Нумерология      Карма      Читалня      Ошо      Рецепти      Здраве      Луиз Хей    
   Астрология      Езотерика      Телепатия      Крион      Бог, Уолш      Чакри      Съновник      Психология      RSS
Бутон за дарения чрез BITCOIN

Please Donate To Bitcoin Address: [[address]]

Donation of [[value]] BTC Received. Thank You.
[[error]]

Бутон за дарения чрез PayPalЛунни Възли
Хороскопи
Зодии
Натална
Синастрия
Съвместимост
Предсказателна
Ерогенни зони
Любов и Секс
Сексуалност
Еротика
Любовен Хороскоп
Тя и Той
Духовно Израстване


Начало  Регистрация  Вход


Ченълинги
Книги
Сентенции
Вампиризъм
Нумерология en
The Arcturians
Приказки
Супер Игри
Софтуер | Линкове
Музика | Филми
Благодарност
Игри | Таро
Отзиви


08:31
01.04.2020
Сряда
3.227.252.54


Онлайн: 2
Гости: 2
Потребители: 0


 Пими ® » Читалня » Матрицата 5


Разговори с Луцифер [66]Статии [201]
Матрицата 5 [55]Нумерология [28]
Астрология [31]Великият преход [110]
Кармична Астрология [13]Енергиен Вампиризъм [19]
Пламъци Близнаци [13]Карма и Подсъзнание [30]
Любовна тактика [13]Петър Дънов [4]
Джасмухин [8]Ангели и Архангели [15]
Дийпак Чопра [7]Сал Ракели [24]
Барбара Марчиняк [22]Екхарт Толе [9]
Учението на Абрахам [8]Пътят на душите [6]


Равенството означава равенство. Матрицата V

Жените искат да бъдат третирани като равни на мъжете – значи мъжете не трябва да съблюдават маниерите и изказванията си докато наблизо има жена. Значи, момчета, говорете си за секс, псувайте, ако искате, и говорете каквото си решите в присъствието на жени. Но чакай, ако направите това същите тези, които искат равноправие, веднага ще започнат да се оплакват, че не трябва да правите това пред жена. Законът – Подобното привлича подобно. Но няма нищо по-лишено от подобие от разделените на два пола човеци. Двата полюса не се привличат – напротив, получава се нещо като електро-удар и химически шок, който усилва вложените от Орион команди и затруднява действието на Висшия Аз във физическото земно тяло.

Ако жените наистина искаха равенство, щяха да приемат и плюсовете и минусите свързани с него, но те не искат. Те искат двоен стандарт, само че това не е равенство. Никога равенството не е било цел – целта е била превъзходство и контрол над мъжете, точно както в Орион. Жените вярват, че могат да казват каквото си искат за мъжете, но кой ще е този мъж, който да може да се измъкне, след като каже същото за жените. Нещата никога нямаше да стигнат до това положение, ако Орион не бяха имплантирали в ДНК на мъжкото тяло команди за подчинение.

Жените обичат да използват сълзите, за да карат мъжете да се подчиняват. Това се прави, когато нещата не вървят по тяхному. В много случаи жените разчитат на сълзите, за да контролират мъжете. Важно е да се помни, че когато жената плаче, това е както когато жената диша. Какво от това? Само заради това те не бива да бъдат третирани като нещо повече. Когато крещят – това е друг начин по който привличат вниманието към себе си. Когато видят, че вече не държат контрола над ситуацията, болшинството от тях плачат или крещят.

Пример: двама мъже решават да се бият. Стоящата наблизо жена не иска това и започва да пищи, за да привлече вниманието към себе си и към това, което тя иска. Ако и двама мъже искат да се бият – остави ги, това е преживяване за тях. Е да, но не е било изрично разрешено от жената, затова тя използва оръжията си, за да поеме контрол над ситуацията. Виж, ако искат да се бият за НЕЯ, това е друго – тогава получават нейното разрешение.

