Нумерология      Карма      Читалня      Ошо      Рецепти      Здраве      Луиз Хей    
   Астрология      Езотерика      Телепатия      Крион      Бог, Уолш      Чакри      Съновник      Психология      RSS
Бутон за дарения чрез BITCOIN

Please Donate To Bitcoin Address: [[address]]

Donation of [[value]] BTC Received. Thank You.
[[error]]

Бутон за дарения чрез PayPalЛунни Възли
Хороскопи
Зодии
Натална
Синастрия
Съвместимост
Предсказателна
Ерогенни зони
Любов и Секс
Сексуалност
Еротика
Любовен Хороскоп
Тя и Той
Духовно Израстване


Начало  Регистрация  Вход


Ченълинги
Книги
Сентенции
Вампиризъм
Нумерология en
The Arcturians
Приказки
Супер Игри
Софтуер | Линкове
Музика | Филми
Благодарност
Игри | Таро
Отзиви
Lifestyle (2) (3)
(4) (5) (6) (7)
Business, Careers
(2) (3) (4) (5)
The 9th D


02:06
29.02.2020
Събота
3.229.118.253


Онлайн: 1
Гости: 1
Потребители: 0


 Пими ® » Читалня » Матрицата 5


Разговори с Луцифер [66]Статии [201]
Матрицата 5 [55]Нумерология [28]
Астрология [31]Великият преход [110]
Кармична Астрология [13]Енергиен Вампиризъм [19]
Пламъци Близнаци [13]Карма и Подсъзнание [30]
Любовна тактика [13]Петър Дънов [4]
Джасмухин [8]Ангели и Архангели [15]
Дийпак Чопра [7]Сал Ракели [24]
Барбара Марчиняк [22]Екхарт Толе [9]
Учението на Абрахам [8]Пътят на душите [6]


Изборите, които прави Висшия Аз – земни и неземни инкарнации. Матрицата V

Висшите аз, които са избрали земни инкарнации имат много по-сложен път отколкото останалите. Земната игра предполага блокиране на паметта за стотици инкарнации и едновременното преминаване през много различни тела, времеви периоди и др.

Висшите аз, които искат последователни инкарнации избират извънземно тяло – например от Андромеда. Щом то изпълни целта си и Висшия аз реши да продължи преживяването, той се ражда в ново тяло от Андромеда с незасегнати спомени – все едно си сменя дрехите.

Ако избере земния път, Висшия аз се развива много по-бързо, има да преодолява много повече препятствия и да преоткрие себе си. Това, че тези Висши Аз успяват да стигнат до Финална инкарнация показва, че това е възможно и за останалите. Въпреки това, много от Висшите аз отказват тази възможност и избират сигурния начин. В това няма нищо лошо. Няма място за осъждане. Всеки е свободен да избира своя собствен път.

Ако имате инкарнация, която е извънземна, можете да преминете към земни инкарнации по всяко време. Ако избере това, Висшият аз трябва да приключи другата инкарнация. Те си дават сметка за това преди да приемат предизвикателството. Емоциите и преживяванията за Висшия аз в този вариант са несравними.

Нашата задача тук на Земята е не да гледаме какво правят другите в своите инкарнации, а да открием кои сме в действителност и да се свържем с нашия Висш Аз, в който се намират всичките ни инкарнационни преживявания. Щом направите това, вече знаете посоката в която ВАШИЯТ Висш аз, ИСТИНСКИЯ ВИЕ се придвижва. Ето защо е много по-ценно да се вглеждаш навътре, вместо навън.

Извънземните Висши Аз

Какво ще стане с онези, които не са избрали земния път на инкарниране? Ще продължат да се развиват в своя бавен начин и след като тези със земните инкарнации отдавна са напуснали Играта.

Земята ще бъде върната към девственото си състояние и вече няма да е достъпна за тези извънземни като Земята, защото ще е извън фаза с тях. Висшите аз, които са влучегоподобни и др. ще продължат, докато достигнат духовно ниво, при което вече не искат да играят триизмерната игра. Извънземните групи са на различни нива на напредък – някои от тях са много  по-напреднали от другите. Те ще разберат, че сред Висшите аз включени в Играта няма губещи.

Макар, че извънземните са били много отдавна тук, земните хора се развиват много пъти по-бързо от тях – както светлинната скорост спрямо охлюва. Помнете – това си е техен избор – Законът за толерирането.

