Нумерология      Карма      Читалня      Ошо      Рецепти      Здраве      Луиз Хей    
   Астрология      Езотерика      Телепатия      Крион      Бог, Уолш      Чакри      Съновник      Психология      RSS
Бутон за дарения чрез BITCOIN

Please Donate To Bitcoin Address: [[address]]

Donation of [[value]] BTC Received. Thank You.
[[error]]

Бутон за дарения чрез PayPalЛунни Възли
Хороскопи
Зодии
Натална
Синастрия
Съвместимост
Предсказателна
Ерогенни зони
Любов и Секс
Сексуалност
Еротика
Любовен Хороскоп
Тя и Той
Духовно Израстване


Начало  Регистрация  Вход


Ченълинги
Книги
Сентенции
Вампиризъм
Нумерология en
The Arcturians
Приказки
Супер Игри
Софтуер | Линкове
Музика | Филми
Благодарност
Игри | Таро
Отзиви


10:01
03.02.2023
Петък
3.236.47.240


Онлайн: 1
Гости: 1
Потребители: 0


 Пими ® » Читалня » Матрицата 5


Разговори с Луцифер [66] Статии [201]
Матрицата 5 [55] Нумерология [28]
Астрология [31] Великият преход [110]
Кармична Астрология [13] Енергиен Вампиризъм [19]
Пламъци Близнаци [13] Карма и Подсъзнание [30]
Любовна тактика [13] Петър Дънов [4]
Джасмухин [8] Ангели и Архангели [15]
Дийпак Чопра [7] Сал Ракели [24]
Барбара Марчиняк [22] Екхарт Толе [9]
Учението на Абрахам [8] Пътят на душите [6]


Източникът и коренът на проблема. Матрицата V

Източникът на проблема и началото на Играта са вложените в ДНК команди. Те съществуват за да осигурят доминиране на физическото тяло над духа. Според Орион, "единственото предназначение на духа е да оживява физическото тяло” и да служи на Империята Орион и нейната кралица.

Коренът на проблема пък е създаването на полове, които вкарват духа в капана "аз съм моето тяло”. Даващият живот мъжки пол е подчинен на манипулативния и контролиращ женски пол – както е в Империята. Ако женският пол не е убеден в контрола си над мъжкия, той може да направи живота мизерен.

Най-добрият приятел на момичето са диамантите – скъпи и неодушевени. Всичко останало е за забавление. Това, че мъжете позволяват да бъдат манипулирани/мамени, обаче, си е тяхна грешка.

Когато духът съзрее, започва да упражнява контрол над физическото. То обаче не се дава толкова лесно. Основната лъжа за него е "не си цялостен, ако не живееш с противоположния пол”. Това отрича същността на духа, който е и мъжки и женски. Това показва как физическото е било разделено от Империята и как търси да се върне към перфектното си състояние. Това НЕ МОЖЕ да стане като живееш с противоположния пол, защото Империята е внедрила и кодове, които предизвикват конфликти и желание от страна на женския пол да управлява. Тази нагласа за ориентиране към тялото и липса на цялостност  принуждава контролираните от тялото да живеят с несъвместимия с тях противоположен пол в непрекъснати конфликти, за да успокоят вложените команди. С времето любопитството на духа нараства, следват експерименти със същия пол. Нуждата от противоположния пол е физическа. "Подобното привлича подобно” е от духа.

Духът достига зрелост и разбира, че не му е нужно непременно да живее с противоположния пол. Понякога поради това някои жени позволяват на мъжете си да са с други в тяхно присъствие и обратно.

Изисква се смелост на духа и зрелост, за да започне да контролира тялото.

Можем ли да спасим себе си

Когато говоря за край на Играта, това не означава нейният край, а по-скоро краят на участието на земните инкарнации с Висш Аз в Играта, защото те ще се придвижат към следващото ниво Като последен ден се счита денят на зимното слънцестоене 22 декември 2012. Казва се, че ако имате късмет, ще напуснете преди това. Вярва се, че Играта се контролира от малка група хора на Земята. Не. Играта се контролира от голяма група хора тук – от Империята Орион като цяло.

Някои казват, че не можем да се спасим от Събитието. Това е от тялото.  НЯМА начин вашето истинско аз да НЕ е в безопасност. Тялото е нещо друго. НЕ МОЖЕТЕ да спасите тялото, нито пък е нужно. Тялото се страхува от смъртта. Питали са ме: "а какво става при атомна експлозия”. При такава експлозия духът се оттегля малко преди самата експлозия и телата умират една наносекунда преди взрива. Вярвайте в своя Висш Аз, който не може да бъде увреден. Празната черупка остава под руините на взрива. Той е изиграл ролята си за Висшия Аз. НЯМА от какво да се страхувате.

Тялото е ПЪЛНО със страхове. То се страхува от смъртта и от невъзможността да се възпроизведе. Това са преживявания, наистина, но те съществуват, за да бъдат превъзмогнати. Краят на земната цивилизация не е край на нищо – духът е безсмъртен. Няма нужда от плач и хлипане относно края на човешкия живот. Ще разберете това, когато достигнете нивото на Много Напреднала Инкарнация.

Да, Играта иска да вярвате, че сте "само човек”, но вие сте всичко друго освен човек. Ако все още не сте, ЩЕ станете готови за тази информация в даден момент от своя инкарнационен път. Гарантирам ви го.


Матрицата V – търсене на духа
Том I
Изд. Вал Валериан
Папка: Матрицата 5 | Посещения: 1155 | Ченълинги
Контакт          3.236.47.240