Висш Аз може да има толкова инкарнации, колкото иска. Той определя времето и начина на смъртта. НЯМА ограничения във връзка с това. Каквото и да правите, това няма да удължи живота ви и с една секунда по отношение на това, което Висшият ви Аз е решил. Затова някои пушачи живеят до 99, а спортисти или такива, които спазват всичко казано от медиците, ги блъска автобус на 28. За холестерола се притеснява тялото – не Духът. Тези хора си отказват удоволствията, защото вярват, че холестеролът им действа зле – в резултат минават на ДИЕТА с пълни с аспартам безалкохолни и се тъпчат с полезни хапчета. Ако вярвате в своя Висш Аз, ще действате в съответствие с това. Ако позволите на вашето тяло да ви контролира – да, ще имате преживяването, но това показва, че не сте на много Напреднало ниво.

Една жена ми каза, че се страхува от холестерола, защото лекарката й казала, че може да получи удар и да не може да се движи. Страхът е оръжието тук. Преоблечен под дегизировката "ние сме тук, за да ти помогнем”, тези групи са тук, за да ви ограничават и контролират, като ви карат да отдадете силата си на тях.

Има и други подобни групи, но вие схващате идеята. Става дума за хората, които ви карат да отдадете силата си на тях и искат да ви манипулират да отречете своите преживявания, ако те не са разрешени от полярностите.

Да се събудите за това е част от вашата цел в тази инкарнация. След това осъзнавате, че тези хора не са ви необходими, защото сте цялостни сами по себе си и че те съществуват, за да поставят огради около вас и да ви държат в кутия, която сами са създали. Докато не започнете да пренебрегвате така наречените авторитети/личности/групи, вие сте все още в значителна степен обвързани с Играта.

Страхът е най-често използваното оръжие в света – то се използва еднакво и от тъмната полярност, и от светлата, и от тъмната, маскирана като светла. Страхът се използва много успешно – особено в САЩ. Страх от арабите, от вещиците, от гейовете, от подозрителните, от различните и т.н. В САЩ с готовност отдават силата си и конституционните си права, за да може онези, които използват оръжието на страха да ги "защитят”.

Основната цел на онези, които използват страха, е да отдадеш силата си на външно божество или на какъвто и да е ВЪНШЕН източник. Ако сте контролирани от страха, значи тялото ви все още сериозно ви контролира.  Страхът храни и съществата от низшия астрал, които са готови на всичко, за да причинят страх в инкарнациите от 3-та плътност.

Някои ми казват, че не се страхуват от нищо. Който твърди това, има дълбоки страхове, които той отказва да признае, защото не иска да се справи с тях. Не е слабост да имаш страхове – слабост е да ги отричаш. Трябва да ги признаете, за да можете да се справите с тях.

Страх от физически ситуации, от жени, от мнението на хората, от това, че не знаеш всичко, от това, че не си съвършен и т.н. Открийте сами своя страх.

Въпросът обаче е в това, че когато се страхувате от нещо, вие привличате точно това нещо . Това е част от Играта. Дава ви се, за да го превъзмогнете. Страхът от смъртта е любимата дреха, в която правителството обича да облича страха.

Предстоеше ми да пътувам за Китай. "О, ама не те ли е страх след септември 9/11? Ами тази линия е в списъка със застрашените от терористи! Ами не те ли е страх, че може да те убият? " Не, по дяволите. Много важно! Ще си събера инкарнациите и ще продължа другаде. Страхът от смъртта – ГОЛЕМИЯТ страх на тялото.

Превъзмогването на страха е ДЪЛЪГ процес, който отнема стотици инкарнации. Това е главната цел на вашия Висш Аз през инкарнационните потоци. Вие ЩЕ успеете посредством своята Събудена Финална Инкарнация. Не отричайте страховете си и не ги подтискайте, а ги проучвайте и признавайте пред себе си. Опитайте се да се уговорите с тях, да ги контролирате. Да се информирате е добро начало. Страхувате ли се от паяци, змии или други влечуги? Четете за тях, започнете да ги разбирате. Заменете страха с предпазливост. Тези две неща НЕ са едно и също. Предпазливостта идва със зрелостта. Предпазливостта измества страха на нивото на разбирането.

Ако искате да видите страх в нечии очи, разкажете им за влечугоподобните, които си сменят формата. Страхуват се от тях, защото ако признаят, че ги има, ще трябва да направят нещо по въпроса по един или друг начин (а има повече от един начин да се справят с този материал). Затова предпочитат да не се интересуват от това. Ако все пак се поинтересуват, вариантът е "кой ще ни спаси” (пак външно божество). Страхът идва и от това, че ще трябва да се изправят пред лъжата за американските свободи. Трудно е да направиш това преди да стигнеш до Средно-напреднали нива и отвъд тях. Ще научите как да се справяте с това КОГАТО станете готови.