И така, кралицата на Орион евентуално ще напредне, но колко милиона години ще изминат докато стане това? За земните Висши аз това няма да има значение, защото тогава те ще бъдат заети другаде. Главен ключ за разбирането на структурата на играта е фактът, че извънземните планети напредват като единица, а земните – като индивидуалности.

Ако сте на друга планета – например Умо или Ера, ще установите, че всички са на приблизително едно и също ниво на развитие, което от гледна точка на земните е отегчително. Там няма истински индивидуалности като тези, които знаем на Земята. ТОВА Е ТЕХНИЯТ ИЗБОР. Глупостите за съобразяването са с извънземен произход и са донесени тук от онези извънземни, които са били и все още са тукашни обитатели и управляващи.

Не ви давам тази информация, за да създам определено отношение към извънземните Висши аз, а за да разберете своя път спрямо техния И да има над какво да помислите. Грижете се за СВОИТЕ преживявания/способности и оставете извънземните да се занимават с техните.

Други Висши Аз

Друга група Висши аз са онези, които избират да НЕ играят Играта. Единствено Монро споменава за тази група – в Далечни пътувания е описана срещата му с тях - блестящата форма, която изисква преклонение.

Висшите аз са независими и решават какво искат да направят, но веднъж взели решение то носи определени ангажименти, последици и облаги на ниво трето измерение. От описаното от Боб се вижда, че е срещнал Висш аз от тъмната полярност – те са центрирани в себе си.

След събирането на инкарнациите отново във Висшия аз, вече не можете да се измъквате по отношение на някои неща – например измамата. Вашите емоции са ясно видими за всички там. Радост, тъга, гняв се виждат по цветовете на аурата ви. Светенето е част от енергията на Висшия аз. Когато Боб отказа на Висшия аз изискваното от него преклонение, той се държи зле, но не се опитва да направи нещо лошо на Боб.

Ако отидете астрално до тази плътност, изглеждате много малки в сравнение с обитателите на това ниво. Това установих аз, когато отидох там и на много по-високи нива макар, че не съм срещал ориентиран към тъмните сили Висш аз, а друго същество (не питайте).

Висшите аз, които избират да навлязат в Играта като едновременно или като последователно инкарниращи се, са много по-напреднали от онези, които избират да не се инкарнират.  Да, едновременните са най-напредналите, но последователните са по-напреднали от неинкарниращите се. Онези, които не се инкарнират и не участват в Играта знаят това. Затова съществото не се е опитало да направи на Боб нещо лошо – то е знаело, че Висшия аз на Боб наблюдава.

Плътностите над трета съдържат огромно многообразие от същества и енергии, които ще ви удивят. Разбира се, вашият Висш аз има далеч по-големи познания за тях отколкото вие съзнателно имате (това отново е част от Играта). Чудесата на творението ви очакват щом завършите участието си в Играта.

Наложено насила съобразяване

Съобразяването подтиска индивидуалността и индивидуалното изразяване – нещо, което земните Висши аз обичат да изразяват.

Земните инкарнации са предназначени да бъдат много РАЗЛИЧНИ и така да помогнат на инкарнираните на Земята Висши аз в изключително различните им преживявания (западен бизнесмен и европейски войн, жена от африканско племе и др.). Макар че извънземните са създали различните раси на Земята, те, без да знаят това, нагласили сцената за мозайка от преживявания, които щели да се превърнат в "Играта” на Земята в трета плътност. Когато един Висш аз иска да преживее какво е да си истинска жена, се инкарнира в Рим или древен Египет, когато иска да преживее какво е да си истински мъж – навсякъде, освен в двадесети век в западните страни. Всяка отделна раса предлага различни преживявания на различни места от планетата – липсва планетарно съобразяване.

Повечето религии се опитват да създадат планетарна система от вярвания с борба за доминиране между представителите на отделните религии. Списъците от "това не може” "онова не трябва” е начин за хегемонизиране на населението и заличаване на различията.

Започнало се с "положението на жената” – защото влечугоподобните са много ригидни в своето съобразяване и са доминирани от женско същество. Идиотите на тази планета от ниско и средно ниво и любимците обичат да се съобразяват – ето защо няма много Финални инкарнации в този времеви период. Атмосферата е ужасна. Онези, които отказват да се съобразяват идват от напредналите нива И образуват полярностите. ФАЛШИВИТЕ съпротивляващи се се оплакват не поради това, че има съобразяване, а защото те не съответстват на собствените си закостенели стандарти – дясното крило, фашистите И лявото крило – ултралибералите, както и привърженикът на тъмната страна Буш. Фашистите правилно се оплакват от насила наложеното съобразяване, но самите те налагат своята християнска религия и омраза на другите.

