Нумерология      Карма      Читалня      Ошо      Рецепти      Здраве      Луиз Хей    
   Астрология      Езотерика      Телепатия      Крион      Бог, Уолш      Чакри      Съновник      Психология      RSS

Бутон за дарения чрез PayPal



Лунни Възли
Хороскопи
Зодии
Натална
Синастрия
Съвместимост
Предсказателна
Ерогенни зони
Любов и Секс
Сексуалност
Еротика
Любовен Хороскоп
Тя и Той
Духовно Израстване


Начало  Регистрация  Вход


Ченълинги
Книги
Сентенции
Вампиризъм
Нумерология en
The Arcturians
Приказки
Супер Игри
Софтуер | Линкове
Музика | Филми
Благодарност
Игри | Таро
Отзиви


16:27
25.04.2024
Четвъртък
3.141.31.240


Онлайн: 2
Гости: 2
Потребители: 0


 Пими ® » Читалня » Матрицата 5


Разговори с Луцифер [66] Статии [201]
Матрицата 5 [55] Нумерология [28]
Астрология [31] Великият преход [110]
Кармична Астрология [13] Енергиен Вампиризъм [19]
Пламъци Близнаци [13] Карма и Подсъзнание [30]
Любовна тактика [13] Петър Дънов [4]
Джасмухин [8] Ангели и Архангели [15]
Дийпак Чопра [7] Сал Ракели [24]
Барбара Марчиняк [22] Екхарт Толе [9]
Учението на Абрахам [8] Пътят на душите [6]


Вие “просто сте умрял” – Е, и? Матрицата V

Да, умрели сте, гушнали сте букета и т.н.. Физическото ви тяло вече не работи. Можете да избирате да висите наоколо и да наблюдавате познатите си, но ако не сте ниско до средно ниво, ще се отегчите доста бързо. След като това ви омръзне след смъртта, отидете на описаното от Монро ниво 27. Ако сами не можете да отидете, ще ви помогне някой - просто защото сте пожелали така. Можете да останете там колкото искате. Библиотеката е огромна и ще бъде безценна за вас, както са и Центърът за изцеление и Центърът по планиране. На ниво 27 може да изберете да си построите жилище. Това става лесно просто като го визуализирате. Аз имам къща там. Някои си правят дворци, други – малки жилища. Интериорът и екстериорът са по ваш дизайн и можете да променяте каквото искате – по желание.

Щом умрете, времето каквото го познавате, вече не съществува. Вие определяте какво да правите и къде да отидете. Ако не сте средно Напреднала, Доминантна, или Финална Инкарнация, желанията ви за по-висши знания ще са ограничени. Помнете, всички ваши преживявания се пазят във Висшия Аз и това се отнася до ВСИЧКИ инкарнации.

След като сте имали достатъчно преживявания като настоящата индивидуална инкарнация, енергията на тази инкарнация се поглъща във Висшия Аз. С това вие не прекратявате съществуването си, а по-скоро като дрехи, които вече не искате да носите, настоящата инкарнация се превръща в спомен за вас – непокътнат спомен, и вие се придвижвате към нови по-велики преживявания.

Никой не може да накара вашия Висш Аз да направи нещо, което не желае. Именно той/тя избира вашите преживявания и това е истинският ви аз. Трябва да схванете това, ако искате материалите от Матрицата да ви бъдат от истинска полза. Вие ЩЕ знаете (не "ще вярвате”) това, когато станете Събудена Финална Инкарнация.

Тялото ви не може да промени начина и времето на смъртта. Всички мисли в тази област са генерирани от тялото/незрелия дух. НИКОЙ не може да ви обещае да промени това. В повечето случаи духът вече се е отделил от тялото преди смъртта. Тялото продължава да живее (при онези, които са в кома) поради енергийната нишка, която все още преминава през тялото. Това поддържа тялото и по време на сън или при астралните излизания от тялото. Духът не може да умре. Тялото определено ЩЕ умре. Когато четете това, то ще активира определени ДНК команди във вас. Страхът е част от Играта. Няма нищо страшно в смъртта – тя ви позволява да станете много, много повече.

Измама: "Прави това и ще живееш по-дълго”

Медиите са пълни със съвети как да живееш по-дълго. Това не може да стане. Не можете да направите договор със своя Висш Аз, тъй като Висшият Аз сте ВИЕ – без костюмите на инкарнациите. Вие не си давате сметка за огромната мощ на своя Висш Аз, докато не достигнете края на инкарнационния цикъл. Хората, които вярват в разпространяваните от медиите глупости са си избрали тези преживявания. Ако те са си избрали тези преживявания, Висшият им Аз няма да се намеси, докато това не започне да пречи на индивидуалния план на тази инкарнация. Съветът ми е да се наслаждавате на живота си и да не си умирате от съжаления, ако можете да ги избегнете. Консултирайте се с Висшия си Аз за повече подробности по темата. Къде ми е черешовия пай?


Матрицата V – търсене на духа
Том I
Изд. Вал Валериан
Папка: Матрицата 5 | Посещения: 1419 | Ченълинги
Контакт          3.141.31.240