Нумерология      Карма      Читалня      Ошо      Рецепти      Здраве      Луиз Хей    
   Астрология      Езотерика      Телепатия      Крион      Бог, Уолш      Чакри      Съновник      Психология      RSS

Бутон за дарения чрез PayPal



Лунни Възли
Хороскопи
Зодии
Натална
Синастрия
Съвместимост
Предсказателна
Ерогенни зони
Любов и Секс
Сексуалност
Еротика
Любовен Хороскоп
Тя и Той
Духовно Израстване


Начало  Регистрация  Вход


Ченълинги
Книги
Сентенции
Вампиризъм
Нумерология en
The Arcturians
Приказки
Супер Игри
Софтуер | Линкове
Музика | Филми
Благодарност
Игри | Таро
Отзиви


11:31
24.04.2024
Сряда
3.145.47.253


Онлайн: 18
Гости: 18
Потребители: 0


 Пими ® » Читалня » Матрицата 5


Разговори с Луцифер [66] Статии [201]
Матрицата 5 [55] Нумерология [28]
Астрология [31] Великият преход [110]
Кармична Астрология [13] Енергиен Вампиризъм [19]
Пламъци Близнаци [13] Карма и Подсъзнание [30]
Любовна тактика [13] Петър Дънов [4]
Джасмухин [8] Ангели и Архангели [15]
Дийпак Чопра [7] Сал Ракели [24]
Барбара Марчиняк [22] Екхарт Толе [9]
Учението на Абрахам [8] Пътят на душите [6]


Множество полярности – една нова перспектива. Матрицата V

Земните инкарнации са едновременни, защото стават по едно и също време. При увреждане на мозъка при раждане или поради травма, тялото може да бъде увредено и другите инкарнации да се прокраднат през физическото тяло на увредената инкарнация.

Единствената инкарнация способна и предназначена да се справи с входящата информация от другите инкарнации (вашите Доминантни) е вашата Финална инкарнация. Докато увредената инкарнация се превключи към другата личност, инкарнационният енергиен поток от Висшия аз на лицето позволява необработената/неконтролирана свободно течаща входяща информация от инкарнацията която е с най-близка честота (времева линия) да прояви своята енергия през увреденото тяло на инкарнацията. Физическото тяло е и много електрическо. Късите съединения с определени области от мозъка могат да окажат влияние върху енергийния поток от Висшия аз докато енергиен поток бива филтриран от физическото тяло.

Множествените личности НЕ е нормална ситуация, но може да се счита като избор на преживяване от Висшия аз на този индивид. Защо ли? Кой може да каже защо, освен съответния Висш аз? В библиотеката на ниво 27 описано от Монро има повече информация по въпроса за онези, които се интересуват.

Синдромът множествена личност е по-сериозен при инкарнациите с по-малък опит/зрелост. Тези от ниските до средните нива могат доста да се дисбалансират от този безпорядък и да е необходимо да бъдат настанени в болница. Помнете, обществото и Империята ще направят всичко, за да ви попречат да установите кои НАИСТИНА сте.

Когато излъчваните от околните вибрации станат твърде тягостни за вас, заемете се с нещо, което ви е приятно. С течение на времето ще ставате все по-чувствителни към тях. Филм, музика, разходка в планината – направете каквото и да е, което ви откъсва от преднамерено генерираната лудост в тези финални години ОСВЕН пътищата за бягство – алкохол, дрога и т.н.

ТЕЖКИТЕ вибраци генерирани около нас сега (както от хора, така и генерирани с електронни средства), са част от плана на Тъмните. Инкарнацията трябва да  е силна и Напреднала, за да не бъде уловена в тях. Отпускайте се и се забавлявайте. Така ще можете да се справите по-лесно.

Чух как някаква двойка искала да слуша САМО за духовни неща – духовните неща  са светлата страна на полярността. Свързаните с Играта неща са тъмната страна на полярността. Вие сте небалансирани, ако докато сте инкарнирани на Земята се интересувате само от духовни или само от физически неща. Балансът е в сливането на двете в услуга на вашия Висш аз.

Ин-ян балансът е скачане от едното на другото – ако забелязвате събитието, но не правите нужните духовни връзки (напр. ако техният Висш аз е позволил да се случи това, то е било заради преживяването И на умрелите И на оцелелите) това ви прави част от Играта (трябва да им го върнем, да им отмъстим и т.н.).

Това, към което се стремите е балансът, който идва в Събудената Финална Инкарнация. Не всички сте готови за това и това е добре. Продължавайте със собствената си скорост, НО не се опитвайте да ме карате да ви давам само духовна информация. Ако искате да разберете какво трябва да се направи във връзка с поредното събитие, пуснете си СНН. Ако искате баланс – значи сте на точното място.

Множество привърженици на светлата страна искат да се сблъскат с Играта и да променят правилата според своите разбирания в името на баланса. Тъмната страна ОБОЖАВА това да подвежда и да кара да повярват, че това е Балансирания начин. За тях това е инкарнационно преживяване.

