Нумерология      Карма      Читалня      Ошо      Рецепти      Здраве      Луиз Хей    
   Астрология      Езотерика      Телепатия      Крион      Бог, Уолш      Чакри      Съновник      Психология      RSS

Бутон за дарения чрез PayPal



Лунни Възли
Хороскопи
Зодии
Натална
Синастрия
Съвместимост
Предсказателна
Ерогенни зони
Любов и Секс
Сексуалност
Еротика
Любовен Хороскоп
Тя и Той
Духовно Израстване


Начало  Регистрация  Вход


Ченълинги
Книги
Сентенции
Вампиризъм
Нумерология en
The Arcturians
Приказки
Супер Игри
Софтуер | Линкове
Музика | Филми
Благодарност
Игри | Таро
Отзиви


15:28
19.04.2024
Петък
3.137.161.222


Онлайн: 5
Гости: 5
Потребители: 0


 Пими ® » Читалня » Матрицата 5


Разговори с Луцифер [66] Статии [201]
Матрицата 5 [55] Нумерология [28]
Астрология [31] Великият преход [110]
Кармична Астрология [13] Енергиен Вампиризъм [19]
Пламъци Близнаци [13] Карма и Подсъзнание [30]
Любовна тактика [13] Петър Дънов [4]
Джасмухин [8] Ангели и Архангели [15]
Дийпак Чопра [7] Сал Ракели [24]
Барбара Марчиняк [22] Екхарт Толе [9]
Учението на Абрахам [8] Пътят на душите [6]


Извънземните и трета плътност. Матрицата V

Някои се опитват да докажат, че в трета плътност няма извънземни. Самият Монро казва, че не е намирал някое от тях в трета плътност, но е намирал много в астрала. ТОВА НЕ Е ВЯРНО. В трета плътност има доста извънземни и мнозина от тях се интересуват от нашата планета.

В плътностите над трета няма нужда от материали, електроника, космически кораби и т.н. Въпреки това извънземните, които идват на земята използват космически кораби, технологии и имат нужда да се хранят. На ниво четвърта плътност и нагоре вече няма нужда от такива неща.

Желанието за контролиране на ресурсите и населението са свързани с трета плътност – в по-високите плътности съществата създават каквото им трябва със силата на волята си.

Обитателите на летящите чинии са от трета плътност, независимо дали са от нашата вселена или от паралелна. Някои се опитват да зашеметят земните с техните технологии. Всички те имат свои планове. Андромеда казват много чрез Алекс Колиер, но досега не сме видели нищо на практика. Щели да се намесят след евентуална експлозия – ами като са толкова добри защо не се намесят преди това? Искали да не нарушават изискването за ненамеса – но свързвайки се с него те вече са се намесили. Те си имат свой план. Щом започнат да спекулират с понятията добри и лоши, значи искат да приложат свои методи за контрол. Защо не се разкрият публично – не можели да се намесват на Земята – но го правят непрекъснато всеки ден. Добрите оставят лошите да продължават да правят каквото си искат. Ако добрите се бяха показали и бяха разкрили какво се върши, хората щяха да имат възможност за избор. Но те не правят това. Защо? Онова, което е добро за един е лошо за друг. Добро и лошо са относителни термини. Така игрите на полярности продължават. Помнете – земята е единственото място в галактиката, където има едновременни инкарнации. ВСИЧКИ Висши аз знаят това. Какво по-добро място за игри, когато не участваш в едновременния път!

Вгледайте се внимателно в онези, които не се инкарнират едновременно (които не са земни) и се опитайте да разберете защо постъпват както постъпват със земните. Възвърнете си силата и контрола над себе си и помнете, че напредък не става с технологии, а духовно. Чуете ли възхвали на тези или онези извънземни, гледайте критично на нещата. Какво целят? Какво искат да спечелят ТЕ от манипулирането на земните? Какво обещават, което не изпълняват? Не се оставяйте напълно на извънземните от никоя полярност.

