Нумерология      Карма      Читалня      Ошо      Рецепти      Здраве      Луиз Хей    
   Астрология      Езотерика      Телепатия      Крион      Бог, Уолш      Чакри      Съновник      Психология      RSS
Бутон за дарения чрез BITCOIN

Please Donate To Bitcoin Address: [[address]]

Donation of [[value]] BTC Received. Thank You.
[[error]]

Бутон за дарения чрез PayPalЛунни Възли
Хороскопи
Зодии
Натална
Синастрия
Съвместимост
Предсказателна
Ерогенни зони
Любов и Секс
Сексуалност
Еротика
Любовен Хороскоп
Тя и Той
Духовно Израстване


Начало  Регистрация  Вход


Ченълинги
Книги
Сентенции
Вампиризъм
Нумерология en
The Arcturians
Приказки
Супер Игри
Софтуер | Линкове
Музика | Филми
Благодарност
Игри | Таро
Отзиви
Lifestyle (2) (3)
(4) (5) (6) (7)
Business, Careers
(2) (3) (4) (5)
The 9th D


17:11
29.02.2020
Събота
35.175.113.29


Онлайн: 2
Гости: 2
Потребители: 0


 Пими ® » Читалня » Матрицата 5


Разговори с Луцифер [66]Статии [201]
Матрицата 5 [55]Нумерология [28]
Астрология [31]Великият преход [110]
Кармична Астрология [13]Енергиен Вампиризъм [19]
Пламъци Близнаци [13]Карма и Подсъзнание [30]
Любовна тактика [13]Петър Дънов [4]
Джасмухин [8]Ангели и Архангели [15]
Дийпак Чопра [7]Сал Ракели [24]
Барбара Марчиняк [22]Екхарт Толе [9]
Учението на Абрахам [8]Пътят на душите [6]


Законът за привличането. Матрицата V

Този закон гласи Подобното привлича подобно. В условията на Играта в трета плътност той е изопачен в Противоположностите се привличат. Инкарнация, която има хетеросексуални преживявания бързо може да израсне и преодолее ДНК командите. Когато това стане, кучетата-пазачи на Играта надават вой задето съответният човек е посмял да промени правилата на Играта.

Каквото горе, това е и долу – но използвайте модела на По-висшата Плътност, а не модела на Орион. Докато се придържате към "противоположностите се привличат”, ще се инкарнирате като "вие сте своето тяло”.  В противен случай ще стигнете края на своя инкарнационен цикъл и няма да сте вече играч в Играта.

Когато се сближат двата пола, особено сексуално, се получава късо съединение на целия потенциал, освен на одобреното от Орион създаване на потомство. Това е част от техния план за да държат истинският ви аз потопен във физическото – размножавай се и се подчинявай на Империята – това е мотото на Орион.

Преструване, позиране

Опитите да съблазниш противоположния пол са се превърнали в изкуство  в днешно време. То се практикува по различен начин и от двата пола. Отначало жените използвали за целта своите таланти – готвене, работа в полето и др. Храмовите проститутки били първите, които се боядисвали заради средния гражданин (кралските величия са друга история). В древния Рим проститутката обявявала себе си като такава изрусявайки косата си. Да видиш руса жена в Рим означавало да ЗНАЕШ с какво си изкарва прехраната. От храмовите проститутки това преминало във вертепите и към уличните проститутки. Когато средната жена видяла как това привлича мъжете, започнала да се адаптира, за да задържи мъжа си в къщи (и да го контролира). Оцветявайки устните си и т.н. средната жена  в тогавашния свят започнала да издига изкуството на преструвките до положението му днес. Сърцевината на всичко това е РАЗМНОЖАВАНЕТО. Това не е КРАСОТА – то е изкуствено и жените отлично успяват да са изкуствени днес – поне болшинството от тях. Въпросът не е в това кои са, а в това кои искат да вярвате, че са, което е фалшиво.

Мъжете пък се стремели да бъдат лидер, военен герой или някой друг, който да привлече вниманието. Най-силният, най-добре изглеждащият, художникът, поетът – привличали жените. Днес това е атлетът и притежателят на власт (финансова, развлекателна, политическа). И пак в центъра е размножаването.

ДНК командата за размножаване е толкова силна, че преструвките продължават и след женитбата, след като размножаването е осъществено и дори след остаряването. Внушението е "ти си твоето тяло”. Изглеждай млад, прави си пластични операции, съобразявай се с физическите стандарти – само и само да се занимаваш с физическото, а не да се замисляш кой наистина си. Един човек основателно се оплакваше, че докато учел го обиждали словесно, защото бил гей. Той пък обижда другите как се обличат, колко тежат, какво им е различно от него. Жертвата се е превърнала в обиждащ. Това е ТИПИЧНА реакция на гей. Като става въпрос за някого, какво питат? На колко години е? Какво телосложение има? Никой не се интересува кой е той – гледат само физическото. Е, госпожице Голяма работа, вие не търсите любов – вие искате да си купите парче месо. За щастие, това не важи за всички гейове.

