Нумерология      Карма      Читалня      Ошо      Рецепти      Здраве      Луиз Хей    
   Астрология      Езотерика      Телепатия      Крион      Бог, Уолш      Чакри      Съновник      Психология      RSS
Бутон за дарения чрез BITCOIN

Please Donate To Bitcoin Address: [[address]]

Donation of [[value]] BTC Received. Thank You.
[[error]]

Бутон за дарения чрез PayPalЛунни Възли
Хороскопи
Зодии
Натална
Синастрия
Съвместимост
Предсказателна
Ерогенни зони
Любов и Секс
Сексуалност
Еротика
Любовен Хороскоп
Тя и Той
Духовно Израстване


Начало  Регистрация  Вход


Ченълинги
Книги
Сентенции
Вампиризъм
Нумерология en
The Arcturians
Приказки
Супер Игри
Софтуер | Линкове
Музика | Филми
Благодарност
Игри | Таро
Отзиви


04:35
07.02.2023
Вторник
44.211.239.1


Онлайн: 1
Гости: 1
Потребители: 0


 Пими ® » Читалня » Матрицата 5


Разговори с Луцифер [66] Статии [201]
Матрицата 5 [55] Нумерология [28]
Астрология [31] Великият преход [110]
Кармична Астрология [13] Енергиен Вампиризъм [19]
Пламъци Близнаци [13] Карма и Подсъзнание [30]
Любовна тактика [13] Петър Дънов [4]
Джасмухин [8] Ангели и Архангели [15]
Дийпак Чопра [7] Сал Ракели [24]
Барбара Марчиняк [22] Екхарт Толе [9]
Учението на Абрахам [8] Пътят на душите [6]


Дейностите на полярностите в Астрала. Матрицата V

Дадох ви много подробности за Играта. Умрели сте. Отървали ли сте се от бедите със Светлите и Тъмните? Не. И двете полярности са много активни в Астрала (4-та плътност). Ниските нива на четвърта плътност е населена от Тъмните. Можете да срещнете влечугоподобните, които Дейвид Айк описва, можете да срещнете и Светлата полярност. И двете страни се опитват да ви попречат да узнаете кои наистина сте. Те имат много голям успех при ниските до ранните Напреднали инкарнации. Това са онези, които не са духовно съзрели, за да видят отвъд Земята от трета плътност и които вярват, че щом умрат, всичко ще е наред.

При едно масивно земетресение излизащите в Астрала докладват, че имало тунел, който отвеждал душите на загиналите там, където трябва да бъдат. Поради големият брой инкарнации на любимци в Азия, Африка и Южна/Централна Америка, този тунел е бил създаден, за да улесни завръщането на любимците  в съответната групова душа, от която са дошли.

Светлата полярност се опитва да спаси хора в Астрала както и тук, на Земята. Изумителното е, че те така лесно се съгласяват да направят каквото им се каже без изобщо да го поставят под въпрос. ТРЯБВА да го поставяте под въпрос, обаче – иначе може да се окажете в ситуация, която съвсем не е по вкуса ви.

Тези, които не са любимци отиват на нива 25  и 27. ЛЮБИМЦИТЕ НЕ МОГАТ ДА ОТИДАТ НА ТЕЗИ НИВА. Те са само за инкарнациите с Висш Аз. Любимците отиват в долните нива на астрала.

Междувременно, Тъмните се опитват да предизвикат интензивен страх в онези, които са прекарали твърде много време близо до трета плътност след смъртта си.  Те се хранят с вибрациите на страх, страдания и т.н. Те много обичат да предизвикват страх във все още инкарнираните. Ако не могат да ви накарат да се страхувате, няма да стоят с вас. Страхът е оръжие по избор в астрала. Само чрез визуализация се появяват ужасни създания – единствено, за да ви изплашат. Страхът забавя вашият напредък и ТРЯБВА да бъде превъзмогнат. Могат да ви изплашат само АКО им позволите.