Тези команди на Орион са твърде силни за инкарнациите от ниско до средно ниво и те не могат да ги превъзмогнат. Това е част от Играта и нейните нови правила. Много напредналите или Финални Инкарнации заемат положението на наблюдател, независимо дали са мъже или жени. Финалните, Доминантни или твърде Напреднали Инкарнации никога не защитават своя пол, защото приемат половете каквито са. Те отказват и да бъдат въвличани в драми инициирани от земните жени в техните опити да управляват. За щастие, тази драма на Земята скоро ще претърпи драстични промени.

Проклятие или преживяване?

Една позната ми каза, че се чувствала много зле в женско тяло поради ДНК командите на Орион.

Преди всичко, когато четете тези материали трябва да ги четете от позицията на това кои наистина сте, а не от позицията на физическото. Да защитаваш даден пол вместо развиващият се в него дух показва, че имаш още път в своето израстване. Вие НЕ сте своето тяло. Ако сте "само човек”, четейки тези материали ще установите, че все още не сте готови за тях.

Въпреки всичко, все още има места, където чумата на Орион още не е завладяла положението – това са местата, където жените все още са си жени и не се опитват са станат мъже. Ако Орион успее да се наложи, това тук ще стане планета на Харпии с център САЩ.

За да преодолеете физическото, трябва да се свържете със своя Висш Аз. Тези, които се идентифицират с тялото си, ще ви ругаят, че не се съобразявате. Във Вашингтон по повод закона за насилието срещу жените Хилари каза, че ще направи "всичко за жените” – това са същите глупости на Орион. Ако беше за ненасилие срещу хората, това е друго нещо, но тук става дума отново за ДНК командите на Орион и завръщането на Империята.

Когато сте много Напреднала Инкарнация в женско тяло, вие осъзнавате как е било манипулирано тялото и можете да го контролирате, когато се стреми да доминира. Така привидното проклятие се превръща в преживяване за духа. Вашият Висш Аз е избрал този пол по определени причини, които ще откриете, когато се свържете с него. Помнете: не става дума за проклятие. Става дума за преживяване.

Историята за Адам и Ева и за вземането на ребро от него е тромаво разказаната история за разделянето на половете. Ако ви есе идентифицирате с тялото си, ще продължите да вярвате лъжите разпространявани от Играта независимо от това какво четете в матрицата V. Добрата новина е, че ще Напреднете и ще се придвижите отвъд сегашните си ограничения. Фактът, че четете този тип информация показва, че ако все още не сте стигнали там, вие сте близо до това. Дори и да не достигнете това ниво в текущата си инкарнация, информацията, която четете в Матрицата V се записва във вашия Висш Аз и израстващ дух. Щом стане това, ще разберете какво съм имал предвид и ще знаете какво да правите след това. Отвъд трета плътност няма полове. Духът е и от двата пола – само физическото тяло има пол.

Финалните и Много напреднали Инкарнации не участват в играта на контрол – те им се съпротивляват и не вземат участие. Краят на Играта е през 2012 – не остава много време за разиграване на жокерите на Играта.

Във всичко е необходим баланс – това важи и за сексуалността. Бисексуалността е мостът към по-високо развитие – духът упражнява нарастващ контрол над ДНК командите в тялото. Това не може да стане при средните нива ПРЕДИ духът да напредне и да стане готов. Това не означава, че всички напреднали са гей, а означава, че онези над средно-Напредналите нива са ПОНЕ бисексуални. Бисексуалността предизвиква паника в ДНК командите. Информацията, която четете ще се използва от вашата Финална Инкарнация където и във времето да е тя дори и ако вие не сте готови за нея – много важно е да можете да излезете от Играта, но вие сами трябва да откриете това. Играта те убеждава – или си гей, или си нормален. Това не е вярно. Всички сте хомосексуални, защото духът е и от двата пола. Играта ви е попречила да осъзнаете това посредством религията, правителствата и т.н. Ето, Матрицата V ви дава тази информация, но вие трябва сами да решите какво можете. Трябва да превъзмогнете полярността, за да напреднете, да преодолеете крайностите на трета плътност и да осъзнаете своя ИСТИНСКИ потенциал. Ако не можете да се справите с тази информация сега, оставете я и се върнете към нея, когато ще можете. Това тук е информация написана само за Финалните, Доминантни и Много Напреднали Инкарнации.

