Нумерология      Карма      Читалня      Ошо      Рецепти      Здраве      Луиз Хей    
   Астрология      Езотерика      Телепатия      Крион      Бог, Уолш      Чакри      Съновник      Психология      RSS

Бутон за дарения чрез PayPal



Лунни Възли
Хороскопи
Зодии
Натална
Синастрия
Съвместимост
Предсказателна
Ерогенни зони
Любов и Секс
Сексуалност
Еротика
Любовен Хороскоп
Тя и Той
Духовно Израстване


Начало  Регистрация  Вход


Ченълинги
Книги
Сентенции
Вампиризъм
Нумерология en
The Arcturians
Приказки
Супер Игри
Софтуер | Линкове
Музика | Филми
Благодарност
Игри | Таро
Отзиви


19:51
25.04.2024
Четвъртък
3.141.198.146


Онлайн: 7
Гости: 7
Потребители: 0


 Пими ® » Читалня » Матрицата 5


Разговори с Луцифер [66] Статии [201]
Матрицата 5 [55] Нумерология [28]
Астрология [31] Великият преход [110]
Кармична Астрология [13] Енергиен Вампиризъм [19]
Пламъци Близнаци [13] Карма и Подсъзнание [30]
Любовна тактика [13] Петър Дънов [4]
Джасмухин [8] Ангели и Архангели [15]
Дийпак Чопра [7] Сал Ракели [24]
Барбара Марчиняк [22] Екхарт Толе [9]
Учението на Абрахам [8] Пътят на душите [6]


Сексът и Духът. Матрицата V

Главната цел на секса на Земята е възпроизвеждане, създаване на още работници и храна за Империята. В миналите векове сексът е бил одобряван само с оглед на това. Не е имало нужда от дълга връзка – само колкото жената да забременее. Това било неудовлетворяващо за жената.

Когато Духът започне да упражнява повече контрол нещата вече не стават набързо /както когато контролира тялото/, възниква и необходимост от емоционална връзка, а не връзка само заради секса като такъв. Контролираните от дух тела искат връзка с други контролирани от дух тела /Подобното привлича подобно/. Има много варианти на контрол от страна на духа над тялото. Всички ние трябва да преминем през тях. Сексът заради самия секс започва да се възприема като празен, безсмислен и крайно неудовлетворяващ.

Финалните Инкарнации, веднъж събудени за онова, което са, няма да имат деца, ако установят, че те ще служат като утечка за съзидателната им природа. Те осъзнават опасностите от сексуални контакти със същества от противоположния пол и ще ги избягват. Това няма да бъде признато от онези, които НЕ са в своята Финална Инкарнация, а такива са много малко в сравнение с общия брой инкарнирани днес.

Ако не можете да се справите с тази информация, оставете я и се заловете с такава, с която можете да боравите. Вярвайте, че вашият Висш Аз ще ви отведе там, където трябва да бъдете с оглед ВАШИЯ растеж.

В последните няколко стотин години за Висшите Аз не е необходимо възпроизвеждане с такива темпове – то е необходимо само за увеличаване на популациите от любимци . Преди да се събудите за своята Финална Инкарнация може и вие да сте служили за разплод. Когато се събудите, ще започнете да виждате повече от Играта. В началото Висшия Аз започва с това, че духът е управляван от телесните желания /при инкарнациите от ниско до средно ниво/. С времето духът бавно израства и започва да упражнява контрол над тялото, в което се е инкарнирал /ОСВЕН при онези тела, в които ДНК командите са се провалили и те имат гей или лесбийска инкарнация с незрял дух/. Тези хора са доминирани напълно от тялото и като им подхвърлиш средствата за контрол от страна на религията – ясно е какво ще се получи в резултат.