На ниво 25 по системата на Монро има и тъмни и светли създания. Представените на земята религии са представени на ниво 25. Християнският "рай”  е точно до "свещените” места на другите религии, но никой от едните не усеща другите – толкова обгърнати са от своите илюзии. Всички тези неща са етапи от израстването на Висшите Аз.  И двете крайности на полярностите – от Хитлер до Сталин, папите, майка Тереза и т.н., могат да се окажат тук, тъй като всички те имат Висш Аз.

Роберт Монро разказва в "Окончателното пътешествие”, че е говорил с голямо светещо същество, което искало той да го боготвори. Това е станало на ниво над 4-то, където полярностите все още съществуват. Съществото било от светлата полярност. Когато Монро отказал, то си отишло. Монро е устоял на силата му, така трябва да направите и вие. Огромният брой преживявания, които имате на Земята от трета плътност,  ви подготвят за онова, което предстои. Голяма част от тези преживявания ви учи да разпознавате и да се справяте с полярностите, на които ще се натъкнете в 4-та плътност и отвъд нея. Вие ще се справите много по-добре от тези, които избират по-безопасните пътища за инкарниране.

Системата за вярвания в Астрала

Едно от най-населените места в Астрала е системата от вярвания – ниво 26.

Ниво 26 е нивото на християнския рай, ориенталската нирвана, гръцките "Елисейски полета” и т.н. За която и обещана земя да се сетите (а някои от тях са направо невероятни), всичките са на ниво 26 и готови да приемат новопристигналия духовен вярващ. Посещавал съм някои от тези центрове. Тези, които са там, са си изработили вярвания къде ще отидат след като тялото им умре. Това е нивото за персоналните вярвания, а не висшите центрове за обучение, които са на ниво 27.

Монро описва как е искал да отведе духа на току-що умрял човек на ниво 27, но когато стигнали до ниво 26, той изчезнал. Това се е случвало на няколко пъти и показва, че духът не може да отиде на нива по-високи, отколкото тези, за които той/тя е готов.

Едно нещо е общо за тези от ниво 26 – никой от тях не осъзнава съществуването на друга, освен на собствената си група, защото това не е неговата реалност.

Гръцката област е изключително красива. Огромен мраморен храм с мраморни колони се намира в центъра и да - можете да взаимодействате с древните божества на Гърция. Можете да видите Зевс, Тор, Исус, Мария, Куан Ин и други.

Тези божества са просто астрални творения, формирани от енергиите на своите привърженици във времето. Те съществуват само защото хората продължават да влагат енергии в техните форми. Ако искате да наблюдавате един интересен ефект, престорете се на това, което християните вярват, че е Исус или Мария и се спуснете върху облак пред тях и наблюдавайте как духовете започват да ви обожават. Това е интересен експеримент.

Ню-Ейдж центърът, освен традиционните божества, има "възнесени учители”, "съвети на старейшините” и др. подобни. Издадени са книги, които описват този център. В този район от ниво 26, който е на Светлата полярност, ще трябва да си имате работа с местните, които одобряват или не одобряват вашите действия по време на инкарнацията. Ако сте самоубиец, по-добре да не попадате тук. Може да ви накажат като ви заселят насила на ненаселена планета! Голяма част от центъра на Ню Ейдж прилича на показаното във филма "Да защитиш живота си” (с Мерил Стрийп).

ВСИЧКИ структури на вярвания на ниво 26 са просто това – вярвания. Всеки от нас е минал през тях по време на инкарнациите си. Щом дадено вярване изгуби привържениците си, то започва постепенно да избледнява с времето. Има някои бивши вярвания, от които са останали само части от разпадаща се енергия.

Всички центрове на вярванията са изкуствени творения - те упражняват известен контрол и се подчиняват на определени правила. Всъщност, няма божества или възнесени владици, които да седят и да ви съдят там, освен ако ВИЕ не им позволите да го направят. Ето защо е важно да се свържете със своя Висш Аз. Щом стане това, вие ще преминавате ниво 26 и ще отивате при напредналите, на ниво 27, където няма божества и т.н. и където можете да контактувате със своя Висш Аз.


Матрицата V – търсене на духа
Том I
Изд. Вал Валериан
Папка: Матрицата 5 | Посещения: 1114 | Ченълинги
Контакт          44.211.239.1