Астрални версии на междупланетни кораби

В астрала нямате нужда от летателни тела, от физическо тяло – там всичко е в духовна форма. Там можете да създавате всичко, каквото пожелаете. Астралът е пълен с къщи, храмове, книги и т.н. Това включва и присъствието на летящи чинии от типа междупланетни. В астрала тези неща се използват за контрол, плашене, впечатляване и др. на онези, които са на нива по-ниски от Много напредналите. Ако се впечатлявате от тези неща във физическото пространство, значи ще се впечатлявате и в астрала. Конфликтите между полярностите продължават и в 4-та плътност и всеки си създава онова, което му върши работа.

Има много Ню Ейдж гуру, които лансират страхопочитанието пред извънземните кораби от "други плътности”. Това е друг аспект на Играта. Той се връзва с историите за космическите братя и с идеята "извънземните са тук, за да ни помогнат”. Това кара незапознатите с нещата да служат на мита от трета плътност за превъзходството на последователно инкарниращите се отнасяйки тази лъжа в астрала  и така обвързвайки инкарнациите (доколкото е възможно) да вярват на думите на тези шарлатани. Всичко е част от Играта. Ако чувствате, че трябва да им вярвате и да ги следвате, значи това трябва да направите и показва къде сте в своя напредък. Ако това ви е писнало, време е да се придвижите напред, докъдето вашият Висш аз ви изведе във вашето търсене на истината.

Онези, които са Много напреднали и правилно обучени могат да се справят със заплашващия ги извънземен кораб като разпръснат енергията му за нула време. Когато станете толкова напреднал,  полярностите се научават да стоят настрани от вас с техните трикове тип трета плътност. ЗЛАТНАТА СВЕТЛИНА може да направи чудеса, за да ви предпази и научи онези, които имат нужда от урок. Не съм чувал за кораби на ниво 27 на Монро – нивото на библиотеката. Вероятно стоят настрани от това място, защото това е сборно място за онези, които не биха толерирали тяхната драма.

В трета плътност ще видите кораби от други измерения. Не бъркайте измеренията (паралелните системи) с плътностите. Играта е ТОЛКОВА сложна, че ще бъде потресаваща за някой, който не е готов за нея да се опита да я разбере. Нашите Висши аз напълно разбират играта и нейните аспекти. Затова ви повтарям: вярвайте във вашия висш аз.

Част от Играта е последователно инкарниращите се да пречат на едновременните и да се опитват да ги извадят от строя. Може би затова на земята е такъв хаос. Последователните, маскирани като различни извънземни раси, се намесват и оказват влияние върху пътищата на едновременните инкарнации. Те си носят отговорността за това. Когато други висши аз работят срещу вас, това създава предизвикателство, което е много по-значимо и ценно. Може би това е източникът на конфликтите съсредоточени на земята.

Кралицата на Орион и извънземните

Кралицата на Орион се СТРАХУВА от смъртта на тялото. Като такава, тя е била клонирана и предпазвана от удължаващи живота лекарства. Без смъртта не можете да получите разнообразните преживявания, от които има нужда Висшия аз, за да напредне. Всеки Висш аз трябва да се инкарнира в различен пол от трета плътност, различни сексуални ориентации и т.н.  Висшият аз, който е станал кралица на Орион,  преживява много ограничено количество преживявания – само един пол и огромна доза абсолютна власт. Тя без съмнение е инкарнация от ниско ниво. Помнете, извънземните инкарнации са последователни, затова в такива Висши аз няма постъпление на информация от други инкарнации, както при едновременните, които живеят по-кратко.

Едновременните инкарнации са започнали след като извънземните са си играли с генетиката на хората и  създали хаос на планетата. Като Феникс възкръсващ от пепелта, Висшите аз са приели предизвикателството на земния инкарнационен път и напредват както никои други. Създаденият от извънземните хаос изглежда е най-добрата матрица за развитие и бърз напредък на Висшите аз. Често земните се чудят на дългия живот на извънземните – това е за сметка на бавен духовен напредък.