Ако сте стигнали до там да станете зависим от някой или правителството и очаквате те да ви спасят, значи сте станали идеалният гражданин на империята Орион. Тяхната кралица харесва такива хора, които се подчиняват и страхуват, защото така са лесно контролируеми. "Ние ще мислим за теб”, казват ти те. Това е задънена улица и е много трудно при цялата тази технология наоколо, каквато не е имало от потъването на Атлантида. Краят на Играта е. Пазете се от страха. Вземете си обратно своята сила!

Често се говори, че при нас защитават свободата. Това не е вярно. То е като използването на думите "любов” и "правя любов”. Не е същото. Можеш да правиш секс с някой, който даже не ти харесва. Но думата се употребява в двата смисъла. Така и правителството използва думата "свобода” – с друг нюанс. Това не е истинската свобода.

Играта знае, че не можете да предизвикате насила духовния Напредък. Той трябва да си дойде с времето и съответната скорост.

Играта използва това и създава конфликти в името на Свободата. Тази свобода няма общо със Закона за Позволяването. Желанието да контролираш някого не е свобода. Да си налагаш волята, независимо дали над индивид, в национален или глобален мащаб, НЕ е "свобода”. Затова, когато чуете да се говори за "свободи” от нашия Адолф знайте, че това е поредният опит за заблуда на населението. Едната полярност обича това. Другата го мрази. Конфликтът между полярностите – сърцевината на Играта. Крайният резултат е, че само Балансът е ефективен и води към по-висши плътности.

Боговете и ДНК командите

След като духът е преминал средно Напредналите нива, той постепенно преодолява стремежа към "боготворене на божества” и развива способност да различава и прозира през лъжите на вградените в тялото команди. Това е един от проблемите, забелязани от Орион, поради който искат да проектират наново земните човеци в нещо друго. Това няма да стане. Ще трябва да изчакате, за да видите как ще се развие Играта.

Сега за долния астрал И ниво 25 на Монро. Когато древните човеци били разделени на полове и ДНК командата "покорявай се на бог” била инсталирана, Империята знаела, че боготворенето ще бъде удовлетворявано на 2 нива – физическо и астрално. Физическото е очевидно. Астралът включва определени низши астрални същества, които използват свободно даваните при боготворенето енергии - особено ако човекът боготвори от СТРАХ. Това храни астралните същества от долния астрал.

"Страхувай се от бога” още е тема на съвременните религии. Или: "Ако не можеш да обичаш Бог – страхувай се от него”. Този страх личи във фантазиите за ад, дяволи и изгаряне в ада.

Съществува ли митичния ад? Да, в низшия астрал, поради енергията, вливана в създаването му от онези, които вярват в него. Той е просто астрално творение, създадено неволно от съществата, които са истинските богове, но не си знаят възможностите. Човек не може да бъде "изпратен” там, но може да отиде там, ако вярва, че трябва да отиде там.

Същото важи и за религиозните сектори, описвани на ниво 25 от Монро. Когато посетих това ниво, в него имаше част за християните, за мюсюлманите и т.н. и при това никоя от групите не осъзнаваше достатъчно, за да усети/види другите. Можеш да отидеш в гръцкия сектор и да разговаряш с Атина, Хермес и т.н. и те ще ти кажат, че боговете са именно тези, които виждаш. Всъщност, това са астрални творения от онези хора, които боготворят тези същества. Поклонниците са създали астрални богове, чието съществуване се поддържа от тяхната енергия на поклонение и отдаденост. Можете да видите там и богове, които вече нямат поклонници и чиито форми постепенно изчезват. ВСИЧКИ тези псевдо божества евентуално ЩЕ се върнат към своите безформени енергийни състояния, когато Висшите Аз си тръгнат.

Както Монро казва,  в бъдеще библиотеката и здравният център от ниво 27 вече няма да ги има, защото няма да има нужда от тях. И други нива, създадени от Висшите Аз, ще се разсеят, защото истинските богове – хората, ще са престанали да създават тези нива. Те ще са се придвижили към нови преживявания и вече няма да имат нужда от нищо на тези нива.

Във фразата "Трябва да имаш един Бог” Бог трябва да се разбира като "Висш Аз” тоест за вас вашият Висш Аз е бог. Фразата "Аз съм твоят Бог” трябва да ви подсеща за вашия Висш Аз, който трябва да е висшият авторитет за вас. Мнозина от тъмната и светлата полярност искат да ви отклонят от това знание и да ви насочат към външни богове и авторитети. Това е голямо препятствие по пътя ви, но никога няма да намерите своя Висш Аз, докато не започнете да търсите вътре в себе си. Докато търсите външни богове – ще попадате в задънена улица. Никой от извънземните, митологичните или религиозните водачи не може да ви спаси.

Да, приемайте идеи от външни източници, но ги адаптирайте така, че да пасват на вашия път. Отхвърляйте онова, което не ви допада и адаптирайте онова, с което резонирате – така формирате своя личен път, който ще ви отведе към вашия Висш Аз, към по-висши плътности и преживявания, които те ще ви предложат за вашия напредък. Най-хубавото тепърва предстои.

Матрицата V – търсене на духа
Том I
Изд. Вал Валериан
Папка: Матрицата 5 | Посещения: 1237 | Ченълинги
Контакт          44.211.239.1