Това са области, където действа извънземната/полярна манипулация с основното желание да навредят на преживяванията на едновременно инкарниращите Висши аз. ТВЪРДЕ късно е обаче да направят това. Ние сме в края на този цикъл и това са манипулации на паникьосаните.

На повърхността изглежда добре двата пола да са равни и да правят всичко, каквото прави и другия пол. Преди е имало значителни разлики в тези преживявания на половете. Тогава, обаче, Висшите аз можели да научават значително повече, отколкото при псевдо равенството днес. В средните векове било премахнато рицарството на кралските особи (контролирани от извънземни) и възникнало желанието на не-кралските особи да ги имитират.

Това се отнася до всичко, което бива налагано насила над хората днес. Това е сериозен опит да се уеднаквят земните, защото Империята Орион се завръща и възнамерява да направи Земята член на Империята, която е населена с хомогенно и съобразяващо се население. Наложеното насила съобразяване не е нещо добро. То е всичко друго, но не и добро. Наблюдавайте и винаги се вглеждайте под повърхността.

Една от основните разлики при едновременните инкарнации тук на Земята е огромното разнообразие благодарение на едновременно инкарниращите се Висши аз И различните извънземни култури, които са се смесили със земната генетика, имаме огромно разнообразие на расови варианти.  Истинският бонус пък е, че като едновременно инкарниращо се същество вие можете да преживеете истинско разнообразие без да напускате планетата. Така инкарниращият се дух напредва и развива толерантност спрямо това да си различен.

Толерантност към различията има навсякъде в различните по-висши плътности, дори при полярностите. Различия въз основа на расата, типа и др. не съществуват сред духовно напредналите. Ако не друго, това, че си различен прави нещата по-интересни за духовно напредналите, защото разликите са равни на промяна в потенциала, а те копнеят за промени и различия.

Еднаквостта е равна на застой – точно това иска Играта, но промяна въпреки всичко съществува и надмогва Играта. Тъй като Играта не може да спре промяната, тя прави "отстъпки”. Съобразяването е целта на империята Орион и на техните тъмни и светли съдружници. Концепции от типа "бъди като нас” "подчинявай се, или ще бъдеш вечно измъчван” или използването на чувството за вина за подтискане на чувството на независимост, са опити да бъдат спрени промяната  и напредъка.

Всеки напредва със собствена скорост и според плана на своя Висш Аз. Имаме инкарнации от първа до финална, най-различни възгледи и отношения. Затова настоящите наблюдения са моето виждане и не са нещо, с което трябва задължително да се съобразявате. Ако нещо не ви харесва, оставете го. Аз не съм ничий "водач”.

Водачите се нуждаят от последователи – оттук и псевдонимът ми "Авторът”. Не искам да имам последователи или хора, които искат да вземам решенията им вместо тях или да ми висят пред вратата. Трябва да бъдете собствения си водач. Ако нещо от това, което съм написал ви помага да решите какво искате да правите, добре. Ако не се интересувате – пак добре.

Днес Америка се движи в посока на Играта. Всеки, който изглежда различен бива подозиран, че е терорист. Това, разбира се, не е така и с американците се държат като с глупаци. Американците ще продължат да отдават своята сила  според изискванията на Играта и Тъмната полярност иска фашистка полицейска държава с всички съпътстващи я проблеми. Полицейската държава иска съобразяване. По същия път е минала Германия през тридесетте години.

Така, както всички германци са били по улиците зиг-хайлвайки, така и днешните американци зиг-хайлват Буш днес. Когато сте в напредналите фази лесно виждате манипулацията и не искате да бъдете обградени от хора, които са на тези ниски нива на напредък, тъй като вие сте се придвижили отвъд нивата на тези преживявания.

Оценяването на хората, които са различни от вас, показва духовна зрелост. Обичам да говоря с хора различни от мен и да слушам за тяхната култура и т.н. Това е като да отидеш на друга планета. Когато го правиш, макар и за кратко, разширяваш преценката си за онова, което е различно. Това е нещо, което вашият Висш аз иска да преживее посредством своите инкарнации.


Матрица V – търсене на духа
Том I
Изд. Вал Валериан

Папка: Матрицата 5 | Посещения: 859 | Ченълинги
Контакт          3.229.118.253