Лесбийките не са така повърхностни. Те търсят повече вътрешната жена, не външната. И едните и другите обаче искат да има деца. Това е желанието за размножаване. Командата действа.

Вместо да се стараят да разберат защо са тук, кои са, те си боядисват лицата, косата, отслабват, носят онова, което е одобрено, правят си пластични операции, гледат да ги видят в "правилната тълпа”, ядат каквото им кажат, пият каквото им кажат, правят си медицински тестове, вземат лекарства, пушат, правят само онова, което им се каже, защото "животът е един”. ЛЪЖИ!

Един живот имате в сегашната си инкарнация – иначе имате стотици животи. Няма значение дали сте нисък, висок, слаб, дебел, плешив, сив, сбръчкан, и т.н. Това, което наистина ИМА значение е дали развивате своя ум. Верни ли сте на себе си или сте верни на другите? За ТЯХ ли живеете, или за себе си? Вътрешният ви аз, ИСТИНСКИЯТ ви аз има значение. Не се подвеждайте по "аз съм само човек” – това води до задънена улица. Когато някой ми каже "аз съм само човек”, аз му казвам "Жалко, защото аз не съм”.

Трябва да се събудите и да повече отговорност за себе си. Защо ТРЯБВА да бъдете противоположния пол? Защо ТРЯБВА да се подчинявате на модата? Защо ТРЯБВА да поддържате теглото си на толкова и толкова килограма? Защо трябва да се занимавате с докторите и да им отдавате силата си? Бъдете верни на себе си – така израствате. Не изпълнявайте желанията на другите – друг начин да израснете.

Всички ги имаме – преживяванията, които се повтарят с различни играчи.

Събирането с човек от противоположния пол противоречи на закона Подобното привлича подобно. Извънземните генетици знаят това и са вложили команди в ДНК на хората, за да превъзмогнат духа. Съществуват вътрешни конфликти и в резултат възникват множество проблеми. Късото съединение, което възниква при контакт /от какъвто и да е вид/ между хора с противоположен пол работят срещу духа. След стотици инкарнации това се преодолява. Днес женитбите се сменят като стара кола – партньорите не се чувстват добре заедно и търсят някой друг, но не си дават сметка защо.

Познавам толкова много хора, които са нещастни заедно, но продължават да живеят съвместно поради фалшиви причини като финанси, деца или просто липса на вяра в себе си. Това са жертвите на "горкия аз”. Това са хора от Средно ниво до Средно Напреднали.

Разбирам защо са се оженили, но като виждат, че не става, защо повтарят грешката си? Разбира се, аз ЗНАЯ отговора, но искам да ги накарам да се замислят. Това е преживяване, което духът е обречен да повтаря, докато СЪЗНАТЕЛНО го осъзнае и прекъсне веригата въпреки протестите на ДНК командата. "Ти просто не разбираш”, казват те. РАЗБИРАМ. Не разбират ТЕ, защото не са готови да се изправят лице в лице с положението на нещата. Ще го направят, но дотогава ще продължават да повтарят последователността.

Когато ситуации ви се повтарят, разгледайте играчите и вижте какво общо имат – ТАМ ще намерите причината това да се повтаря в живота ви. Така ще можете да направите промяна и веригата от повтарящи се събития да се прекъсне.

Доминантните и Финални инкарнации са напълно независими, а Империята има нужда от тела. Колкото повече правят секс мъжете, толкова повече им се прави – целта е размножаване. Днес вече желанието за размножаване не е толкова силно – духовете съзряват, но още не са израсли дотолкова, че да прозрат Играта и командата "бъди с противоположния пол, даже ако е напълно несъвместим”. Те не си дават сметка, че са направени несъвместими с определена цел – за да продължават да воюват помежду си и да не им остане време да открият кои са. Затова женитбата бива последвана от разводи, кризи, насилие – защото тялото контролира духа за да задоволи желанието на Империята  Орион за работници и храна.

Всички трябва да преминем през преживявания от този тип и в резултат да разберем Играта и да се оттеглим от нея, когато сме достатъчно съзрели духовно.

Управлението на тялото срещу управлението на духа 

Щом сте достигнали своята Финална инкарнация може да откриете, че когато взаимодействате с обитателите на Земята вие говорите и на тялото и на духа. Ако духът е незрял, какъвто е случаят с първите до средните инкарнации, именно тялото и неговите ДНК команди са това, с което общувате. По-голямата част от секса, физическите дейности и т.н. принадлежат на тялото. Нуждата от това да участвате във, или да наблюдавате организирани спортни събития, например, принадлежи на тялото. Това не е осъждане, а просто валидно наблюдение.