Хетеросексуалният механизъм подвежда хората да мислят, че в себе си не са цялостни и че имат нужда от другата половинка. Според Ню Ейдж религиите това е "сродната душа” – пак въз основа на липсата на цялостност вътре в самите тях. Това са имплантирани от извънземните лъжи, НО те са част от Играта. И така, мъжът трябва да има жена, за да е цялостен, и обратно. Мормоните проповядват, че всеки, които на 25 години не е женен, е "опасен за обществото”. В какво е опасността? В това, че може да осъзнае истинската си природа ли?

Вие СТЕ цялостни в себе си и търсенето на друга половинка е като да търсиш външни божества или като митовете за спасение отвън.

При бисексуалността започва надмогването на ДНК командите от духа, но за съжаление заедно с това идват чувството за вина и страха.  Те се генерират от тялото поради упражняването на насилие над вложените в ДНК команди. Не е нужно да им обръщате внимание. Бисексуалността е стъпка по вашия инкарнационен път, за да откриете кои наистина сте.

В края на този път вече нямате нужда от притежаване на противоположния пол и вече не жадувате да ви приемат. Когато духът съзрее, той дава на късо някои от тези команди САМО ПО СВОЯ ВОЛЯ /нещо като да кажеш "стига вече с тия глупости”/. Към Финалната си Инкарнация 85% от контрола ще принадлежи на духа. Това е нещо, което не можете да насилвате. Вие ТРЯБВА да бъдете които сте и където сте. Знайте, обаче, че това ЩЕ  се случи – ако не в тази инкарнация – в други. Вашият Висш Аз има огромна полза от тази информация в Матрицата V даже ако Инкарнацията, която я чете не е особено готова за нея. Не можете да спорите с другите "как трябва да бъдат те”. Те трябва да бъдат онова, което те искат да бъдат. Законът за Допускането! Съгласяването е имплантирано от извънземните генетици.

Мастурбацията

Мастурбацията е много валиден начин за сексуално облекчаване. Това, че религиите масово я забраняват трябва да ви говори достатъчно. Това е начин жената да достигне себе си използвайки собствения си дух. Това надмогва вложената команда "трябва да имам мъж”. Така жената е в състояние на приемане и духът й дава онова, от което тя има нужда без намесата на мъж. За мъжете това е добър начин да поддържат своята система в ред – особено онези, които живеят години без секс. Помислете за всички забрани на мастурбацията и за това ... "защо, щом не създавате тела за Империята имате нахалството да се забавлявате със себе си и да откривате, че можете да имате секс и без друг човек”.

Защо думите в псувните се смятат за лоши? Повечето са свързани със сексуален акт или с функции на тялото, които нито са лоши, нито са мръсни.  Те просто са. За целите на контрола, обаче, религиите, обществото и пр. са решили, че "сексът е мръсен”. Защо? Заради силата, която е в него КОГАТО го разберете и използвате правилно. Незначителна функция на секса е възпроизвеждането. Главната е сливането на духовните същности на двамата. Тези, които не искат хората да разполагат с пълния си потенциал естествено забраняват секса освен за възпроизвеждане. Оттук са и съответните свързани със секса забрани на думи и действия. Похотта е от тялото.

Сексът, когато има духовна връзка, не е метод за контрол. Не става дума за псевдо духовните връзки, за които се говори навсякъде. Сексът, когато има духовен обмен, не е 15 минутното "чук и чао”. Той е И физическо И духовно преживяване. И се случва много рядко в днешно време. Днес хората се женят, за да се контролират взаимно, поради финансова зависимост, енергиен недостиг, желание да отдадат силата си /той ще ме пази и ще се грижи за мен/, желанието да бъдат жертви и т.н. Това ограничава духовното израстване.

Ако искате противоположния пол, защото е противоположен – това го иска тялото ви. Духът иска да споделя с дух, който е дал на късо физическото тяло и го разпознава. За женското тяло е твърде лесно да стане зависимо от енергията на мъжа. За мъжкото тяло е твърде лесно да спечели одобрението на жената с оглед възпроизвеждането. По-напредналите НЕ се възпроизвеждат, въпреки, че може и да са го направили преди да се събудят.  Те разбират стойността на своята енергия и я запазват за други проекти. Когато разбираш защо не трябва да се възпроизвеждаш, това е нагласа на Напреднала до Финална Инкарнация. Всички ние трябва да минем през всички етапи.