Пред тях има малко предизвикателства, освен ако не се сблъскат с други извънземни – както империята Орион.

Земни, които мечтаят за дълъг живот са контролирани от тялото си, защото тялото се страхува от смъртта, доколкото Висшия аз е безсмъртен. При по-кратките си животи на земята ние събираме по-голямо разнообразие от преживявания.

В такива висши аз, които избират земното предизвикателство НЯМА СТРАХ независимо от страховете в отделните им инкарнации, които Висшият аз ЩЕ преодолее.

Американците (особено) използват всевъзможни лекарства за удължаване на живота, пластична хирургия и всякакви научни достижения. Щом стигнат до много напреднало ниво, духът надделява и спира да се опитва да удължава физическия си живот и разбера, че начинът на смъртта е избран от Висшия аз заради преживяването, постъпва нов поток от енергия от Висшия аз в Доминантните, Много напредналите и Финалната инкарнация.

Диапазонът на емоциите изпитвани на земята е толкова зашеметяващ, че мнозина се опитват да ги дублират посредством технологии.  Това ми беше казано от една извънземна група докато бях в института на Монро. Когато им казах, че трябва да се инкарнират, за да ги преживеят, те отхвърлиха категорично идеята. Разглеждайте аспектите на Играта, гледайте навътре, а не навън, защото истинското спокойствие ще дойде за вас отвътре.

Дрогите и Играта

Американците са най-пристрастената към дрогите нация. По телевизията непрекъснато се рекламират лекарства за всичко – вземай хапче за сън, за болки в стомаха, за да си намалиш холестерола, прави това, прави онова.

Колегите ми масово вземат лекарства – една си ги реди на бюрото като трофеи, за да покаже на другите (които имат по-малко) как трябва да се държат с нея. Лично аз вземам само билки или хомеопатични, а от останалите – нищо освен обикновен аспирин.

Правителството оказва натиск в това отношение, за да финансира тайните си проекти, но това не е ново. Искам да ви обърна внимание на масовата консумация на дроги – законни и незаконни.

Защо Земята е планета на дрогите с център САЩ? – защото се правят непрекъснати опити да ви откъснат от вашия Висш Аз. Използването на дроги и химически блокажи е нещо, което Висшият аз трябва да преодолее в тази си инкарнация. Използването на дроги притъпява сетивата ви и ви прави по-податливи към ДНК-командите вградени в тялото. Ефектът е такъв дори ако само си миете зъбите с паста съдържаща флуорид. Опитват се да забавят развитието на едновременно инкарниращите се Висши аз – методът няма да сработи, но това не им пречи да опитват.

Висшите аз знаят за това и са се подготвили както играчът на шах вижда как ще продължи играта, но последователните ще продължат да се опитват.

Използването на дроги Е преживяване и опит и множество инкарнации искат да го притежават. Те не са много напреднали при все че могат да преодолеят това и да преминат към Много напредналите в рамките на една и съща инкарнация – преодолявате заложения от последователните проблем.

Като имате предвид това, то може да ви помогне да преодолеете този проблем, защото тялото иска дрогите. Тялото работи против духа, а не заедно с него – тялото е творение на последователните извънземни. На кого мислите, че е проектирано да служи?

Тялото се бои от смъртта. Производителите на дроги се възползват от този страх. Тялото се паникьосва и завлича по-слабия дух в аптеката, за да си набави предпазващите хапчета, или тези за удължаване на живота. Дрогите ще те накарат да се чувстваш по-добре, да си удължиш живота ... довери ни се. Бъди като нас. Не им вярвайте. В крайна сметка, решението си е ваше.



Матрица V – търсене на духа
Том I
Изд. Вал Валериан
Папка: Матрицата 5 | Посещения: 1167 | Ченълинги
Контакт          3.137.161.222