Тези, които използват този фалшив баланс обикновено са от средните нива на напредък, които не искат да се изправят лице в лице с истинското си ниво и търсят някой да ги следва. Те не разбират, че балансът няма нужда от последователи – само Светлата и Тъмната полярности имат нужда от това. Истинският баланс никога не крои планове за война с цел да промени Играта. Балансът разбира играта и целите й. Балансът НАБЛЮДАВА Играта и сочи интересните й аспекти, но не приканва към действия спрямо нея.

Привържениците на Тъмната страна се радват, че тази страна от разбиранията на Светлите сили е на дневен ред сега. Това всъщност помага на самите тях, защото призивът към действие ще предизвика противоположна ответна реакция. Зад техните философии се крият различни извънземни групи. Но ако някоя подобна група окуражава подобни действия – досетете се сами!

Нещо, което следва да запомните – трябва да следвате онова, което чувствате, че трябва. Ако искате преживяванията свързани с борбата с другата полярност – направете го. Това е вашият път и вашите преживявания. Всичко е наред. Преценете какво сте и какво не сте. Ако на това ниво не ви е възможно, впоследствие ще стане. ВСИЧКО е заради преживяванията. ВСЕКИ ще бъде в състояние да разбере това, когато му дойде времето и достигне  своята  Събудена Финална Инкарнация.

Информация за основните правила на Играта

При едновременните инкарнации се трупа информация едновременно от всички инкарнации – спомените от преди Играта са скрити – не изгубени.

Това, което може да заработи против напредъка ви е желанието за физическо безсмъртие – страстта на империята Орион. Но когато гледате влечугоподобните кралски величия, които са фанатици на тема клониране и удължаване на живота, те не напредват духовно. Влечугоподобните от Орион са в духовен застой, което обаче служи на своята цел в Играта. Няма да говоря повече за тях – нас ни интересува едновременния път.

Освен това, те се стремят към инкарнация в същата звездна група. Сред тях има и  по-редки случаи на преминаване в тела с различен пол. Те свикват с дадено тяло и пол и се придържат към него. След приключване на Играта Висшите аз с едновременни инкарнации продължават на нови нива, а другите остават и продължават своя път МИНУС земната фракция.

Играта и участието ви в нея

Не можете да победите Играта. Въпреки това, вашият Висш аз може да поиска да преживее какво е да конфронтира Играта, за да се научи. Може да имате такива преживявания – да сте немски или римски боец, участник в Китайската културна революция или Зулу боец. Това се прави заради ПРЕЖИВЯВАНИЯТА. Висшият Аз е наясно с всичко за Играта и нейните правила, докато инкарнацията не знае дори, че Играта съществува.  Играта наистина съществува.

Стигнете ли до Много напреднала инкарнация, не е много вероятно да се ангажирате с физическа съпротива, но се ангажирате с мисловни наблюдения въз основа на инкарнациите от другите ви животи. Постепенно разбирате стойността да си Наблюдaтел и целта на Играта. Целта ви не е да победите играта, а да изкласите от нея, да научите законите на вселената и да инкорпорирате тези закони в своя живот. Оставяте Играта да продължи, защото тя ТРЯБВА да продължи макар, че вашата роля свършва. Щом осъзнаете това, можете да се отстраните от Играта и вече да нямате желание да участвате в нея, бивате насочени към някой от изходите за излизане и към своето следващо ниво отвъд трета или четвърта плътност.

Въз основа на материалите от Матрицата вие не трябва да се насилвате да правите нещо, за което още не сте готови. Може да станете готови след месеци или изобщо да не станете в текущата си инкарнация – не трябва да се лишавате от желаните от вас преживявания в желанието си да бъдете Финална инкарнация. Така отричате мястото си и преживяванията, от които се нуждаете. Ако искате да отидете в Китай и да протестирате там и да ви арестуват – направете го. Това е ваше преживяване. Само защото аз не бих отишъл, не означава, че и вие не трябва да го правите. Не бъдете ПОСЛЕДОВАТЕЛ. Адаптирайте постъпките си към собствения си път. Не се безпокойте за останалите. Вярвайте във Висшия си аз, че ще ви насочи към онова, което трябва да научите, да знаете и да преживеете. Днешните времена са най-трудните след Атлантида по ред причини. Разнообразието от преживявания на Земята е несравнимо. Тези времена са Краят на Играта.

Участвайте, където чувствате, че трябва. Не се страхувайте от мнението на другите за вас. Не позволявайте да ви контролират, освен ако не желаете точно това преживяване. Друго е да вървите с другите и да споделяте, а не да ги следвате. Можете да получите всякакви съвети, но РЕШЕНИЕТО трябва да е лично ваше.


Матрица V – търсене на духа
Том I
Изд. Вал Валериан
Папка: Матрицата 5 | Посещения: 1209 | Ченълинги
Контакт          3.145.47.253