Когато духът стане зрял, Той/тя (като оживяващо удължение на Висшия Аз) той получава бавно нарастваща енергия и сътрудничество от Висшия Аз. Един от интересите на духа са духовните интереси. Те не бива да се бъркат с религиозните търсения, които са методи за контрол на тялото оркестрирани от извънземни групи. Колкото по-духовен ставаш, толкова по-слабо ориентиран физически си и толкова по-малко религиозен. Щом някой се развие отвъд необходимостта да наблюдава или участва в организираните спортове, например, това показва, че е навлязъл в по-напреднала инкарнация.

Физическото тяло е избухливо и самоугаждащо си. Ако се опитвате да убедите някого, който иска да избухне спрямо вас, вие апелирате към духа, НЕ към тялото. Ако духът е достатъчно зрял, той може да установи контрол над тенденцията към избухливост на тялото. Като че ли тялото иска да е избухливо през цялото време и вие може да установите, че тези мисли пробягват през ума ви. Но независимо от тези мисли, напредналият дух ще бъде в състояние да не позволи на тялото да действа в съответствие с тях. Едно е да кажеш "ще те набия”, а съвсем друго – наистина да го направиш. Главната цел е установяването на контрол на духа над функциите на тялото.

Яростта по пътищата принадлежи  на тялото. Желанието за познания принадлежи на духа. Ако духът е на "любимец”, можете да имате повече проблеми. При тях можеш да апелираш като по някакъв начин "платиш” за това. Те не реагират на доводи. Само инкарнация, която има Висш Аз, реагира на разумни доводи. Когато имате работа с човек, който е контролиран от тялото си, може да се наложи да говорите с термини, които тялото ще разбере.

Период на изпитания настъпва, когато контролът е 50% на тялото и 50% на духа. Тогава има постоянни сблъсъци на волята на двете. При повечето инкарнация побеждава духът. Духът напредва, докато тялото остава горе долу същото. И отново – ВСИЧКИ ние трябва да преминем от първата инкарнация и управление от тялото до Финалната инкарнация и да установим 95% контрол от страна на духа. 5% е луфтът, който се дава на тялото така, че то да бъде минимално удовлетворено. То може да получава удовлетворение от удоволствия, но трябва да устоявате на разрушителните неща като злоупотреба с дрога и алкохол, защото те ще преодолеят контрола на духа. Тялото реагира добре на награди като шоколад, физически неща и забавления от не-разрушителен характер.

При Финалната инкарнация духът ще постигне 95% от контрола над тялото, което заема. Това означава 95% контрол на волята. Тялото иска да прави всички ориентирани към тялото неща, има минимален интерес към интелектуалните търсения и нула интерес към духовните търсения. Тези 95% означават да си дадете сметка за това, че тялото е просто средство за духа и нищо повече. "Добро утро”, казва лицето Х на лицето У. "Какво толкова му е доброто?” отговаря лицето У. "Ами поне сме живи”, казва лицето У. "Е, поне ти си жив”, казва лицето Х. Този коментар е на тялото. Духът знае, че не може да умре. Тялото се страхува от смъртта и би направило почти всичко, за да остане живо. Духовно ориентираният човек никога не би отговорил като лицето Х.

В тази страна почти всичко е ориентирано към тялото. Отслабвай, не яж това, не яж онова, използвай флуорид, прави си всички ваксини, HIV вирусът причинява СПИН, безпокой се за холестерола си, използвай грим, боядисвай си косата, притеснявай се за това какво си мислят останалите, подчинявай се... подчинявай се... подчинявай се. Тези и много други неща  са загрижености на тялото и така продължавате да произвеждате за господарите на света. Вие избирате начинът, по който да умре тялото преди да се инкарнирате. Щом духът ви установи контрол, започвате да виждате колко безсмислени са подобни тревоги.

Щом духът започне да упражнява контрол над тялото, Той/тя започва да се интересува от психични теми, което евентуално ще го доведе до неговия Висш Аз и Финалната инкарнация. При Много напредналите инкарнации духът знае много повече за себе си и все повече и повече ще отхвърля желанието на тялото да се подчинява. Това никога не се приема добре от масите и те ще се опитват да ви вкарат в пътя по различни начини. Евентуално вие ще успеете и ще отблъснете онези, които се опитват да ви завлекат обратно към по-ниските състояния. С израстването на вашия дух, контролът на тялото пропорционално ще избледнява. Вие все още ще награждавате тялото с шоколади или сладолед, или каквото то иска, за да сътрудничи с истинския господар на тялото – духът, който го оживява, ... ИСТИНСКИЯТ вие!


Матрицата V – търсене на духа
Том I
Изд. Вал Валериан
Папка: Матрицата 5 | Посещения: 1185 | Ченълинги
Контакт          35.175.113.29