Балансът е целта. Балансът не се интересува от полярностите – нито от тъмната, нито от светлата. Той е белег за много напреднали нива - множество духове от висши плътности са се инкарнирали сега, за да помагат тук с оглед на разрушителните енергии, които заплашват висшите плътности. В интерес на Баланса е да прави каквото може, за да помогне на Земята.

Предизвикателството – премахнете излишния контрол на полярностите

Една от целите на инкарнациите на Висшия Аз в земни тела - освен индивидуалното израстване и преживяванията, е разграждането на командната структура вложена от Орион. Съществата на Баланса добре знаят желанието на полярностите да разширят хаоса Тъмни/Светли в плътностите, които са преодолели отдавна проблема с полярностите. Полярностите ще отпаднат, но те няма да се предадат така лесно и ще останат до края.

Роберт Монро говори за важността на планетата в своята втора книга, когато говори за жътвата на "лууш” – специфична енергия създавана от Земния планетарен дух. Тъмните искат да използват тази енергия за свои собствени цели.

Когато генетиците от Орион разделили половете на земните хора и прибавили в тяхното ДНК команди противоречащи на законите на Вселената, висшите същества видели възможностите за растеж, които в дългосрочен план се откриват в тази плътност, както и възможностите за бърз растеж.  Те знаели, че има един начин за разрушаване на тази структура от команди – активното участие на същества от висшите плътности в земния инкарнационен процес. Когато Висшият Аз в земната инкарнация съзрее, енергията му става по-силна. Ако на Земята се бяха инкарнирали само инкарнации с Висш Аз, командната структура вложена от Орион щеше да се разруши много по-бързо. Влизат инкарнациите на любимци. Те се размножават като хлебарки и създават тела, в които се инкарнират още любимци, които нямат връзка с висшите същества. Това е опитът на Тъмните да отсрочи постиженията на Висшите Аз.

Когато Висшият Аз се инкарнира в земно тяло, даже самите му вибрации започват да разрушават командата структура вложена в ДНК. Висшите Аз се инкарнират във всички раси не само заради преживяванията, а и за да започнат това разрушаване на командните кодове в колкото може повече тела, тъй като това разрушаване се запечатва в гените. Тъмните не могат да направят нищо против това, освен да увеличават населението на любимци ИЛИ да разрушат всички физически тела и да инженират отново нов тип земно същество.

Телата ориентирани към гей/лесбийство са такива, в които тези команди са били разрушени. Тъй като инкарнациите на Висшите Аз са едновременни, разрушаването на командната структура се извършва от много време, от скоро след като Орион са започнали да правят промени на планетата. Това разрушаване продължава и днес. Приемането или толерирането на гей/лесб. начин на живот е ЕДНА индикация, че тези команди се разграждат. Очевидно това е слабото място на тези команди.

Организациите на полярностите – религия, правителство, структурирано "общество”, са оръжията на Орион или кралиците-бунтовнички /и двете са нещо еднакво лошо за земните хора / . Те се бият не само помежду си, но и срещу Висшите Аз. Те знаят, че губят на Земята и са готови да направят нещо ГОЛЯМО,  за да спрат това. Основната им идея е  да създадат на Земята ново същество и да опитат друг подход за планетарен контрол. Това няма да стане. Не забравяйте 2012 година. Тази дата не е изкуствена и МНОГО неща ще станат дотогава. Обмислете това, което ви казах и вижте дали няма да можете да извлечете още. Има китайско проклятие "Дано живееш при смяна на епохи” . То може да се превърне в благословията: "Дано живееш в интересни времена” Тези времена са сега.


Матрицата V – търсене на духа
Том I
Изд. Вал Валериан
Папка: Матрицата 5 | Посещения: 1413 | Ченълинги
Контакт          3.141.198.146