Където и да сте /или не сте/ днес, ЩЕ бъдете в състояние да превъзмогнете ограниченията/илюзиите на Играта.

Бисексуалността и любимците

Планетарният Дух се учи/напредва посредством инкарнации в тела на животни, насекоми и растения. Пътят за напредък на Планетарния Дух е по-различен от този на Земните Висши Аз.

На земята има животни, насекоми и растения, които са резултат от генетични експерименти. Те са извънземни и произхождат от Атлантида. Генетици от Орион са имплантирали команди за хетеросексуалност като тестове за имплантирането им в земните човеци. Тези създания са били много малко и вече не съществуват на Земята. Те могат да бъдат открити само като се види кои животни остават моногамни след като са се чифтосали. Когато цикълът за Планетарния Дух завърши, половете вече няма да съществуват и ще се слеят в един.

Асексуалността – да живееш в отказ

Съществува и асексуалността – без сексуални наклонности – това показва някой, който просто не желае да се ангажира със секс.  Това е фаза на отричане между хетеросексуалността и другите по-напреднали етапи на сексуалността. Това е човек, който не се подчинява на ДНК командите си, но още не е достатъчно силен, за да се присъедини към хомосексуалността. Междинно състояние между идентифицирането с тялото и духът в преход.

Много религии приканват към въздържание – това е само за пред публиката, защото зад затворените врати могат и се извършват всякакви видове дейности. Въздържанието и асексуалността са близнаци от едно семейство. Религиите обичат тези близнаци, за да карат хората да отричат сексуалността. Ако отричате сексуалността това ограничава вашия духовен растеж, а не го повишават, както учат някои религии. Но религиите са извънземни построения, които имат за цел да подвеждат едновременно инкарниращите се Висши Аз.

Сексуалността е важен ключ, за да откриете кои сте, затова целта на последователно инкарниращите се е да ви насочва към удоволствието свързано с тялото, а не с духовните преживявания.

Ако поради духовния си напредък лицето не иска да продължава с хетеросексуалния секс,  но все още не приема преминаването към по-висша сексуалност, то обявява отказ от секс с друг човек. Заблуждава се, че няма нужда от секс и че е надраснало подобни желания. Това е капан поставен от последователно инкарниращите се.  Религиите поради тази причина обявяват секса за нещо мръсно. Рядко е нужна повече от една инкарнация, за да се преодолее това.  Ще преминете тези фази на асексуалност и отказ от секс и ще преминете в области, които ТРЯБВА да преживеете, за да продължите към по-висши плътности.

Можете да кажете "не и аз” сега заради мястото, на което сте. Промяната във вибрациите ще ви помогне да преодолеете идентифицирането с тялото и поставените от извънземните ограничения и да погледнете на асексуалността и отказа като на необходимо в процеса на израстването си фази.

Орион възнамерява да обяви открито своето присъствие със своята най-нова кралица. Това прави наложително за ФИНАЛНИТЕ инкарнации, Събудените и другите инкарнации да обработят максимум информация в своята текуща инкарнация.

Играта не иска да се съсредоточавате много върху гейовете и да гледате на тях в позитивна светлина. Играта иска понятието "нормално” да представлява "конформизъм” , затова щом чуете "нормален” мислете дали не става дума за едно от оръжията на Играта. Наблюдавайте, учете се и Напредвайте.


Матрицата V – търсене на духа
Том I
Изд. Вал Валериан
Папка: Матрицата 5 | Посещения: 911 | Ченълинги
Контакт          3.227.252.54