Нумерология      Карма      Читалня      Ошо      Рецепти      Здраве      Луиз Хей    
   Астрология      Езотерика      Телепатия      Крион      Бог, Уолш      Чакри      Съновник      Психология      RSS

Бутон за дарения чрез PayPal



Лунни Възли
Хороскопи
Зодии
Натална
Синастрия
Съвместимост
Предсказателна
Ерогенни зони
Любов и Секс
Сексуалност
Еротика
Любовен Хороскоп
Тя и Той
Духовно Израстване


Начало  Регистрация  Вход


Ченълинги
Книги
Сентенции
Вампиризъм
Нумерология en
The Arcturians
Приказки
Супер Игри
Софтуер | Линкове
Музика | Филми
Благодарност
Игри | Таро
Отзиви


02:59
25.04.2024
Четвъртък
3.14.246.254


Онлайн: 1
Гости: 1
Потребители: 0


 Пими ® » Читалня » Матрицата 5


Разговори с Луцифер [66] Статии [201]
Матрицата 5 [55] Нумерология [28]
Астрология [31] Великият преход [110]
Кармична Астрология [13] Енергиен Вампиризъм [19]
Пламъци Близнаци [13] Карма и Подсъзнание [30]
Любовна тактика [13] Петър Дънов [4]
Джасмухин [8] Ангели и Архангели [15]
Дийпак Чопра [7] Сал Ракели [24]
Барбара Марчиняк [22] Екхарт Толе [9]
Учението на Абрахам [8] Пътят на душите [6]


Играта НЕ Е филмът Матрицата. Матрицата V

Филмът Матрицата е интересен и има някои сходства с Играта, но да му отдадете ТОЛКОВА много енергия би довело до манипулации.

Хората биват привлечени от филма поради това, че подсъзнателно знаят, че съществуването на земния човек не е каквото изглежда, че е и че съществува контрол. Филмът е типична холивудска продукция, контролирана от Тъмната полярност. Полярностите обичат да казват само част от истината и да правят така, че частта от истината да закрие самата истина.

Филмът е твърде мрачен и зловещ и обслужва полярностите. Матрицата V обяснява Играта каквато тя е – преживявания и опит и площадка за учене и по-висши преживявания. Нео от филма е външната сила, която ще спаси хората (вместо да им каже кои са) и така да им помогне сами да спасят себе си, който се бори физически с Тъмните. Това НЕ Е начинът да се спечели Играта – това е начин тя да бъде продължена.

Разбира се, изборът какво да направите в тази си инкарнация е изцяло Ваш. Изберете пътя, който ВИЕ искате. Нека вашият Висш аз бъде вашият водач.

Имунната система и аспектите на Играта

Множество болни и умиращи има наоколо – настинки, кашлици, грипове и какво ли не. Мнозина са, които непрекъснато атакуват имунната си система с какви ли не химикали, а после се чудят защо тя не работи добре. Ако не искаха подобни преживявания – щяха да си служат само с хомеопатия, която работи заедно с организма, а не против него.

Атакуването на имунната система с дроги е част от Играта, както и разрушаването на тази имунна система. Ако вашият Висш аз участва в това, то е заради преживяването.

Висшият аз може да желае преживяването на тази или онази болест. Ако се предполага да преживеете някакво събитие свързано с болест или смърт, никой лекар, лечител, хомеопат или шаман няма да е в състояние да ви излекува от тази болест.

Стар Трек – сценарият, който няма да се реализира тук на Земята

Преди десет години Боб Монро каза на нашата група, че много обича да гледа Стар Трек, но този сценарий никога няма да стане реалност тук на Земята. Вече зная защо.

Земята е поставена под карантина от извънземните, за да не зарази останалите системи. Страхуват се, че нашите Висши аз могат да заинтересуват Висшите аз от техните системи с бързия път за развитие. НЕ защото сме толкова примитивни в техническото си развитие спрямо техните стандарти. Въпросът е, че ние напредваме много по-бързо по духовния път за развитие.

Когато стигнете до много напредналите етапи и Събудената Финална инкарнация, вие се придвижвате отвъд необходимостта да налагате волята си над извънземните култури или индивиди. Първият закон на вселената – Толерантността – започва да доминира над вашите зрели мисли. Сега на Земята различни групи налагат своята воля над  другите без оглед на вселенските закони. Това са опитности за развиващите се духове, разбира се, а империята Орион е пример за извънземни, които се налагат над другите.

Страхът на някои извънземни е от земните, които са отвъд това ниво, защото притежават изключителни способности и перспективи от които ТЕ се страхуват и на които не искат да бъде изложено тяхното население. Затова няма да изпратят кораби за спасяване на населението, както ви карат да вярвате – бъдете подозрителни по този въпрос, когато извадят този жокер.

Сега хората, които могат да правят астрални пътешествия са малко, но все пак са много повече, отколкото са били преди 100 години – още един повод за страх сред някои извънземни, защото не могат да спрат този процес.

Същите тези същества, включително тайното правителство, са разработили астрални аларми и капани, за да хванат онези, които се опитват да пробват техните съоръжения. Тези астрални капани са разположени предимно на Земята, затова – ако можете да правите астрални пътешествия – бъдете МНОГО внимателни къде си пъхате носа. Те могат да ви проследят до вашето тяло посредством сребърната нишка, или до вашия Висш Аз. След това, ако вашият Висш Аз позволи това, това е преживяване с въпросителен край.


Матрицата V – търсене на духа
Том I
Изд. Вал Валериан
Папка: Матрицата 5 | Посещения: 1332 | Ченълинги
Контакт          3.14.246.254